75 ten 55 e giden yolumda...

Iyi Aksamlar basligi görür görmez daldim iceri dogum yapali 1 sene oldu ama ben hala kilolari veremedim suanda 78 kiloyum ama hedefim zor olsada 55-60 bende katilmak isderim emzirdigim icin azcik daha fazla yiyorum ama 1 haftadir bende diyetteyim insAllah veririm kilolari cünki artik cok moralimi bozuyolar

Ebrucum hoşgeldin.Senin kilo vermen daha hızlı ve kolay olur.Sütün ne yapar san yap diyette biraz azalacak ama bebiş 1 yaşına gelmiş artık ek gıda kurtarır seni.Sporda yapabilirsen süper.Bilirim doğum sonu kiloları insanın özgüveni ni çok bozuyor.Hallederiz canım merak etme.Sen hergün buralarda ol bir kaç ay.motivasyonu çok güzel atakta tutuyor burası.

Pazartesiye günaydın olsun.
Diyete başlayalı tam 24 gün oldu.
Başlangıç kilom: 75.3
Bir hafta önce. : 70.9
Veeeeeeeeeee bugün

69.9 la 6 lı rakamları görmüş bulunuyoruuuummmm
Yani 24 günde 5 kilo 400 gr gitti şükür.Bayrama kadar 68 haydi bakalımmm...

Bugünkü planımızı yapalım hemen...
Aç karnına 3. günün lahana suyu
Kahvaltı:1 yumurta
Süzme peynir
2 dilim çavdar ekmeği
Çay
Öğlen:Sütlü yulaf ezmesi
Ara:3 kuru kayısı
1 avuç leblebi
Aç karnına lahana suyum

Akşam: 1 kase mercimek çorbası
1 dilim çavdar ekmeği ve salata...

Akşam 1 saat tempolu yürüyüş
2.5 lt su
Bugün gündüzde belki dolaşmaya çıkarım yürüyüş olur.6 lı rakamları sabitleyelim dimi.Her 5 kiloda bir ödül günüm olacaktı ama kıyamıyorum yemeye.Bir daha 70 leri görmeye dayanamam.O yüzden 68 i gördüğüm gün ufak bir ödül yaparım...

Canim tebrik ederimsayfana dun rastladim hepsini okudum heyecanla sabah tartilmani bekledim ben 62 lerdeyim 53 hedefim yediklerime dikkat ediyorum yuruyuste yapiyordum tatilden sonra tam gaz devam yuruyemesemde okul tempom yeter simdi evdeyim diye dikkat ediyirum yediklerime calismaya baslayinca daha duzenli ooluyor

Selalmazcım çok teşekkür ederim.Kilon çok güzel bu arada.2 ayda verirsin 9 kilo nedir ki.insanlar 30_40 kilo veriyorlar.Görüşürüz canım valla desteğin için çok teşekkür ederim çok iyi geldi...

süpersinn :):):) bende istiyorummmm

Günaydın cnm tebrik ederim maşallah
Ben 6 li rakamları göremedim malezef ama yaklaştım azcık başlangıç kilom 74,9 bugün itibariyle 4,80 vermiş bulunuyorum geçen haftadan bügünde 1,200 gr inş haftaya 68 görürüz cnm

Dün kayınvalidemde olunca çok dikkat edemedim 2 ince dilim kek yemiştim sonuç 6 lılara düşemedim
Bu sabah uyanınca 2 bardak limonlu su
Kahvaltı domates salatalık 1 kk peynir 1 dilim ekmek ve çay

Maşallah canım sana da çok güzel vermişsin.Bir haftada 1.200 vermek herkesin harcı değil.yarına görürsün 6 lıları.En birinci biziz valla

Mirtos tebrikeler canım ben 67den hala inemedim maalesef ne yapsam olmuyor sinirlerim bozuldu valla
Layds cim duraklıyor bazen bir kaç hafta.Sonra yine büyük bir hızla inmeye başlıyor merak etme.Yeter ki kaçamaksız programına devam et sen.Benimde geçen sene kaç kere durmuştu.Gıcık oluyor ibsan ama geçiyor.Çok su içmeye çalış.Birde bu zamanlarda akşam yemeğini 16.00 gibi ye ve bir daha birşey yemezsen akşam orucu ile çok güzel kilo veriliyor.Biz buralardayız yanındayız.

Canım teşekkür ederim dediğin gibi de deniycem

Öğle yemeği 2 dilim ekmek arası 1 kaşık lor peyniri ve marul
Ara 1 elma
Ara yarım paket form bisküvi
Akşam 6 kaşık kabak yemeği 1 kase yoğurt
3 lt kadar su içtim
Yatmadan da yeşil çay icecem

selam arkadaşım kocaman bir MAŞALLAH sana darısı başıma inşallah en kısa zamanda 50 li rakamları görürüm daha çok var ama olsun olacağım bu arada sen 16 damı bırakıyosun yemeyi?

selam arkadaşım kocaman bir MAŞALLAH sana darısı başıma inşallah en kısa zamanda 50 li rakamları görürüm daha çok var ama olsun olacağım bu arada sen 16 damı bırakıyosun yemeyi?
Yok canım normalde 17 ile 17.30 gibi bırakıyorum.Kilom duraklama dönemine girince saat 16.00 ya çekiyorum o dönem.İşe yarıyor.En çok 2 günden sonra yine düşüş devam ediyor.Sonra yine eski programıma dönüyorum.Çok teşekkür ederim ayrıca mavlicim.Bizde bu azim varken görücez mutlaka o 50 leri başka çare yok, olabilemez...

Salıya günaydın olsun nnnnnn...
Aç karnına lahana suyumu içtim.
Güne başlayalım ve şu 60 lı kiloları sabitleyelim bugün.

Kahvaltı:1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Az peynir
Maydanoz

Öğlen:5 ymk kaşığı sebze yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
Ara bir bardak süt

Aç karnına lahana suyum
Akşam: 1.5 kepçe mercimek çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
Ve 1 saat spor...
Hadi bakalim kolay gelsin hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…