70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Yoğun olduğun belli balım
Evde parke fayans kaldı mı temizlemekten
O evde oturmasi ne keyiflidir şimdi mis gibi heryer
Ozletme kendini
Kolay gelsin

Canım dün sabahki kilom 56.2

Maşallah adım sayılarınız ne güzel yaa

Ayy ne güzell de ne dediğinide de yavruşş dönünce
Oyy kuzum kıyamam ya o kadar saat niye ki? Bak içine doğmuş gibim sebzeleri istifledin ehuehue ellerine sağlık şimdiden afiyet bal olsun
Vays vayss harikasınız ben de dün evde yine spor yaptım sağlam ama adım sayısı 9400 lerde kalmış yine de neyse Pazartesi bugün sahil beni bekler

Günaaaaydınnnn muhteşem yavrular
Ay bir heycan ben de belimi ölçtüm 70 olmuş 72-73 oynuyordu kalça aynıydı ama popo kaldırıcı hareketlere 1 aydır çok ağırlık verdim kas mı aceba neyse keyfim yerinde 58 küsürlere düştüm ki yoğun regliyim birkaç güne daha iyi anlarım en son yedi ay önce 57 imişim pek heycanlı benim için

Ah be çiçeğim bir de ben regl olabilsem. Bu ayda gecikti bu gecikmeler beni çok yoruyor
Jillian yaptim geldim bacaklarim hala titriyo
Süpersin civcivim nerede hareket, orada bereket
Kızlar kızlar yürüyüş yasaktan yapamadık elbet evde ama kardiyo yaptım
Eki Görüntüle 2854858 Eki Görüntüle 2854858 Eki Görüntüle 2854858
Maşallahhhhh çiçeğime
harikasın bal böcüğüm
darısı başıma inşallah bende ailemi 6 aydır göremiyorum
ne güzel hasret gidermişsinizdir
Adım sayım 22 Mayıs 10.515 asliogretmen
tamam balımmmm
Akşama bu haftanın şampiyonunu ilan edeceğim
Biriciğim , Hemdemim kim yordu seni , neden yordu? bende sonngulen balımı çok özledim. Ama iyi olsun, tezini bitirsin gelir ki
Bir tanem, bir gün bende geleceğim koşa koşa sana

Civcivim lütfen haber ver e mi? Merak ederim ben seni
Canım dün sabahki kilom 56.2

Maşallah adım sayılarınız ne güzel yaa
yaaaa ne kalmış 54.2 ye bayıldım sana balımmmmm

Çiçeğim, yumurta diyeti bitti di me ? Fark ne kadar oldu? Maşallahhhh, süper süper süpersinnnnnnnn

Gitmedim canim annemlere belki gitmem simdilik buralardayım

Çiçeğim hem ekmek yapma günümdü, hem karıncaların vakitsiz istilasına uğradım hemde ufak tefek temizlik derken vakit geçti gitti tabiki iş yinede bitmedi bir türlü
Fırın işletiyordum Hemdemimm
1 ay rahatım artık, derin dondurucuda boşluk bırakmadım
Uçarak gel, yüzerek gel, gülerek gel, yeter ki gel beklenenim ❤
Maşallah Hemdemimm, hiç pas geçmiyorsun, hayranım azmine
Sağol bebeğimm
Misafirleri yolladım koştum geldim
Akşama yemek yiyecek yerleri kalmadı misafirlerin Yasak saati olmasa uzun kalırlardı ama bir de uzun mesafe gideceklerdi. Yemek derdinden kurtulmuş oldum. Bizde acıkırsak zeytinyağlılarla geçiştiriz artık. Yorucu olsada keyif aldım, sevdiğimiz insanlardı, ne zaman akşam oldu anlamadık
Senin fit brownie tarifini de yaptım geceden. Fındıkta ekledim. Hatta badem ve fındığı bol kullandım, hurma sadece yapıştırma görevi görsün dedim çok tatlı diye, epey güzeldi, hafif oldu

Fıstık annenleri bırakamadın galiba
Gerçi bugün pazartesi, mesaide vardı sanırım. Sen annenleri biz seni özleriz ❤

Ayrilmam balım
Bana kalk sporunu yap desene
Civcivim, kalk sporunu yap
demek için umarım gecikmemişimdir.
eğer hala yapmadıysan hemen kalkıyoruz, şöyle bir silkeleniyoruz . Başlıyoruz zıplamaya
Kalktın mı balım yaptın mı sporunu
Bende sıkıştırayım seni
Hadi bakim karpuzda yata yata büyürmüş
ya ben senin yorumunu yirim
da yirim
ohhh ellerine sağlık Hemdemim, mis gibi olmuştur her şey.
Becerikli okyanus yüreklim benim
Ben gelince de yapacak mısın o fit tariften

Kalktın mı balım yaptın mı sporunu
Bende sıkıştırayım seni
Hadi bakim karpuzda yata yata büyürmüş
Henüz yapamadim balim ama uyumadan yapmayi düşünüyorum az da olsa böyle durumlarda kondisyon bisikleti yuruys bandi falan kurtarici aslinda 20 dk da olsa yuruyum diyosun iyi oluyo.
Sevinem mi üzülem mi bilemedim
Egoist olup sevinem bari
İyi ki gitmedin, o kadar ayrı kalmak istemezdik senden Bebişimmm
Yerim seni gitsem de birakamam ki sizi özlerim
Ayy bugün ben de yapip atcaktim daha olanlar bitmemis peynirli patatesli hashasli hepsinden 2şer 3er tane kalmis buzlukta. Yaprak sardim artik pogacaya enerjim kalmadı sar Allah sar şaftim kaydi daha da bitmedi yaprak masallah birazini da sonra sarcam artik.

Senin icin cok sevindim canim ben hala o tedirginligi atamadim misafir gelcegi zaman cok stresli oluyorum sanirim biraz mükemmelliyetcilikten

Tarifi denemen üstelik misafire yapman cok guzel olmus balim afiyet olsun hurmam bitti uzun zamandir yapamiyorum ben bu aralar muza sardim habire dilimleyip dondurup kahvenin yaninda onu yiyorum oldum olası severim buzlu meyveleri zaten. Yesil üzüm favorim
Konu nerden yesil üzüme geldi yav

Aslim daha yapmadim birazdan yapcam inşallah sporsuz kapatmak istemiyorum günü
2 gün önce yaptigim jilliandan sonra hala agriyo totom kollarim omuzlarim bacaklarim tüm uzuvlarim isin kötüsü esime de yaptırdım adam ise iki büklüm gidip geliyo felç leslieye devam etcem ben diyip duruyo

Fıstık annenleri bırakamadın galiba
Gerçi bugün pazartesi, mesaide vardı sanırım. Sen annenleri biz seni özleriz ❤

enerji_kusagi offf cok iyi geldi, ilaç gibi
Ailemle enerji depoladım resmen
Kahvaltıdan sonra çıktık, iş güç derken,
Şimdi Tv karşısında ‘şarkılar bizi söyler’ programını izliyorum, mumlarımı yaktım, kahvem&dondurmam ile aşka geldimmm

cicekcikkk Saricivcivcikcik asliogretmen sudem34 Hedef60kgolmak
Neler yapıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…