- 3 Nisan 2021
- 256
- 1.233
- 33
Kuzucum anacımı ağırladım
Oyy sağlıcakla gelsin dünyaya çok tebrik ediyorumİyi pazarlar kizceler
Asli benim yürüyüş yalan oldu dün de 1600 filan di sanırsamyağmur vardı çıkamadım market filan bahane değil tabi evde de tembellikten yurumedim film filan izledim you yu bitirdim sonunda .
Asliokul açılacak mı sence ilçeden ne haber geldi size size daha önce geliyor genelde haberler
Kızlar yeğenimin kızı olacakmış5 aylık oldu koca teyze oluyorum yine
Oy kuzum geçmiş olsun neyin var ki aman dikkat et ya beslenmenden kısılcak zamanlar değilAhh canım, tam da şu an yemek hazırlıyordum
Boğa bildiğin boğa, huyundan vazgeçer mi
Menü de dana stroganoff, buharda brokoli, patates püresi, meyve suyu niyetine de 1 bardak kırmızı pancar havuç elma portakal karnabahar suyu sıkıyorum. Biraz oburuz di mi, hadi söyle kızmıcam
Kilo biraz verdim 64ün altındayım. Bugünlerde biraz rahatsızdım, yoksa tam da yürüyüşe başlamıştım. 12 bin küsür yürüdüğüm gün yürümek bilr rahatsız etti beni. Şimdi iyiyim çok şükür. Spora devam yani. Dün 3bin civarı adım attım ama hem hepsi kayıtlı değil hemde epey uğraşmalı işler yaptım. Bence sporun yerine geçmiştir. Geçsin yani o kadar terin suyun içinde kaldım
Bir de regl oldum dün tam değil ama bugün yarın ondan da ekstra eksi gelir gibi
Senin kilo yine 7 li şifreler söylüyor canım, çok mu yiyorsun da kilo vermedin anlamadım orasını, epey de yürüyorsun ama?
HoşgeldinTünaydın benden yavru kuzular
okumadım daha geçmişi nasılsınız?
Annem bendeydi harala gürele bir haftayı devirdik giremedim hiç özledim sizi
Bade iyi iyice sıkıldı yaz tatil moduna girdi sınavları bitti yaydıHoşgeldincanım ben tahmin ettim yoğun olduğunu nasılsın?
Bade balı nasıl?
Annene ne pişirdinkadın ketojenik mı beslendi
Değişiklik olmustur iyi yapmışsın
Yürüyüşlere devam ediyorum canım ama birkaç gün çok kötüyken hava çıkmadım evde yaptım bişeyler
Bende yağmur vs yürümeyi özledimBade iyi iyice sıkıldı yaz tatil moduna girdi sınavları bitti yaydıketo keto valla ekmek neyim var işin içinde onlarda oldu valla
Yürüyüşlere devam ediyorum canım ama birkaç gün çok kötüyken hava çıkmadım evde yaptım bişeyleryüne regli sıkıntıları başladı periyotlarım dengesiz kısa sürede oluyorum yine memişler şiş karnım şiş vs
merhaba canımm nasılsın?Ballarrrrr merhababen geldim. Geçmişi okuyayım dedim ama olmadı çok birikmiş sayfa var, ben onları bitirene kadar gündem değişir yine en iyisi burdan dalayim olaya dedim. Bilmem gerekenler varsa siz söylersiniz canlarım, hepinizi çok özledim.
Nasılsınız güçlü kadınlargüzel bal arıları
HoşgeldinBallarrrrr merhababen geldim. Geçmişi okuyayım dedim ama olmadı çok birikmiş sayfa var, ben onları bitirene kadar gündem değişir yine en iyisi burdan dalayim olaya dedim. Bilmem gerekenler varsa siz söylersiniz canlarım, hepinizi çok özledim.
asliogretmen balım 3379 adım bugün haftayı kapattık
Yarın yeni haftaya inşallah güzel başlarız hepimiz
Hoş geldin en ballllllBallarrrrr merhababen geldim. Geçmişi okuyayım dedim ama olmadı çok birikmiş sayfa var, ben onları bitirene kadar gündem değişir yine en iyisi burdan dalayim olaya dedim. Bilmem gerekenler varsa siz söylersiniz canlarım, hepinizi çok özledim.
Merhaba canım iyiyim, sen nasılsın, yoktun bir ara dönmüş olmana çok sevindimmerhaba canımm nasılsın?
Hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın.Hoşgeldin
Nasılsın?
Ahhh bu ne güzel karşılama, sensin o en balll
Hoş geldin en ballllll
Bu aralar hepimiz aileye doymuşuz şükürler olsun canım. Sporunu aksatmamana bayıldım, diyete de dikkat edersin sen artık balım, gelsin yine eksilerGünaydın fıstık kızlar
Ben de özledim sizi
Bikac gündür annem ve kaynanamdaydim yegenlerim geldi onlarla vakit gecirdimburda aktif olamadim. Artik evimdeyim ama
Tartimin pili bitti son kilomu göremedim bugün aliyim da bakicam bi
Şu menülerimi düzenli yazmak istiyorum artik.
Sporumu annemdeyken de yaptim yegenler de bana katildi bi harikaydi
İnşallah balımBu aralar hepimiz aileye doymuşuz şükürler olsun canım. Sporunu aksatmamana bayıldım, diyete de dikkat edersin sen artık balım, gelsin yine eksiler
İyiyim çok şükür balım, miskinlik yapıyorum şu an. Birazdan kalkıp halıları falan toplayacağım. Sen nasılsın napıyosunİnşallah balım
Sen nasılsın
Ahh ben de kahve arasi verdim kalkmam lazim kalkamadim biİyiyim çok şükür balım, miskinlik yapıyorum şu an. Birazdan kalkıp halıları falan toplayacağım. Sen nasılsın napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?