70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Helal vallahi çok cesursun.

27 yaşında ikinci evlilik için erken bir yaş tekrar düzen kurmuşsun ne güzel

5 tane de dağ gibi evlat süper olmuş

Bugün hareketsiz bir gun.
Sabah 2 adet e..form kizarmis ekmek diliminin uzerine suzme peynir sürüp 1 bardak balli cayla yedim sonra kaşlarıma ve göz altlarıma 2. seans mikroblading yapıldı.
Biraz zor oluyor ama sonra 1 yıl makyaj yapma derdi olmuyor o yüzden her yaz yaptırıyorum.
24 saat su degmemesi ve terlememem gerekiyor o yüzden bugun cok terleten bir spor yapamıyorum.
25 dk yoga 30 dk yürüyüş yaptım.
Aksam yemekten sonra aynisini tekrar edicem, çünkü 10000 adıma tamamlamadan yatağa girmiyorum.
Cok disiplinliyimdir.
Oglen yarim tabak (2-3 kaşık kadar )etli patates ve 2 kaşık pilav yedim.
Arada meyve yedim ve sade espresso ictim.
Ben normalde espressoya 1 cay kasigi bal koyarım ama son 1-2 haftadır sade iciyorum.
Acikcasi cok keyif alamıyorum. Acaba zamanla alisir miyim?
Canim asiri şekilde domates soslu dereotlu makarna istiyor. Yemesem cok iyi olur amaaaa
Sanırım zincirlerimi kırıp makarnayı yapicam.

Yetiştim mi yaptın mı makarnayıııı ? Gerçi biraz önce yazmışsın ama...

Maşaallah sana, tebrik ediyorum
İmrenerek takip ediyorum disiplinini

Güle güle kullan Leydim, kalıcı makyaj büyük kolaylık gerçekten. Daima bakımlı bir görüntü Microblading yapan bir arkadaşım vardı, bir ara bize geldiğinde taktı kafayı, illa yapacam sana diye ama benimki istemedi kıskançlığından Arkadaşta meslek hastalığından yapacam diye tutturdu, yapılacak bir yer görünce dayanamıyor kendileri içi kaynıyor hemen. Bir ara da kaşlarıma takmıştı kafayı
Kaşlarım güzel aslında, o kalınlaştırıp modaya uyduracaktı galiba

Sanırım alışırsın Leydim, bir süre daha sade içmeyi dene bakalım. Alışınca ballısını da içemez olursun. Ben ilk çayda kestim şekeri, henüz ortaokula gidiyordum. Kahveye üniversite de sardım. İlla süt karıştırıyordum, hatrı sayılır miktarda. Sonra espresso içince feleğim şaştı Ben ki 40 yılda bir orta Türk Kahvesini süründürerek içen, nescafe ye süt basan insandım. Zaman herşeye alıştırdığı gibi beni de kahveye alıştırdı. Şimdi hepsini sade içiyorum, güzel gidiyor.

Makarnayı yediysen karbonhidrat oranı yüksek bir gün geçirmiş olacaksın. Etimek, patates, meyve,makarna, bal... Ama miktarlar az olduğu için kalori olarak fazla tutmuyor tabi. Hımm, kontrollü bir rahat takılma menüsü, olay makarnada bitiyor bugün. Afiyet olsun canım

Maşaallah, Allah bağışlasın evlatlarını
Arkan epey sağlam görünüyor Genç yaşta evliliğin faydaları mı acaba:)))) Hiç bilmeyenler büyük çocuklarının ablası falan zannediyorlardır belki de seni, zaten bakımlısın, sporcusun
Daha önceki evlilik hüsran olunca neyi isteyip istemediğini de iyice anlamışsındır. Bu evliliğin 17 yıl sürdüğüne göre aradığını bulmuş olmalısın Rabbim daim etsin, afiyet versin canım

Sağol canım, Allah razı olsun, hepimizi korusun felaketlerden
Doğru o taraflarda kasırga, tayfun çok oluyordu. Şöyle bir düşündümde 1-2 elektrik, internet olmaması ne demek ya, ve telefon. Tam teknoloji çağında her şey bunlara entegreyken çok zor, büyük geçmiş olsun size de. Bir yerde okumuştum, özetle diyor ki; doğal afette bir sorun yok, bu doğanın gereği, kendini yenilemek için doğal akışı bu, doğasında var, sorun bunların yeterince farkında olmayıp doğaya göre yaşamımızı revize edemeyen bizlerde, uyum içinde yaşamalıyız, bunlar hep oldu olacak diyor. Aslında doğru yani. Yine de Rabbim her türlü afetin yıkımından korusun bizleri.

Vayy be, sende ucundan dönmüşsün, kalbin temiz ki içine doğmuş

Anladım canım, huzursuzluk olmasın, sırf sussun diye olmadığın şekilde davranıyorsun. Daha doğrusu davranmak zorunda kalıyorsun. Bu da çok zor ya, çokk... İnsanın kişiliğine aykırı, hep içeri atıyorsun o zaman. Söylesen olmuyor sussan olmuyor durumları. Ama böyle hayat geçer mi? Mevlanın dediği gibi sevgi göze perde olur, o perde kusurları görmeni engeller diyor. Gerçekten de öyle oluyor. Zamanla anlıyorsun, o zamanda çok vakit geçmiş oluyor. Eşlerin benzer huylarda olması ne kadar da önemli. Sen gezmek istersin o yatmak.... Seninle gezmek isteyecek eş lazım ki hayat enerjin ölmesin. Herkes kafasına göre ayrı ayrı takılacaksada ne anladım ben o evlilikten.
4 yaşta çok değil ki canım, kadın yaşından biraz daha olgun oluyor bence. Tamamen yapı meselesi gibi. Bu konuştuklarımız narşistlik insan özelliklerini anımsatıyor bana. Narşist insan kendine aşık olduğu için eşi de kendisi gibi olsun, ona hiç itlraz etmesin, hep ona boyun eğsin istermiş. Eşi onun gibi davranışlar gösterirse buna hayranlık duyar ve övermiş. Aslında eşinde kendi suretini gördüğü için onu överken kendini övmüş gibi tatmin olurmuş psikolojik olarak. İtiraz eder ve farklı şeyleri savunursan, onun özelliklerinden farklı bir davranış sergilersen, seni bir nevi düşman gibi görür, hep saldırırmış. Kendindeki her şeyi seviyorya, aksi olursa onaylamıyor, yanlış buluyormuş. Bu bazı şeyleri açıklıyor sanki

Canım o konuda biraz bilgi birikimim var, bu mesajı okuduğumu bile unutmuşum, aklım bir karış havadaydı galiba
Bende şu an kendimce bir taktik uyguluyorum. Ya tutarsa misali Olursa olur, olmazsa da ne olursa olsundu artık, bu da can neticede.

Canım bende narsistce davranıyorum onu anladım etki tepki mı kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan mı akışına birakicam .

Neymiş taktik

İyi geceler çok yorgunum anneme geldim önce ablama yemeğe gittik ordan buraya.Dusumu aldım artık dinlenme zamanı

Canım bende narsistce davranıyorum onu anladım etki tepki mı kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan mı akışına birakicam .

Neymiş taktik
Atın huyundan suyundan aldıysan geçmiş olsun artık sen iflah da olmazsın

Nasıl anladın onu , eskiden olmayan şeyler mi farkettin kendinde?

Taktik maktik yok, bam bam bam diyomuşum

Bir süredir değersiz davranıyorum.

Offf yedim makarnayı. Cok yemedim gerci tuttum kendimi.
Aslında dun patatesi de az yemiştim eti cok yedim inshallah karbonhidratı cok kacirmamisimdir.

Benim esim Amerikalı diye midir nedir cok kıskanç degil. Kendisi istedi yaptırmamı.

Cayi hala balli iciyorum. Zaten bali normalde de cok severim. Seker neredeyse hiç kullandigim birey degil. Ama baldan vazgeçemiyorum
Ama espressoya bal koydum bu sabah beğenmedim sanırım icemedim, sadeye alismisim 2 haftada.

Bugunde dünkü gibi bir kahvaltı yaptım ek olarak proteini dengelemek icin tavada yağsız yumurta yapip yedim.
Birazdan sade espresso içip hızlı yürüme ve pilates yapacağım.
Biliyosunuz spordan yarim saat once sade bir kahve performansinizi ve enerjinizi artırır.

Spordan sonra kizkardesim ve ailesiyle sushi party yapcaz. Burda taze Tuna baligi bulamadık Somon da sushi icinde sevmiyoruz, o yüzden sebzeli sushi yapmaya karar verdik. Aklıma gelirse resim atarım.

İyi gecelerrrrrrrrr, uyudun muuuu
Ha ha pireler uçuşmustur belki de hatırlamıyorum
Budak videolarında hem onu hem kendimi buldum.

İki yol var işte ya narsisti besleyip başkasına yönelmesini sağlayacaksın ya da burnun dikine o cekemeyecek seni eski sen olmadığın için.

Canım şu an gündemim bunlar değil.Aile içi gerilim hattında nereye bakacağımi şaşırmış durumdayım.

Günaydın kızlar
Bir kaç gündür şehir dışındaydım ancak gelebildim.

LadyMiami Leydim sende yokmuşsun, döndün mü Amerika'ya?
Döndüm canımcım hala jet-lag la haşır neşir oluyorum dün 12 saat uyumuşum. Yarın da burada okullar açılıyor. Acayip bir telaşımız var onun dışında zaten daha diyete falan başlamadım ama sporumu hiç bırakmadım.
Şu okullar hayırlısıyla başlasın da birkaç gün içinde normal düzenime dönerim inşallah.

Evine hoşgeldin canım inşaallah kısa sürede normale dönersin, bende dışarıda olunca biraz dengesizlik oldu. Ancak toparladım.
12 saat uç 12 saat yat, off diyorum

Senin 2 küçük vardı di mi okula giden, biri 8 diğeri 10 yaşında mıydı tam hatırlayamadım. Kolay gelsin canım. Sen diyete başladığında yazarsan bende seninle beraber yazarım ❤

13, 12, ve 8 yaşlarındalar hepsi okula başladılar bugün baya telaşlıydık ama geçti gitti.
Hem işime hem diyetime de başladım sabah bol sebzeli bir yumurtalı peynirsiz omlet yedim. 250 kalori civarında. Öğlen daha olmadı ama burda türkotaco diye bir yer var sahibi Türk ordan 2 küçük karidesli taco istedim proteini bol kalorisi az. 250 kaloriyi geçmez. Arada 90 kalori 10 gr proteini olan enerji barı yedim ve tabii zencefilli limonlu su içiyorum bol bol.
Yemek işin günlük 1200 kalori sınırı çizdim kendime. Sporla da en az 600 kalori yakıyorum. Bir de yağ yakan bir hap ekledim diyetime bakalım işe yarayacak mı?
Bu arada estetisyene başvurdum. Doğumlar yüzünden karnımdaki kasların arası açılmış o yüzden ne kadar uğraşsamda göbeğimi küçültme imkanım yokmuş ve ameliyat olmam gerekiyormuş, seneye yazın geldiğimde Türkiye’de ameliyat olmayı planlıyorum eşim de onayladı zaten.
Aslında ücret olarak burada uygun yerler buldum ama buradaki doktorlara hiç güvenmiyorum.

Selam sonunda normal diyetime başladım.
Yaşıma göre günlük 1000 kalori iznim var.
Sabah yağsız sebzeli omlet yedim yaklaşık 200 kalori, öğlende balık ve salata yedim yine oda yaklaşık 200 kalori.
Arada canım bir şey yemek istemedi sadece iki kez kahve içtim bir de yeşil çay içtim zaten şeker koymuyorum onlara.
Akşam yemeğine de tavuk ve salata yapacağım.
1 saat spor programım var.
Bu arada kilo almışım sinirlerim bozuldu.
Tummy Tuck için estetik doktorundan randevu aldım. Muayene edecek ve sonuçları Türkiye’deki doktora göndereceğim. Haziran başında İzmir’de ameliyat olmayı düşünüyorum inşallah o zamana kadar ideal kiloma da inerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…