70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

30 Haziran Menüm

Sabah
1 yk krem peynir, 1 yk zeytin ezmesi, 1 parça ezine peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 filtre kahve
Ara: 1 çb haşlanmış nohut
1 filtre kahve, 1 parça beyaz çikolata

Akşam
Doğranmış 1 pembe domates, 1 salatalık üzerine 4 yk kısır, biraz marul
1 kupa yeşilçay

Su 2 litreyi az geçti
Spor 15 dk yürüyüş (ödem var diye hafif geçiştirdim. Step hamlığı ancak geçti )

Ballarım Sayfa 666 of 666, 6 tane 6, şans getirsin bize de bir an önce verelim kiloyu
Kendimden umudu kestim sayılarda arıyorum

Şaka şakaaa, bu sefer verene kadar durmak yok, döneni vururum

Gidip biraz işlerimi halledeyim step yapayım, bakayım alışmış mı vücut yoksa yine mi pert olacağım

Vaay enerci reise bak sen kopyalar falan havada ucusmus
Yeni sistemde zaten bilgisayardan canim yüz okuma sistemi falan var kopya imkansiz gibi bir seydi benimki bir umut iste
Haha bence de şans getirsin artik bi
Kolay gelsin balım ben de jillian yapcam da bi yediklerimi sindireyim bakiyim.
Yanarim yanarim da bi step tahtasi bulamadim ona yanarim

Balim menülerin cok güzel afiyet olsun. Sporlar da güzel
Şu senin dondurmayi ben de deniyim bi ara ama visne almam lazim

Daha 3 saat önce pko olduğumu ve insülin direncim olduğunu öğrendim. Başka hormonsal problemlerde varmış tabii de. İnsülin direnci için dahiliye ilaç yazıyormuş sanırım. Doktor kilo vermen biraz sıkıntı dedi. Ama gene de kilo vermem gerekiyormuş. Nasıl olacak Hiçbir fikrim yok bu arada evet yanlış yazmışım 10 kg olacak.

Balim menülerin cok güzel afiyet olsun. Sporlar da güzel
Şu senin dondurmayi ben de deniyim bi ara ama visne almam lazim
Sağol balım gel beraber olsun şu an yeşil mercimek kaşıklıyorum ekmeksiz
Gerçi senin uyku vakti geldi, ben biraz sabahçıyım galiba, gece internetim var bolca onu bitireceğim

Balım bu dondurmada temel malzeme süt ve salep yerine sadece muz, çok güzel kıvam veriyor. İçine de vişne şart değil, çilek, frambuaz, karadut gibi meyvelerde olur. Hatta muzdan başka meyve yoksa kakao tozu olur. Hindistan cevizi rendesi olur. Kuru hurma, kayısı vs bile olur. Robotta çek gitsin Müptelası olursan karışmam bak
1 günlük meyve hakkını kapatsada değiyor balım. Bu arada bu dondurmayı biraz geliştirdim, eccük kalorisi artmış olabilir

Geçmiş olsun canım. Belliydi zaten söylediklerinden. Evet vermek zor oluyor maalesef. Ama bizimde bildiğimiz taktiklerimiz var. Ben sana yardımcı olacak tüyoları ilk fırsatta yazacağım, hem kilo verecek hemde hormonların epey yoluna girecektir
Sende menülerini yazmaya başlayabilirsin

Afiyet olsun canim evet muzum da yok aliyim da en kisa sürede denicem. Artik ara öğün olarak değerlendiririm

Müptelası olursam sucu sana atarim ben bilmem sen bene söyledin

2 Temmuz Cuma Menüm
Sabah 10.00 1.5 dilim kepekli ekmek, cökelek sündürmesi(tereyağ ve cökelekle yapılıyo sadece kaşar yok yani), şekersiz çay
Ara 11.30 buzlu nescafe
Ara 14.00 1 makaron
Ara 16.00 8 tane kiraz
Akşam 18.00 1 kase kısır, bol marul, yarım tursu, 1 bardak ayran, 1 ince kıl biber

Spor;
Jillian level 1(3.günüm)= 28 dakika
Leslie rastgele bi videosunu elimde agirliklarla yaptim=10 dk

Su; 3 litre

Çok haklısın canım, zor dönemleri atlatırken kendimize daha fazla zarar vermemeliyiz. İnşallah yakın bir zamanda da tüm sıkıntılardan kurtulursun balım

Seninle her şeye varım ben diyerekten bu zorlu ve engebeli yolda sana katılıyorum çalışkan bal arısı
Helal be balıma, bu ne güzel bir menü ve spor
Ben de varım kuzum sizinle aynı yolda yürümeye
Boncuğum, imam şey ederse diye diye başımıza geldi galiba, cemaat iptal

Günümüze şükür ben iyiyim, sen nasılsın?
Kovanı getirde toplaşsın bal arıları
Kimmiş o imam

Neyse imamı boşverelim bence, hadi toplaşalim güzel bal arıları

Afiyet olsun canım yine çok güzel bir menü, ayrıca muhteşem bir yüzme de var orada
Aman Allah'ım bir güzel menü daha, aradaki minnak cikileta hiç sorun değil gibi duruyor

Senin keyfi yüzmelerinin yerini tutmaz ama biz de kendi capimizda bi keyfi yüzüyoruz

Taklitçi fasulyeyle birlikte muhteşem bir menü olmuş balım
Heyyy maşallah nasıl da hafif bir menü ve güzel bir adım
Canimm adımlar muhteşem
Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım, yine güzel bir menü olmuş
Kizzz 666 şeytan değil mi, aman bizi yoldan iyice çıkarmasın
Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel, yarın bana kısır yaptıracaksınız siz belli oldu

Haha ben de enercimden sonra kisır yaptim zaten Ama iyi oldu valla hava sıcak insanin cani yemek istemiyo
Yok daha neler aşkolsun, benimkiler keyfi olmayan yüzme
Ayy doğru pardon nasil unuturum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…