- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Sıfırı beleş buldunya bol bol kullan kuşum, mottamız neydi hatırlayalım "elini korkak alıştırma "Aaa öyle mi? Dün de yeğenimin sinifini karantinaya almislar 2 hafta. Daha simdiden cikiyo vakalar sonumuz hayrolsun.
Allah kolaylik versin ballarin en menekse gözlüsü
Hadi bakalim niyet ettim kacamak yapmadan saglikli yasamayao yuvarlak toto buraya gelecek taktim totoya ne alip veremediğim varsa
Olmasin mi bizim de bi cenifır lopez seysimiz
Haha aaa sifirlari eksik mi yazmisim o 10 bin olcakti pardon yadesem de inanma
Yok o kalkma saatim balım benim erken kalkmayi sevmek gibi bi psikopatligim var bildigin gibiherkes uyurken sen ayaktasın falan hayatta bunun kadar haz veren cok az sey var bana
Simdi sen leslie mi yapcaksin jillian mi yoksa yuruyus mu? Ona gore ben de seni gecme hedefi koyuyum bari
Sen songulu ben seni böyle zincirleme gidelim benim arkamdan kim gelcek bakalim
Ben bugün başliyorum cnmenerji_kusagi
Saricivcivcikcik
birmuhendisanne
@sudem34
@asliogretmen
@Felicio
Ballar yeniden toplanıyor muyuz haydi bakalım. Cumartesi sabah tartı ve vücut ölçülerini alalım, tablolarimizi hazırlayalım, kaldığımız yerden devam edelim
Pıcaklar cekildi mi diyosunTünaydın Benim Ballı Rakibelerim
Evet potansiyel olarak artık hepiniz rakibimsinizdostluk başka yarış başka Ona göre ayağınızı denk alın bakim
Başlangıç için bu kadar gözdağı yeter herhaldeGözünüz korktu di mi, korkun tabiki birbirimizin sınırlarını zorlayalım ❤
Kasa diyince benim mağduriyetim geliyo aklima hepİnşaallah Balım İnşaallahhh, bencede her şey mümkün
Boncuğum birimiz kendisine haksızlık mı ediyor, mesela o sen olabilir misin? Senin sporlar adeta beynime kazınmış. Epey de estirdin hani bi ara, seni geçmeye çalıştığım için beni iyi hatırlıyor olabilir misin bitanem
Başlangıç için adımların çok güzel, Sen ki 20 binleri zorlamış hatunsun, Maşaallah ❤ Bende tam bir haftadır yürüyorum. En yüksek 13bin küsür en düşük 4100.
Ben yine jillian yerine stepe başlarım. O kadar uğraşıp step tahtası yaptım kasadan. Kıyıp atamadımda, şehir şehir yanımda taşıdımEkonomik ömrünü tamamlayıp kasa kırılana kadar stepe devam balım, tabi önceliğim yürümek
Balım Jillian deyince aklıma hep ceza sporu gibi geliyorya. Geçmişin izleri silinmiyordu
En düşük adım sayın bile benim en yüksek adimimdan fazla ama yine de sen bilirsinSıfırı beleş buldunya bol bol kullan kuşum, mottamız neydi hatırlayalım "elini korkak alıştırma "
Evet bebeğim, uyanma saatim diyerek beni yanıltmadığın için teşekkür ederimHatun kararlı canım Maşaallah ❤
Anlaşılan sporda kıran kırana bir mücadele olacak
Balım Cem Yılmaz ın şoför uşağı, uşak bahçıvanı, bahçıvan aşçıyı hikayesi gibi olmasında tövbe tövbe
Şimdi benim sporda temelim günlük 10 bin adım ve üzeri. Biraz daha vücut alışınca buna günlük ekler yapacağım, atıyorum bugün 30 dk bisiklet, ertesi gün 20 dk step gibi. Ekleri yapacağım gün adımı sabah-akşam olarak 2ye bölerim. Sabah 5 bin adım + 20 dk step, akşamda 5bin adım veya üzeri, duruma göre balım bende bilmiyorum tam.
Ooo aramizdan bazilari adeta doğuştan rockyBen bugün başliyorum cnm
Balım sen başla hemen arkandayım ha kolla kendiniBen bugün başliyorum cnm
Cenk çetin geçecek balım picak kama pusat süngü top Allah ne verdiyse topla gelPıcaklar cekildi mi diyosun
Hadi bakalim kilicimiz aman picagimiz keskin, gazamiz mübarek olsun ballarım
Ah benim çilekeş civcivimKasa diyince benim mağduriyetim geliyo aklima hepbi türlü bulup yapamadim şu stepi sehpalar yüksek masa desen hic olmaz
Marketlere falan bi göz atiyim önünde yalniz bi kasa bulursam kapip kaccam
En düşük adım sayın bile benim en yüksek adimimdan fazla ama yine de sen bilirsin
Oohh ben de tam geccek kisiyi bulmusum stepler bisikletler havada uçuşuyorbene de sepetine at da bari beraber binelim
Selam canım hoşgeldinSelam kizlar nasilsiniz
Yine iyi götürdün bu zamana kadar, senin çocuklarda alışmıştır artık di mi, ilk günler hafif bir kıskanma yapmıştı galiba oğlan?Ben cocuk bakmaya devam ve cok yogunum tam diyete basladim bi gruba gireyim belki faydasi olur dedim grupkar kapandi. Sizler napiyorsunuz. Diyete devam mi.
Allah seni napmasın ben de diyorum ho-han-yeh tanidik geliyo bi yerdenBalım sen başla hemen arkandayım ha kolla kendiniZaten seninle ganyan misali hep burun buruna gidiyorduk hatırlıyorsun di mi arada bi 250 gr falan oynuyordu
Cenk çetin geçecek balım picak kama pusat süngü top Allah ne verdiyse topla gel
İlk hedef Kızıl Elma, Son hedef Altın Portakal, hadi bakalım
Gazadan dönen Ho-han-Yeh gibi olsun
Ah benim çilekeş civcivimBi insan evladı da çıkıp al civciv şunun tepesinde tepin demedi ya yazıklar olsun
Balım kasayı alıp kaçaçağında buraya yazda gelmezsen nerede bulacağımızı bilelim
Tamam tamam gel bakim beraber binelim
Selam canim iyiyim ben sen nasilsin?Selam kizlar nasilsiniz
Biz basliyoruz cumartesi canım. Bu sefer kararliyizBen cocuk bakmaya devam ve cok yogunum tam diyete basladim bi gruba gireyim belki faydasi olur dedim grupkar kapandi. Sizler napiyorsunuz. Diyete devam mi.
Yaa gelmeyi cok isterim tabikiiiSelam canım hoşgeldin
Yine iyi götürdün bu zamana kadar, senin çocuklarda alışmıştır artık di mi, ilk günler hafif bir kıskanma yapmıştı galiba oğlan?
Bizimde her birimiz ayrı ayrı yoğunduk ne zamandır, mecbur biraz ara vermiştik, 1-2 gün içinde tekrar diyete başlıyoruz. Bu sefer daha kurallı daha çekişmeli olacak gibi. Aa doğru takımlar kapanmış, olsun günlüğümüz var. Bizimle başlamak istersen gel canım. Bu sefer ceza sporları falanda uygulayacağız, yazışırız yine aramızda vs. gelirsen düzenli gelebilir misin ki o yoğunlukta?
Evet evet evet bende cok isterimmmmmSelam canim iyiyim ben sen nasilsin?
Biz basliyoruz cumartesi canım. Bu sefer kararliyiz
Sen de kararliysan düzenli olarak gelmeye calisirim diyosan buyur gel
Ama bu sefer bildirimler konusunda falan tavizimiz yok hepimiz 5 dk da olsa girip kilo bildirimi yapcaz ona göre.
Daha konusmadik ama sanirim yine cumartesi olurEvet evet evet bende cok isterimmmmmyok bu sefer hersey tam ayarindaa olcakk . Cumartesileri mi tarti gunumuzz valla buda iyi olmuss cok heycanlandimm
Ahh canimmm benimde kasimda oglanin dogum gunu var o zaman kadar incelmek istiyorumDaha konusmadik ama sanirim yine cumartesi olur
Ben de heyecanliyim ocağa kalmadan incecik bel bos bi mide görmek istiyorum cöplük oldum çünkü artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?