70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canım pazartesi zorunlu değil zaten ama kendimizi frenlemek için iyi olur diye tartılalım dedik, ben zaten işim yoksa her sabah tartılıyorum
Ellerine sağlık Boncuğum
Rica ederim kuzum
Haklisin canim dengeledimm ya dun cok yogundum yazamadim. Ama bugun bimba gibi geliyorum
Canım yoğun olsak bile buraya menü yazacağımızı bilmek bizi daha çok disipline sokuyor. Elinden geldiğince en geç ertesi sabah yazmış ol canım, aynı şey benim için de geçerli açıkçası. Yoğunluktan giremediğim oluyor ama artık çok dikkat etmeye çalışacağım yoksa ipin ucu kaçıyor.
Yine en kilolu benim ya
Yakında gidecek onlar canım benim hiç üzme kendini
Tamam canım hazır hissettiğinde yazarsın, bilgilerini güncelledim.
Pazartesi kontrol tartısı
71 kg çıktım yine. Aç-tok 71.0 takılı kaldı tartı
Kuzum tok karnına bile artı gelmediysen kesin eksidesindir
Canim ben katilcam ki kayildim ama benim mezura yok ya nasil olccem
Canım manifaturacılarda falan satılıyordur, fiyatı da çok uygundur. Bir ara dışarı çıkınca almanı öneririm, inanılmaz motive edecektir seni. Yağ yaktığımızı ölçülerimizden anlayabiliriz ancak.
sonngulen canim benim yas 30 hedef kilo 65
Tamam canım seninkini de düzenledim, boyunu 1.55 hatırlıyordum öyle yazdım, doğru değilse söyle düzenlerim.
İnsallah balim aslinda bi tane bordo elbisem var sadece 1 kere giyebildim. Onu giymek istiyorum. Simdi icine giremiyorum tabi
As onu gözünün göreceği bir yere incim, hedefine varmak için çok katkısı olur

Ya sen ne tatlisinnnnn tamam balimm dediklerini harfiyen uygulayacagimm

Afiyet olsun canım, menü muhteşem bence, spor da çok güzel, inşallah bundan sonra da bu azimle devam

20 Eylül Pazartesi Menüm
Sabah 08.00 1 dilim kasarla kasarli omlet, domates, 1 dilim beyaz peynir bi lokma ekmegin üzerine 1 cay kasigi labne, yarim cay kasigi recel
Ara 11.00 türk kahvesi, 1 kare cikolata
Ara 13.00 türk kahvesi 1 incir
Öğlen 14.00 1 kucuk kase tavuklu nohutlu pilav, 1 bardak ayran
Akşam 18.00 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye, 1 dilim ekmek, yarım kase incir uyutması(seker katmadan yaptım)

Spor; yok. Sadece 1 saat temizlik
Su; 2.5 litre

20 Eylül pazartesi menüsü
12.00 kahvaltı
1.5 yumurtalı omlet, 1 dilim tulum peyniri, 5 yeşil zeytin, salata (çeyrek avokado, domates, salatalık, marul, maydanoz, nane), şekersiz çay

15.00 ara
2 kaşık yoğurt, yarım armut, iki kuru kayısı, iki ceviz, 1 çay kaşığı hindistan cevizi tozu.

18.15 akşam
2 köfte, 5 parça yoğurtlu brokoli.

Akşam yemeğinden sonra 2 bardak şekersiz çay.

Su 3 litre
Spor 5000 adım.

Afiyet olsun balım, gayet güzel menü. Spor olmasa bile temizlik sayesinde hareketsiz kalmamissin
Kizlar biraz isim var gelince okucam sayfayi
Kolay gelsin canım

Afiyet olsun cnmm menu cok guzell adimda

Tamam canım, sen daha iyi bilirsin ne istediğini
Sağol çiçeğim
Gördüm eline sağlık

Balim menü gayet guzel afiyet olsun. İlk basta 5 yumurtadan omlet diye okudum aman Tanrim didim
Gunaydin ballarimm bu arada tarcinli turk kahvesi hakkinda bilgisi olan var mii?
Balım bi ara ben cok iciyodum.. tarcinin aromasini seviyorum..
Hem cok tok tutuyo hem de tatli krizini engelliyo kan sekerini dengede tutuyo dünyanin sayılı harikalarindan bence hele kokusu

Olsun canım üzme kendini, daha önce çok çok verdiğin zamanları görmüştük. Dikkat ettiğinde ilk kilolar çok hızlı gidecektir

Oğlunun doğum gününde giyeceğin kıyafeti hayal ettin mi?

İnsallah balim aslinda bi tane bordo elbisem var sadece 1 kere giyebildim. Onu giymek istiyorum. Simdi icine giremiyorum tabi
Kizlar benim de dogum gunum kasimda. Kendime saglikli bi beden hediye etmesem mi
Hadi inşallah
Ben öyle bi kutlama falan yapmam kendi aramizda bi pasta keseriz ama incim belki sen kutlarsin yavrunun dogum gununu elbise giycegine göre bence bundan guzel motivasyon yok su an
Afiyet olsun menü de spor da dört dörtlük ne eksik ne fazla
Ellerine sağlık songulum. Benim de yas ilerledi malum bi yil olcak nerdeyse. Ama bosver kalsın ben 26yla mutluyum shdnd

20 Eylül Pazartesi Menüm

Sabah 09:00
1 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
3 kk çeşit peynir
1 tk zeytin ezmesi
1 çy tereyağı
2 bardak çay

Ara 12:00
1 dilim kavun

Akşam 20:00
1 kase yoğurt
1 küçük muz
1 yk ketentohumu
1 sade maden suyu
2 fincan sade kahve

Su 2 lt
Spor 10193 adım

O zama n bende iceyim artik1

Aynen cnm kutlamayi dusunuyorum bende zayifliyimda millet sok olmasin mi yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…