75 ten 55 e giden yolumda...

Akşam orucu nu ben de çok tuttum Layds cim.Bende de çok işe yarıyor.Aslına bakarsan öğlen kaçamak yaptıysan bile akşam orucu ile (saat 15 veya 16 dan sonra hiçbirşey yememek) kilo kaybında çok etkili.Hele birde kaçamak yapmadan daha süper ötesi kilo veriliyor.
Gelelim bugün yediklerim:

Kahvaltı: 1 yumurta
Az peynir
4 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği

Ara 1 elma
Saat 15.00 da kelle paça çorbası yapmış kayınvalide yarım kase çorba
Bir küçük dilim çavdar ekmeği

Daha da birşey yemem.
2 lt su
1 saat çok tempolu olmadı ama yürüyüş yaptım.
Dönünce asla artı çıkmayacağım herkese rağmen...

Canım maşallah çok kararlı gidiyorsun seni tebrik ederim bayram sonunda bende kararlı olucam bir evime geleyim

Canım maşallah çok kararlı gidiyorsun seni tebrik ederim bayram sonunda bende kararlı olucam bir evime geleyim
Saka2015 cim.Zayıfladıkça öyle güzel hissediyorum ki kendimi.Her giydiğim yakışıyor yüzüm bile güzelleşti inan.Bu hissi hiçbirşeye özelliklede hep elimin altında olan bir kaç yemeğe değişemeyeceğim.Çok güzel bir tempoda tutturduk nur271112 ile beraber gidiyoruz.Okul başlasın senide aktif olarak bekliyoruz buraya.Kadınlar kulübünün en çok ve istikrarlı kilo veren kaçamağı en az olan iradeli günlüklerinden biriyiz diye düşünüyorum.Birbirimize destek olalım ya çok mutlu oluyorum sizi burda okuyunca...
55 e kadar asla vazgeçmek yok...

Iyi akşamlar nasılsınız saka2015 seni de aktif görmek istiyoruz buraya her gün yazınca İnan kendini tutman daha kolay oluyo
Miraytos cum inş bende kayınvalideme gidince senin kadar kararlı durabilirim
Gelelim bugün yediklerime
Sabah uyanınca 2 bardak limonlu su ardından 5 li çay
2 saat sonra kahvaltı 2 dilim beyaz ekmek peynir domates salatalık
Ara da 2 küçük yeşil elma
Akşam salata ve 6 kaşık zeytinyağlı türlü
Yatmadan 2 bardak yeşil çay icecem
Spor olarak da 100 tane ip atladım gece 40 mekik yapacam

Bayram sonunda bende aktif olarak katılım kızlar hep beraber 55 olucak şu anda kendi evimde olmadığım için menüleri paylasmiyorum ama herseyden tadımlık yemeye çalışıyorum pazartesi gününden sonra menüleri paylasirim

Günaydınlar nasılsınız
Sabah uyanınca 2 bardak limonlu soğuk su denedim bu sabah
Kahvaltı 1 yumurta 2 dilim tam tahıllı ekmek domates salatalık peynir roka
Arada 1 armut
Akşama kadar da çantama 2 elma koydum
Akşam da salata düşünüyorum

Günaydın lar...
Kahvaltım: 1 yumurta
Peynir biraz
1.5 dilim çavdar ekmeği
4 zeytin

Ara: yulaf ezmesi lapası(ilk defa deneyeceğim nasıl olduğunu bildiririm kızlar)

Akşama başka birşey yersem yazarım...Bu gün yağmur lu yürüyüş yapabilirsem onu da yazarım.Öptüm hepinizi...

selam arkadaşım maşallah sana neredeyse benim başladığım kiloya gelmişsin bir daha ki ay beni geçeceksin bu gidişle

selam arkadaşım maşallah sana neredeyse benim başladığım kiloya gelmişsin bir daha ki ay beni geçeceksin bu gidişle
İnşallah böyle gider mavlicim ya sen beni ben seni geçerken 55 olup fıstık oluruz fıstık.Aralık evlilik yıldönümümüz.Aralığa kadar olsun istiyorum ya hemde çok istiyorum.38 beden dar bir pantolon ve 38 beden kürk yakalı ceketim ve de fönlü saçlarımla o akşamı geçirmek istiyorum.Birbirimize destek olalım da gitsin bu kilolar artık

miraytos bende ilk diyete başladığımda sıfır kaçamksın olarak77kg 60 kg düşmüştüm sonra 5-6 kg geri aldım
ama istikrarım yok şu an kendimde seni gerçekten tebrik ediyorum bu tempoyla gidersen inan hedefine ulaşırısın inş.

haha çok güldüm gerçektende birbirimizi geçmeye hırs yapalımda farketmeden kilo verelim inşallah aralığa kadar 10 kilo versen istediğin gibi olursun zaten sen bu azimle verirsin arkadaşım

Çok teşekkür ederim canım.Aslında kilo vermek öyle böyle oluyorda korumak işin aslı.Kilo verdikten sonra koruma için bir yıl buralarda olmak lazım.Mutlaka oturtmak lazım sen yine 6 sını geri almışsın benim halim daha kötüydü. Bir kere geri aldım bu sefer bir yıl hiç bırakmadan daha bilinçli devam edicem inşallah.Buralarda beraber takılalım Yasemin cim korumayıda vermeyide yaparız evelAllah...

Akşam yarım kase et haşlama ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim.Yanımda 1.5 litrelik suyum onu bitirmeye çalışıyorum şimdi.

Iyi akşamlar akşam salata olmadı malezef 1 kase çorba 2 kaşık pilav 1 de küçük salatalık turşusu bugünü de böyle kapattık şimdi yeşil çayım demlenio birazdan onu da icerim bayramda 3 gün kayınvalide de olacaz orda nasıl olacak çok endişeliyim

Inşallah canım inanıyorum evlilik yıldönümünde fıstık gibi olacaksın

Bu menü de gayet iyi canım bende si an kayınvalidemdeyim çok da güzel yemek yapıyor
Allah yardımcımız olsun

Aman canım dikkat et Kilo almanın ne kadar kolay vermenin ise be kadar zor olduğunu biliyorsun zararın neresinden dönersen kardır

Ah ben işte tam kayınvalidedeyim şimdi.100 kilo kendisi.Azap dolu diyet yapıyorum bende...

Günaydın...
Malum kendi evimde değilim plan yapamıyorum ama yediklerimi yazayım...
Kahvaltı: 3 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
Peynir
2 biber
2 ceviz
Öğlen: yulaf ezmesi yarım çay bardağı süt
Akşamı bilemiyorum bir şey yememeyi düşünüyorum ama yersem yazarım.
2.5 lt su
1 saat yürüyüş
Hadi bakalım tüm pisboğazlara rağmen kolay gelsin bana da size de...

Sabah tartıda 65.300 gördüm şuan yolladıyım dedemleri ziyarete ankaraya gidiyoruz ve orada inşallah fazla kaçırmam kendimi tutarım(pastanemiz var ve ben tatlıya dayanamıyorun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…