70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Balım kahve mahve uyarıcı bir şeyler içtin mi? Açılırsın herhalde saat epey ilerledi. Artık gece uyursun sen zaten çok geç yatmıyorsun

Ayy ben o şarkıyı bilmiyorum, çok bilindik bir şey miydi Açıp dinleyim bir, bilmemek değil öğrenmemek ayıp

Ooo masallah balimmm ben daha baslamadim esim yemege geldi gitsin baslicam

Ayy iyi hatirlattin balım
Masallah masallah fıstık kızlara dönüsmemiz cok uzun sürmücek bu azimle gidersek
İctim kahve balim
Aynen artik gece uyurum ya.

Haha genelde instagramda duyuyorum ben de yeni gelinlerin kına gecesi şarkısı
Bekarlik sultanlikmis gel külahima anlat tacimdaki taslarin her biri sekiz karat diye devam eden bir miktar nispet iceren yeni gelin terörü bir şarki
Acip özellikle dinlemişmişligim yok hic ama ezberlemisiim resmen

Biraz tatli krizim var bugün dolabin etrafinda dolandim durdum. Bi ara tiramisu yapmaya niyetlendim sonra magnolia simdi vazgectim baktim siz hunharca spor yapiyosunuz ben de gidip az soru cozuyum dinlenirken sporumi yapiyim madem

Biraz tatli krizim var bugün dolabin etrafinda dolandim durdum. Bi ara tiramisu yapmaya niyetlendim sonra magnolia simdi vazgectim baktim siz hunharca spor yapiyosunuz ben de gidip az soru cozuyum dinlenirken sporumi yapiyim madem
yeme balimmm valla bende bugun tatli yapicam ama yapsam mi karar veremedim . Soyle pratik farkli tatli tarifleriniz var miii. Yapicam ama yemicemm

yeme balimmm valla bende bugun tatli yapicam ama yapsam mi karar veremedim . Soyle pratik farkli tatli tarifleriniz var miii. Yapicam ama yemicemm
Canim ben magnolia seviyorum sütlü hafif tatli.. bi katina kadayif bi katina bisküvi koyuyorum ben uydurdum yani orijinali sadece bisküvi.
Meyveli de meyvesiz de yapıyorum.

Civcivimin bir incir uyutması vardı. Süt ve incirle yapılıyor galiba. Ben hiç yapmadım ama ilk incir aldığımda deneyecem Balım sizin evin önündeki avokado ağacı duruyor mu avokadoyu ezip az bir bal ve kakao ile pürüzsüz karıştırıp puding yapılıyormuş. Çok pratik. Diyet tatlısı deniyor ama bunu da hiç denemedim. Çok kriz tutarsa azıcık yapılıp yenebilir gibi Yalancı Alman pastası var youtube da, çocuklar bayılıyor (bende), onun kreması da çok güzel oluyor, sadece o bile muhallebi gibi yenebilir ki muhalebiden az daha fazla aromalı tadı var. Şu an açım farkındaysanız bana epey yazdırıyor Yine civcivimin bildiği fit brownie tarifi var. Hurma ve bademle fındıkla vs yapılıyor, çok pratik. Malzemeleri robotta çekiyorsun, istersen çikolataya batıyorsun. Şu yemek pişse de yesem artık hala baklava tehlike arz ediyor

Kuşum vukuat yoktur inşallah Mercimeği pişirdim şimdi, vatana millete hayırlı uğurlu olsun Sen ne yaptın?
Yemeden 10 dk bisiklet süreyim bari depodan yaksın açken

Geldim kuzum burdayım sabah spora gittim 12 geldim duş aldım yemek yedim falan şimdi çay içiyorum öyle zaman su gibi akıp gidiyor
Hoşgeldinnn Ooo sen günü kapatmışsın bile balım, yan gelip yatmak kalmış geriye Bende şimdi yemeğimi yedim, ağırlık çöktü, salonda biraz yuvarlanacam galiba Birazdan çayım hazır olacak sana yetişirim bitmeden, afiyet olsun canım

Balim incir uyutmasini sevemedim ben ya. Evet güzel fena değil ama birdaha yapmam. Öyle abartildigi kadar yok bence. Incirli muhallebi gibi iste

Kuşum vukuat yoktur inşallah Mercimeği pişirdim şimdi, vatana millete hayırlı uğurlu olsun Sen ne yaptın?
Yemeden 10 dk bisiklet süreyim bari depodan yaksın açken
Balım vukuat yok sayilir az yedim, az sekerli muhallebi yaptim
Bi iki saate su yemegi sindiriyim spora ucacam ben de
Dogru duzgun calisamadim da bugün saftim kayık. Uykusuzluk mahvetti

Ben şimdi bitirdim çay faslını her şeyim bitti eşimede yedirdim erkenden yemeğini bi bardakları makineye koyup dinlenecem biraz pilates gittim sabah baya yoruldum kuzu birazdan listemi paylaşırim bugün biraz kaçırdım sağol balım sanada afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…