70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Maşallahhhhh ballarıma
Sen de gel aslım
Evt canim keskek cok saglikli hem de kalorisi düsük bol yenebilir
Buğday nohut var icinde canim tereyagi (yöreye göre degisiyo bazilari salca katiyo bazilari katmiyo) egede yapilanlara genelde katmiyolar salca. Bizim o taraftakine katiyolar. İkisi de ayri güzel

Aydinda da dugunlerde falan veriyolardir denemedin mi?
Ben kucukken bi kere onu yerken cikarmiatim ondan senelerdir yemiyorum. 2 3 yildir yemeye basladim
Tamamdir bu püskevitten alip denicem

Nerelerdesin hemsehrim özlettin kendini
Civcivim geçen hafta okulun son haftası olması sebebiyle her güne bir iş çıktı. Kuzularımı ziyarete gittim. Buğra ‘nın mezuniyeti vardı, karne günü, hafta sonu köy derken gelemedim. Yarın da annemler gelecek bir aksilik olmazsa perşembe günü onlarla memlekete gitmeyi haftaya perşembe dönmeyi düşünüyorum. Kesinleşsin haber vereceğim. Çünkü benim köyümde tel çekmiyor. Bir hafta dingin hayat

Ballarım bir kaç gündür İnternetim yoktu, dizi furyasına bende katılayım demiştim. Biraz şeyini çıkarmış olabilirim, Gb lar uçtu gitti, vur deyince öldürmemek lazım
Ek paket aldım buraya gelmek için, ilk fırsatta okuyup yazacağım

Bizim buralarda dediğin gibi çok gördüm canım ama hiç denemedim. Görüntüsü pek hoş gelmiyor, bulamaç tarzı şeyler de bana hiç hitap etmiyor

Travmayı iyi atlatmışsın ben de çocukken karpuz yiyip kusmuştum üniversite zamanlarına kadar yemeyi bırakmıştım

Günaydın

Ballarımmmmm

Geldimmmmm koşa koşa
Hoşgeldin balım
Dün ki sporumu yazarak güne başlayayım.
40 dk hızlı tempolu yürüyüş
40 dk açık hava bisiklet
Süper
Bugranin mezuniyeti hayırlı uğurlu olsun canım annen için de gözün aydın olsun. Bir de şu köylerimizde internet çekse de rahatlasak
Dizi batağına evde sınırsız internet varsa düşmek lazım kuzum, diğer türlüsü çok fena

Bayagi yogun gecmis balm
Hayirli yolculuklar simdiden canim o zaman
Hosgeldin balım lütfen diziye ara ver ve bize dön özledik

6 Temmuz Sali Menüm
Sabah 09.00 karisik omlet(biber misir zeytin kasar azcik sucuk yumurta) domates, 1 dilim peynir, 1 cay kasigi tahin
Ara 13.00 nescafe
Ara 15.00 1 dilim dondurma( 160 kalori)
Akşam 17.30 1 tabak keşkek, 1 tane küçük köz patates icine azcik tereyagiyla kasar koydum

Spor; bugün yapamadim kolum ağrıyo. Olmazsa kolumu kullanmadan leslie yaparim birazdan.

Su; 2 litre

Bir kaç günlük Menülerim

03 Temmuz
Sabah : 2 fincan filtre kahve, 10 çiğ badem, 1/5 simit

Ara: 1 bardak süt, 1 elma, bir kaç siyah üzüm

Akşam : 4 yk kızarmış biber, 2 yk domates sos, 3 yk yoğurt, 1 tam tahıllı yufka ekmeği

Su 3 litre
Spor 20 dk yürüyüş
-------------------------------------------------
04 Temmuz
Sabah : 2 fincan filtre kahve, 1 hurma, 10 çiğ fındık

Ara : 2 bardak süt, 1 şeftali, 3-4 kiraz

Akşam : 1 dolu tabak Yeşil mercimek yemeği
Su 2 litre
Spor 15 dk yürüyüş
------------------------------------------------
05 Temmuz
Sabah : 1 filtre kahve,
1 simit, 3 dilim hindi salam, 1 dilim kaşar peyniri, 3-4 parça domates

Ara: 2 fincan filtre kahve, 2 parça beyaz çikolata

Akşam
1 dolu tabak yeşil mercimek yemeği

Spor 30 dk yürüyüş
Su 2,5 litre
------------------------------------------------
06 Temmuz
Sabah : 2 filtre kahve
1 pita ekmeği (gobit gibi)
2 kk ezine peynir, 1/2 salatalık, 1/2 domates, bir kaç yaprak marul ile sandviç

Ara: 2-3 çatal kavun
1 kupa şekersiz çay

Akşam
1 dolu tabak bamya yemeği
1 kupa limonlu zencefil çayı

Spor: hafif bir yürüyüş
Su: 2 litre

Tünaydın ballarım
Bu sabah 5te çikolata krizi ile uyandım. 4 tk bitter damla çikolata yedim, başka çikolata yoktu evde. Zor frenledim kendimi valla. Bir sürü de acayip rüyalar gördüm. Bu neydi ki şimdi böyle. Stresten mi adet olamadım ondan mı bilmiyorum. Dengelesin diye de 2 bardak süt içtim kahvaltı yapmadım haliyle, midem fena kazınıyor şu an, yüz vermiyorum. Biraz sürünsün haketti bu mide

Kısır halkasını da Songülüm tamamlamış
Yakında bende civcivim gibi keyfi yüzmeye başlar o halkayı tamamlarım
Songülüm gibi profeyşinıl olmasa da yaparız bir şeyler artık

Aslıcım Buğramın mezuniyeti kutlu olsun, güle güle git gel memleketine, bizim yerimize de gez dolaş. Bu hava değişimi sana iyi gelecektir

Balım masallah menüleri kombolamissin
Bence gayet güzel dengelemissin her gün afiyet olsun yuruyuslerin de güzel
Enercim kendini suclama canin cekti ve yedin insaniz tabi ki yiceksin robot değiliz ki yedin ve bitti simdi önüne bak gunun geri kalanını dengeli gecirirsen hicbir sey olmaz zaten biliyosun dengelemek senin isin
Balim stresten adet olamamis olabilirsin. Pek narin zaten hemen etkileniveriyo fazla spordan bile bazen gec olabiliyosun mesela. Adacayi galiba söktürüyodu.

Haha senle yan yana yüzdüğümüzü hayal ettim de bi an cene calmaktan yuzmeye firsat bulamayiz o iş yaş balım

Kombo bizim işimiz, hep günü kurtarma çabaları
Mecbur dengeleyeceğim canım, bir kaç gündür adam akıllı spor da yapamadım. Bu kadar yürümek yetmiyor bana. Hiç yoktan iyi yine, korumaya katkısı oluyor gibi ama.... en az 40 dk tempolu yürümem şart ona emin oldum.

Birazdan bir adaçayı içeyim bakayım, iyi oldu hatırlattığın

Balımın hayallerine ortak olayım ❤
Sırtüstü yatıp çene çalabiliriz bak. Kulaç gibi olmasada çene çalmak da bir spor Akışına bırakır anı yaşarız olmaz mı Artık akıntı bizi Hatay taraflarına mı sürükler yoksa Ege tarafından Marmara'ya doğru mu sürükleniriz bilemedim O tarafta da müsilaj vardı, yapışıp kalmayalım Marmara yerine Ege den Yunanistan sınırına sürüklenirsek de büyük sıkıntı olabilir. Haşin Yunan askeri direkt üzerimize ateş açabilir Türkler saldırıyor diye Ya da mülteci sanıp tutuklanabiliriz. En iyisi oturduğumuz yerde oturalım. Diplomatik kaos çıkarmayalım. Zaten hep bu yüzden kilo alıyoruz(suçlu bulundu). Başımıza iş gelecek diye paso oturuyoruz. Gönlümüzce yüzemiyoruz. Kilo vermekten bile korkuyoruz aç kalacaz diye. Vah vahh, fikren bile özgür değiliz, hayaller bile akıntıya kapıldı Balım bu keyfi yüzme bizi bozar, gel biz jiliana, stepe devam edelim, leslie bacı neyimize yetmiyor

Amatör yüzme ile profesyonel yüzme arasındaki farkı anlamış olduk. Songülüm onun için keyfi değil diyor demek ki, hımmm.... Kontrollü olmak şart, kafamıza göre takılmanın ağır sonuçları olabilirmiş meğerse Gerçekleşmeyecek bir hayalin daha sonuna geldik, hadi bakalım, teorileri bırakıp gerçeklere dönelim, diyete devam Kuşum
Çikiletadan fırsat bulup muzlu dondurmayı denedin mi hiç?

Az önce tartıldım birazcık eksi var gibi ama... Sabah aç karnına tartılayım bakim bi net anlayayım kaç kiloyum

Boncuğum keşkek içine tavuk göğsü veya kırmızı et konuyor. Buğday ile özleşip içinde tel tel dağılana kadar pişiriliyor. Veya dövüyorlar birbirine girsin diye. Onun için görüntü dediğin gibi. Ben en çok Aydın da keşkek gördüm. Hemen hemen her lokanta menüsünde var ve çok meşhur. Düğünlerde zaten demirbaşmış. Bir defasında Aydınlı bir kadın yapıp getirmişti. Çok beğenmiştim. O kadında çok bulamaç gibi olmasın diye ve kolay olsun diye pişen malzemeyi döverek ezmek yerine blender ile azıcık çekiyormuş. Biraz buğday parçalı oluyor dişe geliyor. Üzerine tereyağı yakıp kırmızı toz biber koyuyorlardı servis ederken. Kısır tarzı şeyleri seven insan buna bayılabilir. Tabi ilk yenilecek her şeyde yapan çok önemli. Sonuçta genel bir önyargı oluşturuyor.

Senin şu kıtır salatayı bi denemedim gitti. Mutlaka deneyeceğim

Evet canim sporu az yapnca hemen kendini hissettiriyo zaten arttiirirsin sen de artik

Haha yuzme hayallerine bayildim yalniz iki dk da dizi havasi yasattin bana yunanistan sinirina bile ulastkk cok şükür aman dur marmaraya kaymayalim rica ediyorum oranin durumu vahim icinde kalırız bir de salyanin

Muzlu dondurmayi hala deneyemedim canim ya. Ama denicem inşallah aklimda bi o bir de kitir salata insanin yemedigi biseyi cani ceker mi ya dün gece açlıktan canim kitir salata istedi

Balim bikac gun cok iyi dikkat etmissin bence de guzel eksi geliceksin. Simdi öyle cikman normal. Yarin ac karna ortaya cikar karamanin koyunu

7 Temmuz Çarsamba Menüm
Sabah 11.00 1 haşlanmis yumurta salatası(marul, taze soğan, maydanoz vardi içinde ama bitiremedim , domates, çörekotlu çökelek, filtre kahve
Ara 14.00 menengiç kahvesi, 1 tane küçük top cikolata
Akşam 18.45 3 dilim firinda ıspanak(abarttik mi?), 2 ücgen dilim karpuz

Spor ; yemegi hazmedeyim bi saate yaparim
Su; 2 litre

Afiyet olsun balım menün çok iyi, fırında ıspanak derken nasıl yani mücver havasında mı, unlu yumurtalı falan. Çok yağlı unlu değilse sorun yok bence abartabilirsin

Tamam kuşum, o zaman Marmara tarafı yerine Batıya doğru da gidebiliriz Mısır, Filistin, Fransa, İtalya,...... dahil Akdenize açılan ülkeleri hayallere katarak bir kaç sezon dizi tadında da gidebilirdik Bu dizi çok tutarsa kanallardan geçerek başka denizlere de sürüklenirdik
Evet buradan anladığımıza göre bir kayık işi çözer, tüm dünyayı gezebiliriz balım
Vay be balım, yüzmeden bu kadar çene çaldık, ya yüzseydik

Yeni kariyerimi şu an çözmüş bulunuyorum Gemicilik yüksek lisansı yapayım varsa. Korkuyorum ben okuyana kadar onunda şartları değişir

Arada benimde canım hiç yemedigim şeyleri çekiyor, biz ikimiz normalsek o da normaldir herhalde
Hayal gücümüz kuvvetli olduğuna göre nasıl bir tat olacağını da hayal ediyoruzdur başka mantıklı açıklama bulamadım, yoksa reenkarnasyona inanacaz, eski hayatımızda yemiştik biliyoruza çıkacak yol

Evet bebeğim ortalama yiyorum şimdilik. Bir kaç kilo inince biraz daha kısarım miktarı. Sporu artıracağım mutlaka. Bu regl stresi çok etkiledi vücudumu. Sen düğüne gidene kadar 2-3 veririm bende galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…