Yoğun olduğun belli balımBallarım dün tam 13 saat ayaktaydım. Sürekli ayakta durmak ne kadar yoruyor insanı ya, otururken resmen dizlerim ağrıyordu. Bugün kabaca bir ev temizliği yapıyorum. Yarın kahvaltıya misafirlerimiz var, belki akşam yemeğine kalacaklar(%90), biraz bir şeyler hazırlayayım. Sebze de bol zaten, zeytinyağlı şeyleri bugünden hazırlayayım dinlensin, benimde işime gelir, hem diyet hem kolaylık olarak
Vaktim kalırsa tabiki size yazarken yürüyeceğim bebeklerim
Songülümü de ne çok özledim ya, burnumun direği sızladı resmen
Kızlar artı da olsak ekside bence kilo paylaşalım
BALLAR Yaş Boy Hedef 27
Mart03
Nisan10
Nisan17
Nisan24
Nisan01
Mayıs22 Mayıs sudem34 35 171 62 68.5 68.3 68.2 70.1 sonngulen 36 160 55 70.2 69.2 69.9 @Felicio 27 160 49.9 49.6 49.9 enerji_kusagi 31 159 52 62.0 62.8 61.7 62.6 Saricivcivcikcik 26 157 55 65.9 67.5 66.8 65.6 @birmuhendisanne 35 160 55 asliogretmen 40 169 68 71.5 70.9 69.85 69.45 68.90 68.4 blondeblond 35 166 53 55.6 55.4 Hedef60kgolmak 31 164 54 62.0 62.1 61.5 60.7 60.00 58 @nurumminem 27 160 60 78.4 76.9 cicekcikkk 43 168 55 61.8 59.9 59.1 yoksa hepten ipin ucu kaçıyor yeni tablo olmadığı için eskisini kopyaladım bugün veya yarın kilo bildirirseniz ekleriz biz bizeyiz artı da olsak eksi de önemli değil
Haklısın Çiğdem imspor yüzde 20 etkiliyor zayıflamayi.
Dediğin gibi kalça göbek olmasa neyle ugrasicazbende de aynı Sezeryan göbeği ve basen bi de boynum biraz ince değil
Vuu
Beğendim canımdengeli bir menü
Ayy ne güzellkızlar selam
Cuma akşamı iş çıkışı kızımızı alıp, karşıya geçtik annemlere geldik5 ayın üzerine gelebildik, çok özlemişim
Pazartesi kahvaltıdan sonra döneceğiz.
Geçmişi okuyamıyorum şu an, selam vermek istedim
Oyy kuzum kıyamam ya o kadar saat niye ki? Bak içine doğmuş gibim sebzeleri istifledin ehuehue ellerine sağlık şimdiden afiyet bal olsunBallarım dün tam 13 saat ayaktaydım. Sürekli ayakta durmak ne kadar yoruyor insanı ya, otururken resmen dizlerim ağrıyordu. Bugün kabaca bir ev temizliği yapıyorum. Yarın kahvaltıya misafirlerimiz var, belki akşam yemeğine kalacaklar(%90), biraz bir şeyler hazırlayayım. Sebze de bol zaten, zeytinyağlı şeyleri bugünden hazırlayayım dinlensin, benimde işime gelir, hem diyet hem kolaylık olarak
Vays vayss harikasınız
Ah be çiçeğim bir de ben regl olabilsem. Bu ayda geciktiGünaydın muhteşem kadınlar
dün sonunda regli oldum pek mesudum ve yürüyüşe çıkmadım hava çok fenaydı olmasaydı da çıkmazdım yat modundaydım 3645 adımla yarıştan çekildim bugün evde birşey yaparmıyım pek sanmıyorumreglinin ilk iki üç günü soft oluyor bedenimde bir toparlansın deeemi
Jillian yaptim geldim bacaklarim hala titriyo
MaşallahhhhhKızlar kızlar yürüyüş yasaktan yapamadık elbet evde ama kardiyo yaptım
Eki Görüntüle 2854858 Eki Görüntüle 2854858 Eki Görüntüle 2854858
harikasın bal böcüğüm22 Mayıs Cumartesi Menüm
Sabah 11.30 3 kasik menemen, 1 dilim tam buğday ekmeği, sekersiz çay
Ara 14.00 soğuk nescafe, yarım muz, 1 kare bitter
Akşam 17.45 1 kase ayran aşı, 2 avuc kadar ince ızgara tavuk, 2 kasik salata, 3 ücgen dilim karpuz, kare dilim ekmek boyutunda yufka ekmek
Spor; jillian level 1 27 dakika
Su az ictim bugün icmem lazim
darısı başıma inşallah bende ailemi 6 aydır göremiyorumkızlar selam
Cuma akşamı iş çıkışı kızımızı alıp, karşıya geçtik annemlere geldik5 ayın üzerine gelebildik, çok özlemişim
tamam balımmmmAdım sayım 22 Mayıs 10.515asliogretmen
Biriciğim , Hemdemim kim yordu seni , neden yordu?Ballarım dün tam 13 saat ayaktaydım. Sürekli ayakta durmak ne kadar yoruyor insanı ya, otururken resmen dizlerim ağrıyordu. Bugün kabaca bir ev temizliği yapıyorum. Yarın kahvaltıya misafirlerimiz var, belki akşam yemeğine kalacaklar(%90), biraz bir şeyler hazırlayayım. Sebze de bol zaten, zeytinyağlı şeyleri bugünden hazırlayayım dinlensin, benimde işime gelir, hem diyet hem kolaylık olarak
Civcivim lütfen haber ver e mi? Merak ederim ben seniEnercim 13 Saat ne yaptin o kadar
Misafir zor Allah kolaylik versin yorma fazla kendini❣
Benim de esimin görevi cikti uzun olcak belki annemlere geçebilirim 1 2 haftaligina. Orda da internet yok aktif olanayabilirim net degil ama habrriniz olsun
yaaaa ne kalmış 54.2 ye bayıldım sana balımmmmmCanım dün sabahki kilom 56.2
Maşallah adım sayılarınız ne güzel yaa
Çiçeğim, yumurta diyeti bitti di me ? Fark ne kadar oldu? Maşallahhhh, süper süper süpersinnnnnnnnGünaaaaydınnnn muhteşem yavrular
Ay bir heycan ben de belimi ölçtüm 70 olmuş72-73 oynuyordu kalça aynıydı ama popo kaldırıcı hareketlere 1 aydır çok ağırlık verdim kas mı aceba neyse keyfim yerinde 58 küsürlere düştüm ki yoğun regliyim birkaç güne daha iyi anlarım en son yedi ay önce 57 imişim pek heycanlı benim için
Mutlu haftalar kuzumBallarım
Mutlu Haftalar
Gitmedim canim annemlere belki gitmem simdilik buralardayımAh be çiçeğim bir de ben regl olabilsem. Bu ayda geciktibu gecikmeler beni çok yoruyor
Süpersin civcivim nerede hareket, orada bereket
Maşallahhhhhçiçeğime
harikasın bal böcüğüm
darısı başıma inşallah bende ailemi 6 aydır göremiyorum
ne güzel hasret gidermişsinizdir
tamam balımmmm
Akşama bu haftanın şampiyonunu ilan edeceğim
Biriciğim , Hemdemim kim yordu seni , neden yordu?bende sonngulen balımı çok özledim. Ama iyi olsun, tezini bitirsin gelir ki
Bir tanem, bir gün bende geleceğim koşa koşa sana
Civcivim lütfen haber ver e mi? Merak ederim ben seni
yaaaa ne kalmış 54.2 ye bayıldım sana balımmmmm
Çiçeğim, yumurta diyeti bitti di me ? Fark ne kadar oldu? Maşallahhhh, süper süper süpersinnnnnnnn
Tamam civcivimGitmedim canim annemlere belki gitmem simdilik buralardayım
Ayrilmam balımTamam civcivimyanımdan ayrılma
Kalktın mı balım yaptın mı sporunuAyrilmam balım
Bana kalk sporunu yap desene
Sevinem mi üzülem mi bilemedimGitmedim canim annemlere belki gitmem simdilik buralardayım
Çiçeğim hem ekmek yapma günümdü, hem karıncaların vakitsiz istilasına uğradım hemde ufak tefek temizlik derken vakit geçti gitti tabiki iş yinede bitmedi bir türlü
Ayy ne güzellde ne dediğinide de yavruşş dönünce
Oyy kuzum kıyamam ya o kadar saat niye ki? Bak içine doğmuş gibim sebzeleri istifledin ehuehue ellerine sağlık şimdiden afiyet bal olsun
Vays vayss harikasınızben de dün evde yine spor yaptım sağlam ama adım sayısı 9400 lerde kalmış yine de neyse Pazartesi bugün sahil beni bekler
Fırın işletiyordum HemdemimmAh be çiçeğim bir de ben regl olabilsem. Bu ayda geciktibu gecikmeler beni çok yoruyor
Süpersin civcivim nerede hareket, orada bereket
Maşallahhhhhçiçeğime
harikasın bal böcüğüm
darısı başıma inşallah bende ailemi 6 aydır göremiyorum
ne güzel hasret gidermişsinizdir
tamam balımmmm
Akşama bu haftanın şampiyonunu ilan edeceğim
Biriciğim , Hemdemim kim yordu seni , neden yordu?bende sonngulen balımı çok özledim. Ama iyi olsun, tezini bitirsin gelir ki
Bir tanem, bir gün bende geleceğim koşa koşa sana
Civcivim lütfen haber ver e mi? Merak ederim ben seni
yaaaa ne kalmış 54.2 ye bayıldım sana balımmmmm
Çiçeğim, yumurta diyeti bitti di me ? Fark ne kadar oldu? Maşallahhhh, süper süper süpersinnnnnnnn
Maşallah Hemdemimm, hiç pas geçmiyorsun, hayranım azmine
Sağol bebeğimmEnercim 13 Saat ne yaptin o kadar
Misafir zor Allah kolaylik versin yorma fazla kendini❣
Benim de esimin görevi cikti uzun olcak belki annemlere geçebilirim 1 2 haftaligina. Orda da internet yok aktif olanayabilirim net degil ama habrriniz olsun
Fıstık annenleri bırakamadın galibakızlar selam
Civcivim, kalk sporunu yapAyrilmam balım
Bana kalk sporunu yap desene
ya ben senin yorumunu yirimKalktın mı balım yaptın mı sporunu
Bende sıkıştırayım seni
Hadi bakim karpuzda yata yata büyürmüş
ohhh ellerine sağlık Hemdemim, mis gibi olmuştur her şey.Çiçeğim hem ekmek yapma günümdü, hem karıncaların vakitsiz istilasına uğradım hemde ufak tefek temizlik derken vakit geçti gitti tabiki iş yinede bitmedi bir türlü
Fırın işletiyordum Hemdemimm
1 ay rahatım artık, derin dondurucuda boşluk bırakmadım
Uçarak gel, yüzerek gel, gülerek gel, yeter ki gel beklenenim ❤
Sağol bebeğimm
Misafirleri yolladım koştum geldim
Akşama yemek yiyecek yerleri kalmadı misafirlerinYasak saati olmasa uzun kalırlardı ama bir de uzun mesafe gideceklerdi. Yemek derdinden kurtulmuş oldum. Bizde acıkırsak zeytinyağlılarla geçiştiriz artık. Yorucu olsada keyif aldım, sevdiğimiz insanlardı, ne zaman akşam oldu anlamadık
Senin fit brownie tarifini de yaptım geceden. Fındıkta ekledim. Hatta badem ve fındığı bol kullandım, hurma sadece yapıştırma görevi görsün dedim çok tatlı diye, epey güzeldi, hafif oldu
Henüz yapamadim balim ama uyumadan yapmayi düşünüyorum az da olsaKalktın mı balım yaptın mı sporunu
Bende sıkıştırayım seni
Hadi bakim karpuzda yata yata büyürmüş
Yerim seni gitsem de birakamam ki sizi özlerimSevinem mi üzülem mi bilemedim
Egoist olup sevinem bari
İyi ki gitmedin, o kadar ayrı kalmak istemezdik senden Bebişimmm
Ayy bugün ben de yapip atcaktim daha olanlar bitmemis peynirli patatesli hashasli hepsinden 2şer 3er tane kalmis buzlukta. Yaprak sardim artik pogacaya enerjim kalmadı sar Allah sar şaftim kaydi daha da bitmedi yaprak masallahÇiçeğim hem ekmek yapma günümdü, hem karıncaların vakitsiz istilasına uğradım hemde ufak tefek temizlik derken vakit geçti gitti tabiki iş yinede bitmedi bir türlü
Fırın işletiyordum Hemdemimm
1 ay rahatım artık, derin dondurucuda boşluk bırakmadım
Uçarak gel, yüzerek gel, gülerek gel, yeter ki gel beklenenim ❤
Sağol bebeğimm
Misafirleri yolladım koştum geldim
Akşama yemek yiyecek yerleri kalmadı misafirlerinYasak saati olmasa uzun kalırlardı ama bir de uzun mesafe gideceklerdi. Yemek derdinden kurtulmuş oldum. Bizde acıkırsak zeytinyağlılarla geçiştiriz artık. Yorucu olsada keyif aldım, sevdiğimiz insanlardı, ne zaman akşam oldu anlamadık
Senin fit brownie tarifini de yaptım geceden. Fındıkta ekledim. Hatta badem ve fındığı bol kullandım, hurma sadece yapıştırma görevi görsün dedim çok tatlı diye, epey güzeldi, hafif oldu
Aslim daha yapmadim birazdan yapcam inşallah sporsuz kapatmak istemiyorum günüCivcivim, kalk sporunu yap
demek için umarım gecikmemişimdir.
eğer hala yapmadıysan hemen kalkıyoruz, şöyle bir silkeleniyoruz .Başlıyoruz zıplamaya
ya ben senin yorumunu yirim
da yirim
ohhh ellerine sağlık Hemdemim, mis gibi olmuştur her şey.
Becerikli okyanus yüreklim benim
Ben gelince de yapacak mısın o fit tariften
Fıstık annenleri bırakamadın galiba
Gerçi bugün pazartesi, mesaide vardı sanırım. Sen annenleri biz seni özleriz ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?