70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

19 Ekim menüm

Kahvaltı (08.30 )2 tane haşlanmış yumurta küçük dilim peynir domates salatalık şekersiz çay

(10.00) türk kahvesi

Öğle yemeği 13.30 1 tavuk but haşlanmış 2 kaşık bulgur pilavı bir bardak ayran

Ara öğün 15.00 şekersiz çay bi tane minnak top kek

20.00 karanfil çayı bir kupa

Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 buçuk saat aletli pilates tamamladım
Yarım saat yürüyüş yaptım toplam 2 saat sporumu tamamladım kızlar
Ve burda günümü sonlandırıyorum

19 Ekim Salı Menüm

04:10 Açlık krizi
1 kk ezine peynir, 2 sade form bisküvi, 1/2 şişe sade soda (bastırma çabalarım)

Sabah 11:00
2 yumurta, 1 domates, 1 yk tereyağı, 2 dilim kaşar ile yapılan omletin 3te 1i,
1 dilim tam tahıllı ekmek, bolca maydanoz, 1 kk peynir

Akşam 17:00
1 tabak bol limonlu şehriye çorbası, 2 yk yoğurt, 1 tavuk baget, 2 yk pilav, 1/2 dilim kavun

6 kupa çay olmak üzere, daha sonra 1 sade kahve içeceğim mutlaka,

Su 2,5 lt hala içiyorum

Spor
65 dk bisiklet
13 dk bölgesel egzersiz( bacaklarım resmen uyuşuk )

Menü güzel balım hadi afiyet olsun egzersizlerde iyi internette böyle programlar var evde yapılabilecek egzersizler indirmediysen indir telefona yap çok güzel oluyor onlar

Balim bataryayla ilgili de olabilir.. cunku bazen tel şarjım 25ken falab durduk yere kapaniyo..
Allah Allah bu hic aklima gelmemisti bi deniyim bunu canım cok sağ ol masraf gelince üst üste geliyo valla

Bikac kere dusurdum teli ama cok sonra oldu bu yani. Ona da baglayamadim tam

Şu an kendimle mücadelemi gorseniz. Asiri acıktım. Aciktim demeyelim de duygusal aclik diyelim
Her seyi istiyo canım su an
Biktım bu boğazdan tvde de master chef acik Allah kahretmesin
Esim bi yandan bir seyler yap yiyelim diyo tak picagi gitsin malazgirtte böyle mücadele verilmemistir

Hımm, 25teyken bir anda kapandığında telin sıcak mı oluyor? Oluyorsa 30-40 sn buzluğa at teli. 25te kapanınca aç, açınca yine %5, 10, 7 her ne ise artık ne kadar şarj varsa onu bitirip sıfır olana kadar kullan. Bir kaç kere sıfırdan dolsun telin balım. Tam bitmeden şarj etmekte mahvediyor bataryayı. Bunlar bir miktar işine yarar, en azından tamir süresi gecikir. Bunları deneme yanılma ile buldum balım. Bir de bataryan sökülen bir batarya ise arada sök, oraları güzelce kolonya ile temizle, kurula.

Kahve iç balım ben ısamarlıyorum

Sıvı şekli şeyler tüket kuzu açlığını bastırır bende acıktım vallahi birazdan uyuyacam. Erken yatacam aclıktan

Balim tel sicak da olmuyo. Onu anlamadim ben de..
Ama su bataryayi sökmeyi denicem sökuluyodu galiba yillardir ellemeyince unutmusum ahbsjs temizliyim bi dedigin gibi. Ben de ıslak elimle falan cok dokunuyorum maalesef
Kahve iç balım ben ısamarlıyorum
Ah be sevgim kahve agaci cikcak icimde insan bi patlamis misir firin sütlac faaln ısmarlar

Kahve en iyisi öyle hayaller olmadı bak kuzu bu saate ne mısırı yahu

Beynim bene ye öyle uyu diyo neden diyorum bi nedeni yok öyle iste diyo

Gidiyim de bi yesilcay falan iciyim
Kuşum sakınnnn, bu oyunlara gelme Sana ben alıştıra alıştıra spor yap dedim di mi Sabah sen dersten çık, 2 güzel kelam edip beynini kandırmadan hopp diye spora giderken, şoklarken, o da sana hayin planlar kurmuş Birbirinizi zorlayıp durusunuz gari
Hadi 1 bardak SÜT ısmarlayayım, cezacıbaşı dostum olur, ben onu ayarlarım

Benimkinin basinin altindan cıktı püskürttüm simdilik 10 dk sonra tekrar misir patlatalim demez insallah
Nasıl mesaj veriyorsun evrene balımya valla korktum ha acıkan sen, sipariş veren enişte Geçen canı baklava çeken sen, alan enişte

Senin koca birazdan Mısır'a koşar sende yatağa kaç uykum var de patlatsin yesin
Aynen birazdan uyuyum en iyisi. Simdi de kahvaltiyi dusunmeye başladım açlıktan hayirlisiyla bu geceyi atlatalim da vukuat olmadan
Gelmedim oyuna balim
Süt mü o da simdi sisirir beni. En iyisi sen yarın kahvaltidan sonra bene güzel bi kahve ısmarla bu saatte ısmarladiklarin acmadi beni be balim
Nasıl mesaj veriyorsun evrene balımya valla korktum ha acıkan sen, sipariş veren enişte Geçen canı baklava çeken sen, alan enişte
Ayni seyleri yediğimiz icin beraber acikiyoruz balim. beraber yuruduk biz bu yollardaa diye espri yapcam ama neyse sustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…