canım bi haftalık ya da 10 günlük düzen oturtmak hedefim haziranda, ortalaması 1200 kalori olacak şekilde inişli çıkışlıKesinlikle çok güzel . İnşallahhhh korumayı da başarabiliriz
Teşekkür ederim canım benim
teşekkürler balımasliogretmen
Hedef60kgolmak
Fıstıklar mezuniyetiniz kutlu olsun
Umarım ulaştığınız bu güzel kiloları senelerce korur, benim gibi yapmazsınız
Hala uğraşıyorum(pek sayılmaz) o noktaya gelemedim
Maşaallah çok güzel kilolar verdiniz
Sağol balımKilo verişine kurban yaaaa
canım pembe kıyafet giydiklerini yapıyorum ben
bu galiba di mi?
gerçekten çok iyi bu videolar ama çalıştığım için yapamıyorum işte, evde olsam mutlaka yapardım
bailey brown oblik kasları için güzel hareketler varmış ama benim dumbell'ım yok
yavvv tatlı krizi çiklat deyip deyip keto paylaşma artııııkBu siteye bakabilirsin fikir olurKeto Egg Fast Diet Guide [Food List, Meal Plan & Recipes]
Discover how the egg fast keto diet works, a food list & a variety of meal plans with recipes. This diet is designed to boost ketone levels & aid fat loss.www.ruled.me
Evet canim yarin sabah inşallah erkenden baslicam güneSen kafandaki alışkın olduğun düzeni arıyorsun.
Sabah erkenden temizliği yemeği yapar kahveni içer bakarsın keyfine
Yok canım o Ankara ben İstanbul
Oğlan küçükken zırt pirt hasta olurdu. (ücretsiz izin alıp 2 yasina ben getirdim) Ama işte yine o süreçte bile hasta olunca çağırdık hep.
Ben okula gidince çocuğa bakardı 2 yaş sonrası zaman da .
Kreş e gidemediği zaman filan 2-5 yaş arası gibi işte arada çağırdik hep.
Doğum o bu şu çok çağırdik kısaca.Hatta ilk bebekte düşük yapmıştım
( İlk gün kan testi hamileyim .Ertesi gün kas testi düşük) kv yı aradi eşim ben işte iken gel bak diye .Geldi ne dese beğenirsinoncacik şeyden bişey olmaz kızı değilsin işte kv oluyor orada
ya bende severim ama kızdığım şeyleri de arada başına kakarimlafımı çekmem ben söylerim para konusunda çok yıprattilar beni inşallah tekrar sinamazlar
İçine atmasan da derdini kv ye kibarca söylemeyi denesen kuzum
Ortim aferin10.000 adım ve 30 dk leslie kızlarr
Ortim aferinçalışkan öğrenci pekiyi
İmza bile atarım sen böyle hep çalışkan olörtmenim defterime de yıldız istiyorum
oyyy canım örttmenimmmİmza bile atarım sen böyle hep çalışkan ol
Ooo birsürü is yapmissin bravogercekten öyle erken kalkan yol alir bugün ruhen o kadar igrenc gecti ki zorla kalktim yerimden resmen.. o yüzden yarın insallah 7de kalkmak hedefim bakalim. Artik eski duzene donmem lazim
Afiyet olsun ben de şimdi 2.kahvemi iciyorum
Kahve kesinlikle kirmizi cizgimizdir
Kv konusunda tebrik ederim Çicegimle seni masallah nazar degmesin anlayisli insanlara düşmüşsünüz gerçekten.
Ben hicbi zaman is yapsin derdinde olmam ama benim icin olmazsa olmaz sınırı bilmesidir. Bu her iliskide önemli zaten arkadaslikta da evlilikle esinle bile öyle.. sınir asilinca olmuyo. Kaynanan cok dusunceli kadinmis helal olsun. Biz ayni apartmanda oturcaz ve bayramin sadece ilk gunu görcez birbirimizi öyle mi? Biz bunu söylesek kadın hastalanir ambulans gelir apartmanin önünebenim de kaderim buymus ne diyim
Olgun insanlarla karşılaştırsın Allah herkesi zira öteki turlusu cekilmiyo zaten hayat zor
Allah dağına göre kar verirmiş sen ev işi iyi ki sevmiyorsun o zaman
Evet ya çocuk olunca öyle ama çok şükür bizimki güzel bir bağ
Siz aynı apartmanda değilsiniz dimiya işte türlü türlü hepsi ben de iş miş yaptırmazdım ki zaten cinsim beğenmem kimseyi ama saygılı insanlar mesafe sınırlarının olması kesinlikle gerekli ben de viçviç sevmem yüzgöz olmak falan bana çok saygı duyuyorlar hala da öyle ama evet akıllıca kendi oğulları kızımı götürmüyordu ben düşündüm yaşlılarda birşeyde diyemiyorlardı ilk zamanlar ben sık sık haftasonları götürdüm zaten tek torun tek çocukları var yazık yani oğulları ortadan kayboldu biricik torunları var ki kızım içinde onlardan gelcek sevgi çok değerli bana o kadar iyi olmasalardı yapmazdım elbette ama çok samimi söylüyorum seviyorum onları hani sözden laftan değil
Sana da afiyet bal olsun şekercimmhahahahah senin kv pek şenlikmiş canım hep sevgiden hep sevgiden bak o yüzden aynı apartmanda değilsin şükret bencee
Evet sınırlar pek mühim yaaa bu konuda ben de takıntılıyım
Ya Maşallahdiyeyim kadına akıllı kadınmış torun kıymeti biliyor ve annesini de memnun etmeye çalışıyor ben ilk zamanlar eşimle anlaşmayınca bişey olsa annesiyle görüşürüm derdim ama sonuçta gelin adın
Ben de iş hiç sevmemkv bir iki kez yaptı ilk zaman bende sonra pes etti şimdi oturup hizmet bekler ben işten gelince ona hizmet edeyim diye
asliogretmen 7015 oldu şimdi parkta oturdum dinleniyorum
@enerji_kusagi bugün 17 Mayıs kilom 70.7 nedir bu sayıların gizemispora Aslı önderliğinde daha sıkı başladım diyelim diyeti dört dörtlük yapmasam da 6000 günlük alt limit hedefim olsun
canım bi haftalık ya da 10 günlük düzen oturtmak hedefim haziranda, ortalaması 1200 kalori olacak şekilde inişli çıkışlı
teşekkürler balım
Sağol balım
dambılsız da var birsürü kuzum kısa kısa videolar hem sıkılmadan yapıyorsun istersen her spor gününde değiştir
ben hala 500 ml su şişeleriyle yapıyorumbu ay da böyle gitsin de bakalım belki spor salonuna başlarım açılır mı ki
yavvv tatlı krizi çiklat deyip deyip keto paylaşma artııııkolmuyor işte bu kısa dönem çözümü
10.000 adım ve 30 dk leslie kızlarr
Ortim aferinçalışkan öğrenci pekiyi
Ay civcivim deme öyle yaa bir şekilde taşıyamayacağımızdan fazlası gelmiyor yaa bundan sonrası hep güzel olsun gönlüne göre olsun işallahjjÖyle öyle cicegim bin sükür Allah o konuda cidden yüzüme bakti yoksa ben simdiye verem olmustum net..
Ehuehu faydası dokunmuş ya boşver gerisini kendi analarımızla bile dört dörtlük anlaşamazken bir başkasıyla yine şükür demek gerek ekstra kötü insan olmadıktan sonra karşında ki diğer şeyleri görmezden gerek insanız neticedeSen kafandaki alışkın olduğun düzeni arıyorsun.
Sabah erkenden temizliği yemeği yapar kahveni içer bakarsın keyfine
Yok canım o Ankara ben İstanbul
Oğlan küçükken zırt pirt hasta olurdu. (ücretsiz izin alıp 2 yasina ben getirdim) Ama işte yine o süreçte bile hasta olunca çağırdık hep.
Ben okula gidince çocuğa bakardı 2 yaş sonrası zaman da .
Kreş e gidemediği zaman filan 2-5 yaş arası gibi işte arada çağırdik hep.
Doğum o bu şu çok çağırdik kısaca.Hatta ilk bebekte düşük yapmıştım
( İlk gün kan testi hamileyim .Ertesi gün kas testi düşük) kv yı aradi eşim ben işte iken gel bak diye .Geldi ne dese beğenirsinoncacik şeyden bişey olmaz kızı değilsin işte kv oluyor orada
ya bende severim ama kızdığım şeyleri de arada başına kakarimlafımı çekmem ben söylerim para konusunda çok yıprattilar beni inşallah tekrar sinamazlar
İçine atmasan da derdini kv ye kibarca söylemeyi denesen kuzum
Hahahaha yavrum zaten gelgitlerim olmayaydı bu hallerde olmazdım bence bak herşerde bir hayır var yoksam nerden üye olupta tanıycaktım sizi siz benicanım bi haftalık ya da 10 günlük düzen oturtmak hedefim haziranda, ortalaması 1200 kalori olacak şekilde inişli çıkışlı
teşekkürler balım
Sağol balım
dambılsız da var birsürü kuzum kısa kısa videolar hem sıkılmadan yapıyorsun istersen her spor gününde değiştir
ben hala 500 ml su şişeleriyle yapıyorumbu ay da böyle gitsin de bakalım belki spor salonuna başlarım açılır mı ki
yavvv tatlı krizi çiklat deyip deyip keto paylaşma artııııkolmuyor işte bu kısa dönem çözümü
Evet yaa iyi çözüm kesinliklee mesafeyide koruyorsunuz misss daha ne olsunevde olduğum zamanlar en geç 8'de uyanmaya çalışıyorumSaricivcivcikcik
diğer türlü asla verimli olmuyor ve mayışıp duruyor insan
sınır aşılınca ilişkiler laçkalaşıyor sonra da o ilişkiden hayır gelmiyor minnoşum,
yok ben aynı apartmanda olsak dahi kv bize hiç gelmez ancak ben davet edersem gelir,
nasıl korkutmuşsam kadını
ama neyse ki siz yakın oturmuyorsunuz sanırım, sen de ordan kurtarırsın
sen de kayınvalidenlere çok düşünceli davranıyormuşsun ama karşılıklı demek ki,
onlar sana, sen onlara düşünceli, sevgi ve saygılı, ne mutlu
ayrıca benim aynı apartmanda oturma sebebim çalıştığım için kızıma kv bakıyor o yüzden
diğer türlü "sabah bırak akşam al" olayı çin işkencesiydi bize
özellikle ev işi yapmıyor da işte, ne yapacak kızım online derste iken o da boş durmuyor,
bizimki karadeniz kadını asla oturmaz, benden güçlü ve sağlıklıdır
Günaydın kuzucuk valla bende öyle çok müsriflik yapıyorum ki bu beslenme şeysinee dur didim güyyaa bakalım ne kadan istikrarlı olcambuenos diasss, günaydınnnn
dünkü menü:
sabah öğle birleşimi kocaman tabak salata
akşam eve gelince süzme yoğurt içine kuru üzüm çilek tarçın karıştırıp yedim
detoksumsu birşey oldu ama artık ne kadar oburca yediysem bayramda hiç acıkmadım,
hala acıkmıyorum
sabah dolapta bayram öncesi aldığım kefirlere gözüm çarptı, son kullanma tarihi yarın son gün
sözde bayram tatilinde detoks yaparım diye almıştım ama hiç içmedim,
üzüldüm hepsi çöpe gidecek, sinir oldum kendime
Öyle çiçeğim amiin cümlemizin gönlüne göre olsun inşallahAy civcivim deme öyle yaa bir şekilde taşıyamayacağımızdan fazlası gelmiyor yaa bundan sonrası hep güzel olsun gönlüne göre olsun işallahjj
Ehuehu faydası dokunmuş ya boşver gerisini kendi analarımızla bile dört dörtlük anlaşamazken bir başkasıyla yine şükür demek gerek ekstra kötü insan olmadıktan sonra karşında ki diğer şeyleri görmezden gerek insanız neticede
Hahahaha yavrum zaten gelgitlerim olmayaydı bu hallerde olmazdım bence bak herşerde bir hayır var yoksam nerden üye olupta tanıycaktım sizi siz beni
Evet yaa iyi çözüm kesinliklee mesafeyide koruyorsunuz misss daha ne olsunmaşallah maşallah seninkinedee
Günaydın kuzucuk valla bende öyle çok müsriflik yapıyorum ki bu beslenme şeysinee dur didim güyyaa bakalım ne kadan istikrarlı olcam
Süpersin canım olsun kuzum çıkarabiliyoruz o yüzden birbirimize destek oluyoruz suçlamayalım kendimizi birbirimiziGünaydın kızlar
Ben bugun yeniden buraya menü yazmaya basliyorum inşallahbir de leslieyi (bi süre mi tamamen mi bilmiyorum) bırakıp jillian yapmaya basliyorum bugün.
10 gün-level 1
10 gün-level 2
10 gün-level 3 seklinde yapcam.
Bayramda birazcik mokunu cikarmis olabilirim toparlanmak lazim
Teşekkür ederim çiçeğimBu siteye bakabilirsin fikir olurKeto Egg Fast Diet Guide [Food List, Meal Plan & Recipes]
Discover how the egg fast keto diet works, a food list & a variety of meal plans with recipes. This diet is designed to boost ketone levels & aid fat loss.www.ruled.me
Haha yerim seni balımm
Sudem balım, şuan benim adım sayım 9700’lerde ..........
Ay civcivim deme öyle yaa bir şekilde taşıyamayacağımızdan fazlası gelmiyor yaa bundan sonrası hep güzel olsun gönlüne göre olsun işallahjj
Ehuehu faydası dokunmuş ya boşver gerisini kendi analarımızla bile dört dörtlük anlaşamazken bir başkasıyla yine şükür demek gerek ekstra kötü insan olmadıktan sonra karşında ki diğer şeyleri görmezden gerek insanız neticede
Hahahaha yavrum zaten gelgitlerim olmayaydı bu hallerde olmazdım bence bak herşerde bir hayır var yoksam nerden üye olupta tanıycaktım sizi siz beni
Evet yaa iyi çözüm kesinliklee mesafeyide koruyorsunuz misss daha ne olsunmaşallah maşallah seninkinedee
Günaydın kuzucuk valla bende öyle çok müsriflik yapıyorum ki bu beslenme şeysinee dur didim güyyaa bakalım ne kadan istikrarlı olcam
Günaydın güzel hatunlar
Maşallah pek güzel yürümüşsünüz ben dün son adımımı paylaşmadım ve dün 21865 adım atmışım
Şimdide yürüyüşten geldim güzel yürüdüm alışverişe gitmem gerek kızımın birşeyi kalmadı donu bile kalmadıacayip büyüdü geçen seneki hiçbirşey olmuyor haliyle
Ben menümü yazmıyorum yumurta yağ dan başka bişiy yemiyorum bakalım bakalım hızla ketosize girersem işallah bir ay sürsün istiyorum sonra düşük karboya geçcem allan izniyle
Günaydın kızlar
Ben bugun yeniden buraya menü yazmaya basliyorum inşallahbir de leslieyi (bi süre mi tamamen mi bilmiyorum) bırakıp jillian yapmaya basliyorum bugün.
10 gün-level 1
10 gün-level 2
10 gün-level 3 seklinde yapcam.
Bayramda birazcik mokunu cikarmis olabilirim toparlanmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?