- 3 Nisan 2021
- 256
- 1.233
- 33
Yok kimse içmediİki papatyadan biri olayım (asliogretmen ) SEN Şakayık❤
Eldekiler tükendi Çiçeğim, şimdi sıra depolara geçti
Yaradı zaten, yol su elektrik olarak geri döndü, fatura eccük kabarık geldi bu ayÖnce ye stokla, sonra yak, deli miyiz acaba, akıllı olmadığımız kesinde
Bugün çok pis bir sebze alışverişi yaptım. 10 gün kadar dolu dolu otlayacam galiba, çürümesin diye mecbur yiyecem çünkü atmayı sevmiyorum, böylece başka şeylere sarkmamayı hedefliyorum, taktik tutar inşaallah
Hemdemimmmmanzara çok güzel, güller çok güzel, sen çok güzelsin, bu kadar güzellik bir arada çok oldu, senin yerine yanan ben olmalıydım ❤
Epey D vitamini olmuş, şifa olsun Hemdemim, acısı azaldı mı yanıkların?
Traktör diye diye bir gün traktör bulup dağlara vuracam kendimi, çok merak ediyorumBilimum denk getirdiğim her değişik şeyi sürmeye çalışıyorum
2 öğünü seviyorum balım, birde geç bir kahvaltıydı 3 öğün yine olmazdı. Evet haklısın dengesizlik oldu. Kendi dengemi kaybedince öğünler ne yapsınUmutlarımla oynamıyorsun değil mi güzellik❤ Geleceğim demen bile enerjimi fulledi bak, yine A+++ moduna geçtim 12bin adım attım
Burcumun şişelerindeki suyu kim içtiii
Ne güzel ağırlıklarla çalışıyordun fıstık mola mı verdin? Adımların bile yeter gerçi, çok güzel maşallah
Oy oy oyyy Bal Leylam❤ Teşekkür ederim
Hemde iki bacağını birden kırdım Boğamm
Ohhh baby, aşkım platonik değilmiş demek ki, eriyorum mum gibi ❤
Minnoş kalbimle, saf duygularımla oynamıyorsun di me? Ayyy yoksa şu şarkıyı mı çığırıyordun da ben üstüme alındım
"Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim
Ben koynunda yüz sene bin sene durabilirim
Ben Leyla'yı (sen değilFelicio )
Mecnun'u (ben değil)
Ferhat'ı (kim ki)
Aslı'yı (tövbe tövbeasliogretmen )
Kerem'i (nobody) bilmem ama
Bağdat'ı iki gözüm kapalı bulabilirim (uyurken herhalde)
Afiyet olsun bebişim, benim kalorilerin yanında seninki epey hafif olmuş tabi
Bugün artık adam akıllı şeyler yiyelim birlikte olur mu
Cansın
Hemdemim, Maşaallahhh, yine istikrarla gidiyorsun
O önünde olduğun %76ya bende dahilim galibaHemen çıkmalıyım oradan
Allah seni napmasınİki papatyadan biri olayım (asliogretmen ) SEN Şakayık❤
Yaradı zaten, yol su elektrik olarak geri döndü, fatura eccük kabarık geldi bu ayÖnce ye stokla, sonra yak, deli miyiz acaba, akıllı olmadığımız kesinde
Bugün çok pis bir sebze alışverişi yaptım. 10 gün kadar dolu dolu otlayacam galiba, çürümesin diye mecbur yiyecem çünkü atmayı sevmiyorum, böylece başka şeylere sarkmamayı hedefliyorum, taktik tutar inşaallah
Hemdemimmmmanzara çok güzel, güller çok güzel, sen çok güzelsin, bu kadar güzellik bir arada çok oldu, senin yerine yanan ben olmalıydım ❤
Traktör diye diye bir gün traktör bulup dağlara vuracam kendimi, çok merak ediyorumBilimum denk getirdiğim her değişik şeyi sürmeye çalışıyorum
2 öğünü seviyorum balım, birde geç bir kahvaltıydı 3 öğün yine olmazdı. Evet haklısın dengesizlik oldu. Kendi dengemi kaybedince öğünler ne yapsınUmutlarımla oynamıyorsun değil mi güzellik❤ Geleceğim demen bile enerjimi fulledi bak, yine A+++ moduna geçtim 12bin adım attım
Ne güzel ağırlıklarla çalışıyordun fıstık mola mı verdin? Adımların bile yeter gerçi, çok güzel maşallah
Minnoş kalbimle, saf duygularımla oynamıyorsun di me? Ayyy yoksa şu şarkıyı mı çığırıyordun da ben üstüme alındım
Mecnun'u (ben değil)
Ferhat'ı (kim ki)
Cansın
İyi fikir Sudemim barajı 30 bin yapabiliriz ben 39 binde kalmıştım çok yorulmuştum o günCanimcicekcikkk in de rekoru 36 binmiş birlikte kırılır ben tekrar cesaret eder miyim bilmiyorum 17 bile yoruyor paslandik galiba
Ortak gün belirleyip hep birlikte bir tek gün abanabiliriz amabende belki 41 rekorunu kırarım diycem ama çok zor sanki 14 saate yakın yürümüştüm biliyorsun
asliogretmen balım sen 25.000 rekorunu kırdın mı sonra ?
Enerjim her zamanın ki ballığınla öyle güzel yorumlamışsın kiİki papatyadan biri olayım (asliogretmen ) SEN Şakayık❤
Mecnun'u (ben değil)
Ferhat'ı (kim ki)
Cansın
Ben çorba kaşığı yemek kaşığı aynı sanıyorum halayavru papatyaaa olsun her an yeni bir an diyelim başlayalımçok mersi bebekim ben işte hareketli biriyim sanırım lakin dün regli oldum hep yattım off günümdü kızıma yeme içme hazırladım sadece
Teşekkür ederiz çiçeğim
Ayy doğa yer efsane imiş kuzum
Ahh çok geçmiş olsun Buğra ma da sana da kıyamam çok acır yaasilverdinin bir çeşidi daha vardı geçen sene mi ne eczacım önermişti ama aklınızda olsun
Evet kuzum yürüyüş yapınca en az 16-18 bin aralığında oluyor evde iş vs derken çıkıyor yukarlara lakin dün yattım havada çok soğuktu zaten reglide oldum çoook şükür
Yumurta beslenmesi güzel gidiyor yalnız ben bir farkındalık yaşadım ki sorma yağı az alıyormuşumbir yemek kşığı yağ(15gr) her bir yumurtaya karşı dün dedimki benim çorba kaşığı kaç gr aceba tartım var ama hiç onu ölçmedim aman allahım beş grammışşşşş üç kaşık koyunca 15 oluyormuş ben 80-90gr yağ yedim sanırken 30-40 gr yiyormuşum şaka gibim ölçmek mühimmiş çünkü dört gün sonunda ödemimi atabildim 2 kg gibi başladığım yer civarlarına anca dönüyorum dün midem bulana bulana o yağı yedim bugün bir kilo gitti üstelik regliyim ve ilk gün ve aldığım kaloriler 1500 lerde sağlam az değil kendimi çok daha iyihissediyorum ketosise üç gün önce girdim zaten ölçüyorum idrar stripleriyle yani keyojenik beslendiğim için daha kolay oldu ilk defa bailasam birkaç gün daha sürerdi
Ehuehu bende kırmak isterim ama benim bir seyhat ayarlamam gerekburda da olur mekanlar açılmalı ama dinlenme molaları verebilmek için
Ayyy yavru papatyam ben de senii çok kocaman seviyorum iyi ki varsın ki
Olsun kuzum olduğu kadarben de dün 3645 atmışım şaşırdım çünkü hep yattım
Vaysss vaysss beybiii
Yaaa olsun miss gibi almışın yeşillikleir yanına arada protein ekleyerek tüket bebekim giderler ya sen geldiler diyorsun ben sadece 3 gün çikolata püsküt tuzana düştüm hemen şiştim 60 üzerine geri gittim küsüratınj demimve pazartesiden beri anca gitti kaldığım yere döndüm gerçi regli de oldum ama olsun yani daha genç metabolizmanız daha hızlı yanıt veriyor benim sizlere göre daha çok tırmalamam gerekiyor malesef ama size şunu diyim menapoz dönemine kadar kiloyla konuyu kapatın ki gelcek üç dört kolay gitsin
Teşkür ederim cankuzuuspor yapmak psikoljime çok iyi geliyor en büyük motivasyonum o çok iyi hissediyorum öfkemi atıyorum (nasıl bir öfkem varsa artık
Ben de dondurucumu tüketcem bundan sonra almıycam sebze de çokça var yoksa çöpe gidicekler
Günaydın canımGünaydın muhteşem kadınlar
dün sonunda regli oldum pek mesudum ve yürüyüşe çıkmadım hava çok fenaydı olmasaydı da çıkmazdım yat modundaydım 3645 adımla yarıştan çekildim bugün evde birşey yaparmıyım pek sanmıyorumreglinin ilk iki üç günü soft oluyor bedenimde bir toparlansın deeemi
Ben Asli yla kapisayim sen de Çiğdem ileİyi fikir Sudemim barajı 30 bin yapabiliriz ben 39 binde kalmıştım çok yorulmuştum o gün
Enerjim her zamanın ki ballığınla öyle güzel yorumlamışsın ki
BALLAR | Yaş | Boy | Hedef | 27 Mart | 03 Nisan | 10 Nisan | 17 Nisan | 24 Nisan | 01 Mayıs | 22 Mayıs |
| 35 | 171 | 62 | 68.5 | 68.3 | 68.2 | 70.1 | |||
| 36 | 160 | 55 | 70.2 | 69.2 | 69.9 | ||||
| 27 | 160 | 49.9 | 49.6 | 49.9 | |||||
| 31 | 159 | 52 | 62.0 | 62.8 | 61.7 | 62.6 | |||
| 26 | 157 | 55 | 65.9 | 67.5 | 66.8 | 65.6 | |||
| 35 | 160 | 55 | |||||||
| 40 | 169 | 68 | 71.5 | 70.9 | 69.85 | 69.45 | 68.90 | 68.4 | |
| 35 | 166 | 53 | 55.6 | 55.4 | |||||
| 31 | 164 | 54 | 62.0 | 62.1 | 61.5 | 60.7 | 60.00 | 58 | |
@nurumminem | 27 | 160 | 60 | 78.4 | 76.9 | |||||
| 43 | 168 | 55 | 61.8 | 59.9 | 59.1 |
Canım ben bugunun cumartesi oldugunu bile unutmusum o derece dagilmis durumdayim bu aralarKızlar artı da olsak ekside bence kilo paylaşalım
BALLAR Yaş Boy Hedef 27
Mart03
Nisan10
Nisan17
Nisan24
Nisan01
Mayıs22 Mayıs sudem34 35 171 62 68.5 68.3 68.2 70.1 sonngulen 36 160 55 70.2 69.2 69.9 Felicio 27 160 49.9 49.6 49.9 enerji_kusagi 31 159 52 62.0 62.8 61.7 62.6 Saricivcivcikcik 26 157 55 65.9 67.5 66.8 65.6 birmuhendisanne 35 160 55 asliogretmen 40 169 68 71.5 70.9 69.85 69.45 68.90 68.4 blondeblond 35 166 53 55.6 55.4 Hedef60kgolmak 31 164 54 62.0 62.1 61.5 60.7 60.00 58 @nurumminem 27 160 60 78.4 76.9 cicekcikkk 43 168 55 61.8 59.9 59.1 yoksa hepten ipin ucu kaçıyor yeni tablo olmadığı için eskisini kopyaladım bugün veya yarın kilo bildirirseniz ekleriz biz bizeyiz artı da olsak eksi de önemli değil
Öyle kuzum yaa aynen meto alışık daha arttırmak zaten artık yapıyorumBen çorba kaşığı yemek kaşığı aynı sanıyorum halaaralarında fark da mi varmış gözün aydın bence senin meto fazla spora alışmış daha da fazlası gerekiyor artık yağ yakmak için.Gecen bir diyetisyen de aynı şeyi söyledi spora yeni başlar saniz kilo verdirir ama sürekli yapınca normalin olur daha fazla yapmak gerekir diye biz şimdi bir ömür sporu vücuda şart mı koşmuş olduk alışmış kudurmustan beter hesabı
Geçen Tv de biri çikti haberler e günde 4.400 adım yeter diyo
Günaydın canımregl hepimiz aynı hafta nasıl denk geliyor de mi
Ben Asli yla kapisayim sen de Çiğdem ileAslı ev işi gücü derken ütü mutu Buğra 25 yapıyor can boğam bende o sınıfa girem kendi rekorumu kiramam gibi ya o zaman nasıl bir cesaret nasıl bir gaz nasil bir özgüven gelmiş bize öyle
enerji balımyine 50 yapar zannımca
Günaydınnnn ay şahane yavruuuKızlar günaydin
Kilom pazartesi 70.7
Bugün 70.1
Fark -600 gram
Hiç diyet yapmadım sadece spor yaptım.
Valla ben geçtiğimiz ay 59 indim kaldımda bayağı orda geçen hafta bayram günleri iki üç gün tatlı yedim ki çok abartı değil 61 küsüre çıktım nassıl bir bünyeyse yani en ufak şeye gelmiyor neyse yumurta olayına girdim basit keto diyetine döndüm diyelim üç gün bozduktan sonra bu sabah 59,45 ti yeni regliyim bu güzel haber aslında ekstra 1,5/2kg fazla geldiğimi hesap edersek yani Pazartesi salı gününe anca normal kilomu görürüm gibi bakalım bakalımKızlar artı da olsak ekside bence kilo paylaşalım
BALLAR Yaş Boy Hedef 27
Mart03
Nisan10
Nisan17
Nisan24
Nisan01
Mayıs22 Mayıs sudem34 35 171 62 68.5 68.3 68.2 70.1 sonngulen 36 160 55 70.2 69.2 69.9 Felicio 27 160 49.9 49.6 49.9 enerji_kusagi 31 159 52 62.0 62.8 61.7 62.6 Saricivcivcikcik 26 157 55 65.9 67.5 66.8 65.6 birmuhendisanne 35 160 55 asliogretmen 40 169 68 71.5 70.9 69.85 69.45 68.90 68.4 blondeblond 35 166 53 55.6 55.4 Hedef60kgolmak 31 164 54 62.0 62.1 61.5 60.7 60.00 58 @nurumminem 27 160 60 78.4 76.9 cicekcikkk 43 168 55 61.8 59.9 59.1 yoksa hepten ipin ucu kaçıyor yeni tablo olmadığı için eskisini kopyaladım bugün veya yarın kilo bildirirseniz ekleriz biz bizeyiz artı da olsak eksi de önemli değil
Haklısın Çiğdem imÖyle kuzum yaa aynen meto alışık daha arttırmak zaten artık yapıyorumspor daha çok beden yapısı sağlık dinçlik vs vs yıllara meydan okumaca daha zayıf olmak sporla kesinlikle olmaz beslenme uyku en son spor yaa benim halim iyi aslında yine zayıf sayılırım da göbeğim de ve kalçamdaki yağlanma asabımı bozuyor he kalsada kötü değil belki birçokları içinde ne bilim işte meşgale bana bu pandemide ben daha da yürürüm de havalar tam ısınsa bisiklete geçicem de geçemedim bir
Günaydınnnn ay şahane yavruuu
Valla ben geçtiğimiz ay 59 indim kaldımda bayağı orda geçen hafta bayram günleri iki üç gün tatlı yedim ki çok abartı değil 61 küsüre çıktım nassıl bir bünyeyse yani en ufak şeye gelmiyor neyse yumurta olayına girdim basit keto diyetine döndüm diyelim üç gün bozduktan sonra bu sabah 59,45 ti yeni regliyim bu güzel haber aslında ekstra 1,5/2kg fazla geldiğimi hesap edersek yani Pazartesi salı gününe anca normal kilomu görürüm gibi bakalım bakalım
VuuKızlar kızlar yürüyüş yasaktan yapamadık elbet evde ama kardiyo yaptım
Eki Görüntüle 2854858 Eki Görüntüle 2854858 Eki Görüntüle 2854858
Beğendim canım22 Mayıs Cumartesi Menüm
Sabah 11.30 3 kasik menemen, 1 dilim tam buğday ekmeği, sekersiz çay
Ara 14.00 soğuk nescafe, yarım muz, 1 kare bitter
Akşam 17.45 1 kase ayran aşı, 2 avuc kadar ince ızgara tavuk, 2 kasik salata, 3 ücgen dilim karpuz, kare dilim ekmek boyutunda yufka ekmek
Spor; jillian level 1 27 dakika
Su az ictim bugün icmem lazim
Enercim 13 Saat ne yaptin o kadarBallarım dün tam 13 saat ayaktaydım. Sürekli ayakta durmak ne kadar yoruyor insanı ya, otururken resmen dizlerim ağrıyordu. Bugün kabaca bir ev temizliği yapıyorum. Yarın kahvaltıya misafirlerimiz var, belki akşam yemeğine kalacaklar(%90), biraz bir şeyler hazırlayayım. Sebze de bol zaten, zeytinyağlı şeyleri bugünden hazırlayayım dinlensin, benimde işime gelir, hem diyet hem kolaylık olarak
Vaktim kalırsa tabiki size yazarken yürüyeceğim bebeklerim
Songülümü de ne çok özledim ya, burnumun direği sızladı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?