70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Peşinen cezayı gündüz ödemiş olduğumu bildirmek isterim 100 ip atlamış, 20 yarım, 20 şerde çapraz mekik çekmiştim Yine de bir daha yapacam, Bisiklette sürecem Spora doymuyorduu
İşte bu beklediğimin daha iyisi aferim. Balım böyle devam edersen haftaya birinci olup cezaci başı olursun net

Kapalı ameliyat da olsa genel anestezi vermeyecekler mi balım, tabiki açık ameliyata göre ağrısı, toparlaması daha kolay olur. Sen yine de doktoruna o tedavi şeklini sor, bakalım ne diyecek, bilgisi vardır mutlaka, belki yapıyordur da, bu işlemi yapmayı her jinekolog bilmiyor diye biliyorum. Ah işte Lalem, tam orada olunca bebek yerine miyom büyütmüş oluyorsun. Bebek oraya tutunup beslenecek ortam bulamayınca düşüyor. Doktorunun iyi olduğuna eminsen hiç endişelenme, kolayca atlatır kurtulursun, ondan sonra bakalım neler olur

Aynen öyle balım, nokta atışı tam yerinde tespitler Yaşlıyım, hastayım kanalından girip her işini gördürmeye alışmış, yalnızım diye de meşguliyet arıyor kendine. İlk günler tanımayınca çok ilgi gösterdim, yalnız dedim yaşlı dedim, baktım iş gittikçe değişiyor. Beni hep güleryüzlü, ilgili ve uysal görmüştü. O çirkinleştikçe ölçü koydum, bu sefer iş kesmeye başladı, istekleri bitmedi gitti Tamam iyiyiz de salak da değiliz.. Neyse, iyi olsun bizden uzak olsun. Kadın içimizi şişirdi yine Aklım Alanya da

Anestezi verecekler diye biliyorum balım yinede senin söylediğin yöntemi söylerim bakalım belki biliyordur doktor aynen kuzum bebek yerinde şuan miyomum var malasef doktorum çok iyi memnunum kuzum hayırlısı olsun bakalım

Merhaba Pamukcum, mesajına cevap biraz geç oldu. Öğleden sonra sıvı beslenme şekline devam ediyor musun? 3 hafta az bir süre değil, ya sporun yetmiyor ya aldığın gıda fazla geliyor, yoksa verememen mümkün değil. Hipotroidi sorunun varsa zor verirsin ama ilaç kullanıyorsan o da etkilemez. Günlük beslenmeni noktası virgülüne yazarsan yorum yapabiliriz. Burada hepimizin uyguladığı özel bir diyet yok, herkes kendi ihtiyacına göre belirliyor. Bazen 2-3-5 günlük detoks ve yağ yakıcı liste uyguladığımız da oluyor .Bir kısmımız diyet olarak aralıklı oruca uygun beslenirken bir kısmımız 3 ana 3 ara öğün şeklinde besleniyor.

Boşver ya el sonuçta dış kapıda kalacak dertler

Uzun uzun cevap yazdığın için çok çok teşekkür ederim ayın 2 sine randevu aldım iç hastalıklarına herhangi bir rahatsızlığım yok tahlil, troid, insülin direncine baktırıcam uzun zamandır baktırmamıştım yediklerim fazla geliyor olabilir diyet yapmadan spor olmuyor sıkılaşma oldu yinede diğer grupta aralıklı oruca başladım devamlı olurmu bilmiyorum tabiki diyet işi tamamen sabır Allah yardımcımız olsun

Rica ederim Randevu almana çok sevindim, en doğrusu öyle olurdu. En azından ne var ne yok bilirsin. Tahlillerde herhangi bir sorunun çıkmazsa (inşaallah çıkmaz) aynen konuştuğumuz noktalar devreye giriyor. İnsülin direnci de çok insanda var, belirgin bel, göbek yağlanması, adet bozukluğu en belirgin özelliklerinden. En büyük çözümü de başta spor, aralıklı oruç gibi beslenme ve düzenli uyku. Yine de sen başladığın diyet şeklini sürdürmeye çalış derim, hiç değilse bir süre düzenli olmaya çalış, verim alamazsan değiştirirsin, zamanla sende anlarsın sana hangisinin en iyi geldiğini. Onun için şu, bu demek zor. Pamukcum grubunu sevdiysen mutlu oluruz. Aramıza katılmak istersen de biz hep buradayız, ondan da mutlu oluruz ❤ Hepimizin amacı aynı nasıl olsa, güzel duan için amin Sağlıklı, mutlu günler dilerim.

25 Ekim menüm

Sabah 08.00 ılık limonlu su

Kahvaltı 08.45 yulaf ezmesi sütle pişmiş şekersiz çay

Ara öğün 10.00 2 tane mandalina

Öğle yemeği 14.00 nohut pilaki 4 kaşık 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek

Ara öğün 16.00 1 dilim kek 2 bardak çay şekersiz

Akşam yemeği yok

Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 saat pilatesimi tamamladım

25 Ekim Pazartesi Menüm
Ballarim pek iyi gecmedi günüm ders misafir hazirligi o bu derken bi halt anlamadim inanın.. bastan söylüyüm yani menume de maalesef yansıdı yarın dısari cikip 10 bin adim atmadan eve girmeyi düşünmüyorum zaten temizlik falan da yapcam olur diye dusunuyorum..

Sabah 10.00 1 dilim yumurtali ekmek, cherry domates, 1 dilim peynir
Ara 12.00 türk kahvesi
Akşam 17.00 1 lahmacun, bol salata, 3/4 kucuk dilim kiymali pide, 1 bardak ayran
Ara 19.00 1 mandalina
Ara 21.00 türk kahvesi

Spor; yok yarın sözünü veriyorum artik kendime sinir oldum(evde halilar yok diye leslie yapamiyorum, disari da ha cikcaz ha cikmicaz derken aksam ettik cikamadik)
Su; 2 litre

Merhaba hosgeldin pamuk
Enercim uzun uzun yazmis zaten tek tip diyet uygulamiyoruz. Herkes kendine iyi geleni uyguluyo aramiza katilmak istersen bekleriz

Ama o kadar harekete veremiyorsan muhtemelen beslenmende bi sorun var.
Aldigin kalori fazla geliyo.. yedigin fazla olunca sabaha kadar spor da yapsan veremiyosun zaten

İstersen menülerni yaz yorumlayalim. Doktora randevu almissin galiba sonucu bize de yaz inşallah önemli bir seyin cikmaz

25 Ekim Pazartesi Menüm

09:30
2 dilim bol meyveli kek,
350 ml yarım yağlı süt
(Kekin yağ ölçüsü 1/2 sb, şekeri az, kuru meyvesi, cevizi bol)

17:00
2 kase yayla çorbası (buğdaylı)
1 dilim ekmek, 1 haşlanmış tavuk baget

Su: 2 lt,
Şekersiz çay, kahveler

Spor
65 dk bisiklet
20 dk bölgesel egzersiz

Afiyet olsun Lalem, şu yulafı bir türlü sevemedim gitti, lapası nasıl oluyor acaba balım, gideri var mı tat olarak Yoksa faydalı diye gözünü kapatıp mı yiyorsun? Spora zaten laf yok maşaallah
Balım öyle diyorsun da yine de menün iyi, bence güzel yani gözüme batmadı, misafir hazırlığı derkende epey hareket ettiğini zannediyorum. Afiyet olsun bebeğim, halı yokken çok ses gider mi emin olamadım ama yarın dışarıda tempolu yürüme şansın olacaksa çok güzel olur

Afiyet olsun Lalem, şu yulafı bir türlü sevemedim gitti, lapası nasıl oluyor acaba balım, gideri var mı tat olarak Yoksa faydalı diye gözünü kapatıp mı yiyorsun? Spora zaten laf yok maşaallah
Valla balım ben severek yiyorum Yulaf ayrıca çok faydalı ve bana lezzetli geliyor yani sütle pişiriyorum ben güzel oluyor hemde çok doyurucu

Kek bir dilim olsaydı iyiydi ama hadi neyse artık

afiyet olsun kuzum sanada

Afiyet olsun balım keki dengelemissin gibi geldi bana. Spor ve menün güzel bence
Ayy öyle diyorsun da yazinca aha bene dayak geliyo dedim biktik artik dicen sandim cok korktum

Sağ ol balım. Yarin geliyo misafir ve cok tehlikeli pogaca falan hiçbirini yemeden durabilcem mi bakalim. Yemek istemiyorum. Herkes simdi ısrar etcek sen niye yemiyosun diye Allahim yarabbim bi diyet yaparken bir de ders calisirken gelen misafir zulüm gercekten

Bu arada yulafi ben de aslinda severim balim.. ocakta süt ve muzla pisirince puding gibi oluyo. O bana kahvaltida tatlimsi oldugu icin agir geliyo da öğlen falan yenebilir tatli krizine birebir..
Ben sabhalari soğuk halini seviyrum icine minik minik muz koyuyorum yulaf süt, bazen tahin ekliyorum cok az aromasini degistiriyo bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…