75 ten 55 e giden yolumda...

Akşam tavuk yemeği yaptım.susuz yarım kase tavuk ve küçük bir kase yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği tabi bunları 16.15 te yiyip bir daha birşey ağzıma koymam artık...

Yarın bayram.Herkesin bayramı mübarek olsun.Ancak hepimizi büyükkk bir sınav bekliyor.Eğer yarın minnacık olmuş midelerimizi genişletirsek ertesi gün ve daha ertesi gün aynı miktarda yemek isteyecekler.Yarın doyduğumuzu hisseder hissetmez kalkalım o sofradan olur mu...Tatlı yok kesinlikle.Bu hakkı ette kullanıcam.Allah yardımcımız olsun hepimizin.Unutmayın 1 dilim bile tatlı yokkk

Iyi akşamlar nasılsınız
Bugün hiç uğraşmamadım malum Bayram arefesi çalışınca yoğunluk oluyo neyse gelelim yediklerime bugün niyetliydim gece sahurda 2 dilim tam tahıllı ekmek peynir ve roka yedim
Iftarda 1 tabak makarna 1 kase çorba
1.5 lt kadar da su ictim yatana kadar 1 daha icerim 2 de yeşil çay icecem
Yarın yolculuk var valiz hazırlıcam şimdi:)

Akşam tavuk yemeği yaptım.susuz yarım kase tavuk ve küçük bir kase yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği tabi bunları 16.15 te yiyip bir daha birşey ağzıma koymam artık...
Ne güzel erkenden yemeğini yiyorsun bırakıyorsun ben onu hiç yapamam

Iyi bayramlar kızlar nasıl gidiyo Bayram burda menüler istediğim gibi olmuyo ama yemeklerden az az yemeye çalışıyorum inş kilo almadan bayramı bitiririz :)

Kızlar merhaba!Ben de zayıflamak istiyorum yazın başından beri yediklerime dikkat ediyorum.Spor da yapıyorum ama doğru düzgün zayıflayamadım:-( Bana tavsiyeleriniz nelerdir?Bu sene üniversiteye başlıyorum daha güzel olmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Iyi bayramlar kızlar nasıl gidiyo Bayram burda menüler istediğim gibi olmuyo ama yemeklerden az az yemeye çalışıyorum inş kilo almadan bayramı bitiririz :)
Aynen canım ya evdeki gibi olurmu.Bende dikkat ediyorum ama et miktarı normalden çok oldu tabi.Hiç tatlı yemiyorum ama.Geldiğimiz hafta toparlarız eski düzenimize döneriz merak etme sen...

Gamzecim hemen bir diyetisyene gidip listeyi harfi harfine uygula bence.Yazın başında gitseydin 11 ile 12 kilo arasında verecektin.Hiç vakit kaybetme kendi başına olmuyor malesef...

Nihayet evime ve öğünlerime geri döndüm.Feci hastalanarak hemde.O kadar az yiyordum ki et bana çok ağır geldi.Yarın kendime gelirim inşallah.
Tartı günümüz pazartesiye bayram dönüşünü göreceğiz.Umarım hiç birimiz almamışızdır.Yarını sıkı tutalım grşrzzz...

Gamzecim hemen bir diyetisyene gidip listeyi harfi harfine uygula bence.Yazın başında gitseydin 11 ile 12 kilo arasında verecektin.Hiç vakit kaybetme kendi başına olmuyor malesef...
Ben de öyle düşünüyorum.Gidicem de çok da sevmiyorum yani diyetisyenlerin de bir dediği bir dediğini tutmuyor.Bazıları hele sadece para tuzağı:-( Yine de tavsiyen için teşekkürler:)

Günaydınlar sonunda ev hayatımıza döndük
Geçmiş olsun mirtos cum iyesin umarım
Bugün tartı günü
Kilo almadan bayramı bitirdimçok şükür
Geçen hafta 69,8
Bu hafta 69,4
Hiç vermemekten iyi sanırım 400 gr :)

Kızlar kusura bakmayın bugün okul hengamesi ile sabah bildirim yapamadım yarın sabah ilk iş bildirim yaparım.

selam kızlar bende zaman zaman diyet yapıp kilo verip sora verdiklerimi geri alanlardanım acaa diyorum geri almamasına araniza katılsam mı bende..:) iddialı değilim, aşırı kilomda yok ama bu göbek ve simit bölgesi beni öldürecek ya.. enerjinizden ve azminizden bende istiyorum.

selam kızlar .. kilo verme konusunda birçok başarısız deneyimim oldu. suan 64 kiloyum,ideal kilom 52 olmalıymış bana göre hatta 49. ama ilk hedefim 59 u görmek. cok azimlisiniz. az öz kilo vermek istiyorum bende kalıcı olsun. bende sizzinle başlamak istiyorum kabul ederseniz

bugun tartı gununuzmuş. bende bu sabah tartıldım ve 64 kiloyum. haftaya pazartesiye kadar sizin daha önce yazdığınız menülerle baslıcam bakalım kac kilo gidecek benden

Kızlar ne demek ya tabi ki katılabilirsiniz.Birlik olunca çok daha güzel oluyor.Bayram araya girmeseydi herşey çok daha güzel olacaktı ama yarından itibaren tüm menülerle ve pazartesileri kilo bildirimi ile bekliyoruz.

iyi akşamlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Bu sabah uyanınca 2 bardak limonlu su
Kahvaltı 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 3 zeytin 1 peynir 1 az şekerli çay
Ara ve öğle yapamadık bugün
Ikindi vakti 1 form bisküvi yedim
Akşam 2 kaşık pirinç pilavı 1 tabak nohutlu yemek 1 ayran
Ara 1 elma
Yatmadan yeşil çayımı yaptım demlenmesini bekliyorum
Iyi geceler hepinize yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…