70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Deneyeceğim çiçeğim teşekkür ederim. Bu hafta mümkün olduğunca karbonhidrat hiç tüketmemeye çalışacağım, inşallah
yürüdüğüm yerin IStAnbuL’umun yerini tutması mümkün değil çiçeğim
Bende sendenim canım. Yüzüm şapşik şapşik sırıtıyor çokkkkk mutluyum
evet balım Sakarya’dayım
hepimizde var öyle cinslikler cinslik de değil ASLInda . Bizi biz yapan özellikler

Günaydın Ballarım, bugün biraz işlerim var. Malum pazartesi. Bende birazdan yürüyüşe çıkacağım
Gelince fırsat bulsbilirsem tüm mesajlara cevap yazacağım ❤
Günaydınnnn Hemdemimmm
Kolay gelsin
Yürüyüş candır,
SEN her şey

Saricivcivcikcik başladın mı oruca?
Nasılsın?
Ahh hic sorma canim dün regl oldum şansima artik bitsin öyle baslarim inşallah nasip degilmis
İyiyim şükür bugün biraz gec uyandim ramazandan sonra eski uyku duzenime dönemedim bi. Yapilcak tonla isim var ve ben geç uyandim bi miktar keyifsizim kalkasim da yok oturdum kaldim öyle.

Sen nasilsin sen tutuyo musun oruçları?

Amanınnnn Saricivcivcikcik civcivim gelmeden şuraları bir sileyim. Her yer toz toprak

sevmez öyle tozu, kiri benim bal hemşehrim
Yaa hic deme aslim evi temizlemem lazim ama gec uyandim ruh gibiyim su an
Ellerine saglik sen de birak viledayi da gel kahve icelim grupca bi. Kendimize gelelim

Ellerine saglik sen de birak viledayi da gel kahve icelim grupca bi. Kendimize gelelim
Tamam biriciğimmm. Senin keyfinin yerine gelmesi için her şeyi yaparımmmmm
viledayı attımmm gittttiiiii

Bu siteye bakabilirsin fikir olur

Çok iyi anlıyorum seni yazdığın her konuda zira benzeşiyoruz evet ağustos anneleri grubumu vardı 2010 çok kişiyle tanıştık çok tatlı insanlardı ayrı ama biriyle hala yakın dost olduk sülalecek hatta nerdeyse görüşüyoruz
Günaydın Ballarım, bugün biraz işlerim var. Malum pazartesi. Bende birazdan yürüyüşe çıkacağım
Günaydınnnn lütfen fırsat bul bebekkkkk
Kuzucum ya temizleme boşver canından kıymetli mi benim de yapmam gerek koyverdim işleri kayfeee koydum hayden içelim

İşte aradigim arkadas bosver gel kahve icelim diyen
Ahh çiçeğim yapmayinca da hepten beynime yük oluyo ama önce kahve. Kahve her seyden önemlidir
Ellerine saglik

Kv den şansın yaver gitmis benimki de iyidir ama bir kez ben okuldan öğlen geldim yediği kahvaltıyı mutfaga öylece koymuş mutfak sıcak güneş görüyor kaymak filan bozulmuş artık ben topladım
20 bin olur bugün senin gece 12 den önce yine paylaş hatta belkide geçersin
Offf off içim açıldı
Maşallahhhhh yaaaa
Süpersin canımmmm Ama akşama daha çok var. Sanırım 30.000 olur
sudem34 challange kazananı belli oldu
Hepimiz kazandik balım
Kilolarımizi korumamiz lazım.
Hemen herkesin kilosu iyi su anda.

Boyunun altı olan her kilo ideal bence

Avrupa yakasında olsan ben oğlumla gelirdim o da yalnız arkadaş yok diye ağladığı oluyor.
Geçen kuzeniyle telefonda konuşmadı diye ağladı kuzeni Ankara'da

Özledik
İyiyim canım 9 gün borcum var ama Eylül'den sonra tutmayı düşünüyorum çocuk sefil oluyor ben oruç olunca sanki hava da ısındı hafta içi her gün dışarı çıkarım gibi d vitaminini önemli bi de insan psikolojisi için de herg un dışarı çıkmak şart zira benimki çabuk bozuluyor
Derslerimi bitirdim kahvemi içtim kahvaltımı yaptım tekrar çay keyfi yaptım erken kalkan yol alır diye boşa dememişler oğlanın dersi bitince de yürüyüşe cikcaz
Benim de önce keyfim sonra iş gelir
Hala bulaşık çamaşır duruyor

Ahh çiçeğim yapmayinca da hepten beynime yük oluyo ama önce kahve. Kahve her seyden önemlidir
Ellerine saglik
Senin de ellerine sağlık bak ben şincik hindistan cevizli kayfemi içiyorum ikinci tura bindirdim
Ohhh misss dersler bitmiş keyffff zamanı ahh keşke yaa yakın olaydık arabam yok olsa atlı fadik gibim gezerdim belki de iyi ki yok mu kıyamam yaa yavrulara daha fena biz yine yürüyüş vs burda sizlerle atıyoruz az çok

kayınvalide mevzusunda ben de pek şanslıydım ex oldu zira ama hala görüşürüz o derece yani kadın beni her gördüğünde ağlar gözleri dolar sevdiğim şeyleri yapar badeyi götürdüğümde onlara keza babası yapmaz ben götürmesem torunlarını göremiycekler ama evliyken hiç kırmadı beni ben de onu elbette iyi insanlar yani annemler hala konuşurlar falan torun var neticede oğulları evlendi evlendikten sonra onlarıda pek arayıp sormuyormuş vs olaylar olaylar neyse işte şanslıydım şanslıyım da hala elbette
asliogretmen 30.000 mı yapacaksın balım
Kaç oldu şu an ?
Benim şaka gibi 249 daha
Bana deyor onu bakalım akşama kaç olur paylaşırım eğer gözüm keserse evde kardiyo karın kol üst beden çalışmaları ile onurlandırırım bedenim bakalım bakalım

süpermiş yaa

Ellerine saglik

gerçekten hayat felsefem bu benim de, her şeyi boşver kahve içelim
kahve kırmızı çizgimizdirrr

evet şanslıyım canım, yemek, ütü vesaire gündelik tüm işlerimi yapar evde,
benim kızım dersteyken, kayınvalide de boş durmuyor
böylelikle bana da iş kalmamış oluyor, ne yalan söyleyeyim sevmiyorum hiç ev işi

çoğu kayınvalide öyle oluyor benimki istisna,
annem bile diyor zaten kayınvalidenin sana yaptığını ben gelinime yapmam diye

kesinlikle hepimizin kilosu ideal, verirsek keyfe keder veririz ama en önemlisi korumak
motivasyonumuz düşmesin

ex kayınvalide çocuk olunca zaten kocaman bir aileye dönüşüyorsun,
ister dost ol ister düşman, bu bağ ömürlük gidiyor

Ya Maşallah diyeyim kadına akıllı kadınmış torun kıymeti biliyor ve annesini de memnun etmeye çalışıyor ben ilk zamanlar eşimle anlaşmayınca bişey olsa annesiyle görüşürüm derdim ama sonuçta gelin adın
Ben de iş hiç sevmemkv bir iki kez yaptı ilk zaman bende sonra pes etti şimdi oturup hizmet bekler ben işten gelince ona hizmet edeyim diye

asliogretmen 7015 oldu şimdi parkta oturdum dinleniyorum

enerji_kusagi bugün 17 Mayıs kilom 70.7 nedir bu sayıların gizemi spora Aslı önderliğinde daha sıkı başladım diyelim diyeti dört dörtlük yapmasam da 6000 günlük alt limit hedefim olsun

Ooo birsürü is yapmissin bravo gercekten öyle erken kalkan yol alir bugün ruhen o kadar igrenc gecti ki zorla kalktim yerimden resmen.. o yüzden yarın insallah 7de kalkmak hedefim bakalim. Artik eski duzene donmem lazim
Afiyet olsun ben de şimdi 2.kahvemi iciyorum
süpermiş yaa

gerçekten hayat felsefem bu benim de, her şeyi boşver kahve içelim
kahve kırmızı çizgimizdirrr
Kahve kesinlikle kirmizi cizgimizdir
Kv konusunda tebrik ederim Çicegimle seni masallah nazar degmesin anlayisli insanlara düşmüşsünüz gerçekten.
Ben hicbi zaman is yapsin derdinde olmam ama benim icin olmazsa olmaz sınırı bilmesidir. Bu her iliskide önemli zaten arkadaslikta da evlilikle esinle bile öyle.. sınir asilinca olmuyo. Kaynanan cok dusunceli kadinmis helal olsun. Biz ayni apartmanda oturcaz ve bayramin sadece ilk gunu görcez birbirimizi öyle mi? Biz bunu söylesek kadın hastalanir ambulans gelir apartmanin önüne benim de kaderim buymus ne diyim
Olgun insanlarla karşılaştırsın Allah herkesi zira öteki turlusu cekilmiyo zaten hayat zor

Allah dağına göre kar verirmiş sen ev işi iyi ki sevmiyorsun o zaman
Evet ya çocuk olunca öyle ama çok şükür bizimki güzel bir bağ
Siz aynı apartmanda değilsiniz dimi ya işte türlü türlü hepsi ben de iş miş yaptırmazdım ki zaten cinsim beğenmem kimseyi ama saygılı insanlar mesafe sınırlarının olması kesinlikle gerekli ben de viçviç sevmem yüzgöz olmak falan bana çok saygı duyuyorlar hala da öyle ama evet akıllıca kendi oğulları kızımı götürmüyordu ben düşündüm yaşlılarda birşeyde diyemiyorlardı ilk zamanlar ben sık sık haftasonları götürdüm zaten tek torun tek çocukları var yazık yani oğulları ortadan kayboldu biricik torunları var ki kızım içinde onlardan gelcek sevgi çok değerli bana o kadar iyi olmasalardı yapmazdım elbette ama çok samimi söylüyorum seviyorum onları hani sözden laftan değil
Sana da afiyet bal olsun şekercimm hahahahah senin kv pek şenlikmiş canım hep sevgiden hep sevgiden bak o yüzden aynı apartmanda değilsin şükret bencee
Evet sınırlar pek mühim yaaa bu konuda ben de takıntılıyım

Öyle öyle cicegim bin sükür Allah o konuda cidden yüzüme bakti yoksa ben simdiye verem olmustum net..

Sen kafandaki alışkın olduğun düzeni arıyorsun.

Sabah erkenden temizliği yemeği yapar kahveni içer bakarsın keyfine

Yok canım o Ankara ben İstanbul
Oğlan küçükken zırt pirt hasta olurdu. (ücretsiz izin alıp 2 yasina ben getirdim) Ama işte yine o süreçte bile hasta olunca çağırdık hep.

Ben okula gidince çocuğa bakardı 2 yaş sonrası zaman da .

Kreş e gidemediği zaman filan 2-5 yaş arası gibi işte arada çağırdik hep.

Doğum o bu şu çok çağırdik kısaca.Hatta ilk bebekte düşük yapmıştım
( İlk gün kan testi hamileyim .Ertesi gün kas testi düşük) kv yı aradi eşim ben işte iken gel bak diye .Geldi ne dese beğenirsin oncacik şeyden bişey olmaz kızı değilsin işte kv oluyor orada

ya bende severim ama kızdığım şeyleri de arada başına kakarim lafımı çekmem ben söylerim para konusunda çok yıprattilar beni inşallah tekrar sinamazlar
Öyle öyle cicegim bin sükür Allah o konuda cidden yüzüme bakti yoksa ben simdiye verem olmustum net..
İçine atmasan da derdini kv ye kibarca söylemeyi denesen kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…