75 ten 55 e giden yolumda...

Iyi akşamlar nasıl gidiyo şu her gün tartıya çıkma huyumdan vazgeçsem güzel olacak biliyorum ama çıktıkta mutlu oluyorum 100 gram bile olsa eksi mutlu edio
Sabah uyanınca 2 bardak limonlu su
Kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği üzerine labne ve çay
Ara sütlü kahve
Ara 1 avuç leblebi 3 tane form bisküvi
1 tane 5 li çay
Akşam 2 biber dolması 2 patlıcan 1 domates dolması ekmek yok 1 bardak ayran
Ara 1 elma
Yatmadan da 50 mekik yapacam

Benim de iyi gidiyor canım.Nihayet tartı tekrar eksileri göstermeye başladı.Durunca gıcık oluyurum.Her gün bende tartılıyorum sabahları çok motive ediyor.Gün içinde o gazla gidiyorum.Pazartesiye az kaldı. nur271117 cim.Çok çalışmamız lazım....

Cumaya günaydın lar olsun. Bugün proteini biraz fazla almam lazım.Çok az yemekten kaslarım incelecek çünkü.Onun için şöyle bir plan hazırladım.
Kahvaltı: 2 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Semiz otu
Az peynir
Kırmızı biber

Ara: yulaf ezmeli yoğurt
40 dk koşu bandında tempolu yürüyüş ki rampalı olduğundan terlemekten bir tuhaf oluyorum.
3 lt su içmeye çalışıcam.

Bu gün yine %100 uyulacak planımla daha daha daha eksilere....
Ayrıyeten bugün pazara çıkıcam ordada 1 saat kadar yürürüm, kısa günün karı olsun o da

Nur271112 cim nerelerdesin.Biz pazar günü memlekete gidicez onun için pazar sabahı yqpalım kilo bildirimini sana uygunsa...

B

Nur271112 cim nerelerdesin.Biz pazar günü memlekete gidicez onun için pazar sabahı yqpalım kilo bildirimini sana uygunsa...
Buralardayım canım olur pazar sabahı uygun bana Bayram üzeri bizim işler yoğun biraz o yüzden fırsat bulamıyorum gündüz yazamıyorum
Ne güzel tatil erken başlııo biz Bayram gününe kadar çalışıyoruz Bayram sabahı eşimin memleketine gidecez bizde

Gelelim bugünkü yediklerime sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kaşık labne arada yarım şeftali 1 avuç leblebi akşam 4 kaşık mercimekli pilav ayran salata bugün telefona adım sayar indirdim ki gün içinde ne kadar hareket ediyorum die sonuç hüsran neredeyse hareket etmiyorum 1900 adım bilgisayarın başından sadece su içmek için kalkıyorum

Buna rağmen çok güzel kilo veriyorsun ama.Birde spor yapsan ne olacak kim bilir.Ben öğretmenim canım sen ne iş yapıyorsun...

Cumartesi ye günaydınlar olsun.Kurban bayramı için memlekete gidicez.Çok korkuyoruuuummmm. Kaynana evinde deli bir yeme çılgınlığı var çünkü.Hayır demekten içim dışıma çıkacak yine...Israrlar, küsmeler ,insana yemediği için trip atılırmı ,bizde atılıyor.

Et yerim ama söyliyim.Tatlı ve ekmek asla...İnşallah gelince artı olmam ya en büyük kabusum.
Gelelim bu günkü planıma...
Kahvaltı: 1 yumurta
Az peynir
Semizotu bolca
Belki 3 zeytin
Kirmızı biber
2 dilim çavdar ekmeği

Bundan sonra ne yiyeceğim şüpheli. Çünkü dışarda olucaz yine.Çantama kuru kayısı ve leblebi koyarım elbet...Neyse akşam bir şey yersem yazarım.

2 lt su
Ve 40 dk koşu bandında tempolu yürüyüş (Ki dışarıda yürümekten çok daha fazla kilo verdiriyor.Hem rampalı olduğundan hem de çok terliyosun.)
Haydi bakalım bol hareketli az yemeli günler...Kolay gelsin hepimize...

Buna rağmen çok güzel kilo veriyorsun ama.Birde spor yapsan ne olacak kim bilir.Ben öğretmenim canım sen ne iş yapıyorsun...
Günaydın canım keşke biraz spor zamanım olsa ben de özel bi kargo şirketinde personel şefiyim canım

Kızlar kusura bakmayın ya ben arada bir geliyorum kaçıyorum hemen çok yoğun günler geçiriyorum okullar açılana kadar düzenimi tam olarak oturtamayacagim galiba söyle bir geriye doğru baktım güzel kilolar vermissiniz maşallah size bende 72 ye inebildim başlangıç tan bu yana 2 kilo gitti Inşallah bundan sonraki günler dizi takip edebilirim

Takipte kal saka2025 cım.Biz nur ile 6 şar kilo verdik nerdeyse.Bugün tam 30 gün oldu biz diyete başlayalı.Biz de birbirimizden gaz alıyoruz mutlu mesut devam ediyoruz diyete.Bekleriz seni de her zaman...

Cumartesi akşamına merhaba.Sabah kahvaltısına ek olarak yarım çay bardağı süt ile nescafe bir avuç leblebi ve 3 tane kuru kayısı dahada birşey yemedim...

Biraz önce perişan olana kadar yürüdüm resmen. Ne ter Allahım.Bakalım yarın tartı ne diyecek.
Malum yarın

TARTI GÜNÜÜÜÜÜ....
Çok heyecanlıyım ya inşallah çok iyi olur.Sabah erkenden görüşmek üzere...

Bende yazamıyorum ev temizliği annemin temizliği falan derken malesef bide yazdığınız gibi bende hergün tartılıyorum aslında haftada bi olsa daha ii olacak ama yapamıyorum en son 66.800düm bu sabah 66.600 olmuştum akşam misafirliğe gittik çaya orda biraz kaçamak yaptımama inşallah yansımaz tartıya

Ve diyete başlayalı tam 30 gün oldu.
Başlangıç kilom 75.3
Bir hafta önce. 69.9
Veeeee bugün
Eki Görüntüle 1636779
68.9
TOPLAMDA 6 KİLO 400 GR VERMİŞ BULUNUYORUM.
Günaydınlar herkese maşallah ne güzel vermişsin

Ben bu hafta sadece 300 gram gitmiş geçen hafta 70,10 toplamda 5,100 gr gitmiş daha dikkatli olmam lazım bu hafta

Ve diyete başlayalı tam 30 gün oldu.
Başlangıç kilom 75.3
Bir hafta önce. 69.9
Veeeee bugün
Eki Görüntüle 1636779
68.9
TOPLAMDA 6 KİLO 400 GR VERMİŞ BULUNUYORUM.
Eki Görüntüle 1636782
Ben bu hafta sadece 300 gram gitmiş geçen hafta 70,10 toplamda 5,100 gr gitmiş daha dikkatli olmam lazım bu hafta
Kizlar Tebrikler benim sonuç çık parlak değil bugün 71,5 bir kaç gündür yarım kg gitmiş toplamda 2,5 kg gitti

Eki Görüntüle 1636782
Almaktansa 100 gr versek bile bize büyük mutluluk nur271112 cim.Bayramdan sonra evimize döndüğümüzde sımsıkı bir programa gireriz, bayramda et serbest istediğin kadar amaaaa tatlı ve ekmek yok cıs , iyi mi

Bugün Yediklerimi yazayım.
Kahvaltı: 1 yumurta peynir
5 minik zeytin
2.5 dilim çavdar ekmeği

Öğlen: 1 küçük kase yulaf ezmeli yoğurt
Ara: 3 adet diyet bisküvi
2 adet kayısı
Yarım avuç leblebi

Akşama bir şey yiyemem artık.(Halbuki kendi ellerimle kıymalı soslu makarna yaptım.Çok beğenirler yemeklerimi)
Yemem yemem yemicem. Bu tatili hayırlısı ile bir atlatsak...
Spor da yapamam tabi.Evde kendi çapımda birşeyler yapabilirsem ancak...

eşimin zoruyla dün hamburger yedik onu yedikten sonra saat 4/4:30 gibiydi bidaha bişey yemedim ve bugün 66,300 biraz böyle devam edeceğim çok işe yarıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…