Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimizin emeğine sağlık balım, hep güzel listeler yapmak nasip olsun inşallah.Ellerine emeğine sağlık balımGözlerim parladı adeta, hepimizi tebrik ederim
Civcivim birinci olmuş ha, vay be, hem duygulandım hem içim ürperdi
![]()
Oyyy kuzum yaa üzme kendini. İnsanız sonuçta bazen çıldırıyoruz, hafta içi sen toparlarsın bunu hiç kuşkum yok.26 Eylül Pazar Menüm
Sabah 08.30 nescafe, 15 findik, 1 incir
Ara 14.00 6 fındık, 1 avuc cekirdek
Ara 15.00 bi lokma ekmege findik kremasi sürdüm
Akşam 17.00 1 tavuk burger
Spor; yok
Su; 2 litre
Kizlar menü berbat biliyorumregl oldum sabahtan beri resmen sürünüyorum yemek yapmaya kahvalti bile hazirlamaya halim yoktu valla agrim coktu.
Kendime ceza veririm yarin evde değilim salı günü yaparımsiz de verebilirsiniz farketmez
![]()
Geçmişler olsun öyleyse canım. +100 çok bir şey değil neyse ki.Gunaydin ballarimmm . 2 gundur bahce isi yaptim cok yoruldumm valla girmeye firsatim olmadi 4 gundurde kabizdim cok kotu gecti bugun hallettim sayilir
Bu arada + 100 geldim ama bence kabizdan dolayidir herkse iyi haftalarr![]()
Afiyet olsun balım, güzel menü.25 Eylül Cumartesi Menüm
11:00
3/4 köy yufkası, 1 yumurta, 1 tk tereyağı, ile ovmaç, 3 zeytin ezmesi, 1 kk ezine, 3 çatal kavun, 2 bardak çay
Ara 14:00
1 dilim karpuz suyu, 2 kupa çay
Akşam 18:00
1 tabak etli nohut yemeği, 1/2 kase yoğurt
1 kupa filtre kahve
Su 3 lt
Spor: 3568 adım, 2 saat temizlik
Hepimiz yine bir yoğunluğa girmişiz belli ki canım. Haftaya bizim de dersler başlıyor bakalım.Günaydın İncim hoşgeldinEe balım senin artı çıkma sebebin belliymiş işte, bi de üzüldün boşuna
Bende yoğundum 2 gündür yazamadım pek
Tebrik ederim canım, eksi gelmek güzel iki günde.Kontrol tartısı
Cuma 69.9
Pazartesi 69.8
Fark -100 gram
Pıçaklı bir civcivden korkmayacağım da kimden korkacağım balımOhh no no no, Ay em nat rediii beybiiEline düştük bir kere, Allah kurtarsın ne deyim
Bizim gibi minnoş ballara nasıl kıyacan, merhamettt ey civciv
Afiyet olsun kuşum, hafta boyu elma ile idare ettin, cumartesi patlattın işi
Hiii, 70 sn tek hamlede miDaha 50ye çıkamadım balım sürekli çıta yükseliyor
Hımm, galiba senin 70 yıkılana kadar 70, şu an beynimde plank yaptım oluyor sanki
Gidip icraate dökeyim hayalde kalmasın
Balım bugün plank programına başlayıp menüme 1.gün olarak yazmaya başlayacam. Haklısın yani, hem sistemli olur
İyi yaa tek korkan ben değilmişimAh canım benim, zoraki acı acı gülen insanlar gibi sempatik olayım bari diyor
![]()
Senin dakika yazmanı hiç yadırgamadım iyi mi, niyeyse senin yapabileceğini düşünürüm, öyle çılgın görüyorum demek kiGerçi aramızda çılgın olmayan biride yok gibi ama
Tamam balım seni mi kıracam, ilk hedefim 65 olsunEvet etim sıkı, şimdiki halimle beni en çok 60lı kilolarda gördüğünü söylüyorlar. En son biri dedi en çok 65sindir dedi, ah dedim nerdeee şu an 71 kiloyum, öyle deyince gözleri dehşetle açıldı
16sında beni taciz mi etceksiniz
Boncuğum çok değil, bir kaç saatcik sırra kadem basacam, bence beraber bir şeyler planlayabiliriz
Cumartesi bildirimi yapınca tükkanı kapatıp hep beraber dağıtmaya gidelim
Haftada o kilolar mucize değil, umutluyum balımHedefin 70 ise zorla bakalım, bende 65i zorlayayım
![]()
Balımmmm bu ne güzel eksi, gözlerim faltaşı gibi açıldı mübarek
Afiyet olsun canım menün gayet güzel.Menum kizlarr
Sabah 2 bardak su
Kahvalti
Yarim simit
Yarim avakado
Zeytin cay
Ara turk kahvesi
Ara yesil cay
Kuru incir
Aksam 20.00
1 kade tavuk corbasi
2 catal sarimsakli yogurtlama
Su 2 lt
Spor yok ama butun gun ev temİzligi
Ben yolumu anca buldum canımmKizlarrr nereye kayboldunuzz![]()
Afiyet olsun canım, bence bu menü sıkıntılı değil zaten akşam yemeğini çok erken yemissin. Yeterince hareket de etmişsin zaten.27 Eylül Pazartesi Menüm
Sabah 07.45 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, domates, zeytin
Ara 11.30 yarım dilim peynirli pide azcik ucundan aldim, sekersiz cay
Öğlen 15.30 yarim kase tarhana corbasi, 2 kasik pilav, 1 firinda tavuk but
Akşam 18.00 2 tane mor erik (adi baska biseydi sanki ama bence mor erik), 5 6 tane siyah üzüm
Ara 22.00 (eve gelince yorgunluk kahvesi) türk kahvesi, 5 findik
Spor; yok ama ev tasimaya yardım ettim nerdeyse tüm gün ayaktaydim 10 bin adim yurumusumdur diye düşünüyorum
Su; 2.5 litre
Dün de cok güzel olmadi menüm farkindayim ama artik evime geldim düzenli menülere devam ediyorum sporlarima da![]()
Valla hiç acımamışsın balım, totomuzu kollayalım bence11- Yavaş Burpees 30 adet
12- Normal Squat 25 adet
Kendime son 2 kacamak icin bu cezaları verdim. Acimadimşu burpees i daha önce denemistim yaklasik 3 kez yaptiktan sonra nefesim başka yerlerimden atmaya basliyor
![]()
Siz de eklemek isterseniz buyrun ekleyin hakettim![]()
Voov maşallah
Balım eksilmeye devam ediyorsun![]()
Afiyet olsun songülüm yoo bence dünyalari yememissin gayet iyisin28 Eylül Salı menüsü
Sabah yok
12.00 öğle
1 kase tavuk güveç, 2 parça kabak mücver, 1 parça karnabahar mücver, salata, 2 dilim ekmek
17.00 ara (akşam yemeğini yaparken çok açtım, atıştırdım)
1 bardak Nescafe, 10 adet Antep fıstığı, 3 kaju, 1 dilim tam buğday ekmekle 9 yeşil zeytin. (Resmen dünyaları yemişim)
18.30 akşam
İki parça tavuk, 4 parça haşlanmış brokoli (yoğurt, limon ve zeytinyağlı sos)
Su 1.5 litre
Spor 3000 adım
Afiyet olsun balım güzel menü27 Eylül Pazartesi Menüm
10:00
Sahanda 2 yumurta 1 tk tereyağı ile, 1 tk zeytin ezmesi ,1 kk ezine, 1 kk tulum, 1 kupa çay
Ara 13:00-15:00
1 dilim kavun, 1 sade Türk Kahvesi
10 adet çubuk kraker, 1 kupa çay
Akşam 18:00
1 kase barbunya pilaki, 1 kase yoğurt
1/2 kase etli nohut (sonunda bitti)
Ara 22:00
1 şeftali, 1 bardak süt
Su 3 lt
Spor: 10 bin adım,
1.gün plank 20 sn
Afiyet olsun canim menü de spor da cok iyiGunaydin ballar
28 eylul sali menum
Sabah 09 30
1 dilim ekmek
Yumurta
Lor peynir
1 kasik kiyma kavurmasi
Ara turk kahvesi
Oglen 13.20
1 avuc uzum
1 dilim elma
Ara 16.300
Yesil cay
5 cubuk kraker
Aksam 19.30
4 kasik taze fasulye
2 kasik pilav
Yarim kase yogurt
Su 3 lt
Spor 45 dk tempolu yuruyus
Ahh balimmm bende isterim ama ben cumartesiyi bekliyorum ablama gitcem o gun biseyler yapicam kendimi o gune sakliyorumAfiyet olsun balım güzel menü
Diger menunu de alntiladim ama kayboldu. Makarna az yemissin ama ceza veresim var verem mi
Afiyet olsun canim menü de spor da cok iyi
Ya niye doğru duzgün kacamak yapmiyosunuz yaaa siz3 günüm kaldi benim haftamin bitmesine yesenize can boğazdan gelir
![]()
Geçmiş olsun İncim, kimi duysam grip, bir an önce atlatır inşaallah.Gunluk sporumu yaptim bugun yarim saat yuruyebildim oglusum grip ateslenip duruyor![]()
Sen bu kadar tatlı olmak zorunda mısın ya, insanın senin için kaçamak yapası geliyorAğız tadiyla ceza verdirmediniz bu hafta insana
Mızıkçılık yapiyonuz banane ben oynamiyom![]()
İnsallah balimmm cok saollGeçmiş olsun İncim, kimi duysam grip, bir an önce atlatır inşaallah.
Ayy gecmis olsun canim salgın var sanirim bu ara yaGunluk sporumu yaptim bugun yarim saat yuruyebildim oglusum grip ateslenip duruyor![]()
Şaka yaptim dur durSen bu kadar tatlı olmak zorunda mısın ya, insanın senin için kaçamak yapası geliyorBugün azıcık bir kaçırayım bakalım ne ceza verecen
Gidip dolabı kurcalayayım bakim bi, tehlike arz edecek piskevit neyim varsa
![]()