Ben de dikkat etmeye çalışıyorum canım ama bugün regl oldum o yüzden biraz tahin pekmez ve küçük parça kek yedim. Şimdi uzun bir yürüyüşe çıkıp yakmaya çalışacağım.Aynen su an esim bekliyo evdeki cips cikiletalari yiyelim diyeben hic beklemiyorum
Cumartesi kesin startı veririz o zaman balım. Simdi de dikkat etmeye calisiyorum tabi de.
1 sıfırdan büyüktür diyoruz bu durumdaBen de 1000 adım attım
Biraz gec oldu ama sana da iyi geceler balımBallar ben yatıyorum hepinize iyi geceler. Sabah oğlanı okula göndermek için erken kalkınca böyle erkenden uykum geliyor. Hepinizi öperim
Nasilsin balim alisabildin mi okul temposunaGünaydınnnn
Ballarımmmm
Seninki artık günaydın olmuş cancağızımBiraz gec oldu ama sana da iyi geceler balım
Günaydın balımGünaydınnnn
Ballarımmmm
Günaydın balımGünaydın kızlar
Nasilsin canimGünaydın cankuşlar
İyiyim canım, sen nasılsın neler yaptın. Bugün okuldaydim, dersler normalde bu hafta başlamış olacaktı ama 4 ekime ertelendi okul. Bu dönem 3 gün dersim olacak canım çok yoğun olmayacak gibi ama bir taraftan da dersin bir kısmını online yapacağız, durum karışık gibi görünüyor şu an. Yaşayarak öğreneceğiz bakalım. Maskeyle ders yapmak çok zor olacak o belliNasilsin canimgidiyo musun okula nasil durumlar maskeyle zor oluyodur ders dimi
Oo sportbaby sahalara dönüyorBugün 10bin adım atıldı ballar
Bin mi kız o, gözlerim ekrana bakmaktan çift görüyor ama 10 olmadığı kesinBen de 1000 adım attım
Sıfır etkisiz eleman Hocam, ders çalışan öğrencilerin şevkini kırmayalım, 1 az olabilir ama 2 de iyidir1 sıfırdan büyüktür diyoruz bu durumda
Kuşum ben o saati tam algılayamadımBiraz gec oldu ama sana da iyi geceler balım
Balımmmenerji_kusagi
Saricivcivcikcik
birmuhendisanne
sudem34
asliogretmen
Felicio
Ballar yeniden toplanıyor muyuz haydi bakalım. Cumartesi sabah tartı ve vücut ölçülerini alalım, tablolarimizi hazırlayalım, kaldığımız yerden devam edelim
Bugün de 7bin adımım var kuzum, cumartesiden itibaren yemeye de sağlam bir hop dersek her şey mümkün. Bu arada spor konusunda sen benden hep daha iyiydin be kuzum nasıl unuturumOo sportbaby sahalara dönüyorHedefim seni geçmekti hep nasıl unutursun
Bin mi kız o, gözlerim ekrana bakmaktan çift görüyor ama 10 olmadığı kesin
Sıfır etkisiz eleman Hocam, ders çalışan öğrencilerin şevkini kırmayalım, 1 az olabilir ama 2 de iyidir
Kuşum ben o saati tam algılayamadımmalum saat geç, şarj az, gözler bulanık görüyor. Tüm geçerli bahaneleri saydığımıza göre ; o saat uyanma saatin mi yoksa yatma mı? Yatma diyeceksen pat diye söyleme önce ima ile alıştır olur mu
1.yilimizi kutlarken başka sebeplerimiz de olsun inşallahBalımmm
Aşkla❤ Sevgiyle❤ Heyecanla ❤
Ve sizinle her şeye hazırımYeni yıla heyecanla girdiğimiz gibi bu yeni yıla da formda girelim
Aaa öyle mi? Dün de yeğenimin sinifini karantinaya almislar 2 hafta. Daha simdiden cikiyo vakalar sonumuz hayrolsun.İyiyim canım, sen nasılsın neler yaptın. Bugün okuldaydim, dersler normalde bu hafta başlamış olacaktı ama 4 ekime ertelendi okul. Bu dönem 3 gün dersim olacak canım çok yoğun olmayacak gibi ama bir taraftan da dersin bir kısmını online yapacağız, durum karışık gibi görünüyor şu an. Yaşayarak öğreneceğiz bakalım. Maskeyle ders yapmak çok zor olacak o belli
Hadi bakalim niyet ettim kacamak yapmadan saglikli yasamayaenerji_kusagi
Saricivcivcikcik
birmuhendisanne
sudem34
asliogretmen
Felicio
Ballar yeniden toplanıyor muyuz haydi bakalım. Cumartesi sabah tartı ve vücut ölçülerini alalım, tablolarimizi hazırlayalım, kaldığımız yerden devam edelim
Haha aaa sifirlari eksik mi yazmisim o 10 bin olcakti pardon yaOo sportbaby sahalara dönüyorHedefim seni geçmekti hep nasıl unutursun
Bin mi kız o, gözlerim ekrana bakmaktan çift görüyor ama 10 olmadığı kesin
Sıfır etkisiz eleman Hocam, ders çalışan öğrencilerin şevkini kırmayalım, 1 az olabilir ama 2 de iyidir
Kuşum ben o saati tam algılayamadımmalum saat geç, şarj az, gözler bulanık görüyor. Tüm geçerli bahaneleri saydığımıza göre ; o saat uyanma saatin mi yoksa yatma mı? Yatma diyeceksen pat diye söyleme önce ima ile alıştır olur mu
İnşaallah Balım İnşaallahhh, bencede her şey mümkünBugün de 7bin adımım var kuzum, cumartesiden itibaren yemeye de sağlam bir hop dersek her şey mümkün. Bu arada spor konusunda sen benden hep daha iyiydin be kuzum nasıl unuturumşimdi tekrar lesliler jillianlar bizi bekler
1.yilimizi kutlarken başka sebeplerimiz de olsun inşallah3.5 ay var, bence her şey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?