- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Sadakatsiz balımBugün bende izledim Lalem, Kuruluş Osman'a baktım geldimSen neyi izledin?
Teyze adeta simülatör gibi bi leveli gecince daha zoru karsina cikiyoBalım direkt ceza listesini baştan uygulasan daha mı kolay olurduGerçi neler yedin bilmiyoruz ama
Aynen balım, derdi hiç bitmiyor, daha 7 ay yeni doldu resmen saçımı ağarttı. Onu idare ettiğim için bana plaket vermeleri lazımBugün bir sorunu konuşmak için yanına çıktım, anlaştık, aşağı indim planı değişti, tekrar telefonla konuştuk az daha değişti, sonra o bana geldi ilk konuştuğumuz karar komple değişmiş oldu Birileri beynimle oynuyor, çok kurcalama bozacan deseydim keşke Yalnız bugün onu sağlam fırçaladım, haketti gerçi, sonra da yine bana iltifatlar etti, nasıl bir ilişkimiz var hala çözemedim
Uzun hava tadında bi ayar çek balıma ancak biter
Tablo gibi menü, hay Maşaallah beBir gün geriden senin menüyü taklit ederek gitmek lazım
Bu anlatan vatandaşlar zayıf mı genelde? Bi de oldum olası zayıf tipler oluyor, yese de almayan, onlar anlatıyorsa çok teessüflerimi ilet kendilerineSenin Yüksek Gıda Mühendisi olduğunu bilmiyorlar mı acaba, bak nasıl sinir oldum şimdi Balım ben bazen doğaçlama sebze-meyve karıştırıp smothie gibi bir şeyler hazırlayıp içiriyorum herkese, bu çok sağlıklı diye, hem ilginç geliyor çoğuna, benimde işime geliyor Geçende yumurtalı lorlu bir şey uydurdum, eşime bu protein bombası bak dedim, kandırıp yedirdim Kandırmasam o beni kandıracak, şöyle bollll tereyağlı şundan yapsan diye başlar hemen ballandıra ballandıra anlatmaya
Farz oldu artık sabah sütlü yulaf yiyecem, tarçını da bir köşesine serpip deneyim
Afiyet olsun balım, menün güzel, hem 1 saat yürümüşsün çok sevindim
Afiyet olsun balim ara biraz kacmis gibi de. Onun disinda güzel26 Ekim Salı Menüm
12:00
2 adet yuvarlak minik ekmeklerden,
1 domates, 4 dilim eski kaşar, 1 yk zeytin ezmesi
Aralar: 4 çay, 1 filtre kahve,
3 üzüm, 1 ince dilim pepino, 1 çatal kavun, 1 dilim trabzon hurması, 2 yk çorba, ucundan kek parçası ( bunları tatmak için yedim, azar azar da yesem totalde bayağı bir şey olmuş yine)
18:00
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye,
Domates, soğan söğüş,
1 kase az şekerli şeftali kompostosu
Su zorla 2 lt, bugün hiç içesim yoktu
Spor : yok, temizlik, alışveriş vs hareketli bir gündü
Misafir geldi gitti balım anca kendime geliyorumFıstıklar nereye kayboldunuz
Afiyet olsun balim masallah temiz menü gayet27 ekim menüm
Sabah 08.00 ılık limonlu su
Kahvaltı 08.40 haşlanmış yumurta 2 adet ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay
Öğle yemeği 14.00 6 kaşık etli bulgur pilavı 1 kase patates sulusu 1 bardak ayran
Ara öğün 15.30 / 2 tane ceviz türk kahvesi
Akşam yemeği yok
Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 saat pilatesimi tamamladım
Masallah gayet temiz bi menü olmus balim spor da yeterli27 Ekim Çarşamba Menüm
09:30
2 yumurta ile sebzeli lorlu omlet
2 dilim ekmek, 350 ml süt
(Yulafı unuttum sabah, yarına inşaallah)
17:00
1 kase sebzeli makarna, 1 kase piyaz,
1/2 kase az şekerli şeftali kompostosu
Su 1 lt, ayy suyu da unuttum bugünAz daha içeyim yatmadan da sabaha kadar wc ye taşınayım
Spor: 17 dk bölgesel egzersiz (her yerim hamladığı için 2 gündür fazla yapamıyorum), 1 saat temizlik
Teşekkürler balımAfiyet olsun balim masallah temiz menü gayet
İyiyim balım sen nasılsınRica ederim lalem
Nasilsin?
Cok sukur balımİyiyim balım sen nasılsın
Bende salı günü tartilacam yada Çarşamba günüKızlar maalesef son 3 günüm berbat gecti bazi seylerle ugrasmak zorunda kaldım ayrintiya girmiyim ailevi meseleler oldu yani.
Dikkat edemedim kahvalti hazirlamak bile icimden gelmedi hazir ne varsa onu yedim.
Tartilmadim bugün.
Pazartesi 1 kasım insallah o zaman tartilirim.
Tünaydın bakımGünaydın Ballarım
Geçen Cuma 69.3
Bu Cuma 68.5
Fark eksi 800 gr
Tebrikler ballar cok güzelGünaydın canlar
Geçen hafta 71.9
Bugün 71.4
Tamam lalemBende salı günü tartilacam yada Çarşamba günü
Sağ ol balım cümlemizeAllah iyilik versin
Canım sıkıntıların inşallah geçer.Kızlar maalesef son 3 günüm berbat gecti bazi seylerle ugrasmak zorunda kaldım ayrintiya girmiyim ailevi meseleler oldu yani.
Dikkat edemedim kahvalti hazirlamak bile icimden gelmedi hazir ne varsa onu yedim.
Tartilmadim bugün.
Pazartesi 1 kasım insallah o zaman tartilirim.
MüthişGeçen Cuma 69.3
Bu Cuma 68.5
Fark eksi 800 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?