70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Yani beni sevdiğin, kıyamadığın için mi böyle minnoş bir yaklaşımda bulundun balım, yoksa damdan düşeni damdan düşen anlar yaklaşımı mı :KK70:

Menüme ek piskevit yedim, kola içtim balım 😬
Kesinlikle seni sevdigim kiyamadigim icin:KK60:
Amaan ben de bir sey sandim eritiriz onlari hemen biseycik olmaz:KK49:sadece kola şişkinlik yapar onu indirmek lazim sporla:emir_bebek:

23 eylul persembe menum
sabah 3 bardak su
1 fincan tarcinli turk kahvesi

kahvalti 10.00
1 yumurta
1 dikim ekmek
salatalik domates
1 dilim peynir
2 bardak cay

ara 11.30
turk kahvesi

ara 14.00
yarim muz
2 bebe biskuvi

aksam 20.00( yiyecegim misadir var erkenden yazayim dedim cunku yatili misafir)

1 kase ezogelin corba
4 kofte
salata

su 2.5 lt
spor
45 dk yuruyus
200 ip atlama

23 Eylül Persembe Menüm
Sabah 08.00
2 dilim kiymali börek şekersiz çay
Ara 10.30 nescafe, 10 findik
Ara 14.00 türk kahvesi, 1 kuru incir
Ara 16.00 1 elma
Akşam 18.15 1 kase çorba, 2 kasik hünkarbeğendi
Ara 18.45 yeniden türk kahvesi😅
Spor;
30 dakika hizli tempo yürüyüş
200 hayali ip atlama
50 saniye plank
1 saat bayagi kan ter içinde ev temizliği

Esim tatli siparisi verdi ama yememek icin iceriye kaccam simdi:KK17:

23 eylul persembe menum
sabah 3 bardak su

kahvalti 10.00
1 yumurta
1 dikim ekmek
salatalik domates
1 dilim peynir
2 bardak cay

ara 11.30
turk kahvesi

ara 14.00
yarim muz
2 bebe biskuvi

1 kase ezogelin corba
4 kofte
salata

su 2.5 lt
spor
45 dk yuruyus
200 ip atlama
Afiyet olsun balım bebe bisküvilerini hic görmüyorum bile. Çünkü simdiye eritmissindir bile spor cok güzel.

Bu sefer 50 saniye yaptim canim aslinda bi düzene sokup yavas yavas arttirsam iyi olur😂 ne kadar yapabiliyosam o kadar yapiyorum yikilana kadar :KK70: :KK70:
Aaa tek hamlede mi 50 😍
Balım çok güzel bir ölçü birimi keşfettin, aynı hamur tariflerindeki aldığı kadar un gibi 😂
Şimdi bende yıkılana kadar yürüyecem, ya yıkılacam ya dalağım şişecek ya da iğne ipliğe dönecem :D

Balım bu mesajı yazıp neden atmadım acaba, oysa yürüyüş az önce bitti 😂 Yıkılmadım ama ayakta da sayılmam şu an :D
Afiyet olsun balım bebe bisküvilerini hic görmüyorum bile. Çünkü simdiye eritmissindir bile spor cok güzel.
Benim piskevitlerden sonra inci balımın ki devede kulak :D

23 Eylül Persembe Menüm
Sabah 08.00
2 dilim kiymali börek şekersiz çay
Ara 10.30 nescafe, 10 findik
Ara 14.00 türk kahvesi, 1 kuru incir
Ara 16.00 1 elma
Akşam 18.15 1 kase çorba, 2 kasik hünkarbeğendi
Ara 18.45 yeniden türk kahvesi😅
Spor;
30 dakika hizli tempo yürüyüş
200 hayali ip atlama
50 saniye plank
1 saat bayagi kan ter içinde ev temizliği

Esim tatli siparisi verdi ama yememek icin iceriye kaccam simdi:KK17:
Kuşum afiyet olsun, sabah börekler olsada😋 gününü iyi dengelemişsin, sporlar çok iyi, balım hayali dediğin, ip hayali dimi, sonra bi de deme yani zıplamayı da beynimde yaptım diye 😂 Ah keşke öyle bir etkisi olsa çok pis sporlar yapardık :D
Sabah son durumu yaz balım tatlı ile imtihanın nasıl geçti, vukuat oldu mu olmadı mı 😬

23 eylul persembe menum
sabah 3 bardak su

kahvalti 10.00
1 yumurta
1 dikim ekmek
salatalik domates
1 dilim peynir
2 bardak cay

ara 11.30
turk kahvesi

ara 14.00
yarim muz
2 bebe biskuvi

1 kase ezogelin corba
4 kofte
salata

su 2.5 lt
spor
45 dk yuruyus
200 ip atlama
İncim afiyet olsun, özellikle akşam yemeğini çok beğendim, lifli tahıllı sebzeli proteinli, benim olsun istedim 😍 Spor, su güzel, piskevit çoktan erimiştir.

23 Eylül Perşembe Menüm

05:00 Olay saati 🙈
15 adet petibör bisküvi😬
1 kase yoğurt😑
200 ml kola😬

11:00 Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 küçük haşlanmış patates
1 dilim kızarmış ekmek
1/2 tk tereyağı, 1/2 tk zeytin ezmesi
1 kk ezine peynir
2 kupa çay, 1 sade Türk Kahvesi

Ara 14:00
3 çatal karpuz, 1 mürdüm eriği
1 Filtre Kahve

Akşam 17:30
3 biber dolması (hala bitmedi😂 ama yarın kabak yiyecem)
3 yk yoğurt
2 çay, 1 Filtre kahve

Ara 20:00
1 elma, 1 sade maden suyu

Su 3 lt
Spor 18002 adım

inci-tepik inci-tepik Balım tarçınlı Türk kahvesi sorduğunda okudum yazamadım, içmeye başladın yazamadım, çok da güzeldir dene diyecektim altı üstü 😂 Bende çok severim, hatta çaya da tarçın atıyorum bazen, güzel bir tat oluyor. Minik bir parçayı demliğe atıyorum, demlenince çıkarıyorum, çıkarmazsak acılık yapmaya başlıyor. Kimisi içerken bardağına çubuk tarçın koyuyor. Alanya da şöyle bir şey duymuştum, bazı kahveleri kaşık yerine tarçın çubuğu ile karıştırıyorlarmış, genelde yabancıların takıldığı yerlerde oluyormuş. Kendi kendime gaza geldim şu an, gidip su şişeme bir çubuk atayım 😂😂

inci-tepik inci-tepik Balım tarçınlı Türk kahvesi sorduğunda okudum yazamadım, içmeye başladın yazamadım, çok da güzeldir dene diyecektim altı üstü 😂 Bende çok severim, hatta çaya da tarçın atıyorum bazen, güzel bir tat oluyor. Minik bir parçayı demliğe atıyorum, demlenince çıkarıyorum, çıkarmazsak acılık yapmaya başlıyor. Kimisi içerken bardağına çubuk tarçın koyuyor. Alanya da şöyle bir şey duymuştum, bazı kahveleri kaşık yerine tarçın çubuğu ile karıştırıyorlarmış, genelde yabancıların takıldığı yerlerde oluyormuş. Kendi kendime gaza geldim şu an, gidip su şişeme bir çubuk atayım 😂😂
Himm o zaman icmeye devam balimm cok saol. Aslinda bi sikinti yapar mi vucutta diye dusunmustum acikcasi biraz cekimser kalmistim ama birazda nete baktim herkesler iciyomus o zaman bizde icneye baslayalinm😂 ama adet oncesi tarcinli su icilirse adette gecikmeye yapiyormussp.

Kizlar aksam misafir var demistimya muhallebili kek yaptim 1 catal bile almadim. Meyve koydum agzima bile surmedimmm yuppi kacamaksiz bidun olduu💪💪bu arada nerelerdesiniz yaa😞
Vaaavvv tebrikler🤩
Aaa tek hamlede mi 50 😍
Balım çok güzel bir ölçü birimi keşfettin, aynı hamur tariflerindeki aldığı kadar un gibi 😂
Şimdi bende yıkılana kadar yürüyecem, ya yıkılacam ya dalağım şişecek ya da iğne ipliğe dönecem :KK70:

Balım bu mesajı yazıp neden atmadım acaba, oysa yürüyüş az önce bitti 😂 Yıkılmadım ama ayakta da sayılmam şu an :KK70:

Benim piskevitlerden sonra inci balımın ki devede kulak :KK70:
Evet tek hamlede 50 yikilana kadar zangir zangir titireyene kadar:D
Benim börekten sonra da senin püskevitler devede kulak:D :D
Kuşum afiyet olsun, sabah börekler olsada😋 gününü iyi dengelemişsin, sporlar çok iyi, balım hayali dediğin, ip hayali dimi, sonra bi de deme yani zıplamayı da beynimde yaptım diye 😂 Ah keşke öyle bir etkisi olsa çok pis sporlar yapardık :KK70:
Sabah son durumu yaz balım tatlı ile imtihanın nasıl geçti, vukuat oldu mu olmadı mı 😬
Haha yok gercek atlama :D :D
Off olmus olabilir be enercim :( valla bu adamdan biktim bu hafta diyete basladimya caninin cekmedigi şey kalmadi. İlk günden beri direniyorum her gün biseyler yiyo:D resmen komplo :KK12:
Ama suc bende sen niye ona uyuuosun al midem de agriyo simdi:KK67:

Madem sen ilk farkettin bi cezam ellerinden öper merhametli ellerine birakiyorum kendimi :bicak:
23 Eylül Perşembe Menüm

05:00 Olay saati 🙈
15 adet petibör bisküvi😬
1 kase yoğurt😑
200 ml kola😬

11:00 Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 küçük haşlanmış patates
1 dilim kızarmış ekmek
1/2 tk tereyağı, 1/2 tk zeytin ezmesi
1 kk ezine peynir
2 kupa çay, 1 sade Türk Kahvesi

Ara 14:00
3 çatal karpuz, 1 mürdüm eriği
1 Filtre Kahve

Akşam 17:30
3 biber dolması (hala bitmedi😂 ama yarın kabak yiyecem)
3 yk yoğurt
2 çay, 1 Filtre kahve

Ara 20:00
1 elma, 1 sade maden suyu

Su 3 lt
Spor 18002 adım
Afiyet olsun balim menüne yoruma gerek yok sen zaten nerelerde hasar var tespit etmissin :D ama adımlar cok cok iyi. hem yerim hem yakarım mi diyosun :D

images (28).jpeg

Ballar 30 günlük plank challenge ina var misiniz:KK33: bu biraz zor geliyosa şunu da yapabilirsiniz.

images (31).jpeg

images (29).jpeg

Plank ile neşeli teletabilere dönüşmek ister misiniz:KK70: (Bknz son madde)

images (30).jpeg

Yıkılana kadar plank yapmaya var misiniz:KK70: :KK70:

sonngulen sonngulen
enerji_kusagi enerji_kusagi
inci-tepik inci-tepik
asliogretmen asliogretmen
sudem34 sudem34
birmuhendisanne birmuhendisanne

Back
X