Ahhh Ahh bende bi 6yla baslayan sayilari görsem.pes etme canim aksamlari tatli krizi daha cok oluyo ama.insan alisiyo en basda bende senin gibiydim.ama kilolar gittikce yemiyo insanMerhabalar nasıl gidio bu sabah tartıda 69,90 gördüm
Uyanınca 2 bardak limonlu su
Kahvaltı yarım kase üzüm yarım elma
Öğlen yarım ekmek arası döner
Ara yarım muz 1 armut
Akşam 2 kaşık pilav 2 kaşık patatesli bezelye yarım kase yoğurtlaması makarna
Böyle günü kapatırım die düşündüm ama malezef akşam bi dilim kek ve bi çikolata yedim yarına telafi etmem gerek
Benimde 161 canım aynıMiraytos
Başlangıç kilomuz ve hedef kilomuz yakın.
Boyun kaç acaba? Benim 160
Çok sevindim benim aynı hala durdu yine.bugün çok az yiyeceğim bakalım oynama olacakmı...Merhabalar nasıl gidio bu sabah tartıda 69,90 gördüm
Uyanınca 2 bardak limonlu su
Kahvaltı yarım kase üzüm yarım elma
Öğlen yarım ekmek arası döner
Ara yarım muz 1 armut
Akşam 2 kaşık pilav 2 kaşık patatesli bezelye yarım kase yoğurtlaması makarna
Böyle günü kapatırım die düşündüm ama malezef akşam bi dilim kek ve bi çikolata yedim yarına telafi etmem gerek
kizlar yazildimi.bilmiyorum.ama tatli krizinizi önlemek icin ictiginiz suya cubuk tarcin atin ben 2 litre sürahiye 2-3 tane atip onu bitiriyorum
Duymamıştım ama bunu mutlaka denemeliyim tavsiyen için teşekkürlerkizlar yazildimi.bilmiyorum.ama tatli krizinizi önlemek icin ictiginiz suya cubuk tarcin atin ben 2 litre sürahiye 2-3 tane atip onu bitiriyorum
Aynen bu 5 kilo okadar farketti ki çok güzel olacak 10 sonrasıÇarşambaya günaydın lar olsun.Yine duraklamaya giren kilomun inadını bugün çok az yiyip çok yürüyerek kırmaya çalışıcam bakalım.
Aç karnına lahana suyumu içtim az evvel.
Kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir ve çay
Öğlen: Büyük kızımla çarşıda olacağız bu gün. 1 simit yeriz muhtemelen
Aç karnına lahana suyum
Akşam:5 ymk kaşığı kabak yemeği ve bir kase yoğurt
3 lt suyu bitiricem bugün.
1 saat 15 dk çok tempolu yürüyüş...
Bu 5 kilo bile o kadar çok yaradı ki 10 kilo sonrasının ne kadar güzel olacağını düşünemiyorum.aDurmak bezmek yok.Bol yürüyüş lü bir gün geliyor.Haydi bakalım şu inadı kıralım bugün...
Maşallah ikizlerin var ha.3 çocuk annesi için kilon şu an bile güzel. Ben 34 yaşındayım canım.4 ve 11 yaşında iki kızım var.Benimkiler büyüdü sayılır şükür.Senin miniklerinde hep beraber bir anda büyüyecekler ne güzel.Aynen bu 5 kilo okadar farketti ki çok güzel olacak 10 sonrası
Kaç çocuğun var kaç yaşındalar merak ettim benim 2 tane oğlum 15 aylık kızım da 2 ay sonra 3 yaşında olacak
Yok canım yanlış yazmıştım sanırım îkizlerim yok 1 kız 1 erkek 2 tane toplam ama yaşları yakın die ikîz gibiler:) seninkiler büyümüş maşallah 28 yaşındayım bendeMaşallah ikizlerin var ha.3 çocuk annesi için kilon şu an bile güzel. Ben 34 yaşındayım canım.4 ve 11 yaşında iki kızım var.Benimkiler büyüdü sayılır şükür.Senin miniklerinde hep beraber bir anda büyüyecekler ne güzel.
Teşekkür ederim canım gerçekten ben de sana yazacak die bütün gün 1 fıstık bile ağzıma atarken aklıma geliyorsun düşünüp öyle yiyorum evlilik yıldönümlerimize kadar fıstık gibi olacaz :)
İnşallah canımZayıf günlere uyanın inşallah
Önceden yediklerimizle bir karşılaştırsana gülcüm.Bu ne ki...Diyetteyken baklavada börekte yenir.Ama senin yaptığın gibi bir dilim.aferin sana iyi olmuş boşver.Bir daha uzun süre canın istemez...Bugün arada 1 avuç Antep fıstığı 1 avuç leblebi 3 tane form bisküvi yedim akşam 3 kaşık Menemen 3 kaşık pilav yedim yemekten sonra da 1 dilim baklava yedimnormalde olsa en az 3-4 yerdim bu benim için başarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?