- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Ballar çok yoğun valla, gelen giden yoksonngulen balım napiyosun yine yogunluk basladi tahmin ediyorum kolay gelsin
@inci-tepik nerdesin canım enercim sorunca gördüm aklimdasin da yazamadim bi.
Dengelemeye çalıştım balımAfiyet olsun balım keki dengelemissin gibi geldi bana. Spor ve menün güzel bence
Ayy öyle diyorsun da yazinca aha bene dayak geliyo dedim biktik artik dicen sandim cok korktum
Sağ ol balım. Yarin geliyo misafir ve cok tehlikeli pogaca falan hiçbirini yemeden durabilcem mi bakalim. Yemek istemiyorum. Herkes simdi ısrar etcek sen niye yemiyosun diye Allahim yarabbim bi diyet yaparken bir de ders calisirken gelen misafir zulüm gercekten
Bu arada yulafi ben de aslinda severim balim.. ocakta süt ve muzla pisirince puding gibi oluyo. O bana kahvaltida tatlimsi oldugu icin agir geliyo da öğlen falan yenebilir tatli krizine birebir..
Ben sabhalari soğuk halini seviyrum icine minik minik muz koyuyorum yulaf süt, bazen tahin ekliyorum cok az aromasini degistiriyo bunlar
Araştırdım kuzum, bir kadın doğum uzmanına görünüp detaylı öğreneceğim bir ara inşallah.Araştır bakalım son durum ne olmuşTevecvühünüz güzel hocam Olmaz mı balım ya hemde çook, en başta şu kimyayı bir öğrensem neler yapacam nelerrr
Evet, Laleye göz koydumGözüm hep yükseklerde Hatun haftalık 1 kilo altında vermiyor Tamam Civciv senin, Lale benimse, Sudem başlarsa İnci de onun rakibi olur
Uşak kim bu durumdaLalem bu durumda bir rakip krizi çıkabilirSongül Civcivi, ben seni, Sen Songülü istiyorsun Cem Yılmaz'ın esprisi gerçek olacak
Esram kimin kimi seçtiği iyice karışmış ama her türlü kapışırız balımBence de bu hafta sadece totomizdan 10 kilo gitcek gibi duruyo lale balım hoplatcak valla
Halef ne kız anlamadim?
Puhahahaha kahkaha attim su anbence de ikimizin rakipligi her an bi dondurmayla tatliyla kebapla son bulabilir o konulara girmeyelim
Seni seçtim seni sectim pikaçu o zaman
İddiali konusmalara girmiyim bir de böyle deniyim bakim
Ahahahhasonra herkes uşaga
Harbiden niye böyle oldu karisiklik cıktı herkes birbirine rakip su an ortalik cok karisik jajsj
Cok dogru bi denklem maalesef yemek yemek candir gerisi heyecandır
Ama tabi kiyafetlerde incecik görünmek daha cok candır
Altta kalanın canı çıksın diyelim o zaman balımBalım başkanlık, başbakanlık gibi durumlarda koltuk değişimi oluyorya, gelen ve gidene halef selef deniyor siyasette. İşte ondan dedim gelen mi halef giden miSana yazarken bir şey dank etti, Halifeden yola çıkarak halef gelen kişi olabilir
Karışıklık şöyle; Lalem ben yatıyorum diye beni beğenmediSongül çok kilo verdi diye onu gözüne kestirdi, dişli rakip istiyor Bende ilk Laleye göz koydum sonra sana sarktım diye Songül Civciv benim, kimseye yar etmem dedi sen Laleye sark Kısaca ben herkesi istedim kimse beni istemedi, ortada kalacam böyle giderse Regl olduğumu söylemiş miydim, gidip buna biraz içerleyecem müsaadenle
Sen regl olabildin mi balım?
Çok erotik bir isim olmamış mı balımSular durulsun herkes esini bulur dur bakalimsayfanin adini değiştirelim tombullar es buluyor diye sansasyonel bi isim olur
Hee simdi anladim halef mevzusunu
Balım hala olamadımgergin bekleyis sürüyor
Bana da 3 günlük toplu ceza yaz balımO zaman cezayı kesiyorum balım 50 tane ip atlıyorsun 20 tane yarım mekik çekiyorsunyine bugün vicdanlı günümdeyim hadi
Arada bir dinlenmek lazım balım, üzme kendini. Ben bazen evde yalnız kalırsam tüm gün boş boş yatıyorum iyi geliyor.Balım bugün regl oldum asiri sancm vardi tüm gün uyuyakaldım sürekliders de calisamadim bombos bi gündü agrım hafifledi ama gün bitti
Boyle verimsiz gecirdigim günleri hic sevemiyorum
Bu kadın hepimizi deli edecek bu gidişle balım, keşke bir an önce taşınıp kurtulsanız ondan.Evet hala sıcak canım, bazı geceler biraz serin geçiyor. Cam, balkon her yer sürekli açık, deniz sezonu da hala bitmedi.
Bir dokun bin ah işit balımAh bir bilsem, herkes kendi kapısının önünü silse hiç dert kalmayacak. Geçen ev için temizlikçi buldu, konuştuğu kadın biz iki kişi geliriz tek çalışmıyoruz demiş. Tamam ücret ne alıyorsunuz demiş, kadın 300 tl demiş, ama ikisi 300 değilmiş, 300+300, 600müş. Teyze yanlış anlamış olabilir misin dedim yok dedi doğru anladım. Bunlar seni saf görmüş olmasınlar dedim bozuldu, hiç saf görürler mi öyle bir iş varsa beni de çağırın bende gideyim dedim diyor. Emin misin bak ikisinin toplamı 300 olmasın dedim, ısrarla yok diyor ayrı ayrı 300er tl istiyorlar. Yani onun dediğine göre hesaplarsak haftada 3 gün gelseler haftalığı 1800 tl, aylık 7200 tl, memur gibi hafta sonu çalışmasalar, hafta içi 5 gün tek kişinin aylığı asgari ücretin 2 katına denk geliyor. Bu standart temizlik bi de, detay değilmiş. Sonrada bana bozuluyor seni saf mı gördüler dedim diye. Şimdi de şuna takmış, ben ona oturmaya, muhabbete gitmiyormuşum, o komşu istiyormuş. Çok egoist birisi, beni durmadan iten sendin, ki ne mecburiyetim var, zaten vaktim de yok, taşınmayı düşünüyorum çok uzak değil dedim, inşaallah en kısa sürede kurtulurum buradan
Çok geçmiş olsun canım.Üzüldüm balım malasef benim regide sıkıntılı geçiyor miyomum var çok sancım oluyor aşırı yoğun 1 ay sonra falan ameliyat olacam galiba
Sence hiç o göz var mı laledeMesela ben şimdi o kekten bi tane daha yesem, merhamet et ey Lalem Gülüm Balım desemEdecen mi balım
Heyyy maşallah, resmen kalorisavar çıktı lalecik100 tane ip 30 dakika bisiklet 100 tane tam mekik yaparsan tabiki yiyebilirsin balım 2 dilime fazla vicdanlı olamıyorum malasef
Tatlım bu menüde bir sorun yok ki sen niye kendini üzüyorsun, sadece spor olsaydı tabiki çok daha iyi olurdu ama menüye üzülme bence.25 Ekim Pazartesi Menüm
Ballarim pek iyi gecmedi günüm ders misafir hazirligi o bu derken bi halt anlamadim inanın.. bastan söylüyüm yani menume de maalesef yansıdıyarın dısari cikip 10 bin adim atmadan eve girmeyi düşünmüyorum zaten temizlik falan da yapcam olur diye dusunuyorum..
Sabah 10.00 1 dilim yumurtali ekmek, cherry domates, 1 dilim peynir
Ara 12.00 türk kahvesi
Akşam 17.00 1 lahmacun, bol salata, 3/4 kucuk dilim kiymali pide, 1 bardak ayran
Ara 19.00 1 mandalina
Ara 21.00 türk kahvesi
Spor; yok yarın sözünü veriyorum artik kendime sinir oldum(evde halilar yok diye leslie yapamiyorum, disari da ha cikcaz ha cikmicaz derken aksam ettik cikamadik)
Su; 2 litre
Yazayım balım nasıl türden olsunBana da 3 günlük toplu ceza yaz balım
Değilmi ama balım sence ben buna kanarmiyimSence hiç o göz var mı lalede
Heyyy maşallah, resmen kalorisavar çıktı lalecik
Rica ederimRandevu almana çok sevindim, en doğrusu öyle olurdu. En azından ne var ne yok bilirsin. Tahlillerde herhangi bir sorunun çıkmazsa (inşaallah çıkmaz ) aynen konuştuğumuz noktalar devreye giriyor. İnsülin direnci de çok insanda var, belirgin bel, göbek yağlanması, adet bozukluğu en belirgin özelliklerinden. En büyük çözümü de başta spor, aralıklı oruç gibi beslenme ve düzenli uyku. Yine de sen başladığın diyet şeklini sürdürmeye çalış derim, hiç değilse bir süre düzenli olmaya çalış, verim alamazsan değiştirirsin, zamanla sende anlarsın sana hangisinin en iyi geldiğini. Onun için şu, bu demek zor. Pamukcum grubunu sevdiysen mutlu oluruz. Aramıza katılmak istersen de biz hep buradayız, ondan da mutlu oluruz ❤ Hepimizin amacı aynı nasıl olsa, güzel duan için amin Sağlıklı, mutlu günler dilerim.
Teşekkürler kızlar, umarım sağlık sorunum olmazda kilo verebilirim diğer grupta çok yardımcı oldu sizde öyle ara ara uğrarım günlük menü yazmak zor oluyor görüşmek üzereMerhaba hosgeldin pamuk
Enercim uzun uzun yazmis zaten tek tip diyet uygulamiyoruz. Herkes kendine iyi geleni uyguluyoaramiza katilmak istersen bekleriz
Ama o kadar harekete veremiyorsan muhtemelen beslenmende bi sorun var.
Aldigin kalori fazla geliyo.. yedigin fazla olunca sabaha kadar spor da yapsan veremiyosun zaten
İstersen menülerni yaz yorumlayalim. Doktora randevu almissin galiba sonucu bize de yaz inşallah önemli bir seyin cikmaz
Haha erotik bi isim olcagi hic aklima gelmemistiAraştırdım kuzum, bir kadın doğum uzmanına görünüp detaylı öğreneceğim bir ara inşallah.
Uşak kim bu durumdaihale bana kalmasın da
Esram kimin kimi seçtiği iyice karışmış ama her türlü kapışırız balım
Altta kalanın canı çıksın diyelim o zaman balımbu hafta olay fena kızışmış, keşke baştan görseydim bu yazışmaları en baştan çok sıkı tutardım ama hala vaktim var, korkun benden
Çok erotik bir isim olmamış mı balım
Valla misafirlere keske öyle yedirebilsek diyet azap olmaktan çıkardıDengelemeye çalıştım balımGerçi bugün o kadar başarılı değilim ama
Ahh korkuttum mu seni minik kuşum, Sana hiç kıyabilir miyimÇok şey etseydin belki bende şey ederdim azıcık Gerçi Lalem varken çok da şey edemezdim
Kolay gelsin balım, diyet şeyler yapıp misafirlere de tatsız tutsuz şeyler yedirsek nolur acabaBizim işimize gelir ama tepkileri kestirmedim
Hımm, elimde bir paket yulaf kaldı, sürünüp duruyor. Arada ekmek hamuruna, yumurtaya falan karıştırıyorum ancak öyle gidiyorDediğiniz şekillerde de bir deneyeyim, bi de müptelası olurmuşum
Balım direkt ceza listesini baştan uygulasan daha mı kolay olurduBana da 3 günlük toplu ceza yaz balım
Aynen balım, derdi hiç bitmiyor, daha 7 ay yeni doldu resmen saçımı ağarttı. Onu idare ettiğim için bana plaket vermeleri lazımArada bir dinlenmek lazım balım, üzme kendini. Ben bazen evde yalnız kalırsam tüm gün boş boş yatıyorum iyi geliyor.
Bu kadın hepimizi deli edecek bu gidişle balım, keşke bir an önce taşınıp kurtulsanız ondan.
Çok geçmiş olsun canım.
Sence hiç o göz var mı lalede
Heyyy maşallah, resmen kalorisavar çıktı lalecik
Uzun hava tadında bi ayar çek balıma ancak biterYazayım balım nasıl türden olsun
Tablo gibi menü, hay Maşaallah be26 Ekim menüm
Sabah 08.00 ılık limonlu su
Kahvaltı 08.20 haşlanmış yumurta 2 adet ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay
Ara öğün 2 tane mandalina
Öğle yemeği 14.00 ) 5 yemek kaşığı kısır bir bardak ayran
Ara öğün 16.00 bir salatalık
Akşam yemeği yok
Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 buçuk saat aletli pilates yaptım 15 dakika bisiklet sürdüm
Bu anlatan vatandaşlar zayıf mı genelde? Bi de oldum olası zayıf tipler oluyor, yese de almayan, onlar anlatıyorsa çok teessüflerimi ilet kendilerineValla misafirlere keske öyle yedirebilsek diyet azap olmaktan çıkardıdaha dogrusu yiyememek azap değil onlarin tavirlari azap oluyo bana daha cok
Herkes basima diyetisyen kesiliyo anlatiyo da anlatiyo sessizlikkk diye bagirasim geliyo
Dene balım yorumunu bekliyorumhaa bir de tarcın koyuyorum ben azcik.. ama ben tarcini cok severim ondan.. sevmiyosan hic girme o topa
Afiyet olsun balım, menün güzel, hem 1 saat yürümüşsün çok sevindim26 Ekim Salı Menüm
Sabah 08.00 1 haslanmis yumurta, domates, 1 dilim peynir, 1 mandalina sekersiz cay
Ara 10.00 sütlü kahve
Öğlen 12.30 çeyrek lahmacun, 3 kasik salata
Ara 13.00 türk kahvesi, 5 findik
Akşam 17.30 5 dilim ciğköfte, 1 bardak ayran, bol marul, 1 lavaş
Ara 18.00 2 kasik irmik helvasi
Spor;
Temizlik yaptim 6000 adım
Su; 2 litre
Aynen balım birşeyler düşüneyim bakalım güzel bi cezaUzun hava tadında bi ayar çek balıma ancak biter
Teveccühünüz hanım efendiTablo gibi menü, hay Maşaallah beBir gün geriden senin menüyü taklit ederek gitmek lazım
Geldim balım dizi izliyorumFıstıklar nereye kayboldunuz
Bugün bende izledim Lalem, Kuruluş Osman'a baktım geldimGeldim balım dizi izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?