Helal vallahi çok cesursun.10 yıl katlandım cok gençtim korktum ayrılmaya.
2 cocugum var ondan. Şimdiki esimle 17 yıldır evliyiz ve 3, toplam 5
En büyük oğlum 28 yazilimci evli ve 2 oğlu var. Miamide yaşıyor.
En büyük kizim 27 dis hekimliği okuyor evli Boston'da yasıyor.
Sonra sırasıyla şimdiki esimden 12 ve 10 yaşlarında 2 kızım var 7 yaşında oğlum var.
Yetiştim mi yaptın mı makarnayıııı ?Bugün hareketsiz bir gun.
Sabah 2 adet e..form kizarmis ekmek diliminin uzerine suzme peynir sürüp 1 bardak balli cayla yedim sonra kaşlarıma ve göz altlarıma 2. seans mikroblading yapıldı.
Biraz zor oluyor ama sonra 1 yıl makyaj yapma derdi olmuyor o yüzden her yaz yaptırıyorum.
24 saat su degmemesi ve terlememem gerekiyor o yüzden bugun cok terleten bir spor yapamıyorum.
25 dk yoga 30 dk yürüyüş yaptım.
Aksam yemekten sonra aynisini tekrar edicem, çünkü 10000 adıma tamamlamadan yatağa girmiyorum.
Cok disiplinliyimdir.
Oglen yarim tabak (2-3 kaşık kadar )etli patates ve 2 kaşık pilav yedim.
Arada meyve yedim ve sade espresso ictim.
Ben normalde espressoya 1 cay kasigi bal koyarım ama son 1-2 haftadır sade iciyorum.
Acikcasi cok keyif alamıyorum. Acaba zamanla alisir miyim?
Canim asiri şekilde domates soslu dereotlu makarna istiyor. Yemesem cok iyi olur amaaaa
Sanırım zincirlerimi kırıp makarnayı yapicam.
Maşaallah, Allah bağışlasın evlatlarını10 yıl katlandım cok gençtim korktum ayrılmaya.
2 cocugum var ondan. Şimdiki esimle 17 yıldır evliyiz ve 3, toplam 5
En büyük oğlum 28 yazilimci evli ve 2 oğlu var. Miamide yaşıyor.
En büyük kizim 27 dis hekimliği okuyor evli Boston'da yasıyor.
Sonra sırasıyla şimdiki esimden 12 ve 10 yaşlarında 2 kızım var 7 yaşında oğlum var.
Sağol canım, Allah razı olsun, hepimizi korusun felaketlerdenCanim çok gecmis olsun Allah korusun. Dünden beri çok üzülüyorum ve dua ediyorum.
Biz güneyde Florida eyaletindeyiz. Miami'de deprem olmuyor ama sürekli kasırga falan oluyor.
2017 de çok büyük kasirga olmustu. 1 ay işyerlerimiz kapandı evlerimizde hasar vardi. Elektrik, telefon, internet gibi hizmetleri 1-2 ay alamadık. Perisan dolmuştuk.
Doğal afet çok korkunç. Deprem, yangın, kasırga, sel farketmez. Allah hepsinden korusun.
Benzer bir durumda benim basıma geldi. Kız kardeşimle Marmaris te otel ayarlamistik. Son anda benim canim gitmek istemedi ben benimkini iptal ettim. Bayramda kalabalık ve sıcağa dayanamam dedim evde kaldık. Dun yollari kapatmışlar orda mahsur kaldılar. Çok korkuyorlardı. Bir yandan onlar icin endişe ederken öte yandan iyi ki gitmemisiz diyorum. Orda alsaydık esim taaa Amerikada endişeden kafayı yerdi.
Anladım canım, huzursuzluk olmasın, sırf sussun diye olmadığın şekilde davranıyorsun. Daha doğrusu davranmak zorunda kalıyorsun. Bu da çok zor ya, çokk... İnsanın kişiliğine aykırı, hep içeri atıyorsun o zaman. Söylesen olmuyor sussan olmuyor durumları. Ama böyle hayat geçer mi? Mevlanın dediği gibi sevgi göze perde olur, o perde kusurları görmeni engeller diyor. Gerçekten de öyle oluyor. Zamanla anlıyorsun, o zamanda çok vakit geçmiş oluyor. Eşlerin benzer huylarda olması ne kadar da önemli. Sen gezmek istersin o yatmak.... Seninle gezmek isteyecek eş lazım ki hayat enerjin ölmesin. Herkes kafasına göre ayrı ayrı takılacaksada ne anladım ben o evlilikten.Canım senin hissettiklerini bende hissettim çoğu zaman gözün üstünde neden kasin var gibi saçma eleştiri ve yaptığının tersini isteme .
Ben artık herşeyi sormaya izinsiz nefes bile alamayacak duruma geldim.Cunku eleştirmesin diye vs.
Benimki de insan olarak bla bla çok iyi aile uyumlu vs.Ama karakter olarak ben daha cıvıl cıvıl onun ici geçmiş tabiri caizse.Halbuki 4 yaş var arada.Boyle olacağını bilsem yasitim ile evlenirdim.
Canım o konuda biraz bilgi birikimim var, bu mesajı okuduğumu bile unutmuşum, aklım bir karış havadaydı galibaCanım mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.
Zamana bırakmak lazim belki de.
Şu an kalabalığız mesajı favoriledim.Tekrar okuycam.
Narsist ınsanlarin bı de gaslighting videolarıni izle sana yol gösterir.
Ama işte o yola girecek güç doğru zaman sabır çelik gibi güç lazım.
Canım bende narsistce davranıyorum onu anladım etki tepki mı kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan mıAnladım canım, huzursuzluk olmasın, sırf sussun diye olmadığın şekilde davranıyorsun. Daha doğrusu davranmak zorunda kalıyorsun. Bu da çok zor ya, çokk... İnsanın kişiliğine aykırı, hep içeri atıyorsun o zaman. Söylesen olmuyor sussan olmuyor durumları. Ama böyle hayat geçer mi? Mevlanın dediği gibi sevgi göze perde olur, o perde kusurları görmeni engeller diyor. Gerçekten de öyle oluyor. Zamanla anlıyorsun, o zamanda çok vakit geçmiş oluyor. Eşlerin benzer huylarda olması ne kadar da önemli. Sen gezmek istersin o yatmak.... Seninle gezmek isteyecek eş lazım ki hayat enerjin ölmesin. Herkes kafasına göre ayrı ayrı takılacaksada ne anladım ben o evlilikten.
4 yaşta çok değil ki canım, kadın yaşından biraz daha olgun oluyor bence. Tamamen yapı meselesi gibi. Bu konuştuklarımız narşistlik insan özelliklerini anımsatıyor bana. Narşist insan kendine aşık olduğu için eşi de kendisi gibi olsun, ona hiç itlraz etmesin, hep ona boyun eğsin istermiş. Eşi onun gibi davranışlar gösterirse buna hayranlık duyar ve övermiş. Aslında eşinde kendi suretini gördüğü için onu överken kendini övmüş gibi tatmin olurmuş psikolojik olarak. İtiraz eder ve farklı şeyleri savunursan, onun özelliklerinden farklı bir davranış sergilersen, seni bir nevi düşman gibi görür, hep saldırırmış. Kendindeki her şeyi seviyorya, aksi olursa onaylamıyor, yanlış buluyormuş. Bu bazı şeyleri açıklıyor sanki
Neymiş taktikCanım o konuda biraz bilgi birikimim var, bu mesajı okuduğumu bile unutmuşum, aklım bir karış havadaydı galiba
Bende şu an kendimce bir taktik uyguluyorum. Ya tutarsa misaliOlursa olur, olmazsa da ne olursa olsundu artık, bu da can neticede.
İyi gecelerrrrrrrrr, uyudun muuuuİyi gecelerçok yorgunum anneme geldim önce ablama yemeğe gittik ordan buraya.Dusumu aldım artık dinlenme zamanı
Atın huyundan suyundan aldıysan geçmiş olsun artık sen iflah da olmazsınCanım bende narsistce davranıyorum onu anladım etki tepki mı kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan mıakışına birakicam .
Neymiş taktik
Offf yedim makarnayı. Cok yemedim gerci tuttum kendimi.Yetiştim mi yaptın mı makarnayıııı ?Gerçi biraz önce yazmışsın ama...
Maşaallah sana, tebrik ediyorum
İmrenerek takip ediyorum disiplinini
Güle güle kullan Leydim, kalıcı makyaj büyük kolaylık gerçekten. Daima bakımlı bir görüntüMicroblading yapan bir arkadaşım vardı, bir ara bize geldiğinde taktı kafayı, illa yapacam sana diye ama benimki istemedi kıskançlığından Arkadaşta meslek hastalığından yapacam diye tutturdu, yapılacak bir yer görünce dayanamıyor kendileri içi kaynıyor hemen. Bir ara da kaşlarıma takmıştı kafayı
Kaşlarım güzel aslında, o kalınlaştırıp modaya uyduracaktı galiba
Sanırım alışırsın Leydim, bir süre daha sade içmeyi dene bakalım. Alışınca ballısını da içemez olursun. Ben ilk çayda kestim şekeri, henüz ortaokula gidiyordum. Kahveye üniversite de sardım. İlla süt karıştırıyordum, hatrı sayılır miktarda. Sonra espresso içince feleğim şaştıBen ki 40 yılda bir orta Türk Kahvesini süründürerek içen, nescafe ye süt basan insandım. Zaman herşeye alıştırdığı gibi beni de kahveye alıştırdı. Şimdi hepsini sade içiyorum, güzel gidiyor.
Makarnayı yediysen karbonhidrat oranı yüksek bir gün geçirmiş olacaksın. Etimek, patates, meyve,makarna, bal... Ama miktarlar az olduğu için kalori olarak fazla tutmuyor tabi. Hımm, kontrollü bir rahat takılma menüsü, olay makarnada bitiyor bugün. Afiyet olsun canım
Ha haİyi gecelerrrrrrrrr, uyudun muuuu
Budak videolarında hem onu hem kendimi buldum.Atın huyundan suyundan aldıysan geçmiş olsun artık sen iflah da olmazsın
Nasıl anladın onu , eskiden olmayan şeyler mi farkettin kendinde?
Taktik maktik yok, bam bam bamdiyomuşum
Bir süredir değersiz davranıyorum.
Döndüm canımcım hala jet-lag la haşır neşir oluyorum dün 12 saat uyumuşum. Yarın da burada okullar açılıyor. Acayip bir telaşımız var onun dışında zaten daha diyete falan başlamadım ama sporumu hiç bırakmadım.Günaydın kızlar
Bir kaç gündür şehir dışındaydım ancak gelebildim.
LadyMiami Leydim sende yokmuşsun, döndün mü Amerika'ya?
Evine hoşgeldin canımDöndüm canımcım hala jet-lag la haşır neşir oluyorum dün 12 saat uyumuşum. Yarın da burada okullar açılıyor. Acayip bir telaşımız var onun dışında zaten daha diyete falan başlamadım ama sporumu hiç bırakmadım.
Şu okullar hayırlısıyla başlasın da birkaç gün içinde normal düzenime dönerim inşallah.
13, 12, ve 8 yaşlarındalar hepsi okula başladılar bugün baya telaşlıydık ama geçti gitti.Evine hoşgeldin canıminşaallah kısa sürede normale dönersin, bende dışarıda olunca biraz dengesizlik oldu. Ancak toparladım.
12 saat uç 12 saat yat, off diyorum
Senin 2 küçük vardı di mi okula giden, biri 8 diğeri 10 yaşında mıydı tam hatırlayamadım. Kolay gelsin canım. Sen diyete başladığında yazarsan bende seninle beraber yazarım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?