Ne güzel erkenden yemeğini yiyorsun bırakıyorsun ben onu hiç yapamamAkşam tavuk yemeği yaptım.susuz yarım kase tavuk ve küçük bir kase yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği tabi bunları 16.15 te yiyip bir daha birşey ağzıma koymam artık...
Aynen canım ya evdeki gibi olurmu.Bende dikkat ediyorum ama et miktarı normalden çok oldu tabi.Hiç tatlı yemiyorum ama.Geldiğimiz hafta toparlarız eski düzenimize döneriz merak etme sen...Iyi bayramlar kızlar nasıl gidiyo Bayram burda menüler istediğim gibi olmuyo ama yemeklerden az az yemeye çalışıyorum inş kilo almadan bayramı bitiririz :)
Gamzecim hemen bir diyetisyene gidip listeyi harfi harfine uygula bence.Yazın başında gitseydin 11 ile 12 kilo arasında verecektin.Hiç vakit kaybetme kendi başına olmuyor malesef...Kızlar merhaba!Ben de zayıflamak istiyorum yazın başından beri yediklerime dikkat ediyorum.Spor da yapıyorum ama doğru düzgün zayıflayamadım:-( Bana tavsiyeleriniz nelerdir?Bu sene üniversiteye başlıyorum daha güzel olmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Ben de öyle düşünüyorum.Gidicem de çok da sevmiyorum yani diyetisyenlerin de bir dediği bir dediğini tutmuyor.Bazıları hele sadece para tuzağı:-( Yine de tavsiyen için teşekkürler:)Gamzecim hemen bir diyetisyene gidip listeyi harfi harfine uygula bence.Yazın başında gitseydin 11 ile 12 kilo arasında verecektin.Hiç vakit kaybetme kendi başına olmuyor malesef...
Bugun kosturmayla bende bildirim yapamadim yarın yaparım inşallahKızlar kusura bakmayın bugün okul hengamesi ile sabah bildirim yapamadım yarın sabah ilk iş bildirim yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?