- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Balım kahve mahve uyarıcı bir şeyler içtin mi? Açılırsın herhalde saat epey ilerledi. Artık gece uyursun sen zaten çok geç yatmıyorsunHey masallahenerjin gelmedi kargo dagitima cikmadi galiba daha
Uzandim ama uyuyamadim canim. Su an uzayli gibiyim yerde miyim gökte miyim bilmiyorum
Öğlen uyurum diyodum benimki geldi yemek yedik yalan oldu e artik uyumuyum bari gece uyurum
Ders caliscam ama bu kafayla nasil caliscam cok merak ediyorum
Oynamanin gelddiiii vakti saaatiiiii
Ooo masallah balimmm80 dk bisiklet sürdüm de geldimÇok acayip yerlerimden ter attım Bacaklar ve toto pert
Son 10 dk pedalı da biraz sıkılaştırdım, alt karın kasıldı iyice pedal çevirdikçeAkşam sen leslie yaparken bende tv izlerken az daha bisiklete bineceğim. Şimdi dinleneyim azıcık Civcivimle plank yapacaz daha bugün
Afiyet olsun balımOoo masallah balimmmben daha baslamadim esim yemege geldi gitsin baslicam
Ayy iyi hatirlattin balım80 dk bisiklet sürdüm de geldimÇok acayip yerlerimden ter attım Bacaklar ve toto pert
Son 10 dk pedalı da biraz sıkılaştırdım, alt karın kasıldı iyice pedal çevirdikçeAkşam sen leslie yaparken bende tv izlerken az daha bisiklete bineceğim. Şimdi dinleneyim azıcık Civcivimle plank yapacaz daha bugün
İctim kahve balimBalım kahve mahve uyarıcı bir şeyler içtin mi? Açılırsın herhalde saat epey ilerledi. Artık gece uyursun sen zaten çok geç yatmıyorsun
Ayy ben o şarkıyı bilmiyorum, çok bilindik bir şey miydiAçıp dinleyim bir, bilmemek değil öğrenmemek ayıp
Saol balimm. Ahhh keske bizimkide bi gununu bizle gecirebilse keske1Afiyet olsun balımBenimki homeofis, 7/24 beraberiz Dışarıya da beraber çıkıyoruz, arada gitse de özletse bari, çok gözüme batıyor
Biraz tatli krizim var bugün dolabin etrafinda dolandim durdum. Bi ara tiramisu yapmaya niyetlendim sonra magnoliasimdi vazgectim baktim siz hunharca spor yapiyosunuz ben de gidip az soru cozuyum dinlenirken sporumi yapiyim madem
Canim ben magnolia seviyorum sütlü hafif tatli.. bi katina kadayif bi katina bisküvi koyuyorum ben uydurdum yani orijinali sadece bisküvi.yeme balimmm valla bende bugun tatli yapicam ama yapsam mi karar veremedim . Soyle pratik farkli tatli tarifleriniz var miii. Yapicam ama yemicemm
Civcivimin bir incir uyutması vardı. Süt ve incirle yapılıyor galiba. Ben hiç yapmadım ama ilk incir aldığımda deneyecemyeme balimmm valla bende bugun tatli yapicam ama yapsam mi karar veremedim . Soyle pratik farkli tatli tarifleriniz var miii. Yapicam ama yemicemm
Off ya, varlığı da yokluğu da dert bu adamlarınSaol balimm. Ahhh keske bizimkide bi gununu bizle gecirebilse keske1
Kuşum vukuat yoktur inşallahBiraz tatli krizim var bugün dolabin etrafinda dolandim durdum. Bi ara tiramisu yapmaya niyetlendim sonra magnoliasimdi vazgectim baktim siz hunharca spor yapiyosunuz ben de gidip az soru cozuyum dinlenirken sporumi yapiyim madem
Geldim kuzum burdayım sabah spora gittim 12 geldim duş aldım yemek yedim falan şimdi çay içiyorum öyle zaman su gibi akıp gidiyor
HoşgeldinnnGeldim kuzum burdayım sabah spora gittim 12 geldim duş aldım yemek yedim falan şimdi çay içiyorum öyle zaman su gibi akıp gidiyor
Balim incir uyutmasini sevemedim ben ya. Evet güzel fena değil ama birdaha yapmam. Öyle abartildigi kadar yok bence. Incirli muhallebi gibi isteCivcivimin bir incir uyutması vardı. Süt ve incirle yapılıyor galiba. Ben hiç yapmadım ama ilk incir aldığımda deneyecemBalım sizin evin önündeki avokado ağacı duruyor mu avokadoyu ezip az bir bal ve kakao ile pürüzsüz karıştırıp puding yapılıyormuş. Çok pratik. Diyet tatlısı deniyor ama bunu da hiç denemedim. Çok kriz tutarsa azıcık yapılıp yenebilir gibi Yalancı Alman pastası var youtube da, çocuklar bayılıyor (bende ), onun kreması da çok güzel oluyor, sadece o bile muhallebi gibi yenebilir ki muhalebiden az daha fazla aromalı tadı var. Şu an açım farkındaysanız bana epey yazdırıyor Yine civcivimin bildiği fit brownie tarifi var. Hurma ve bademle fındıkla vs yapılıyor, çok pratik. Malzemeleri robotta çekiyorsun, istersen çikolataya batıyorsun. Şu yemek pişse de yesem artık hala baklava tehlike arz ediyor
Balım vukuat yok sayilir az yedim, az sekerli muhallebi yaptimKuşum vukuat yoktur inşallahMercimeği pişirdim şimdi, vatana millete hayırlı uğurlu olsun Sen ne yaptın?
Yemeden 10 dk bisiklet süreyim bari depodan yaksın açken
Ben şimdi bitirdim çay faslını her şeyim bitti eşimede yedirdim erkenden yemeğiniHoşgeldinnnOoo sen günü kapatmışsın bile balım, yan gelip yatmak kalmış geriye Bende şimdi yemeğimi yedim, ağırlık çöktü, salonda biraz yuvarlanacam galiba Birazdan çayım hazır olacak sana yetişirim bitmeden, afiyet olsun canım
Hic sorma valla asla oturmak yok. Ne zaman otursam ya makine biter ya bir sey yarim kalır mecbur kalkarimDinlenecem dedimde unuttum makinede çamaşırlar duruyor serilecek beni bekliyor malasef durmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?