70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Sıfırı beleş buldunya bol bol kullan kuşum, mottamız neydi hatırlayalım "elini korkak alıştırma "

Evet bebeğim, uyanma saatim diyerek beni yanıltmadığın için teşekkür ederim Hatun kararlı canım Maşaallah ❤

Anlaşılan sporda kıran kırana bir mücadele olacak
Balım Cem Yılmaz ın şoför uşağı, uşak bahçıvanı, bahçıvan aşçıyı hikayesi gibi olmasında tövbe tövbe

Şimdi benim sporda temelim günlük 10 bin adım ve üzeri. Biraz daha vücut alışınca buna günlük ekler yapacağım, atıyorum bugün 30 dk bisiklet, ertesi gün 20 dk step gibi. Ekleri yapacağım gün adımı sabah-akşam olarak 2ye bölerim. Sabah 5 bin adım + 20 dk step, akşamda 5bin adım veya üzeri, duruma göre balım bende bilmiyorum tam.

Pıcaklar cekildi mi diyosun
Hadi bakalim kilicimiz aman picagimiz keskin, gazamiz mübarek olsun ballarım

Kasa diyince benim mağduriyetim geliyo aklima hep bi türlü bulup yapamadim şu stepi sehpalar yüksek masa desen hic olmaz

Marketlere falan bi göz atiyim önünde yalniz bi kasa bulursam kapip kaccam
En düşük adım sayın bile benim en yüksek adimimdan fazla ama yine de sen bilirsin
Oohh ben de tam geccek kisiyi bulmusum stepler bisikletler havada uçuşuyor bene de sepetine at da bari beraber binelim
Ben bugün başliyorum cnm
Ooo aramizdan bazilari adeta doğuştan rocky
Basladin mi nasil gidiyo ben de geliyim mi iyi gidiyosa ona göre gelcem

Ben bugün başliyorum cnm
Balım sen başla hemen arkandayım ha kolla kendini Zaten seninle ganyan misali hep burun buruna gidiyorduk hatırlıyorsun di mi arada bi 250 gr falan oynuyordu
Pıcaklar cekildi mi diyosun
Hadi bakalim kilicimiz aman picagimiz keskin, gazamiz mübarek olsun ballarım
Cenk çetin geçecek balım picak kama pusat süngü top Allah ne verdiyse topla gel
İlk hedef Kızıl Elma, Son hedef Altın Portakal, hadi bakalım
Gazadan dönen Ho-han-Yeh gibi olsun
Ah benim çilekeş civcivim Bi insan evladı da çıkıp al civciv şunun tepesinde tepin demedi ya yazıklar olsun
Balım kasayı alıp kaçaçağında buraya yazda gelmezsen nerede bulacağımızı bilelim

Tamam tamam gel bakim beraber binelim

Selam kizlar nasilsiniz
Selam canım hoşgeldin
Ben cocuk bakmaya devam ve cok yogunum tam diyete basladim bi gruba gireyim belki faydasi olur dedim grupkar kapandi. Sizler napiyorsunuz. Diyete devam mi.
Yine iyi götürdün bu zamana kadar, senin çocuklarda alışmıştır artık di mi, ilk günler hafif bir kıskanma yapmıştı galiba oğlan?

Bizimde her birimiz ayrı ayrı yoğunduk ne zamandır, mecbur biraz ara vermiştik, 1-2 gün içinde tekrar diyete başlıyoruz. Bu sefer daha kurallı daha çekişmeli olacak gibi. Aa doğru takımlar kapanmış, olsun günlüğümüz var. Bizimle başlamak istersen gel canım. Bu sefer ceza sporları falanda uygulayacağız, yazışırız yine aramızda vs. gelirsen düzenli gelebilir misin ki o yoğunlukta?

Allah seni napmasın ben de diyorum ho-han-yeh tanidik geliyo bi yerden

Haha evet bene kimse step yaptırmadı

Uyudum ama uykumu alamadim bugün ya evdeki abur cuburlar da bitti bugün artik baslamayi planliyorum ben.. cok gerginim

Selam kizlar nasilsiniz
Selam canim iyiyim ben sen nasilsin?
Ben cocuk bakmaya devam ve cok yogunum tam diyete basladim bi gruba gireyim belki faydasi olur dedim grupkar kapandi. Sizler napiyorsunuz. Diyete devam mi.
Biz basliyoruz cumartesi canım. Bu sefer kararliyiz
Sen de kararliysan düzenli olarak gelmeye calisirim diyosan buyur gel

Ama bu sefer bildirimler konusunda falan tavizimiz yok hepimiz 5 dk da olsa girip kilo bildirimi yapcaz ona göre.

Yaa gelmeyi cok isterim tabikiii bende baslicam tekrardan kosu bandi falan aldimm yuruyuse gidemiyorum diye
Ah balimm cocuklar krese basladi kiz buyuk olunca durmadi simdide 1.sinifa baslayinca tekrar bana muhtac kaldilar anliycan yani millet cocugun kolesi olmus yani cocuklar ne derse onu yapiyorlar bende biraz disiplin gorunce hemen kaciyor cocuklarr

Evet evet evet bende cok isterimmmmm yok bu sefer hersey tam ayarindaa olcakk . Cumartesileri mi tarti gunumuzz valla buda iyi olmuss cok heycanlandimm

Evet evet evet bende cok isterimmmmm yok bu sefer hersey tam ayarindaa olcakk . Cumartesileri mi tarti gunumuzz valla buda iyi olmuss cok heycanlandimm
Daha konusmadik ama sanirim yine cumartesi olur
Ben de heyecanliyim ocağa kalmadan incecik bel bos bi mide görmek istiyorum cöplük oldum çünkü artik

Daha konusmadik ama sanirim yine cumartesi olur
Ben de heyecanliyim ocağa kalmadan incecik bel bos bi mide görmek istiyorum cöplük oldum çünkü artik
Ahh canimmm benimde kasimda oglanin dogum gunu var o zaman kadar incelmek istiyorum. Bende eski halime dondum🕸🕸

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…