Teşekkürler canım hoşbuldum kuzum fark etmez benim için bu şekilde katılabilirim her hafta tartilamiyabilirim ben canım yaşım 25 boyum 158 kilo 87 hedef kilo şimdilik 70 istersen alabilirsin listeye canımM Morlale8 arkadaşımız hoşgelmişsin, yeni bir enerji olmuşsun gördüğüm kadarıyla. Ben yoğunluk sebebiyle yoktum bir süredir ama artık elimden geldiğince vakit ayırmaya çalışacağım inşallah. İlk sayfadaki ilk mesaja bakarsan ve bilgilerini paylaşırsan seni de listeye ekleyebilirim. Ya da ben böyle rahatım diyorsan ona da tamamım canım, sen bildirirsin bana düşünceni.
Gecen sefer tadını cikaramamistin cezacıbaşı olduğundaCok tesekkur edrim balim
Yasasin ceza vermeeekkk
Yarin menulere dikkat edin kizlar ona göre sonra ben görmedim bilmiyodum dinlemem ceza listesinden gozumi kapatip ceza secerimen sevdigim aktivite
Tamam canım ben listeye yazayım seni. 2 haftada bir degerlendirme yaparız kilonuTeşekkürler canım hoşbuldum kuzum fark etmez benim için bu şekilde katılabilirim her hafta tartilamiyabilirim ben canım yaşım 25 boyum 158 kilo 87 hedef kilo şimdilik 70 istersen alabilirsin listeye canım
TM canım çok güzel olur 2 hafta benim için memnun oldum canım bende evliyim çocuğum yok tedavi görüyorum çocuk için işte artık kısmet olursa bakalımTamam canım ben listeye yazayım seni. 2 haftada bir degerlendirme yaparız kilonuben de kendimi kısaca tanıtayım sana. 37 yaşındayım evliyim çalışıyorum, bir oğlum var.
Hoşgeldin balımmmBallar görüldüğü üzre ben geldimBakalım ne kadar burda durabileceğim. İlk mesajda tablomuzu güncelledim canlar, inşallah artık hep eksileri yazmak nasip olsun o tabloya. Umarım bu sefer aldığımız kararların arkasında daha net durabiliriz.
Tartı günü için cuma olsun diye konuşulmuş, ben zaten ne isterseniz okeyim, ayrıca cuma benim için de süper olur. Artık ablamlarla aynı şehirde yaşadığımız ve her cuma bize geldikleri için malesef akşam yemekleri hafif olmuyordu, bu yüzden de tartı sonucu kötü oluyordu. En azından bu şekilde cuma kaçamak günü gibi olur eski zamanlardaki gibi.
Allah en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah canım, yaşın genç olduğu için şansın yüksektir eminim, kiloları verdiğinde de her şey daha kolay olur inşallahTM canım çok güzel olur 2 hafta benim için memnun oldum canım bende evliyim çocuğum yok tedavi görüyorum çocuk için işte artık kısmet olursa bakalım
Hoşbuldum balım nasılsınHoşgeldin balımmm
İyiyim balım çok şükür sen nasılsınnHoşbuldum balım nasılsın
İtinayla ceza verilir picak takilir toto küçültülürGecen sefer tadını cikaramamistin cezacıbaşı olduğundakesin ilk cezayı da ben alırım
İyiyim songulummm sen nasılsınEsrammmm nasılsınSaricivcivcikcik
Aaa kuşum, benim minnoş mu minnoş, tatlı mı tatlı, tontiş mi tontiş bir balla ne diye uğraşıyorsun
Ne var icinde balim? Ben kayisi iciyorum sıkısınca da fayda ediyoKızlar yeni bi form cayı aldım acayip bagırsak çalıştırıyor yani bizim dilimizle acayip mıçtırıyor
Haha pek hos degildi balim ya sıkıntılı gördümAaa kuşum, benim minnoş mu minnoş, tatlı mı tatlı, tontiş mi tontiş bir balla ne diye uğraşıyorsunHayır olsun inşaallah balım ne gördün
İyi geceler kızlar
2 kasık yogurt ile kür yaptım yaklasık 2 saat önce 1 lt su içtim üstüne
3 farklı bacak hareketi 90 adet her biri onu yaptım
30 yarım mekik
1 dakika bisiklet hareketi spora bunları da eklersek ben bugün pert
Yarın dha azimli bir güne uyanmak dilegiylee
Hey masallah ben cezacibasi olunca basladiniz yine süper menülere sporlara18 Ekim Pazartesi Menüm
Sabah 11:00
2 haşlanmış yumurta, 1 tk bal, 2 kk peynir,
Yarımşar salatalık, domates, avokado,
1 dilim ekmek, bolca maydanoz
Akşam 18:20
1 kase şehriye çorbası, 3 kaşık kestaneli pilav, 2 parça tavuk ve 2 elma dilim patates fırın
1 filtre kahve, 5 kupa çay
Su 2 lt, hala içiyorum,
Spor 3 bin adım ve 2 saat sürtmeli ovmalı temizlik
En dikkatimi çeken sinamaki olmuştu cnmNe var icinde balim? Ben kayisi iciyorum sıkısınca da fayda ediyo
Bir de bir diyetisyen önerisi duydum kayısı ve kiraz sapi cayini karistirip içmek de micmaya deva oluyomus
Haha pek hos degildi balim ya sıkıntılı gördümhayra ciksin insallah rüyalar tersine ciksr derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?