70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Tünaydın balım
Tünaydın balımmmm
En iyisini yapmışsın balım, beklersek daha çoook bekleriz, nereden biliyorum çünkü wc den bildiriyorum, kısıtlı vakti iyi kullanmak lazım
Bundan sonra ben de nerde olursa olsun biriktirmeden boşluklarda yazacağım balım
Aminn, hayır olsun inşaallah

Songülüm mümkünse bu hafta kaçamak yapmayalım, Civcivim geçen ceza veremedi, bi içte birikmişlik olabilir, sakata gelmeyelim
Cumaya kadar sıfır kaçamak, cuma günü duruma göre küçük bir ödüllendirme düşünüyorum canım, ama civcivime de kıyamıyorum kii En azından bi kerecik ceza verebilseydi

Kızlar az önce yemeğimi yedim suyumu içiyorum bol bol 4 buçukta 2 saat spor yapmaya gidecem aletli pilatese artık yemek yok sizlerde durumlar nasıl
Ben de çok istiyorum şu aletli pilatesi ama bir türlü kısmet olmuyor. Hatta dün spor salonuna başlama ihtimalimiz vardı eşimle birlikte ama bazı nedenlerden en az bir ay ertelendi

Sağol canımm, inşaallah birlikte eksilelim Evet günü erken kapatacağım, şimdi sporu yapıp yemeğimi yiyeceğim. Canım o karanfil çayı nasıl yani, bildiğimiz tane karanfili mi demliyorsun, yoksa nasıl? Birde tek bildiğim anti-mikrobiyal etkisi var, zayıflamata etkisi var mı?

Ben de çok istiyorum şu aletli pilatesi ama bir türlü kısmet olmuyor. Hatta dün spor salonuna başlama ihtimalimiz vardı eşimle birlikte ama bazı nedenlerden en az bir ay ertelendi
İnşallah en kısa sürede başlarsınız balımm, çok güzel basen vs toparlıyormuş Geçen gelen misafirimiz pilates eğitmeniymiş, bazı fotolar gösterdi, aklıma sen geldin. Basenli bir hatun gösterdi, inanılmaz toplamış, karın kaslarını saymıyorum bile

Her gün asker gibi 7.30da kalkıyorum balım, uyumayı o kadar çok özledim ki

Civcivimizde bize kıyamaz, ne yapsak acaba

Canım yeme işini bu kadar erken bırakman iyi değil sanki, hiç acıkmıyor musun akşamları.

Her gün asker gibi 7.30da kalkıyorum balım, uyumayı o kadar çok özledim ki
Bitanem benim, kıyamam Aslında metabolizma için iyi bir şey, en azından bir uyanma düzeni var. Ama işte gece kaçta yatabiliyorsun orası da önemli dinlenmen için. Bütün dönem hep böyle mi sürecek ki?

Mucize gibi geliyor bana eriyen basenler, keşke benim olsa
Civcivimizde bize kıyamaz, ne yapsak acaba
Tenhada kıstırırsa bak bakalım kıyıyor mu kıymıyor mu

Bitanem benim, kıyamam Aslında metabolizma için iyi bir şey, en azından bir uyanma düzeni var. Ama işte gece kaçta yatabiliyorsun orası da önemli dinlenmen için. Bütün dönem hep böyle mi sürecek ki?
Gece 1den önce yatamıyorum, çoğu zaman da 2 oluyor. Saat 10a kadar oğlumun ödevleri vs. ilgileniyorum. O yatınca mutfak topla, ertesi gün için çocuğa atıştırmalık yap (okula götürelecek şeyler kısıtlı), çamaşır yerleştir, banyo yap falan derken o saati buluyor işlerin bitmesi. Nerdeyse kendim için hiçbir şey yapamıyorum bu aralar ama şükürler olsun sağlık olsun yeter. Bütün dönem böyle sürecek, şimdi cumartesileri de böyle olacak. Oğlumun gittiği bilsemde bir proje var ve oğlumun yaş grubu dahil, her cumartesi erkenden yine kalkıp onu hazırlayıp göndereceğim, şubat sonuna kadar program yapılmış, sonrası ne olur bilmiyorum balım.

Aslında kendim için istediğim şey, spor yapacak ve ayaklarımı uzatıp dinlenecek vaktimin kalması ama şimdilik mümkün görünmüyor.

Aynen bende de öyle oluyo onu icmeyince bambaska seylere saldiriyorum
Aminn, hayır olsun inşaallah

Songülüm mümkünse bu hafta kaçamak yapmayalım, Civcivim geçen ceza veremedi, bi içte birikmişlik olabilir, sakata gelmeyelim

Kelebek gibi ucar ari gibi sokarim

Mucize gibi geliyor bana eriyen basenler, keşke benim olsa

Tenhada kıstırırsa bak bakalım kıyıyor mu kıymıyor mu
Balim valla hiiicc mucize gibi gelmesin. Bizzat yasadigim icin bu kadar emin konusuyorum. İncecik bacaklar inan hayal degil.. öyle pilatesi de asiri yapmana bile gerek yok
Mühim olan sürdurebilirlik..
Bi donem salonda yapmistim sonrasinda kendim yaptim hep sonuc aldim. İnanilmaz daraltiyo bacaklari beli kollari. Tabi yaninda kardiyoyla beraber. Ikisini birlestirince dünyayi bile kurtarabilirsin
Ben hic inanmazdim ama cidden oluyo

Alintilari hallettigime gore gidip sporumu yapiyim ben de

Dipnot: hic yapasim yok beynimin simdi spor yapcagimizdan haberi yok ders calistik dinlencez saniyo aniden baslicam sok olcak yavrum
Puhahaha
Beyin istifa etmesin kuşum ya alıştıra alıştıra şey etseydin, sonra kafa izni ister falan Allah korusun

Ohh geçmiş olsun balım, sen alıntıları yazdın kurtuldun, ben ne halt edecem bakalım, yine milyon tane topladım bekliyor Her zaman silinir bir şey olur araya giderdi, şimdi itinayla birikmeye devam ediyor

19 Ekim Salı Menüm
Sabah 08.20 1.5 haslanmis yumurta, taze soğan maydanozla salata
Ara 10.00 sütlü kahve
Ara 13.00 muzlu süt(kendim yaptim) 1 tatli kasigi bal ekledim
Ara 16.00 1 mandalina 3 kasik nar
Akşam 18.00 2 kasik pilav, 4 kasik firin köfte patates, 1 bardak ayran, tursu

Spor;
Leslie 3 mil 21 dakika
2000 adım(muhtemelen daha fazla)
310 hayali ip atlama
Su; 2.5 lt

Kizlar telimin ekrani arada bi yanip sönüyo kendi kendine yeniden baslat diyince duzeliyo ama yine oluyo.. ekran gider tekrar gelmezse bikac gün giremezsem bilin ki telefonum bozulmustur

Bu arada basina gelen var mi neden kaynaklanir ki bu?

Haha kiyamam Allah kurtarsin balim

Evet beynim yandı totoma kaldirmam icin emir gönderemedi

Off ya, böylede nasıl gider ki balım? Keşke eve dönerken çocuğa doğal atıştırmalık alacağın yakın bir yer olsa, eniştenin de vakti olup çocuğa dersini yaptırsa bir nebze de olsa hafiflersin. Nasıl bir çözüm bulunur bilemiyorum, gerçi sen hepsini düşünüyorsundur. Ama işte üzülüyor insan. Çok şükür dediğin gibi sağlığınız yerinde

Afiyet olsun balım. Benim bi ara başıma şöyle bir şeyler geldi; telin tuş kilidini ben kapatıyorum, o durmadan geri açılıyor. Ekranı karartıp teli bi yere koyuyorum, koyar koymaz ekran ışığı geri yanıyor. Ben söndür o açıl derken sonra kendi kendine şarj edilen pil işareti çıkıyordu üst simgelerde. Ekran kendi kendine yanıp sönmeye başladı. Sonra kurcalarken anladım ki şarj girişine su bulaşmış, galiba elimden değdi, hep suyun içinde oluyor genelde ellerim Onu peçetenin sivri ucuyla kurulayabildiğim kadar kuruladım, bir iki teli vurur gibi yaptım ileride damla kaldıysa uca aksın diye ve düzeldi. Bir kerede kulaklık deliğine bir iki parça döküntü girmişti, onda da değişik şeyler oldu, temizledim düzeldi.

Evet balım tane karanfil bir kupa sıcak suya 6 tane karanfil koyup demiyorum 5 dakika dinlendirip tüketiyorum ödem atmaya çok etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…