70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

17 Eylül Cuma Menüm
Sabah 09.15 1 yumurta yarim soğandan soğanlı omlet, 1 dilim kaşar, 2 kuru incir, 1 dilim tambuğday ekmegi
Ara 11.00 türk kahvesi
Öğlen 14.30 3 kasik sade bulgur pilavi, 4 kasik etli nohut yemeği, 1 turşu, 1 bardak ayran
Ara 16.30 nescafe
Akşam 18.00 yemek yemedim ama yaprak sararken çiğ olarak 4 tane attim agzima o tıkadı galiba hic yiyesim yok

Spor yok sadece ev isi
Su 2.5 litre

İyi aksamlar canlarim
Menum
sabah 2 bardak su
kahvalti 09.00
yarim avakado
1 dilim peynir
7 zeytin
1dilim ekmek
2 bardak cay

ara 11.00
turk kahvesi sade

ara 15.00
3 kuru incir
7 badem

aksam 19.30
1 kase tavuk corbasi
1 kase yogurt

su 3 lt

spor
45 dk tempolu yuruyus (kosu bandini ilk deneyisim )

100 ip atlama

Iste feraset işte cesaret işte adam gibi adamlik işte mertlik bu kadar mi dört dörtlük menü olur şu an kıskandım

Rakip mi olsak nolsak bu azim beni gaza getirir gibi hissettim
Neyse yarin bi basın aciklamasi yapalım da hep beraber toplanip kurallarimizi falan öyle belirleriz
Aynen yarin ayari yapalim ama simdiden soyleyim ben baya kilo aldim yaaaa

Sağol balım

Nasılsın?

Radikal bir karar alınmış

Yürüyüşe çıktım valla upuzun zamandır çıkmıyordum

7835 adım olmuş

Bugün İstanbul da hava sicak baya.

Neler yapıyorsun?
Balım öğlene kadar müthiştim, ta ki ev sahibi teyzenin geldiğini öğrenene kadar Bu kadının bizim diyetle bir bağlantısı mı var ya, ara verdik gitti, başladık geldi. Gelir gelmez de tartıştık

Aaa, biz o kararı geçen yılbaşında aldıkya canım Araya işler girdi, yaz girdi, bayram girdi vs. Neyse geç olsun güç olmasın

Bende 8 gündür falan yürüyorum. Şu an yürürken sana yazıyorum, bakayım, 8516 olmuş

Kuşum başlangıç olarak gayet güzel, Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…