70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Leydim mesajları geç gördüm, bildirimde gelmemiş. Herkes işinin başında yani

Afiyet olsun canım, menülerin güzel gidiyor. Hem karides hem taco ha, vay vicdansız çok teessüf ediyorum Bende proteini bol diye haşlanmış yeşil mercimekle ilginç salatalar türetiyorum. Ana öğün olarak güzel oluyor, hem lezzetli hem sağlıklı ve uzun süre tok tutuyor. Henüz hiç kalorilerini hesaplamadım ama min.200, max.500 civarı olabilir. Canım 1200 alıp 600 kalori yakıyorsan hapa gerek var mıydı? Diyette hap deyince benim bi midem bulanıyor. Olumsuz çok şeyler duyunca bir önyargım var yani, iyi ve zararsız olduğuna çok emin olmam lazım. Satıcılara da asla güvenmem.

Aaa gerdirme yaptıracaksın göbeğine
iyi fikir canım, bir sürü doğum yaptın, illaki orada bağ doku bozuldu. Birde soğuk vakumu çok övüyorlar sıkılaştırıyor diye. Ben hiç denemedim tabi bilmiyorum.

Merhabaa. Ben 15 haftalık hamileyim. Ancak doktorum 3 4 kilo vermemin iyi olacağını söylediği icin karbonhidrati azalttığım basit bir beslenme programı oluşturdum. 78.4 ile başlıyorum. Bu örnek bir plan. Kelebekler alternatifleri gösteriyor. 1 ay sonra hedefim kontrole 74 kilo gitmek.

Sabah: ( 08.30/09.00)
2 haslanmis yumurta/ 2 yumurtadan omlet
1 kaşık peynir
Salatalık, domates, yeşillik
2 ceviz

Öğle: ( 13.00/ 13.30)
100 gram haşlanmış gögüs+ 1 büyük tabak salata
Fırında dilim somon+ Yeşil salata
Kabak yemegi+ 1 su bardağı yogurt
Fırında karnıbahar+ 1 su bardagü yogurt

Akşam: ( 17:00/ 17.30)
1 kase çorba+ 1 bardak ayran
3-4 kaşık sebze yemegi+ 1 su bar yogurt
Peynirli salata+ 1 bardak ayran
Gebeyken sağlıklı beslenme planlarından uzaklaşıp nasıl olsa hamileyim kafasıyla 30 40 kilo alanlar ne yazikki bu sürecin sonunda kan, ter ve gozyasi ile kilodan kurtulabiliyorlar. Ki veremeyen kisi sayısı da cok fazla. Bu sebeple saglikli yaglar, somon, gogus tavuk, bol sebze agırlıkli bir beslenme uygulamaya karar verdim. 17.30 da beslenmem bitiyor.

Canım hap kabız yaptı kullanamadım zaten
Soğuk vakum için gittim kaslarım çok ayrıldığı için işe yaramazmış
Mecbur ameliyat olcam. İzmirde bir doktor buldum iletişim kurmaya çalışıyorum.
2022 yazına daha çok var.
Mercimekli salatalar harika oluyor. Haşlanmış nohut ve fasulye ile de dene. Birde edamame var burda Türkçesini bilmiyorum oda protein açısından çok zengin ve çok lezzetli bir fasulye cinsi. Mutlaka denemeni tavsiye ederim.
Protein ağırlıklı beslenmek çok önemli, protein yemediğim öğünden sonra hemen acıkıyorum.
Ben de şu sıralar siteye çok giremiyorum. Malum burda okullar açık sabah okula bırakıyorum sonra ofise gidip çalışıyorum öğleden sonra da araba sırası oluyor 1 saatten fazla zaman alıyor çocukları okuldan almak. Sonra da 8 yaşındakiyle ödev yapıyoruz, yemek falan derken telefonumu elime bile alamıyorum.
Yağmur mevsimindeyiz her gün sağanak yağmurlu burası. Türkiye’yi şimdiden özledim

Bugünlerde kalori hesabıyla protein ağırlıklı yiyip içiyorum bayada iyi gidiyor, günde en az 1 saatte spor yapıyorum, şimdilik en azından kilo almayı durdurdum ama henüz hiç vermedim.

Harikasın!

Uzun bi aradan sonra yeniden merhaba kizlar

5 Eylül Pazar Menüm
Sabah 10.00 1 tane firinda patates az yagli, sekersiz cay
Ara 11.30 nescafe, yarim seftali, 10 tane yesil üzüm
Akşam 18.00 1 kase mercimek corbasi, 1 tabak firinda sebze(kabak, patlican, biber, patates), 2 kasik yoğurt
Ara 19.30 türk kahvesi
Son ara 21.00 1 su bardagi kadar patlamis mısır

Spor 30 dk yürüyüş
Bayagi bi ev isi

6 Eylül Pazartesi Menüm
Sabah 08.00 çeyrek yufkadan gözleme, domates
Ara 10.00 menengiç kahvesi, 1 seftali
Ara 13.00 10 tane yesil üzüm, 1 kase yoğurt
Akşam 18.00 1 tabak firinda sebze, 1 kase yoğurt
Ara 19.00 türk kahvesi

Spor; maalesef yok uyumadan az da olsa yapmaya caliscam

12 Eylül Pazar Menüm
Sabah 09.30 2 dilim ekmek arasinda yağsız tost, 1 avuc maydanoz, 4 tane kıl biber, yarim dilim beyaz peynir, sekersiz cay
Ara 12.00 3 kasik dondurma
Ara 14.00 türk kahvesi
Ara 16.00 soğuk kahve(kendim yapiyorum sekerini az katıyorum)
Akşam 19.15 1 kase tarhana çorbası, 5 dilim kabak mücver(az yağda pisirmeye calistim), yarim kase yoğurt

Su; 2.5 litre
Spor; 31 dk leslie fast walking
5 dk esneme egzersizleri

enerji_kusagi sonngulen

Afiyet olsun canım, menü su ve spor güzel olmuş. İyi bir başlangıç yapmışsın, devamı da gelsin inşallah

Ballarım, hepimiz yeterince ense yaptık, yedik içtik kilo aldık bence. Sanırım yeniden başlamaya hepimiz hazırız. En geç cumartesiye kadar hepimiz toparlanıp hazirlanalim, birlikte kararlar verip gerekirse kurallar koyalım. Ben yeniden tablolarimizi da hazırlayacağım. Düzenli devam edenleri tabloda takip edelim. O güzel fikirlerinizi ve ben de varım demenizi bekliyorum

Varım
Cunku cidden artik midem dayanmiyo bu ara cok abur cubura sardim.. onun da dinlenmeye ihtiyaci var..

Varım
Cunku cidden artik midem dayanmiyo bu ara cok abur cubura sardim.. onun da dinlenmeye ihtiyaci var..
Günaydın canimmm
Artık dinlenmesi gereken biz değiliz, midelerimiz yeni mottomuz olsun o zaman cumartesiye tüm hazırlıklar tamamlansin öyleyse

İşte geldim burdayım bugün son kacamakli günüm olarak burda dursun. Yarın sabahtan başlıyorum bende düzenli beslenmeye ve yapabildiğim kadar spor yapmaya
Hoşgeldin balım ben birkaç gün alışma evresi geçireceğim canım ama cumartesi hepimiz bildirim yaparak birlikte başlıyoruz. Ben de her gün biraz yürüyüş yapıyorum bir süredir ama şimdi daha ciddiye almak lazım
Yarın mı hepimiz mi yarın
Yok kuzum ben yarın değilim en azından ayağıma suya sokup biraz alışmam lazım birkaç gün. Hem de alışveriş yapıp menü falan planliycam, şu an evdekiler pek uygun değil

Aynen su an esim bekliyo evdeki cips cikiletalari yiyelim diye ben hic beklemiyorum
Cumartesi kesin startı veririz o zaman balım. Simdi de dikkat etmeye calisiyorum tabi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…