Nur271112 cim nerelerdesin.Biz pazar günü memlekete gidicez onun için pazar sabahı yqpalım kilo bildirimini sana uygunsa...[/QUOT
Buralardayım canım olur pazar sabahı uygun bana Bayram üzeri bizim işler yoğun biraz o yüzden fırsat bulamıyorum gündüz yazamıyorum
Ne güzel tatil erken başlııo biz Bayram gününe kadar çalışıyoruz Bayram sabahı eşimin memleketine gidecez bizde
Buralardayım canım olur pazar sabahı uygun bana Bayram üzeri bizim işler yoğun biraz o yüzden fırsat bulamıyorum gündüz yazamıyorumNur271112 cim nerelerdesin.Biz pazar günü memlekete gidicez onun için pazar sabahı yqpalım kilo bildirimini sana uygunsa...
Buna rağmen çok güzel kilo veriyorsun ama.Birde spor yapsan ne olacak kim bilir.Ben öğretmenim canım sen ne iş yapıyorsun...Gelelim bugünkü yediklerime sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kaşık labne arada yarım şeftali 1 avuç leblebi akşam 4 kaşık mercimekli pilav ayran salata bugün telefona adım sayar indirdim ki gün içinde ne kadar hareket ediyorum die sonuç hüsran neredeyse hareket etmiyorum 1900 adımbilgisayarın başından sadece su içmek için kalkıyorum
Günaydın canım keşke biraz spor zamanım olsaBuna rağmen çok güzel kilo veriyorsun ama.Birde spor yapsan ne olacak kim bilir.Ben öğretmenim canım sen ne iş yapıyorsun...
Takipte kal saka2025 cım.Biz nur ile 6 şar kilo verdik nerdeyse.Bugün tam 30 gün oldu biz diyete başlayalı.Biz de birbirimizden gaz alıyoruz mutlu mesut devam ediyoruz diyete.Bekleriz seni de her zaman...Kızlar kusura bakmayın ya ben arada bir geliyorum kaçıyorum hemen çok yoğun günler geçiriyorum okullar açılana kadar düzenimi tam olarak oturtamayacagim galiba söyle bir geriye doğru baktım güzel kilolar vermissiniz maşallah size bende 72 ye inebildim başlangıç tan bu yana 2 kilo gitti Inşallah bundan sonraki günler dizi takip edebilirim
Günaydınlar herkese maşallah ne güzel vermişsinVe diyete başlayalı tam 30 gün oldu.
Başlangıç kilom 75.3
Bir hafta önce. 69.9
Veeeee bugün
Eki Görüntüle 1636779
68.9
TOPLAMDA 6 KİLO 400 GR VERMİŞ BULUNUYORUM.
Ve diyete başlayalı tam 30 gün oldu.
Başlangıç kilom 75.3
Bir hafta önce. 69.9
Veeeee bugün
Eki Görüntüle 1636779
68.9
TOPLAMDA 6 KİLO 400 GR VERMİŞ BULUNUYORUM.
Kizlar TebriklerGünaydınlar herkese maşallah ne güzel vermişsin
Eki Görüntüle 1636782
Ben bu hafta sadece 300 gram gitmiş geçen hafta 70,10 toplamda 5,100 gr gitmiş daha dikkatli olmam lazım bu hafta
Almaktansa 100 gr versek bile bize büyük mutluluk nur271112 cim.Bayramdan sonra evimize döndüğümüzde sımsıkı bir programa gireriz, bayramda et serbest istediğin kadar amaaaa tatlı ve ekmek yok cıs , iyi miGünaydınlar herkese maşallah ne güzel vermişsin
Eki Görüntüle 1636782
Ben bu hafta sadece 300 gram gitmiş geçen hafta 70,10 toplamda 5,100 gr gitmiş daha dikkatli olmam lazım bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?