- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 34
Anladım balımm. Bişey daha sorayım. Sabah aç karnına mı yürüsem yoksa öğleden sonra falan mı yürüsem bunu bi türlü ayarlayamadım. Sabahlaro yürüsem 4 ten sonra da ip lesli falan yapsam buna da bi dezenleme yapmalıyoz galibaGünaydın İncimmEvet balım içmek serbest, yemek yasak. Meyvelerini, kuruyemişlerini kahvaltı veya akşam yemeği ile birlikte yiyebilirsin.
İncim çook teşekkür ederimAnladım balımm. Bişey daha sorayım. Sabah aç karnına mı yürüsem yoksa öğleden sonra falan mı yürüsem bunu bi türlü ayarlayamadım. Sabahlaro yürüsem 4 ten sonra da ip lesli falan yapsam buna da bi dezenleme yapmalıyoz galibasenin engin bilgilerinden yararlanmak istiyorum canımcımm her eve bi sen lazımm . İyiki yolumuz burada kesişmiş
Süpersin tamamdır canım bundan sonra öyle yapayjmİncim çook teşekkür ederimİyi ki birlikteyiz balım ❤
Aç spor yaparsak depodan yakıyoruz, tokken yaparsak en son yediklerimizi yakıyoruz. Yaptığın sporun götürüsü yediğinden çok olacaksa, önce yediklerini yakıyorsun (enerji olarak), o bitince depoya geçiyorsun. Tokken yapmaktan kaçıyoruz çünkü yediğini yakınca hem boşa yemiş hamallık çekmiş oluyorsun hem çabuk acıkıyorsun. Açken sporunu yap, sonra dinlenince yemeğini ye, o zaman akşam daha az açlık çekersin ve bence daha az yersin, bununda bir açıklaması var. Evet balım sabah kahvaltıdan önce yürü, akşam yemeğinden önceki acıkmanda ipi leslie yi yaparsın.
Evet faydası oluyor kuzumCok sukur daha iyi canimmaynen yapalim valla. Sen tarcinli kahveye baslamistin ac karna nasil bi fark var mi
Maşaallah İncim, çok güzelEki Görüntüle 2935690
Haydi kızlar ben başladım. Bugün böyle olsun yatın sabah yapıcam
Afiyet bal şeker olsun Lalem, araya pasta sıkışmış ama18 Ekim menüm
Sabah 08.00 tarçınlı türk kahvesi
Kahvaltı 08.30 haşlanmış yumurta 2 tane küçük dilim peynir domates salatalık şekersiz çay
Ara öğün 11.00 türk kahvesi 1 ince dilim yaş pasta 2 tane hurma
Öğle yemeği yok
Atıştırmalık 14.30 2 tane bisküvi şekersiz çay
Akşam yemeği 15.30 az yağlı tavuk sote bol limonlu mevsim salata 1 bardak ayran
Günlük 4 lt suyumu tamamladım
yarım saat yürüyüş yaptım 1 saat pilates yaptım toplam 1 buçuk saat spor yaptım
ister istemez kaçamaklar oldu biraz kızlarartık ara öğün yok
Aynen kuzu spor olmasa zaten bittiğimin yeridir aynen 4 uydum kuzuMaşaallah İncim, çok güzelEvdeki hesap çarşıya zor uyuyor valla, böyle böyle halledecez galiba Sabah bol sporlu bir gün bizi bekliyor balımm Enişteyle arada didişiyor musunuz? Hani iddaaya girmiştiniz ya, unutmadı di mi? Çocuk nasıl oldu balım toparladı mı?
Afiyet bal şeker olsun Lalem, araya pasta sıkışmış amaSporun çok güzel zaten, seni en çok spor kurtarıyor. Aralar olsada saat 4e uymuşsun Güya bende 4te kapatacaktım günü, öğlen dışarı çıkmam gerekti. Geldim, yemek yaptım, yedik derken saat 6yı biraz geçti. Neyse ki arada kaçamak yapmadım en azından, ama sporda yapacak vakit bulamadım Sabahtan biraz temizlik ve dışarıda biraz yürümem oldu. Mecbur tv izlerken spor yapacağım. Bugünümüzde böyle olsun artık, yarını nasıl geçireceğiz bakalım
Cok şükür balım toparladııMaşaallah İncim, çok güzelEvdeki hesap çarşıya zor uyuyor valla, böyle böyle halledecez galiba Sabah bol sporlu bir gün bizi bekliyor balımm Enişteyle arada didişiyor musunuz? Hani iddaaya girmiştiniz ya, unutmadı di mi? Çocuk nasıl oldu balım toparladı mı?
Afiyet bal şeker olsun Lalem, araya pasta sıkışmış amaSporun çok güzel zaten, seni en çok spor kurtarıyor. Aralar olsada saat 4e uymuşsun Güya bende 4te kapatacaktım günü, öğlen dışarı çıkmam gerekti. Geldim, yemek yaptım, yedik derken saat 6yı biraz geçti. Neyse ki arada kaçamak yapmadım en azından, ama sporda yapacak vakit bulamadım Sabahtan biraz temizlik ve dışarıda biraz yürümem oldu. Mecbur tv izlerken spor yapacağım. Bugünümüzde böyle olsun artık, yarını nasıl geçireceğiz bakalım
Geldim kuzum geldimmmmm, 3 kere tıkladım duydun mu
Cok tesekkur edrim balimHaftanın birincisi arkadaşımız yine güzel civcivimiz olmuşKendisine bol bol pıçak kullanma hakkının bulunduğunu hatırlatır ve bu hatırlatma yüzünden bol miktarda tırsarak yarından itibaren menülerimle aranızda olacağımı bildiririm
Kilo veren iki balımı da çok ama çok tebrik ediyorum, biz kilo alan kulları yazmadım buraya rencide olmayalım diye
1.Saricivcivcikcik 0,726
2.enerji_kusagi 0,710
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?