70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Günaydın olsun güzeller
hava yağışlı diyorlar ama yağmur burda yok gibi başlaman hemmen çıkıp yürümek gerek adımlara kuvvet
Günaydın Çiçeğim
Bugün buranın havası da karışık. Bolca rüzgar var, biraz serin ve kapalı hava. Yağar mı bilinmez.

123 adımla güne başladım bakalım, bugün 10 bini görebilecek miyim?
Tek rakibim thy diyen şoförler gibi,
Tek hedefim seni geçmek

Günaydın Ballarım
Günaydın Hemdemimm❤ hoşgeldin
İyi zaman geçirebildin mi köyde ?
Günaydın Fıstık
Ohh afiyet şifa olsun Ellerine sağlık Kv ninde.Kv nin yaptığı başka ekmekler de var mı balım?
Bak sana bir dondurma tavsiyesi, bende yeni keşfettim. Youtube da İdil Yazar ın 3 dk da hazırladığı dondurma var. Sadece meyveden hazırlanıyor. Kaçamaklarda bizi daha az hasarla kurtaracak gibi Saricivcivcikcik

Dün gece bende o kadar şeyin üstüne utanmadan birde çikolata yedim. Senin gibi yatakta direnemedim, hiç düşünmedim bile Güne düzgün başladım gibi umarım böyle giderim. Yoksa Sudem gibi yiyip spora vereceğim kendimi
Tatil işini akışına mı bıraktın şimdi?
Günaydın kızlar
Günaydınn Bebeğimmm
Bugün neler yapacaksın plan var mı kafanda?

Teşekkür ederiz çiçeğim
Masallah ne güzel yuruyosunuz aslim. Ben sıkılmicagimi bilsem cikcam da. Teli elimde tasimam lazim kulaklikla müzik dinlemek icin. Cepli bi esofmanim yok.
Anlicagin bahane cok
Tamam civcivim, seni çok iyi anlıyorum
haklısın kuzum benim. olsun, yanımızdasın ya
süpersin çiçeğim son durumun nasıl acaba ?
çok merak ediyorum
heygidi hey pandemi öncesi son gezmemdi

Eki Görüntüle 2852027

18 Mayıs adım sayım
Eki Görüntüle 2852180
asliogretmen 17.067 canım
Yine sonuncu olmam umarım
Harikasın balım, not ettim.
Güzel Hemdemim,
nasıl da balsın, nasıl da kaymak
Yirim seni
10.000 adım 45 dk leslie ve 15 dk bölgesel
enerji_kusagi cnm biraz yiyorum da o yüzden hergün spor yapmaca aynen tarafsız bir nick olmuş di mi ne yediğim belli değil

Kızlar yeni geldim eve ve daha ev işi yapcam akşama allah büyük gaza getirim siziii azucuk

Eki Görüntüle 2852376

Birazdan paylaşacağım balım
40 indan sonra kimse değişmez canım oda 40 artık .
Ben de saf zaten
Hayırlısı ya ben neyime bilmiyorum ikinci çocuk planı yapmaya başladım
Haydi hayırlısı
Hazır online iken adım sayımı paylaşayım
19 Mayıs
Eki Görüntüle 2852645
wayyyy wayyyy wayyy
Efsane geri döndü.
Dün de 10 bin adım olduu
Tamam canım not ettim
Hemdemimmmmmmm
Yine hayran bıraktınnnn
asliogretmen 9440 adım balım
20 Mayıs Perşembe
tamamdır balım, notunu aldım
canım, hayırdır ? Doktor randevusu demişsin ?
Hemdemim, köy çok iyi geldi ammaaaaa yandık.
şöyle ki biraz d vitamini alalım dedik, dağlara çıkalım.
Atladık traktöre, çıktık dağlara. Durduğumuz yer yayla gibi bir yerdi. Hiç ağaç gölgesi vs bulamadık. Neyse bir şey olmaz deyip oraya kurulduk. Ben ve Buğra maalesef tam olarak haşlandık. Silverdin yanık kremiyle toparlanmaya çalışıyoruz.
Biraz D vitamini alalım demiştik halbuki abartmayaydık iyiydi.
manzara yaktı bizi

Yürüyüşteyim ballar
6372 adım olmuş
Ders bitince attım kendimi dışarı
Hava hem sıcak arada yağmur atıyor

Felicio yarın resmi tatil 40.000 rekorunu kıracak mısın?
merhaba balım o gün dinlenme günümdü hiç birşey yapmadım dışarı sadece markete çıktım onun dışında yürüyüşlere başladım beraber kırkbin yapalım ben henüz o rekoru kıramadım

Balım iki öğün olması bana ters geliyor onun dışında dengesiz olmuş kimse linç etmemiş ben edeyim toparla enerjim yaz geliyor kum saati modülünü aktive et Antalya plajlarına teftişe geleceğim
Çok geçmiş olsun yanık işi zor silverdin doğru seçim mi bilmiyorum canınız çok yanmış olmalı

Güzel bir başlangıç yapmışsınız Sudemim Adım toplamlarınızıkeyifle takip edeceğim

Bugün şeytanın bacağını kır o zaman
Süper adımlar 16 binden 22 ye cikarip sabitledin resmen bahar alerjisi olabilir polenler göze girip kaşıntı yapıyor benimki de öyle birde şampuan da yapıyor üstüne banyo yapınca hepten kızarıyor.
Günaydın olsun güzeller
hava yağışlı diyorlar ama yağmur burda yok gibi başlaman hemmen çıkıp yürümek gerek adımlara kuvvet
Yağmur var bende cikmiycam.Evde spor günü olsun bugün de hem kaslar biraz dinlenir.
Dersim yeni bitti zaten.
Spor candır gerisi heyecandır
Off ne güzel piknik mangal ohh sefan olsun temiz hava benim de maske ile gözlük arasında burnum yanmış bir tek şaka gibi bir parça yer
Güzel bir başlangıç yapmışsınız Sudemim Adım toplamlarınızıkeyifle takip edeceğim
Balım sende günde en az 15.000 atıyorsun zaten paylaş da gazla beni motivasyonu diri tutmaya ihtiyacım varozletme kendini

Canim cicekcikkk in de rekoru 36 binmiş birlikte kırılır ben tekrar cesaret eder miyim bilmiyorum 17 bile yoruyor paslandik galiba

Ortak gün belirleyip hep birlikte bir tek gün abanabiliriz ama bende belki 41 rekorunu kırarım diycem ama çok zor sanki 14 saate yakın yürümüştüm biliyorsun

asliogretmen balım sen 25.000 rekorunu kırdın mı sonra ?

Planlarim vardı da yine seni sevmekten baska hicbi sey yapmadim bugün
Dondurma ben de yapiyorum kurtarici oluyo dondurulmus cilek muz süt azcik balla.
Ama bu aralar favorim muzlu süt harika oluyo her zaman içmemek lazim tabi

21 Mayis Cuma Menüm
Sabah 09.00 2 dilim tam bugday ekmegiyle yagsiz tost, sekersiz çay, 2 ücgen dilim karpuz
Ara 10.30 menengic kahvesi, yarım dondurulmus muz
Ara 14.00 1 dilim cigköfte, 1 dal marul
Ara 16.00 nescafe, 1 kare bitter
Akşam 17.00 1 kase ayran asi çorbası

Hep karbonhidrat oldu ama istemeden oldu idare edin dünden kalanlari bitirmek zorundaydik

Spor; su an yok
Su; 2 litre

Vaktim dar diye kime alıntı yapacağımı şaşırdım
Hepinizi çoo...k seviyorum, fıstıklarım benim
Az bir işim var ışık hızıyla halledip geleyim, telin de şarjı dolsun bu arada.
Şu an adım sayım 7201, cevapları yazarken yürüyeceğim veya belki bisiklet

Leylam, eczaneye de danıştım.
umarım doğru seçimdir
Evet balım, doğa ve piknik çok güzeldi,
amma azcık birazcık sonu hüsran olsa da
nerdeeeeeee Sudem balım?
Rekorumu kırmam için beni bana bırakmaları ya da bir günün 48 saat olması gerekiyor
Dondurma ben de yapiyorum kurtarici oluyo dondurulmus cilek muz süt azcik balla.
olsun
Sevmek
En
Güzeli

afiyet olsun civcivim, günü erken kapatman çok iyi olmuş
Harikasın Hemdemim
kolay gelsinnnn bende seni ne çok seviyorum.

İki papatyadan biri olayım ( asliogretmen ) SEN Şakayık❤

Eldekiler tükendi Çiçeğim, şimdi sıra depolara geçti
Yaradı zaten, yol su elektrik olarak geri döndü, fatura eccük kabarık geldi bu ay Önce ye stokla, sonra yak, deli miyiz acaba, akıllı olmadığımız kesinde
Bugün çok pis bir sebze alışverişi yaptım. 10 gün kadar dolu dolu otlayacam galiba, çürümesin diye mecbur yiyecem çünkü atmayı sevmiyorum, böylece başka şeylere sarkmamayı hedefliyorum, taktik tutar inşaallah
Hemdemimmm manzara çok güzel, güller çok güzel, sen çok güzelsin, bu kadar güzellik bir arada çok oldu, senin yerine yanan ben olmalıydım ❤
Epey D vitamini olmuş, şifa olsun Hemdemim, acısı azaldı mı yanıkların?
Traktör diye diye bir gün traktör bulup dağlara vuracam kendimi, çok merak ediyorum Bilimum denk getirdiğim her değişik şeyi sürmeye çalışıyorum
2 öğünü seviyorum balım, birde geç bir kahvaltıydı 3 öğün yine olmazdı. Evet haklısın dengesizlik oldu. Kendi dengemi kaybedince öğünler ne yapsın Umutlarımla oynamıyorsun değil mi güzellik❤ Geleceğim demen bile enerjimi fulledi bak, yine A+++ moduna geçtim 12bin adım attım
Canlar dün de 10 bin oldu ama başka spor yapmadım
Burcumun şişelerindeki suyu kim içtiii
Ne güzel ağırlıklarla çalışıyordun fıstık mola mı verdin? Adımların bile yeter gerçi, çok güzel maşallah
enerji_kusagi iyi ki doğdun iyi ki varsın balım
Oy oy oyyy Bal Leylam❤ Teşekkür ederim
Hemde iki bacağını birden kırdım Boğamm
Ohhh baby, aşkım platonik değilmiş demek ki, eriyorum mum gibi ❤
Minnoş kalbimle, saf duygularımla oynamıyorsun di me? Ayyy yoksa şu şarkıyı mı çığırıyordun da ben üstüme alındım

"Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim
Ben koynunda yüz sene bin sene durabilirim
Ben Leyla'yı (sen değil Felicio )
Mecnun'u (ben değil )
Ferhat'ı (kim ki)
Aslı'yı (tövbe tövbe asliogretmen )
Kerem'i (nobody) bilmem ama
Bağdat'ı iki gözüm kapalı bulabilirim (uyurken herhalde)
Afiyet olsun bebişim, benim kalorilerin yanında seninki epey hafif olmuş tabi
Bugün artık adam akıllı şeyler yiyelim birlikte olur mu
Cansın
İyi Geceler
Ballarım

21 Mayıs Adım Sayım

Eki Görüntüle 2854463
Hemdemim, Maşaallahhh, yine istikrarla gidiyorsun
O önünde olduğun %76ya bende dahilim galiba Hemen çıkmalıyım oradan

Boğam a da bu yakışır

Adım sayısını tebrik ederim adının hakkını vermişsin

cicekcikkk balım da gerçekten çok güzel adım atıyor

Hepimiz birbirimizi motive edip spora abanacaz artık yapacak başka bir şey yok

bende yemek ile ilgili konularin olduğu sayfalara fazla gitmiycem gezinmiycem artık baktıkça canım çekiyor

7 Haziran da tam bir yıl oluyor diyet marotonuna .365 gün sonunu temiz getireyim bari

Ot konusunda iyi yapmışsın bende kabak aldım geçen .
Buzlukta da pırasa var patlıcan filan da alayım yesillenelim artık.

yavru papatyaaa olsun her an yeni bir an diyelim başlayalım çok mersi bebekim ben işte hareketli biriyim sanırım lakin dün regli oldum hep yattım off günümdü kızıma yeme içme hazırladım sadece

Teşekkür ederiz çiçeğim
Ayy doğa yer efsane imiş kuzum
Ahh çok geçmiş olsun Buğra ma da sana da kıyamam çok acır yaa silverdinin bir çeşidi daha vardı geçen sene mi ne eczacım önermişti ama aklınızda olsun
Evet kuzum yürüyüş yapınca en az 16-18 bin aralığında oluyor evde iş vs derken çıkıyor yukarlara lakin dün yattım havada çok soğuktu zaten reglide oldum çoook şükür
Yumurta beslenmesi güzel gidiyor yalnız ben bir farkındalık yaşadım ki sorma yağı az alıyormuşum bir yemek kşığı yağ(15gr) her bir yumurtaya karşı dün dedimki benim çorba kaşığı kaç gr aceba tartım var ama hiç onu ölçmedim aman allahım beş grammışşşşş üç kaşık koyunca 15 oluyormuş ben 80-90gr yağ yedim sanırken 30-40 gr yiyormuşum şaka gibim ölçmek mühimmiş çünkü dört gün sonunda ödemimi atabildim 2 kg gibi başladığım yer civarlarına anca dönüyorum dün midem bulana bulana o yağı yedim bugün bir kilo gitti üstelik regliyim ve ilk gün ve aldığım kaloriler 1500 lerde sağlam az değil kendimi çok daha iyihissediyorum ketosise üç gün önce girdim zaten ölçüyorum idrar stripleriyle yani keyojenik beslendiğim için daha kolay oldu ilk defa bailasam birkaç gün daha sürerdi
Ehuehu bende kırmak isterim ama benim bir seyhat ayarlamam gerek burda da olur mekanlar açılmalı ama dinlenme molaları verebilmek için
Ayyy yavru papatyam ben de senii çok kocaman seviyorum iyi ki varsın ki

21 Mayıs Adım sayım 8971
Dışarı çıkmayınca evde tepinince iki ileri bir geri ancak böyle oldu
asliogretmen canım
Olsun kuzum olduğu kadar ben de dün 3645 atmışım şaşırdım çünkü hep yattım
İyi Geceler
Ballarım

21 Mayıs Adım Sayım

Eki Görüntüle 2854463
Vaysss vaysss beybiii
Yaaa olsun miss gibi almışın yeşillikleir yanına arada protein ekleyerek tüket bebekim giderler ya sen geldiler diyorsun ben sadece 3 gün çikolata püsküt tuzana düştüm hemen şiştim 60 üzerine geri gittim küsüratınj demim ve pazartesiden beri anca gitti kaldığım yere döndüm gerçi regli de oldum ama olsun yani daha genç metabolizmanız daha hızlı yanıt veriyor benim sizlere göre daha çok tırmalamam gerekiyor malesef ama size şunu diyim menapoz dönemine kadar kiloyla konuyu kapatın ki gelcek üç dört kolay gitsin
Teşkür ederim cankuzuu spor yapmak psikoljime çok iyi geliyor en büyük motivasyonum o çok iyi hissediyorum öfkemi atıyorum (nasıl bir öfkem varsa artık
Ben de dondurucumu tüketcem bundan sonra almıycam sebze de çokça var yoksa çöpe gidicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…