70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Dengelemeye çalıştım balım Gerçi bugün o kadar başarılı değilim ama

Ahh korkuttum mu seni minik kuşum, Sana hiç kıyabilir miyim Çok şey etseydin belki bende şey ederdim azıcık Gerçi Lalem varken çok da şey edemezdim

Kolay gelsin balım, diyet şeyler yapıp misafirlere de tatsız tutsuz şeyler yedirsek nolur acaba Bizim işimize gelir ama tepkileri kestirmedim
Hımm, elimde bir paket yulaf kaldı, sürünüp duruyor. Arada ekmek hamuruna, yumurtaya falan karıştırıyorum ancak öyle gidiyor Dediğiniz şekillerde de bir deneyeyim, bi de müptelası olurmuşum

Araştırdım kuzum, bir kadın doğum uzmanına görünüp detaylı öğreneceğim bir ara inşallah.
Lalem bu durumda bir rakip krizi çıkabilir Songül Civcivi, ben seni, Sen Songülü istiyorsun Cem Yılmaz'ın esprisi gerçek olacak
Uşak kim bu durumda ihale bana kalmasın da
Esram kimin kimi seçtiği iyice karışmış ama her türlü kapışırız balım
Altta kalanın canı çıksın diyelim o zaman balım bu hafta olay fena kızışmış, keşke baştan görseydim bu yazışmaları en baştan çok sıkı tutardım ama hala vaktim var, korkun benden
Sular durulsun herkes esini bulur dur bakalim sayfanin adini değiştirelim tombullar es buluyor diye sansasyonel bi isim olur

Hee simdi anladim halef mevzusunu

Balım hala olamadım gergin bekleyis sürüyor
Çok erotik bir isim olmamış mı balım

Balım bugün regl oldum asiri sancm vardi tüm gün uyuyakaldım sürekli ders de calisamadim bombos bi gündü agrım hafifledi ama gün bitti
Boyle verimsiz gecirdigim günleri hic sevemiyorum
Arada bir dinlenmek lazım balım, üzme kendini. Ben bazen evde yalnız kalırsam tüm gün boş boş yatıyorum iyi geliyor.
Bu kadın hepimizi deli edecek bu gidişle balım, keşke bir an önce taşınıp kurtulsanız ondan.
Üzüldüm balım malasef benim regide sıkıntılı geçiyor miyomum var çok sancım oluyor aşırı yoğun 1 ay sonra falan ameliyat olacam galiba
Çok geçmiş olsun canım.
Mesela ben şimdi o kekten bi tane daha yesem, merhamet et ey Lalem Gülüm Balım desem Edecen mi balım
Sence hiç o göz var mı lalede
100 tane ip 30 dakika bisiklet 100 tane tam mekik yaparsan tabiki yiyebilirsin balım 2 dilime fazla vicdanlı olamıyorum malasef
Heyyy maşallah, resmen kalorisavar çıktı lalecik

Tatlım bu menüde bir sorun yok ki sen niye kendini üzüyorsun, sadece spor olsaydı tabiki çok daha iyi olurdu ama menüye üzülme bence.

26 Ekim menüm

Sabah 08.00 ılık limonlu su

Kahvaltı 08.20 haşlanmış yumurta 2 adet ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay

Ara öğün 2 tane mandalina

Öğle yemeği 14.00 ) 5 yemek kaşığı kısır bir bardak ayran

Ara öğün 16.00 bir salatalık

Akşam yemeği yok

Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 buçuk saat aletli pilates yaptım 15 dakika bisiklet sürdüm

Teşekkürler kızlar, umarım sağlık sorunum olmazda kilo verebilirim diğer grupta çok yardımcı oldu sizde öyle ara ara uğrarım günlük menü yazmak zor oluyor görüşmek üzere

Haha erotik bi isim olcagi hic aklima gelmemisti kkdeki bütün fake erkek hesaplari toplamayalim da

Valla misafirlere keske öyle yedirebilsek diyet azap olmaktan çıkardı daha dogrusu yiyememek azap değil onlarin tavirlari azap oluyo bana daha cok
Herkes basima diyetisyen kesiliyo anlatiyo da anlatiyo sessizlikkk diye bagirasim geliyo

Dene balım yorumunu bekliyorum haa bir de tarcın koyuyorum ben azcik.. ama ben tarcini cok severim ondan.. sevmiyosan hic girme o topa

26 Ekim Salı Menüm
Sabah 08.00 1 haslanmis yumurta, domates, 1 dilim peynir, 1 mandalina sekersiz cay
Ara 10.00 sütlü kahve
Öğlen 12.30 çeyrek lahmacun, 3 kasik salata
Ara 13.00 türk kahvesi, 5 findik
Akşam 17.30 5 dilim ciğköfte, 1 bardak ayran, bol marul, 1 lavaş
Ara 18.00 2 kasik irmik helvasi

Spor;
Temizlik yaptim 6000 adım
Su; 2 litre

Bana da 3 günlük toplu ceza yaz balım
Balım direkt ceza listesini baştan uygulasan daha mı kolay olurdu Gerçi neler yedin bilmiyoruz ama
Aynen balım, derdi hiç bitmiyor, daha 7 ay yeni doldu resmen saçımı ağarttı. Onu idare ettiğim için bana plaket vermeleri lazım Bugün bir sorunu konuşmak için yanına çıktım, anlaştık, aşağı indim planı değişti, tekrar telefonla konuştuk az daha değişti, sonra o bana geldi ilk konuştuğumuz karar komple değişmiş oldu Birileri beynimle oynuyor, çok kurcalama bozacan deseydim keşke Yalnız bugün onu sağlam fırçaladım, haketti gerçi, sonra da yine bana iltifatlar etti, nasıl bir ilişkimiz var hala çözemedim
Yazayım balım nasıl türden olsun
Uzun hava tadında bi ayar çek balıma ancak biter
Tablo gibi menü, hay Maşaallah be Bir gün geriden senin menüyü taklit ederek gitmek lazım

Bu anlatan vatandaşlar zayıf mı genelde? Bi de oldum olası zayıf tipler oluyor, yese de almayan, onlar anlatıyorsa çok teessüflerimi ilet kendilerine Senin Yüksek Gıda Mühendisi olduğunu bilmiyorlar mı acaba, bak nasıl sinir oldum şimdi Balım ben bazen doğaçlama sebze-meyve karıştırıp smothie gibi bir şeyler hazırlayıp içiriyorum herkese, bu çok sağlıklı diye, hem ilginç geliyor çoğuna, benimde işime geliyor Geçende yumurtalı lorlu bir şey uydurdum, eşime bu protein bombası bak dedim, kandırıp yedirdim Kandırmasam o beni kandıracak, şöyle bollll tereyağlı şundan yapsan diye başlar hemen ballandıra ballandıra anlatmaya
Farz oldu artık sabah sütlü yulaf yiyecem, tarçını da bir köşesine serpip deneyim
Afiyet olsun balım, menün güzel, hem 1 saat yürümüşsün çok sevindim

26 Ekim Salı Menüm

12:00
2 adet yuvarlak minik ekmeklerden,
1 domates, 4 dilim eski kaşar, 1 yk zeytin ezmesi

Aralar: 4 çay, 1 filtre kahve,
3 üzüm, 1 ince dilim pepino, 1 çatal kavun, 1 dilim trabzon hurması, 2 yk çorba, ucundan kek parçası ( bunları tatmak için yedim, azar azar da yesem totalde bayağı bir şey olmuş yine)

18:00
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye,
Domates, soğan söğüş,
1 kase az şekerli şeftali kompostosu

Su zorla 2 lt, bugün hiç içesim yoktu
Spor : yok, temizlik, alışveriş vs hareketli bir gündü

27 ekim menüm

Sabah 08.00 ılık limonlu su

Kahvaltı 08.40 haşlanmış yumurta 2 adet ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay

Öğle yemeği 14.00 6 kaşık etli bulgur pilavı 1 kase patates sulusu 1 bardak ayran

Ara öğün 15.30 / 2 tane ceviz türk kahvesi

Akşam yemeği yok

Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 saat pilatesimi tamamladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…