70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İyi geceler kızlar menüm
Sabah 07.00
Yatım lt su
1 türk kahvesi

Kahvaltı 09.30
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim pwynir
1 sosis
2 bardak çay

Ara 11.00
Yarım elma
1 tane çilek

Öğle 13.30
1 kase çorba

Ara 16.00
4 ceviz
1 kupa yeşil çay

Akşam 19.30
Haşlanmış et
2 kaşık pilav
Yarım kase yogurt

Su 2.5 lt
50 dk tempolu yürüyüş ( sabah aç karna kahveden sonra )

Kuzum menü çok güzel afiyet olsun beyin belli ki spor yapacağından habersiz olunca sana pek katılmamış, Leslie yarım kalmış yine de sporlar da güzel.

Telefon hakkında hiçbir fikrim yok canım ama inşallah bir şey olmaz

Canım bu aralar vakit de yok zaten ama 6li rakamları görür görmez jilliana basliycam yine, şimdi kilom fazla belimi zorlamaya korkuyorum. İnşallah gider bu basenler
Valla tatlım böyle gidecek o belli. Ben yakında bu tempoya ya iyice alışıp zorlanmayacagim ya da küçük bir cinnet her şeyi çözecek

19 Ekim salı menüsü

Kahvaltı yok

12.15 öğle
Yarım porsiyon ciğer tava, çeyrek ekmek, birkaç dilim domates, 1 tane biber.

13.30 ara
Nescafe 3ü 1 arada (diğerlerini içemiyorum tek keyfim bu olsun dedik esramla )

18.30
150 Gr civarı antrikot (tavada ızgara yaptım), 2-3 kaşık haşlanmış brokoli, çoban salata, 1 büyük mantar (fırında kaşarlı)

Su 1.5 lt (gün içinde su içmeyi unutmuşum en fazla bu kadar oldu)
5000 adım

Heyy maşallah diyorum başka bir şey diyemiyorum
Afiyet olsun balım menü de spor da harika. Sadece saabahin dördünde neden uyaniksin o takıldı aklıma

Offf ya ben de yemekten beridir ne hayaller kuruyorum. Sırf buraya menü yazcam diye çay kaşığıyla Nutella bile yemedim iki saattir de açlıktan kivraniyorum resmen bu arada kuzum sen kendine master sefle resmen eziyet ediyorsun, tok insanı acıktırır orası, bizim gibi aclara ne yapar sen düşün
Beynim bene ye öyle uyu diyo neden diyorum bi nedeni yok öyle iste diyo

Gidiyim de bi yesilcay falan iciyim
Midemiz ikinci beynimizmiş kuzu, kesin o diyordur
Benimkinin basinin altindan cıktı püskürttüm simdilik 10 dk sonra tekrar misir patlatalim demez insallah
Seninkinin canı dayak istiyor bence

Heyy maşallah diyorum başka bir şey diyemiyorum

Afiyet olsun balım menü de spor da harika. Sadece saabahin dördünde neden uyaniksin o takıldı aklıma
Sağol balımm Uyanmadan önce uyuyordum İşte bende ona takıldım, neden uyandım Nasıl bir mide ki uykudan uyandırıyor, böyle mide düşman başına
Regl olamadım onun eziyetini çekiyorum galiba, hiç sıkıntıya gelemiyorum hemen etkileniyor ya

Afiyet olsun canım menü de spor da çok iyi

Nedir biz bu kadınların çektiği yaa, oluruz ayrı şey çeker canımız, olmayız yine canımız çeker, bir kere de istahtan kesilse ne olur yani

Nedir biz bu kadınların çektiği yaa, oluruz ayrı şey çeker canımız, olmayız yine canımız çeker, bir kere de istahtan kesilse ne olur yani
Hakkımızda hayırlısı diyelim, belki bir gün hesap tersine döner

Bir sakatlık çıkmadan yatayım
İyi geceler balımm

Afiyet olsun balim güzel menü
Afiyt olsun balim cok guzel
Hic sorma valla bir de karma tatli yaptilar trilece firin sütlac krem karamel kadayifli muhallebi neler neler.
Aayis berkemal yemedim geceyi atlattim
Ballarım hazır işim gücüm bitmisken yatıp dinleneyim ben, şükürler olsun menümü de yazdım Saricivcivcikcik kuzum kusura bakma bugün benden iş çıkmaz sana, ceza başka bahara kaldı
Farkindayim herkesler cok dikkatli küsücem ama hee
Son 2 günüm size guveniyorum yaparsiniz siz şaka saka yapmayin yine de

O kadar tatlıyı görüp yemeden yattıysan helal sana canım

Sırf çok acıkıp öğlen kaçamak yapmayayım diye evden kahvaltı yapıp çıktım bugün, var gerisini sen düşün
Günaydın ballarımm sporumu yaptım erkenden
Günaydın balım, erken kalkan yol alırmış, maşallah.
Günaydın ballar
Yorgun uyandim bugün nedense enerjim düşük bi yemek falan yapmam lazim daha
Günaydın balım, kendine güzel bir kahve yapıp iç, yemek için çok erken daha şimdilik boşver onu. Ufak bir yürüyüş, hava almak da iyi gelir bence

20 Ekim menüm

Sabah 07.50 ılık limonlu su

Kahvaltı 08.00 haşlanmış yumurta 2 adet ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay

Ara öğün 10.30 türk kahvesi

Ara öğün 11.30 2 tane küçük mandalina 2 tane ceviz

Öğle yemeği 14.30 lavaş ekmekli et döner 1 bardak ayran

Akşam yemeği yok

Günlük 4 lt suyumu tamamladım
sabah sporumu tamamladım 1 saat pilates yaptım
Yememem gereken birşeyler yedim yine ama yinede 4 kuralına uydum saat 4 den önce yemeğimi yedim
belki birazdan yürüyüşe çıkarım biraz yediklerimi yakmak için

Hani balım ne yedin yememen gereken, yazmadın mı yoksa ben mi görmüyorum Lavaşlı et döneri kastediyorsan o kadar olsun artık her gün yemiyorsun. Hem yaptığın spora göre, sabah da ekmek yemediğine göre ve erken yediğine göre bence sorun yok, çoktan yakmışsındır sanki

Menüm canlar
Sabah 2 bardak su

Kahvaltı 09.30
1 dilim ekmek
Yumurta
2 haslanmıs sosis

Ara türk kahvesi

Ögle 1 kade sütlü nesquik

Ara 16.00 2 mandlina
1 avuç leblebi

Aksam 19.30
2 kasık kabak yemegi
Yarım kase yogurt

Su 2 lt
Spor
30 dk yürüyüş
300 ip atlama

Trileçe yaptım yermiyim bakıcezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…