70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Günaydın muhteşem kadınlar
dün sonunda regli oldum pek mesudum ve yürüyüşe çıkmadım hava çok fenaydı olmasaydı da çıkmazdım yat modundaydım 3645 adımla yarıştan çekildim bugün evde birşey yaparmıyım pek sanmıyorum reglinin ilk iki üç günü soft oluyor bedenimde bir toparlansın deeemi

Yok kimse içmedi aşıdan sonra halsizlik oldu cnm
Dün yine 10 bin adım , 45 dk leslie ağırlı ve 15 dk bölgesel
Burda bi ağaçlar açtı ve çiçekler biri yaseminmiş yasemin adlı arkadaşım söyledi profil fotosu yapınca
Akasyaymış diğeri annem söyledi ve tatlıymış yerlermiş küçükken tabi temiz köy havasında burda ana caddelerin yanında
İğde ağaçları da açtı sarı sarı kızlar
Dün 56.0 kg dum 600 gr almışım bir haftada bakalım Haziran başı kaç olacak hehe
Bu arada bayağı çizkek gömdüm yeni pastane bile keşfettim
Ağustosta ismimi tatlılı birşeye çevircem yine baklavalarım da belli olur bence o zamana

Allah seni napmasın

Hayır sarkidan degil direkt senden bahsediyodum enercim
Yalniz sarkinin mealini ne guzel çıkarmissin öyle bayıldım

İyi fikir Sudemim barajı 30 bin yapabiliriz ben 39 binde kalmıştım çok yorulmuştum o gün
Enerjim her zamanın ki ballığınla öyle güzel yorumlamışsın ki

Ben çorba kaşığı yemek kaşığı aynı sanıyorum hala aralarında fark da mi varmış gözün aydın bence senin meto fazla spora alışmış daha da fazlası gerekiyor artık yağ yakmak için.Gecen bir diyetisyen de aynı şeyi söyledi spora yeni başlar saniz kilo verdirir ama sürekli yapınca normalin olur daha fazla yapmak gerekir diye biz şimdi bir ömür sporu vücuda şart mı koşmuş olduk alışmış kudurmustan beter hesabı

Geçen Tv de biri çikti haberler e günde 4.400 adım yeter diyo
Günaydın canım regl hepimiz aynı hafta nasıl denk geliyor de mi
İyi fikir Sudemim barajı 30 bin yapabiliriz ben 39 binde kalmıştım çok yorulmuştum o gün

Enerjim her zamanın ki ballığınla öyle güzel yorumlamışsın ki
Ben Asli yla kapisayim sen de Çiğdem ile Aslı ev işi gücü derken ütü mutu Buğra 25 yapıyor can boğam bende o sınıfa girem kendi rekorumu kiramam gibi yao zaman nasıl bir cesaret nasıl bir gaz nasil bir özgüven gelmiş bize öyle

enerji balım yine 50 yapar zannımca

BALLARYaş Boy Hedef27
Mart
03
Nisan
10
Nisan
17
Nisan
24
Nisan
01
Mayıs
22 Mayıs
sudem34 351716268.568.368.270.1
sonngulen 361605570.269.269.9
Felicio 2716049.949.649.9
enerji_kusagi 311595262.062.861.762.6
Saricivcivcikcik 261575565.967.566.865.6
birmuhendisanne 3516055
asliogretmen 401696871.570.969.8569.4568.9068.4
blondeblond 351665355.655.4
Hedef60kgolmak 311645462.062.161.560.760.0058
@nurumminem271606078.476.9
cicekcikkk 431685561.859.959.1
Kızlar artı da olsak ekside bence kilo paylaşalım yoksa hepten ipin ucu kaçıyor yeni tablo olmadığı için eskisini kopyaladım bugün veya yarın kilo bildirirseniz ekleriz biz bizeyiz artı da olsak eksi de önemli değil

Canım ben bugunun cumartesi oldugunu bile unutmusum o derece dagilmis durumdayim bu aralar bu aralar cok abarttim tahminimce fazla cikarim. Moralim bozulmasin en azindan sabit göreyim istiyorum ondan tartilmiyorum.
Bikac gün sonra tartilcam bakalim yazarim inşallah buraya da.

Öyle kuzum yaa aynen meto alışık daha arttırmak zaten artık yapıyorum spor daha çok beden yapısı sağlık dinçlik vs vs yıllara meydan okumaca daha zayıf olmak sporla kesinlikle olmaz beslenme uyku en son spor yaa benim halim iyi aslında yine zayıf sayılırım da göbeğim de ve kalçamdaki yağlanma asabımı bozuyor he kalsada kötü değil belki birçokları içinde ne bilim işte meşgale bana bu pandemide ben daha da yürürüm de havalar tam ısınsa bisiklete geçicem de geçemedim bir
Kızlar günaydin
Kilom pazartesi 70.7
Bugün 70.1
Fark -600 gram

Hiç diyet yapmadım sadece spor yaptım.
Günaydınnnn ay şahane yavruuu
Valla ben geçtiğimiz ay 59 indim kaldımda bayağı orda geçen hafta bayram günleri iki üç gün tatlı yedim ki çok abartı değil 61 küsüre çıktım nassıl bir bünyeyse yani en ufak şeye gelmiyor neyse yumurta olayına girdim basit keto diyetine döndüm diyelim üç gün bozduktan sonra bu sabah 59,45 ti yeni regliyim bu güzel haber aslında ekstra 1,5/2kg fazla geldiğimi hesap edersek yani Pazartesi salı gününe anca normal kilomu görürüm gibi bakalım bakalım

22 Mayıs Cumartesi Menüm
Sabah 11.30 3 kasik menemen, 1 dilim tam buğday ekmeği, sekersiz çay
Ara 14.00 soğuk nescafe, yarım muz, 1 kare bitter
Akşam 17.45 1 kase ayran aşı, 2 avuc kadar ince ızgara tavuk, 2 kasik salata, 3 ücgen dilim karpuz, kare dilim ekmek boyutunda yufka ekmek

Spor; jillian level 1 27 dakika
Su az ictim bugün icmem lazim

Haklısın Çiğdem im spor yüzde 20 etkiliyor zayıflamayi.
Dediğin gibi kalça göbek olmasa neyle ugrasicazbende de aynı Sezeryan göbeği ve basen bi de boynum biraz ince değil
Kızlar kızlar yürüyüş yasaktan yapamadık elbet evde ama kardiyo yaptım
Eki Görüntüle 2854858 Eki Görüntüle 2854858 Eki Görüntüle 2854858
Vuu
Beğendim canım dengeli bir menü

Ballarım dün tam 13 saat ayaktaydım. Sürekli ayakta durmak ne kadar yoruyor insanı ya, otururken resmen dizlerim ağrıyordu. Bugün kabaca bir ev temizliği yapıyorum. Yarın kahvaltıya misafirlerimiz var, belki akşam yemeğine kalacaklar(%90), biraz bir şeyler hazırlayayım. Sebze de bol zaten, zeytinyağlı şeyleri bugünden hazırlayayım dinlensin, benimde işime gelir, hem diyet hem kolaylık olarak
Vaktim kalırsa tabiki size yazarken yürüyeceğim bebeklerim

Songülümü de ne çok özledim ya, burnumun direği sızladı resmen

Enercim 13 Saat ne yaptin o kadar

Misafir zor Allah kolaylik versin yorma fazla kendini❣

Benim de esimin görevi cikti uzun olcak belki annemlere geçebilirim 1 2 haftaligina. Orda da internet yok aktif olanayabilirim net degil ama habrriniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…