75 ten 55 e giden yolumda...

Tebrikler canım bencede sonuç gayet güzel biz bu kiloları yavaş yavaş aldık yavaş yavaş da gidecek yeter ki biz azimli olalım

Bugün ki menum
Sabah haşlanmış yumurta beyaz peynir domates salatalık
Öğle ciğer sote 3 kaşık bulgur pilavı salata
Akşam 1,5 kase çorba salata
Su 3,5 litre
Spor 40 + 40 dakika yürüyüş 60 twist yaptım

Merhaba, forumda yeniyim aranıza katılmak çok isterim :)
85,6 kiloyum. Ben de diyet günlüğümü sizlerle paylaşmak istiyorum. Hipotiroid ve Pcos hastasıyım.

Günaydın laarrr.Malesef korkulan oldu...

69.2 ile +300 gr la geri döndüm bayramdan.Buna da şükür tabi. Daha kötüsüde olabilirdi.Şimdi kaldığımız yerden tam gaz devam.
Biraz önce 45 dk yürüyüş ten geldim.
2 bardak limonlu su
Kahvaltı:
1 yumurta
Az peynir
2 dilim kepekli ekmek

Öğlen: 5 ymk kaşığı taze fasulye ve domates
Akşam yemeyebilirim.
40 dk daha koşu bandında tempolu yürüyüş ve 2.5 lt su ve yeşil çay...

Bu günlük planım bu.Kolay gelsin hepimize...

Iyi günler kızlar 71,5 yine geçen haftayla aynı adet donemindeyim onun etkisi de var galiba neyse haftaya daha iyi sonuç olur inşallah
Bugün ki menum
Sabah 2 dilim ekmek ile haşlanmış yumurta beyaz peynir domates salatalık bir tatlı kaşığı bal ve cok az kaymak
Öğle Bir kase mercimek çorbası 1 porsiyon taze fasulye
Ara 3tane erik
Akşam yemeği birazdan taze fasulye salata olur herhalde
Su 4 litre tamamlarim
Spor 1saat yürüyüş 70 twist

slm kızlar bende bugun normal bir kahvaltı yaptım. ara ve öğle yapamadım. aksam yemegimide 5 te yedim. fırın tavuk patates kabak domates soslu salata ve yoğurt. patattesleri yemedim tabii. şimdide bir elma yedim. acıkırsam bi kahve içerim gunu bıtırırım. dünde bu sekilde beslenmiştim. sabah tartıda eksi gördüm. sanırım saat 7 den sonra bişeyler yemeyince daha etkili olucak

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok yoruluyorum bu kreşe alışma kısmı bizi çok yoruyo bütün gün okulda bekliyorum alışacaz inş
Bugün sabah uyanınca 3 kuru kayısı 1 bardak limonlu su
Kahvaltıdan önce 1 şeftali
Kahvaltı 2 dilim Çavdar ekmek peynir 6 zeytin 1 kaşık çikolata
Öğleden sonra yarım tam tahıllı doğal simit
Ara 2 çığ köfte
Akşam 2 çığ köfte 1 kepçe çorba 7-8 patates kızartması ve ayran
Bugün ne çok yedim :)
Yatmadan yeşil çay ve bi tane form çay içmeyi düşünüyorum

Bu arada okulda beklerken boş kaldığım her an okulun cevresinde yürüdüm 5000 adım olmuştu tempolu olmasa da hareket

Merhabalar nasılsınız bu sabah uyanınca 3 kayısı 1 bardak limonlu su
Kahvaltı yarım yumurta 6 zeytin 2 dilim Çavdar ekmegi biraz peynir 2 şer dilim salatalık domates 2 az şekerli çay
Ara 1 avuç leblebi

Selamun aleykum kizlar bender 82den Duane 64e Dustum 55 e immense istiyorum bender artik

Merhaba herkese bende vakit buldukça karılcam size.sen nekadar sürese ne yaparak verdin kilonu acaba
Haziran 18di basladigimda UN tuz seker yag bitirdim karbonhidrat azalttim gunluk en az 10 bardak su sonra isvec diyeti agirlikli biraz protein data cok 3saat yuruyus oyle aslinda pek birseye sadik isolating diyeti olarak

Son düzenleme:
Hepinize tekrar merhaba :)
Bugün sabah : beyaz peynir ve domatesli çavdar tost,1 haşlanmış yumurta
Öğle: Nohutlu kabak yemeği. Küçük tabakta ve ekmeksiz. Zaten kahvaltı dışında ekmek yemiyorum. Kabak yemeğine de bulgur veya pirinç yerine haşlanmış nohut koyuyorum.
Akşam: Tavuklu Salata
2 litre su. Ama suyu artırmam gerekiyor

Iyi geceler kızlar cook yorgunum bu hafta kosturmayla geçecek galiba okulun ilk haftası
Bugün ki menum
Sabah 2 dilim ekmek ile beyaz peynir domates salatalık bir tatlı kaşığı bal ve kaymak
Öğle kiymali patlıcan ve 3 yemek kaşığı bulgur pilavı salata
Akşam 3 kepçe kiymali Şehriye çorbası salata
Suyu bugün az tükettim ancak 2,5 litre
Spor 40 dakika yürüyüş

Menün çok güzel canım bence evet su çok önemli birazda spor eklesen süper olur bence

Ah canım bizde aynen kreş işine girdik.Ah alışsınlar artık...
Benim oğlan da 1 sınıfa başladı uyum sorunu yaşamadık şükür ama çok yorucu bir de evde bebek olunca

Iyi geceler kıxlar Tesadüfen gördüm topiği benim buay tüp bebek denemem olacak eğer herşey yolunda giderse inş herşey güzel giderde bu ay tedavin olur. Rahmini transferim 25 elim gibi olur dondurulmuş emriyo transferi olacak pkoluyum 65 kiloyum tedaviye başlamadan biraz kilo vermek istiyorum 4.5 kilo bile versem benim için süper olur neler yapıyorsunuz kısaca açıklar yardımcı olursanız sevinirim

Ecrincim ilk sayfadaki listeden başladık biraz azaltarak devam ediyoruz.mutlaka 1 saat spor şart.Birde yeme işini 17.00 gibi kesip aç yatarsan haftada net 1 kilo veriyosun.kolay gelsin buralarda kal faydası olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…