70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hoş geldin canım 3 kg nedir ki verirsin yine

cnm ben de bugün döndüm diyete ve kkya anca

ayy hiç churros yemedim

canım takımda yarışacak mısın? Free mi takılacaksın?
bende göbeğimden çok şikayetçiyim. Onun yüzünden kendimi hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum . Önerisi olan el kaldırsın lütfen
takımdan mezun oldum cnm rozetim bile geldi kendi sayfamda menü spor yazıcam cnm korumada da yazarım
cnm göbek erimesi için yoğurt, lifli gıdalar çok faydalı ve c vitamini

takımdan mezun oldum cnm rozetim bile geldi kendi sayfamda menü spor yazıcam cnm korumada da yazarım
cnm göbek erimesi için yoğurt, lifli gıdalar çok faydalı ve c vitamini
Benim de rozetim geldi ki .
Sayfanı paylaşır mısın doktor civanım?
Ben hiç görmedim. Arada gelirim
Bu arada çokkkk çok teşekkür ederim canım, şu yoğurt kürünü yapsam mı sence? Limon ve pul biberli olan

ayneen gelmiş valla aynı gün olmuştuk di mi
100 Günde Kilo Vermeye Var Mısınız? burdayım cnm

olabiliir cnm akşam yemeği yerine,mide sorunun varsa 3-4 kaşık bulgur da katarsın

canım takımda yarışacak mısın? Free mi takılacaksın?
bende göbeğimden çok şikayetçiyim. Onun yüzünden kendimi hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum . Önerisi olan el kaldırsın lütfen
Aslim göbek nasil yani siskin mi ?
Göbek daha cok yediklerinden kaynaklaniyo diye biliyorum. Bir de her zaman söyledigim gibi spor spor spor.
Pilates öneririm direkt göbek icin degil her bölgen sekillensin diye.
Bunu bizzat kendi gözlerimle gordugum yasadigim icin israrla spor diyorum cok degil yuruyusun üstüne her gün 20 dk pilates acayip is görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…