70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kesinlikle çok güzel . İnşallahhhh korumayı da başarabiliriz
Teşekkür ederim canım benim
canım bi haftalık ya da 10 günlük düzen oturtmak hedefim haziranda, ortalaması 1200 kalori olacak şekilde inişli çıkışlı

teşekkürler balım

Kilo verişine kurban yaaaa
Sağol balım

canım pembe kıyafet giydiklerini yapıyorum ben
dambılsız da var birsürü kuzum kısa kısa videolar hem sıkılmadan yapıyorsun istersen her spor gününde değiştir
ben hala 500 ml su şişeleriyle yapıyorum bu ay da böyle gitsin de bakalım belki spor salonuna başlarım açılır mı ki

yavvv tatlı krizi çiklat deyip deyip keto paylaşma artıııık olmuyor işte bu kısa dönem çözümü

Evet canim yarin sabah inşallah erkenden baslicam güne
Derdimi söylerim de o asla anlamaz kabul etmez canım o öyle biri artik öyle kabul ettm ben onu. Mesafe koydum o mesafeyi elimden geldiğince actirmiyorum ona. O da farkinda bunun.. en doğrusu bu bizim icin

evde olduğum zamanlar en geç 8'de uyanmaya çalışıyorum Saricivcivcikcik
diğer türlü asla verimli olmuyor ve mayışıp duruyor insan

sınır aşılınca ilişkiler laçkalaşıyor sonra da o ilişkiden hayır gelmiyor minnoşum,
yok ben aynı apartmanda olsak dahi kv bize hiç gelmez ancak ben davet edersem gelir,
nasıl korkutmuşsam kadını
ama neyse ki siz yakın oturmuyorsunuz sanırım, sen de ordan kurtarırsın

sen de kayınvalidenlere çok düşünceli davranıyormuşsun ama karşılıklı demek ki,
onlar sana, sen onlara düşünceli, sevgi ve saygılı, ne mutlu

ayrıca benim aynı apartmanda oturma sebebim çalıştığım için kızıma kv bakıyor o yüzden
diğer türlü "sabah bırak akşam al" olayı çin işkencesiydi bize

özellikle ev işi yapmıyor da işte, ne yapacak kızım online derste iken o da boş durmuyor,
bizimki karadeniz kadını asla oturmaz, benden güçlü ve sağlıklıdır

hangisi pembe kıyafetli?
500 ml su şişesi mi?

kafamda deli sorular

10.000 adım ve 30 dk leslie kızlarr

Ortim aferin çalışkan öğrenci pekiyi

tebrikler, tebriklerrr bak almışsın öğretmenden de ( sudem34 ) aferini

buenos diasss, günaydınnnn

dünkü menü:
sabah öğle birleşimi kocaman tabak salata
akşam eve gelince süzme yoğurt içine kuru üzüm çilek tarçın karıştırıp yedim

detoksumsu birşey oldu ama artık ne kadar oburca yediysem bayramda hiç acıkmadım,
hala acıkmıyorum

sabah dolapta bayram öncesi aldığım kefirlere gözüm çarptı, son kullanma tarihi yarın son gün
sözde bayram tatilinde detoks yaparım diye almıştım ama hiç içmedim,
üzüldüm hepsi çöpe gidecek, sinir oldum kendime

Öyle öyle cicegim bin sükür Allah o konuda cidden yüzüme bakti yoksa ben simdiye verem olmustum net..
Ay civcivim deme öyle yaa bir şekilde taşıyamayacağımızdan fazlası gelmiyor yaa bundan sonrası hep güzel olsun gönlüne göre olsun işallahjj
Ehuehu faydası dokunmuş ya boşver gerisini kendi analarımızla bile dört dörtlük anlaşamazken bir başkasıyla yine şükür demek gerek ekstra kötü insan olmadıktan sonra karşında ki diğer şeyleri görmezden gerek insanız neticede
Hahahaha yavrum zaten gelgitlerim olmayaydı bu hallerde olmazdım bence bak herşerde bir hayır var yoksam nerden üye olupta tanıycaktım sizi siz beni
Evet yaa iyi çözüm kesinliklee mesafeyide koruyorsunuz misss daha ne olsun maşallah maşallah seninkinedee
Günaydın kuzucuk valla bende öyle çok müsriflik yapıyorum ki bu beslenme şeysinee dur didim güyyaa bakalım ne kadan istikrarlı olcam

Günaydın güzel hatunlar
Maşallah pek güzel yürümüşsünüz ben dün son adımımı paylaşmadım ve dün 21865 adım atmışım
Şimdide yürüyüşten geldim güzel yürüdüm alışverişe gitmem gerek kızımın birşeyi kalmadı donu bile kalmadı acayip büyüdü geçen seneki hiçbirşey olmuyor haliyle
Ben menümü yazmıyorum yumurta yağ dan başka bişiy yemiyorum bakalım bakalım hızla ketosize girersem işallah bir ay sürsün istiyorum sonra düşük karboya geçcem allan izniyle

Öyle çiçeğim amiin cümlemizin gönlüne göre olsun inşallah

Günaydın kızlar
Ben bugun yeniden buraya menü yazmaya basliyorum inşallah bir de leslieyi (bi süre mi tamamen mi bilmiyorum) bırakıp jillian yapmaya basliyorum bugün.
10 gün-level 1
10 gün-level 2
10 gün-level 3 seklinde yapcam.
Bayramda birazcik mokunu cikarmis olabilirim toparlanmak lazim

Süpersin canım olsun kuzum çıkarabiliyoruz o yüzden birbirimize destek oluyoruz suçlamayalım kendimizi birbirimizi

Teşekkür ederim çiçeğim bakacağım
Haha yerim seni balımm
Utandırıyorsun beni civcivim
asliogretmen 30.000 mı yapacaksın balım
Kaç oldu şu an ?
Benim şaka gibi 249 daha
Sudem balım, şuan benim adım sayım 9700’lerde ..........
diye yazarken bu alıntı mesajları gönderememişim .

gel gitler sapıtmalar olmasa ben 45 kilo olurdum
ama yok iskelet olurmuşum, 54 kabulüm

off evet ya alıyorum sonra başka şeylere dadanıyorum, al sana çöp, yazık valla

21865

akşama bizde iş çıkışı eşimle gideceğiz, benim kızım 40 kg olmuş,
aynı şekilde donlar bile olmuyor
dolabında ne var ne yok hepsini sağa sola vereceğim, çoğu yeni kaldı, o kadar hızlı büyüyor ki

senin şu yumurta ketona bakıyorum bende mi denesem, değişiklik iyidir
sıkılıyorum hep aynı beslenme düzeninden

menülerini bekliyorum
bence hepimiz yazalım artık, hem kendimizi, hem birbirimizi kontrol etmiş oluruz.

Günaydın

Ballarım

Dün buraya yazdıktan sonra kendimi nasıl dışarı attıysam 21.15 gibi anca eve geri dönebildim. Tadilat, korona, tam kapanma derken nasıl bir yokluk yaşadıysam dün kendimi kaybetmişim. Sanki bugün tekrar tam kapanma olacakmış gibi dışarıda vakit geçirmişim.
Bunu eve gelip, oturduğumda anladım. Şimdi pert durumdayım.
Ama yine de rutini bozmayıp sabah yürüyüşümü yaptım.
Bakalım sizler neler yaptınız ?
Hemen geçmişe bakıp geliyorum.

• Uyandıktan sonraki 30 dakika içinde bütün bir yumurtayı yiyin.
  • Günde en az altı tam yumurta yiyin.
  • 1 çorba kaşığı (15 gram) MCT yağı tüketin ( bu bizim favori markamız -% 15 indirim için RULEDME kuponu kullanın).
  • Yenilen yumurta başına 28 gram tam yağlı peynir yiyin.
  • Aç olmasanız bile her üç ila beş saatte bir yumurta bazlı bir yemek yiyin.
  • Yatmadan üç saat önce yemek yemeyi bırakın.
  • Mümkünse en kaliteli yiyecekleri tercih edin. Yerel otlakta yetiştirilen yumurtalar ve% 100 otla beslenen, merada yetiştirilen peynir ve tereyağı en iyisidir.
  • Bolca su iç.
  • Kahve, çay ve diyet içecekleri gibi sıfır karbonhidratlı içeceklere izin verilir. En iyi sonuçlar için diyet içeceklerinden ve sıfır karbonhidrat tatlandırıcılardan kaçının.
  • Diğer tüm kalori içeren yiyecek ve içecekler sınırsızdır.
  • Yumurtalar - Mümkünse yerel, merada yetiştirilen yumurtaları tercih edin
  • Tam yağlı peynir - Ons başına 1 g'dan az net karbonhidrat içeren peynirlere yapıştırın. Buna çedar, parmesan, İsviçre, beyaz peynir, mozzarella, brie, Monterrey jack, krem peynir, mascarpone ve mavi peynir dahildir. Yumurta başına sadece bir ons yiyin.
  • Otla beslenen tereyağı - Yumurta başına bir çorba kaşığı tereyağı (veya sıvı yağ) yiyin.
  • Yüksek kaliteli yağ - Sızma zeytinyağı, MCT yağı, hindistancevizi yağı veya keto için başka herhangi bir sağlıklı yağ .
  • Sıfır karbonhidratlı, şekersiz içecekler - Su, kahve ve çay.

cicekcikkk sonra tavuğa dönüşmeyiz di mi günde 6 yumurta çok geldiiii gözümeee ve
çok değişik bir diyet iç böyle bir şey denememiştim ben
tam anlamıyla bu şekilde mi yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…