- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 34
Kuzum menü çok güzel afiyet olsun19 Ekim Salı Menüm
Sabah 08.20 1.5 haslanmis yumurta, taze soğan maydanozla salata
Ara 10.00 sütlü kahve
Ara 13.00 muzlu süt(kendim yaptim) 1 tatli kasigi bal ekledim
Ara 16.00 1 mandalina 3 kasik nar
Akşam 18.00 2 kasik pilav, 4 kasik firin köfte patates, 1 bardak ayran, tursu
Spor;
Leslie 3 mil 21 dakika
2000 adım(muhtemelen daha fazla)
310 hayali ip atlama
Su; 2.5 lt
Kizlar telimin ekrani arada bi yanip sönüyo kendi kendineyeniden baslat diyince duzeliyo ama yine oluyo.. ekran gider tekrar gelmezse bikac gün giremezsem bilin ki telefonum bozulmustur
Bu arada basina gelen var mi neden kaynaklanir ki bu?
Canım bu aralar vakit de yok zaten ama 6li rakamları görür görmez jilliana basliycam yine, şimdi kilom fazla belimi zorlamaya korkuyorum. İnşallah gider bu basenlerAynen bende de öyle oluyo onu icmeyince bambaska seylere saldiriyorum
Kelebek gibi ucar ari gibi sokarim
Balim valla hiiicc mucize gibi gelmesin. Bizzat yasadigim icin bu kadar emin konusuyorum. İncecik bacaklar inan hayal degil.. öyle pilatesi de asiri yapmana bile gerek yok
Mühim olan sürdurebilirlik..
Bi donem salonda yapmistim sonrasinda kendim yaptim hep sonuc aldim. İnanilmaz daraltiyo bacaklari beli kollari. Tabi yaninda kardiyoyla beraber. Ikisini birlestirince dünyayi bile kurtarabilirsin
Ben hic inanmazdim ama cidden oluyo
Valla tatlım böyle gidecek o belli. Ben yakında bu tempoya ya iyice alışıp zorlanmayacagim ya da küçük bir cinnet her şeyi çözecekOff ya, böylede nasıl gider ki balım? Keşke eve dönerken çocuğa doğal atıştırmalık alacağın yakın bir yer olsa, eniştenin de vakti olup çocuğa dersini yaptırsa bir nebze de olsa hafiflersin. Nasıl bir çözüm bulunur bilemiyorum, gerçi sen hepsini düşünüyorsundur. Ama işte üzülüyor insan. Çok şükür dediğin gibi sağlığınız yerinde
Heyy maşallah diyorum başka bir şey diyemiyorum19 Ekim menüm
Kahvaltı (08.30 )2 tane haşlanmış yumurta küçük dilim peynir domates salatalık şekersiz çay
(10.00) türk kahvesi
Öğle yemeği 13.30 1 tavuk but haşlanmış 2 kaşık bulgur pilavı bir bardak ayran
Ara öğün 15.00 şekersiz çay bi tane minnak top kek
20.00 karanfil çayı bir kupa
Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 buçuk saat aletli pilates tamamladım
Yarım saat yürüyüş yaptım toplam 2 saat sporumu tamamladım kızlar
Ve burda günümü sonlandırıyorum
Afiyet olsun balım menü de spor da harika. Sadece saabahin dördünde neden uyaniksin o takıldı aklıma19 Ekim Salı Menüm
04:10 Açlık krizi
1 kk ezine peynir, 2 sade form bisküvi, 1/2 şişe sade soda (bastırma çabalarım)
Sabah 11:00
2 yumurta, 1 domates, 1 yk tereyağı, 2 dilim kaşar ile yapılan omletin 3te 1i,
1 dilim tam tahıllı ekmek, bolca maydanoz, 1 kk peynir
Akşam 17:00
1 tabak bol limonlu şehriye çorbası, 2 yk yoğurt, 1 tavuk baget, 2 yk pilav, 1/2 dilim kavun
6 kupa çay olmak üzere, daha sonra 1 sade kahve içeceğim mutlaka,
Su 2,5 lt hala içiyorum
Spor
65 dk bisiklet
13 dk bölgesel egzersiz( bacaklarım resmen uyuşuk)
Offf ya ben de yemekten beridir ne hayaller kuruyorum. Sırf buraya menü yazcam diye çay kaşığıyla Nutella bile yemedimŞu an kendimle mücadelemi gorseniz. Asiri acıktım. Aciktim demeyelim de duygusal aclik diyelim
Her seyi istiyo canım su an
Biktım bu boğazdantvde de master chef acik Allah kahretmesin
Esim bi yandan bir seyler yap yiyelim diyo tak picagi gitsinmalazgirtte böyle mücadele verilmemistir
Midemiz ikinci beynimizmiş kuzu, kesin o diyordurBeynim bene ye öyle uyu diyoneden diyorum bi nedeni yok öyle iste diyo
Gidiyim de bi yesilcay falan iciyim
Seninkinin canı dayak istiyor benceBenimkinin basinin altindan cıktı püskürttüm simdilik10 dk sonra tekrar misir patlatalim demez insallah
Sağol balımmHeyy maşallah diyorum başka bir şey diyemiyorum
Afiyet olsun balım menü de spor da harika. Sadece saabahin dördünde neden uyaniksin o takıldı aklıma
Afiyet olsun canım menü de spor da çok iyiİyi geceler kızlar menüm
Sabah 07.00
Yatım lt su
1 türk kahvesi
Kahvaltı 09.30
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim pwynir
1 sosis
2 bardak çay
Ara 11.00
Yarım elma
1 tane çilek
Öğle 13.30
1 kase çorba
Ara 16.00
4 ceviz
1 kupa yeşil çay
Akşam 19.30
Haşlanmış et
2 kaşık pilav
Yarım kase yogurt
Su 2.5 lt
50 dk tempolu yürüyüş ( sabah aç karna kahveden sonra )
Nedir biz bu kadınların çektiği yaa, oluruz ayrı şey çeker canımız, olmayız yine canımız çeker, bir kere de istahtan kesilse ne olur yaniSağol balımmUyanmadan önce uyuyordum İşte bende ona takıldım, neden uyandım Nasıl bir mide ki uykudan uyandırıyor, böyle mide düşman başına
Regl olamadım onun eziyetini çekiyorum galiba, hiç sıkıntıya gelemiyorum hemen etkileniyor ya
Hakkımızda hayırlısı diyelim, belki bir gün hesap tersine dönerNedir biz bu kadınların çektiği yaa, oluruz ayrı şey çeker canımız, olmayız yine canımız çeker, bir kere de istahtan kesilse ne olur yani
İyi geceler balım ben de yatıyorumHakkımızda hayırlısı diyelim, belki bir gün hesap tersine döner
Bir sakatlık çıkmadan yatayım
İyi geceler balımm
Afiyet olsun balim güzel menüİyi geceler kızlar menüm
Sabah 07.00
Yatım lt su
1 türk kahvesi
Kahvaltı 09.30
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim pwynir
1 sosis
2 bardak çay
Ara 11.00
Yarım elma
1 tane çilek
Öğle 13.30
1 kase çorba
Ara 16.00
4 ceviz
1 kupa yeşil çay
Akşam 19.30
Haşlanmış et
2 kaşık pilav
Yarım kase yogurt
Su 2.5 lt
50 dk tempolu yürüyüş ( sabah aç karna kahveden sonra )
Afiyt olsun balim cok guzel19 Ekim salı menüsü
Kahvaltı yok
12.15 öğle
Yarım porsiyon ciğer tava, çeyrek ekmek, birkaç dilim domates, 1 tane biber.
13.30 ara
Nescafe 3ü 1 arada (diğerlerini içemiyorum tek keyfim bu olsun dedik esramla)
18.30
150 Gr civarı antrikot (tavada ızgara yaptım), 2-3 kaşık haşlanmış brokoli, çoban salata, 1 büyük mantar (fırında kaşarlı)
Su 1.5 lt (gün içinde su içmeyi unutmuşum en fazla bu kadar oldu)
5000 adım
Hic sorma valla bir de karma tatli yaptilar trilece firin sütlac krem karamel kadayifli muhallebi neler neler.Offf ya ben de yemekten beridir ne hayaller kuruyorum. Sırf buraya menü yazcam diye çay kaşığıyla Nutella bile yemedimiki saattir de açlıktan kivraniyorum resmen bu arada kuzum sen kendine master sefle resmen eziyet ediyorsun, tok insanı acıktırır orası, bizim gibi aclara ne yapar sen düşün
Midemiz ikinci beynimizmiş kuzu, kesin o diyordur
Seninkinin canı dayak istiyor bence
Farkindayim herkesler cok dikkatli küsücem ama heeBallarım hazır işim gücüm bitmisken yatıp dinleneyim ben, şükürler olsun menümü de yazdımSaricivcivcikcik kuzum kusura bakma bugün benden iş çıkmaz sana, ceza başka bahara kaldı
O kadar tatlıyı görüp yemeden yattıysan helal sana canımAfiyet olsun balim güzel menü
Afiyt olsun balim cok guzel
Hic sorma valla bir de karma tatli yaptilar trilece firin sütlac krem karamel kadayifli muhallebi neler neler.
Aayis berkemal yemedim geceyi atlattim
Farkindayim herkesler cok dikkatli küsücem ama hee
Son 2 günüm size guveniyorum yaparsiniz sizşaka saka yapmayin yine de
Günaydın balım, erken kalkan yol alırmış, maşallah.Günaydın ballarımmsporumu yaptım erkenden
Günaydın balım, kendine güzel bir kahve yapıp iç, yemek için çok erken daha şimdilik boşver onu. Ufak bir yürüyüş, hava almak da iyi gelir benceGünaydın ballar
Yorgun uyandim bugün nedense enerjim düşük biyemek falan yapmam lazim daha
Hani balım ne yedin yememen gereken, yazmadın mı yoksa ben mi görmüyorum20 Ekim menüm
Sabah 07.50 ılık limonlu su
Kahvaltı 08.00 haşlanmış yumurta 2 adet ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay
Ara öğün 10.30 türk kahvesi
Ara öğün 11.30 2 tane küçük mandalina 2 tane ceviz
Öğle yemeği 14.30 lavaş ekmekli et döner 1 bardak ayran
Akşam yemeği yok
Günlük 4 lt suyumu tamamladım
sabah sporumu tamamladım 1 saat pilates yaptım
Yememem gereken birşeyler yedim yine ama yinede 4 kuralına uydum saat 4 den önce yemeğimi yedim
belki birazdan yürüyüşe çıkarım biraz yediklerimi yakmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?