Tebrikler canım bencede sonuç gayet güzel biz bu kiloları yavaş yavaş aldık yavaş yavaş da gidecek yeter ki biz azimli olalımGünaydınlar sonunda ev hayatımıza döndük
Geçmiş olsun mirtos cum iyesin umarım
Bugün tartı günüEki Görüntüle 1641036
Kilo almadan bayramı bitirdimçok şükür
Geçen hafta 69,8
Bu hafta 69,4
Hiç vermemekten iyi sanırım 400 gr :)
Ah canım bizde aynen kreş işine girdik.Ah alışsınlar artık...Bu arada okulda beklerken boş kaldığım her an okulun cevresinde yürüdüm 5000 adım olmuştu tempolu olmasa da hareket
Merhaba herkese bende vakit buldukça karılcam size.sen nekadar sürese ne yaparak verdin kilonu acabaSelamun aleykum kizlar bender 82den Duane 64e Dustum 55 e immense istiyorum bender artik
Haziran 18di basladigimda UN tuz seker yag bitirdim karbonhidrat azalttim gunluk en az 10 bardak su sonra isvec diyeti agirlikli biraz protein data cok 3saat yuruyus oyle aslinda pek birseye sadik isolating diyeti olarakMerhaba herkese bende vakit buldukça karılcam size.sen nekadar sürese ne yaparak verdin kilonu acaba
Menün çok güzel canım bence evet su çok önemli birazda spor eklesen süper olur benceHepinize tekrar merhaba :)
Bugün sabah : beyaz peynir ve domatesli çavdar tost,1 haşlanmış yumurta
Öğle: Nohutlu kabak yemeği. Küçük tabakta ve ekmeksiz. Zaten kahvaltı dışında ekmek yemiyorum. Kabak yemeğine de bulgur veya pirinç yerine haşlanmış nohut koyuyorum.
Akşam: Tavuklu Salata
2 litre su. Ama suyu artırmam gerekiyor
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok yoruluyorum bu kreşe alışma kısmı bizi çok yoruyo bütün gün okulda bekliyorumalışacaz inş
Bugün sabah uyanınca 3 kuru kayısı 1 bardak limonlu su
Kahvaltıdan önce 1 şeftali
Kahvaltı 2 dilim Çavdar ekmek peynir 6 zeytin 1 kaşık çikolata
Öğleden sonra yarım tam tahıllı doğal simit
Ara 2 çığ köfte
Akşam 2 çığ köfte 1 kepçe çorba 7-8 patates kızartması ve ayran
Bugün ne çok yedim :)
Yatmadan yeşil çay ve bi tane form çay içmeyi düşünüyorum
Benim oğlan da 1 sınıfa başladı uyum sorunu yaşamadık şükür ama çok yorucu bir de evde bebek oluncaAh canım bizde aynen kreş işine girdik.Ah alışsınlar artık...
Ecrincim ilk sayfadaki listeden başladık biraz azaltarak devam ediyoruz.mutlaka 1 saat spor şart.Birde yeme işini 17.00 gibi kesip aç yatarsan haftada net 1 kilo veriyosun.kolay gelsin buralarda kal faydası olur...Iyi geceler kıxlar Tesadüfen gördüm topiği benim buay tüp bebek denemem olacak eğer herşey yolunda giderse inş herşey güzel giderde bu ay tedavin olur. Rahmini transferim 25 elim gibi olur dondurulmuş emriyo transferi olacak pkoluyum 65 kiloyum tedaviye başlamadan biraz kilo vermek istiyorum 4.5 kilo bile versem benim için süper olur neler yapıyorsunuz kısaca açıklar yardımcı olursanız sevinirim
Çok teşekkür ederim :)Menün çok güzel canım bence evet su çok önemli birazda spor eklesen süper olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?