- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Bende sanaKıyamam ki
Hmm bunu da bugün deniyim sonucumu bildiririm balım
Eksilmemişsin ama artmamışsın da, bu da çok iyi BoncuğumCankuşlar merhaba, yoğun birkaç gün geçirdim. Öncelikle dünkü bildirimi yapayım.
Cumartesi 75.7
Pazartesi 75.7
Sabit
Sende sağol çiçeğimVoov maşallahçiçeğim özüne dönmüşsün
Sağol balım
Aslında yazarken çok gibi görünüyorda, değil balım. İnşallah o mücverler çok yağlı değildir. Sabahtan aç kalmışsın, akşama kadar hiç ara da yok, yemeğe kadar dayanamaman normal, ki çalışıyorsun bir taraftan. 3 dilim ekmek, göze batar gibi ama meyve yok bir şey yok dengelenmiştir. Su az olmuş. Adımı spor için mi attın yoksa gün içinde parça parça biriken adım sayısı mı bilemedim. Boncuğum bu menüden senin yoğun olduğunu anlıyorum sadece28 Eylül Salı menüsü
Sabah yok
12.00 öğle
1 kase tavuk güveç, 2 parça kabak mücver, 1 parça karnabahar mücver, salata, 2 dilim ekmek
17.00 ara (akşam yemeğini yaparken çok açtım, atıştırdım)
1 bardak Nescafe, 10 adet Antep fıstığı, 3 kaju, 1 dilim tam buğday ekmekle 9 yeşil zeytin. (Resmen dünyaları yemişim)
18.30 akşam
İki parça tavuk, 4 parça haşlanmış brokoli (yoğurt, limon ve zeytinyağlı sos)
Su 1.5 litre
Spor 3000 adım
Balım menünü çok beğendim, sabah ki muz ve aradaki muzlu süte de bayıldım, her öğününde de protein var maşaallah, afiyet olsun. Spor yapacak vaktin yoksa epey iş yapmış olabilirsin28 Eylül Salı Menüm
Sabah 08.00 soğanlı biberli omlet, zeytin, domates, 1 dilim peynir, yarım muz
Ara 10.00 türk kahvesi, 10 findik, 1 incir
Öğlen 12.30 1 kasik pilav, 2 kasik etli güveç
Ara 14.00 türk kahvesi
Ara 16.00 yarim muz 1 bardak sütle muzlu süt yaptim
Akşam 17.30 3 kasik yumurtali fasulye kavurmasi, biraz yufka ekmek
Spor; yapamadim zamanim kalmadi resmen gün bitti
Su; 2 litre
Hepimizin menüsünde de fasulye varmışGunaydin ballar
28 eylul sali menum
Sabah 09 30
1 dilim ekmek
Yumurta
Lor peynir
1 kasik kiyma kavurmasi
Ara turk kahvesi
Oglen 13.20
1 avuc uzum
1 dilim elma
Ara 16.300
Yesil cay
5 cubuk kraker
Aksam 19.30
4 kasik taze fasulye
2 kasik pilav
Yarim kase yogurt
Su 3 lt
Spor 45 dk tempolu yuruyus
PuhahaAfiyet olsun balım güzel menü
Diger menunu de alntiladim ama kayboldu. Makarna az yemissin ama ceza veresim var verem mi
Afiyet olsun canim menü de spor da cok iyi
Ya niye doğru duzgün kacamak yapmiyosunuz yaaa siz3 günüm kaldi benim haftamin bitmesine yesenize can boğazdan gelir
Tühhh, mesajı yedikten sonra gördümAyy gecmis olsun canim salgın var sanirim bu ara ya
Şaka yaptim dur dursakın yeme
Ama bi ziftah acamadik hani herkesler cok saglikli bu hafta tak picagi gitsin
Keske sadistce cezalar geliyo demeseydim korkuttuk ellam
Spor yok da menün epey iyi kuşum. Ev işi mi, ders mi niye öyle yoğundun ki, hareketli mi geçiyor yani günün onu merak ettim. Yarın fırsat bulursan telafi yaparsın belki29 Eylül Çarşamba Menüm
Sabah 08.00 3 kasık menemen, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, zeytin
Ara 10.00 nescafe, 15 fındık
Ara 12.00 türk kahvesi, 1 muz
Akşam 17.30 1 tabak yumurtali fasulye kavurmasi, biraz yufka ekmek
Ara 19.30 türk kahvesi, 1 kuru incir
Spor; yine yok zamanim kalmadi
Su; 2.5 litre
Korkma yalancı bahar değilBende sana
Merakla bekliyorum sonucu balım
Eksilmemişsin ama artmamışsın da, bu da çok iyi BoncuğumAaaa, ama bu senin ilaç kullandığın halin di mi, azda olsa ödem vardır di miiii
Sende sağol çiçeğim
Senin 11 hafta hesabın hem hoşuma gitti hem ufkumu açtıYalancı bir bahar yaşamayalımda, bugünde artıyım, sabah ola hayrola
Aslında yazarken çok gibi görünüyorda, değil balım. İnşallah o mücverler çok yağlı değildir. Sabahtan aç kalmışsın, akşama kadar hiç ara da yok, yemeğe kadar dayanamaman normal, ki çalışıyorsun bir taraftan. 3 dilim ekmek, göze batar gibi ama meyve yok bir şey yok dengelenmiştir. Su az olmuş. Adımı spor için mi attın yoksa gün içinde parça parça biriken adım sayısı mı bilemedim. Boncuğum bu menüden senin yoğun olduğunu anlıyorum sadece
Balım menünü çok beğendim, sabah ki muz ve aradaki muzlu süte de bayıldım, her öğününde de protein var maşaallah, afiyet olsun. Spor yapacak vaktin yoksa epey iş yapmış olabilirsin
Hepimizin menüsünde de fasulye varmışAfiyet olsun balım, çok ölçülü yiyorsun, hoşuma gidiyor. Su, spor ideal.
Puhaha
Bugün sen ceza verebilesin diye tahin-pekmez yedim balım, hadi gazamız mübarek ola
Cok mantıklı sürdürülebilir bir yaşam biçimine de dönüşür ve korumak kolay olur .29 Eylül Çarşamba Menüm
09:00
2 yumurta, 1 tk tereyağı, 1 dilim kaşar ile omlet, 1 tk zeytin ezmesi ,2 kk tulum peyniri, 1 mürdüm eriği, 2 kupa çay
Öğlen 12:00
1/2 kase yoğurtlu tahıllı çorba
Ara 16:00
10 adet çubuk kraker,1 filtre kahve
Akşam 19:00
200 gr Mezgit Balığı filetosu(tavada),
1/2 kase yeşil salata,
1 bardak karpuz suyu,
1 dilim ekmek, 2 yk tahin-pekmezSaricivcivcikcik balım ellerinden öper
22:00 2 kupa çay
Su 2 lt, hala içiyorum
Spor: 5 bin adım, yarın fazla yürüyeceğim.
3.gün plank 30 sn
Not: Ballarım yarın kalori hesabı yapmaya başlayacağım. Ortalama ne kadar yiyip ne kadar yaktığımı görmek için bir süreliğine hesaplayacağım. Spordan sonra vücuduma en fazla 1400 kalori kalacak, biraz kilo verince onu 1200e indireceğim. Yani 1400 veya 1200 ü geçen kalori olursa ek sporla onu yakacağım. Kendime de 1 aylık spor programı oluşturdum, ona da yarın ya da pazartesi itibariyle başlayacağım. Göz kararı yemek yerine bir süre ne alıp ne yaktığımı kontrol ederek porsiyon kontrolü sağlamak istiyorum çünkü böyle zorlanıyorum. Daha önce bu şekilde çok başarılı olmuştum. 1 ay deneyeyim bakalım neler olacak birlikte göreceğiz
Saol cnmmAyy gecmis olsun canim salgın var sanirim bu ara ya
Şaka yaptim dur dursakın yeme
Ama bi ziftah acamadik hani herkesler cok saglikli bu hafta tak picagi gitsin
Keske sadistce cezalar geliyo demeseydim korkuttuk ellam
Bende sana
Merakla bekliyorum sonucu balım
Eksilmemişsin ama artmamışsın da, bu da çok iyi BoncuğumAaaa, ama bu senin ilaç kullandığın halin di mi, azda olsa ödem vardır di miiii
Sende sağol çiçeğim
Senin 11 hafta hesabın hem hoşuma gitti hem ufkumu açtıYalancı bir bahar yaşamayalımda, bugünde artıyım, sabah ola hayrola
Aslında yazarken çok gibi görünüyorda, değil balım. İnşallah o mücverler çok yağlı değildir. Sabahtan aç kalmışsın, akşama kadar hiç ara da yok, yemeğe kadar dayanamaman normal, ki çalışıyorsun bir taraftan. 3 dilim ekmek, göze batar gibi ama meyve yok bir şey yok dengelenmiştir. Su az olmuş. Adımı spor için mi attın yoksa gün içinde parça parça biriken adım sayısı mı bilemedim. Boncuğum bu menüden senin yoğun olduğunu anlıyorum sadece
Balım menünü çok beğendim, sabah ki muz ve aradaki muzlu süte de bayıldım, her öğününde de protein var maşaallah, afiyet olsun. Spor yapacak vaktin yoksa epey iş yapmış olabilirsin
Hepimizin menüsünde de fasulye varmışAfiyet olsun balım, çok ölçülü yiyorsun, hoşuma gidiyor. Su, spor ideal.
Puhaha
Bugün sen ceza verebilesin diye tahin-pekmez yedim balım, hadi gazamız mübarek ola
Balım maalesef ev isinden dolayi degil vakitsizligim yaSpor yok da menün epey iyi kuşum. Ev işi mi, ders mi niye öyle yoğundun ki, hareketli mi geçiyor yani günün onu merak ettim. Yarın fırsat bulursan telafi yaparsın belki
Balım yalniz sen yine dengelemissin tahin pekmez kacamak gibi olmamis hic29 Eylül Çarşamba Menüm
09:00
2 yumurta, 1 tk tereyağı, 1 dilim kaşar ile omlet, 1 tk zeytin ezmesi ,2 kk tulum peyniri, 1 mürdüm eriği, 2 kupa çay
Öğlen 12:00
1/2 kase yoğurtlu tahıllı çorba
Ara 16:00
10 adet çubuk kraker,1 filtre kahve
Akşam 19:00
200 gr Mezgit Balığı filetosu(tavada),
1/2 kase yeşil salata,
1 bardak karpuz suyu,
1 dilim ekmek, 2 yk tahin-pekmezSaricivcivcikcik balım ellerinden öper
22:00 2 kupa çay
Su 2 lt, hala içiyorum
Spor: 5 bin adım, yarın fazla yürüyeceğim.
3.gün plank 30 sn
Not: Ballarım yarın kalori hesabı yapmaya başlayacağım. Ortalama ne kadar yiyip ne kadar yaktığımı görmek için bir süreliğine hesaplayacağım. Spordan sonra vücuduma en fazla 1400 kalori kalacak, biraz kilo verince onu 1200e indireceğim. Yani 1400 veya 1200 ü geçen kalori olursa ek sporla onu yakacağım. Kendime de 1 aylık spor programı oluşturdum, ona da yarın ya da pazartesi itibariyle başlayacağım. Göz kararı yemek yerine bir süre ne alıp ne yaktığımı kontrol ederek porsiyon kontrolü sağlamak istiyorum çünkü böyle zorlanıyorum. Daha önce bu şekilde çok başarılı olmuştum. 1 ay deneyeyim bakalım neler olacak birlikte göreceğiz
Afiyet olsun canim cok güzel menü de spor daGunaydin ballarim 29 eylul carsamba menum
Sabah 2 bardak su
Kahvalti 09.30
1 yumurta
1 dilim ekmek
Salatalik peynir
Cay
2 zeytin
Ara 11.00
Turk kahvesi
Ogle 14.0p
3 kuru incir
1 elma
Aksam 18.30
4 kasik sulu kofte
Yarim kase yogurt
Su 2 lt
30 dk yuruyus
Balım yazmayı atlamışım, sabah dank etti, akşam 1 küçük kasede makarna vardıBalım maalesef ev isinden dolayi degil vakitsizligim yagündüz ders çalışıyorum. E aksam zaten yemek ye kaldir et 1 2 saat de o sürüyo bi bakiyorum hava kararmış gece olmus ama bugün yapcam inşallah kararliyim araya sıkıstırcam.
Balım yalniz sen yine dengelemissin tahin pekmez kacamak gibi olmamis hic
Kacamak yapin diyorum size kacamaaakk son 2 günüm
Menün de spor da güzelkalori hesabi mutlaka ise yaricaktir balim❤
Afiyet olsun canim cok güzel menü de spor da
Üst paragraf muhteşem de, niye öyle oldu ki, yeşilçay indirmediyse kilo mu aldın acaba biraz , bir iki gün dengesiz besledin diye olabilir belki, sporda yapamadınKizlar tartiya son 2 gün.
Yemekleri hafif tutalim sonra tartida moral bozuklugumuz olmasın
En cok da kendime söylüyorum çünkü siskinlik var neden anlamadim dün gece yesilcay ictim aslinda indirsin dye bana misin demedi.
Yaşayıp görecez balımKorkma yalancı bahar değilhakiki sonbaharı yaşayacaksın
Cok mantıklı sürdürülebilir bir yaşam biçimine de dönüşür ve korumak kolay olur .
Al ver kısır döngüsünden kurtulursun.
Kiyamam ya ceza almak icin her ihtimali degerlendiriyoBalım yazmayı atlamışım, sabah dank etti, akşam 1 küçük kasede makarna vardıkarpuz suyu, makarna ve tahin biraz karbonhidrat yoğunluğu oldu sanki
Bu kadar ceza meraklısı da olunur mu bilmemHadi iyisin yine
Wc de olabilir kilo almis miyimdir kestiremiyorum balım her sey olabilirÜst paragraf muhteşem de, niye öyle oldu ki, yeşilçay indirmediyse kilo mu aldın acaba biraz , bir iki gün dengesiz besledin diye olabilir belki, sporda yapamadınWc durumları da olabilir. 1 tepeleme çk kimyon tozunu suyla yut bir balım. Çok güzel wc çıkarır ve şişkinlik alır. Yarına bakalım ne olur şişliğin.
Ya şu senin benzetme metaforlarına filan bayılıyorum.Yaşayıp görecez balımkilolar yaprak dökümü gibi gidecek mi diyosun
Haklısın balım bende umutluyum, bugün başladım bakalım, mide de küçülür hem, ölçüye alışırım galiba
Harikasinn canimmm30 Eylül Persembe Menüm
Sabah 08.00 2 dilim ekmek arasinda yağsız tost, 1 dilim peynir, zeytin
Ara 10.00 nescafe, 15 findik
Öğlen 12.30 1 muz 1 bardak süt, 1 cay kasigi balla muzlu süt
Ara 14.00 20 fındık
Akşam 18.00 1 kasik pilav, 1 firin tavuk baget, yarim kase salata
Findigi biraz abarttim siskinlik kesin ondandemin de esim pasta yaptirdi ama yemedim yemicem
Spor;
*Leslie 3 mil 15 dakika
*Squat 25 tane
*Burpees 30 tane
*Köprü hareketi 30 tane
*Kurbağa iç bacak hareketi 50 tane
Anaaa plank yapmayi unuttum
Su; 2 litre
Nedense şu an kendimi hic ac hissetmiyorum normalde acikmam lazım bu saatlerde.. fazla kacirdik galiba bugünHarikasinn canimmm
Afiyet olsun canım menülerin cok güzel..bu hafta güzel bi eksi göreceksinSelam kizlar menum
Sabah 2 bardak su
Kahvalti 09.30
2 kasik menemen
Salatalik
1 dilim peynir
1 dikim ekmek cay
Ara 11.00 turk kahvesi
Ara 15.00
3 kuru incir
Yesil cay
Aksam 19.30
1 kase yayla corbasi
2 kasik sulu kofte
Su 2 lt
Spor birazdan yuruyecegim
20 den sonra depar attırdı galibaenerji_kusagi Enercim olay yerinden bildiriyorum burpees i yaptim hizlisina göre daha dayanilabilirdi ama yine de son sayilara dogru bacaklarim agrimaya ve kalbim dötümde atmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?