- 11 Şubat 2016
- 4.116
- 19.103
- 208
Civcivim sezeryan doğumlarımdan bana kalan bir hediyeAslim göbek nasil yani siskin mi ?
Göbek daha cok yediklerinden kaynaklaniyo diye biliyorum. Bir de her zaman söyledigim gibi spor spor spor.
Pilates öneririm direkt göbek icin degil her bölgen sekillensin diye.
Bunu bizzat kendi gözlerimle gordugum yasadigim icin israrla spor diyorumcok degil yuruyusun üstüne her gün 20 dk pilates acayip is görür.
Aslim ben videolardan yapmiyorum bi sene düzenli yapmistim ordan ezberledim hareketleri kendim yapıyorum.Civcivim sezeryan doğumlarımdan bana kalan bir hediyeBu karın
Son günlerde yürüyüş, ip atlama tamamo zaman pilates denemeye de başlıyorum. Tavsiye video bekliyorum civcivim
Biriciğim jillian bana link vs atar mısın? Ya da tel uygulaması var mı? Ben yanlış mı yazıyorum ne bir türlü bulamadım.Aslim ben videolardan yapmiyorum bi sene düzenli yapmistim ordan ezberledim hareketleri kendim yapıyorum.
Ama sana video önermek icin gözatiyorum hemen❤
Simdi aklima geldi jillian da yapabilirsin bak. O da saglam sıkılastiriyo 3 level. Her leveli 10 gün yapiyosun
çokkkk güzel , bu videoyu deneyeceğimasliogretmen mesela bu video da güzelmiş aslim kizi ilk kez goruyorum ama inceliği beni benden aldi
Agir gelirse baslangic seviyesi de var ama bence bu sana agir gelmez
Dur bakayim aslim youtube gibi bilinen yerlerde yok nedense o. eski oldugndan midir nedirBiriciğim jillian bana link vs atar mısın? Ya da tel uygulaması var mı? Ben yanlış mı yazıyorum ne bir türlü bulamadım.
çokkkk güzel , bu videoyu deneyeceğimteşekkür ederim balların hası
Teşekkür ederim hemşehrilerin en güzeli
Rica ederim bal hemsehrimTeşekkür ederim hemşehrilerin en güzeli
Biz bildiğin gibi asıl sen nerelerdesin bakalım?şişşştttnapiyosunuz kizlarrr?
İyi haftalar canımiyi haftalar herkeseee
asliogretmen Saricivcivcikcik sudem34 enerji_kusagi cicekcikkk Hedef60kgolmak sonngulen
İyi haftalar canımiyi haftalar herkeseee
asliogretmen Saricivcivcikcik sudem34 enerji_kusagi cicekcikkk Hedef60kgolmak sonngulen
Sana da iyi haftalar canımiyi haftalar herkeseee
İyi haftalar kuzucummiyi haftalar herkeseee
cicekcikkk
Çiçeğim özledimm
Nerelerdesin, ne halde ne yoldasın, hangi alemlere hizmet ediyorsun az anlat hele seni bana?
Ketojenik diyetle uyumun arttı mı ne oldu son durumun?
Birde bu diyette hiç ekmek olmuyor mu?
Benimde peşine takılıp gelesim var, seni bulabilirsem takılacam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?