Menü güzel balım hadi afiyet olsun egzersizlerde iyi internette böyle programlar var evde yapılabilecek egzersizler indirmediysen indir telefona yap çok güzel oluyor onlar19 Ekim Salı Menüm
04:10 Açlık krizi
1 kk ezine peynir, 2 sade form bisküvi, 1/2 şişe sade soda (bastırma çabalarım)
Sabah 11:00
2 yumurta, 1 domates, 1 yk tereyağı, 2 dilim kaşar ile yapılan omletin 3te 1i,
1 dilim tam tahıllı ekmek, bolca maydanoz, 1 kk peynir
Akşam 17:00
1 tabak bol limonlu şehriye çorbası, 2 yk yoğurt, 1 tavuk baget, 2 yk pilav, 1/2 dilim kavun
6 kupa çay olmak üzere, daha sonra 1 sade kahve içeceğim mutlaka,
Su 2,5 lt hala içiyorum
Spor
65 dk bisiklet
13 dk bölgesel egzersiz( bacaklarım resmen uyuşuk)
Balim bataryayla ilgili de olabilir.. cunku bazen tel şarjım 25ken falab durduk yere kapaniyo..Afiyet olsun balım. Benim bi ara başıma şöyle bir şeyler geldi; telin tuş kilidini ben kapatıyorum, o durmadan geri açılıyor. Ekranı karartıp teli bi yere koyuyorum, koyar koymaz ekran ışığı geri yanıyor. Ben söndür o açıl derken sonra kendi kendine şarj edilen pilişareti çıkıyordu üst simgelerde. Ekran kendi kendine yanıp sönmeye başladı. Sonra kurcalarken anladım ki şarj girişine su bulaşmış, galiba elimden değdi, hep suyun içinde oluyor genelde ellerim Onu peçetenin sivri ucuyla kurulayabildiğim kadar kuruladım, bir iki teli vurur gibi yaptım ileride damla kaldıysa uca aksın diye ve düzeldi. Bir kerede kulaklık deliğine bir iki parça döküntü girmişti, onda da değişik şeyler oldu, temizledim düzeldi.
Hımm, 25teyken bir anda kapandığında telin sıcak mı oluyor? Oluyorsa 30-40 sn buzluğa at teli. 25te kapanınca aç, açınca yine %5, 10, 7 her ne ise artık ne kadar şarj varsa onu bitirip sıfır olana kadar kullan. Bir kaç kere sıfırdan dolsun telin balım. Tam bitmeden şarj etmekte mahvediyor bataryayı. Bunlar bir miktar işine yarar, en azından tamir süresi gecikir. Bunları deneme yanılma ile buldum balım. Bir de bataryan sökülen bir batarya ise arada sök, oraları güzelce kolonya ile temizle, kurula.Balim bataryayla ilgili de olabilir.. cunku bazen tel şarjım 25ken falab durduk yere kapaniyo..
Allah Allah bu hic aklima gelmemisti bi deniyim bunu canım cok sağ olmasraf gelince üst üste geliyo valla
Bikac kere dusurdum teli ama cok sonra oldu bu yani. Ona da baglayamadim tam
Kahve iç balım ben ısamarlıyorumŞu an kendimle mücadelemi gorseniz. Asiri acıktım. Aciktim demeyelim de duygusal aclik diyelim
Her seyi istiyo canım su an
Biktım bu boğazdantvde de master chef acik Allah kahretmesin
Esim bi yandan bir seyler yap yiyelim diyo tak picagi gitsinmalazgirtte böyle mücadele verilmemistir
Sıvı şekli şeyler tüket kuzu açlığını bastırır bende acıktım vallahi birazdan uyuyacam. Erken yatacam aclıktanŞu an kendimle mücadelemi gorseniz. Asiri acıktım. Aciktim demeyelim de duygusal aclik diyelim
Her seyi istiyo canım su an
Biktım bu boğazdantvde de master chef acik Allah kahretmesin
Esim bi yandan bir seyler yap yiyelim diyo tak picagi gitsinmalazgirtte böyle mücadele verilmemistir
Balim tel sicak da olmuyo. Onu anlamadim ben de..Hımm, 25teyken bir anda kapandığında telin sıcak mı oluyor? Oluyorsa 30-40 sn buzluğa at teli. 25te kapanınca aç, açınca yine %5, 10, 7 her ne ise artık ne kadar şarj varsa onu bitirip sıfır olana kadar kullan. Bir kaç kere sıfırdan dolsun telin balım. Tam bitmeden şarj etmekte mahvediyor bataryayı. Bunlar bir miktar işine yarar, en azından tamir süresi gecikir. Bunları deneme yanılma ile buldum balım. Bir de bataryan sökülen bir batarya ise arada sök, oraları güzelce kolonya ile temizle, kurula.
Ah be sevgim kahve agaci cikcak icimde insan bi patlamis misir firin sütlac faaln ısmarlarKahve iç balım ben ısamarlıyorum
Bi tanede bana ısmalla kuzu sana zahmetKahve iç balım ben ısamarlıyorum
Beynim bene ye öyle uyu diyoSıvı şekli şeyler tüket kuzu açlığını bastırır bende acıktım vallahi birazdan uyuyacam. Erken yatacam aclıktan
Kahve en iyisi öyle hayaller olmadı bak kuzu bu saate ne mısırı yahuBalim tel sicak da olmuyo. Onu anlamadim ben de..
Ama su bataryayi sökmeyi denicem sökuluyodu galiba yillardir ellemeyince unutmusum ahbsjstemizliyim bi dedigin gibi. Ben de ıslak elimle falan cok dokunuyorum maalesef
Ah be sevgim kahve agaci cikcak icimde insan bi patlamis misir firin sütlac faaln ısmarlar
Benimkinin basinin altindan cıktı püskürttüm simdilikKahve en iyisi öyle hayaller olmadı bak kuzu bu saate ne mısırı yahu
En iyisi yeşil çay kuzu bu saatte şeytana uyma boş ver mısırıBeynim bene ye öyle uyu diyoneden diyorum bi nedeni yok öyle iste diyo
Gidiyim de bi yesilcay falan iciyim
Senin koca birazdan Mısır'a koşar sende yatağa kaç uykum var de patlatsin yesinBenimkinin basinin altindan cıktı püskürttüm simdilik10 dk sonra tekrar misir patlatalim demez insallah
Kuşum sakınnnn, bu oyunlara gelmeBeynim bene ye öyle uyu diyoneden diyorum bi nedeni yok öyle iste diyo
Gidiyim de bi yesilcay falan iciyim
Nasıl mesaj veriyorsun evrene balımya valla korktum haBenimkinin basinin altindan cıktı püskürttüm simdilik10 dk sonra tekrar misir patlatalim demez insallah
Oh ellerine sağlık kuzu açlığım biraz gitti bakAfiyet olsun balımm
Aynen birazdan uyuyum en iyisi. Simdi de kahvaltiyi dusunmeye başladım açlıktanSenin koca birazdan Mısır'a koşar sende yatağa kaç uykum var de patlatsin yesin
Gelmedim oyuna balimKuşum sakınnnn, bu oyunlara gelmeSana ben alıştıra alıştıra spor yap dedim di mi Sabah sen dersten çık, 2 güzel kelam edip beynini kandırmadan hopp diye spora giderken, şoklarken, o da sana hayin planlar kurmuş Birbirinizi zorlayıp durusunuz gari
Hadi 1 bardak SÜT ısmarlayayım, cezacıbaşı dostum olur, ben onu ayarlarım
Ayni seyleri yediğimiz icin beraber acikiyoruz balim.Nasıl mesaj veriyorsun evrene balımya valla korktum haacıkan sen, sipariş veren enişte Geçen canı baklava çeken sen, alan enişte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?