Cevap için çok sagol canım 17 benim için biraz erken çalışıyorum belki kendimi zorlarsan 19:00 bitirebilirim galıba yemeği mi oda bir gün önceden hazırlarsam.daha önce 18:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflamıştım. birkaç sorum olacak canım cevap verirsen sevinirim.Ecrincim ilk sayfadaki listeden başladık biraz azaltarak devam ediyoruz.mutlaka 1 saat spor şart.Birde yeme işini 17.00 gibi kesip aç yatarsan haftada net 1 kilo veriyosun.kolay gelsin buralarda kal faydası olur...
Canan hocaya ve ibni Sina ya göre 2 öğün sağlık Canım 3 günde 2 kilo süper bencekızlar ben 3 günde 2 kilo verdim öğlen yemeği yemedim bu yüzden galiba bu çok mu sağlıksız ?yani 2 öğün yemek...
teşekkürler canım ben sadece bu kadar kısa sürede kilo verip geri alacağımdan korkuyorum.Canan hocaya ve ibni Sina ya göre 2 öğün sağlık Canım 3 günde 2 kilo süper bence
İnş almazsın Canımteşekkürler canım ben sadece bu kadar kısa sürede kilo verip geri alacağımdan korkuyorum.
Ecrin cim ben öğlen pizza da yedim etli ekmekte ama akşama kadar ağzıma hiç birşey koymadım.Hiç etkilemiyor inan ama tabi sınırlı yarım mesela...kilo vermem asla durmadı.Mantık şu sonra yemeyeceğin hiçbirşeyi diyette yemeyeceksin,Sonra yiyeceğin şeyleri de sınırlı ve öğlen ye mutlaka midene unutturma.Çünkü 6 ay pizza yemeyip 6. Ayın sonunda 1 dilim bile yesen vücut unuttuğundan direk yağ olarak depoluyo anlatabildimmi.Ama diyetteyken yersen vücut onu bildiğinden sadece enerjisini tüketiyor.Cevap için çok sagol canım 17 benim için biraz erken çalışıyorum belki kendimi zorlarsan 19:00 bitirebilirim galıba yemeği mi oda bir gün önceden hazırlarsam.daha önce 18:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflamıştım. birkaç sorum olacak canım cevap verirsen sevinirim.
istediğimiz herşeyi yiyoruz( mu) ama sınırlı bir şekilde
bol su içiyoruz. günde 1 saat spor yapıyoruz
17 :00 den sonra birşey içmiyoruz
aç yatıyoruz
ekmek sabah öğlen akşam yiyor muyuz?
çavdar yada buğday ekmeği
çok soru sordum cevap verirsen sevinirim canım :)
Hoşgeldin canım tabi ki deMerhaba kızlaaar beni de aranıza alır mısınız :)
Cevap için sağol Canım anladım uyuklamaya geçiyorum yarın bakalım sonuç ne olacak :)Ecrin cim ben öğlen pizza da yedim etli ekmekte ama akşama kadar ağzıma hiç birşey koymadım.Hiç etkilemiyor inan ama tabi sınırlı yarım mesela...kilo vermem asla durmadı.Mantık şu sonra yemeyeceğin hiçbirşeyi diyette yemeyeceksin,Sonra yiyeceğin şeyleri de sınırlı ve öğlen ye mutlaka midene unutturma.Çünkü 6 ay pizza yemeyip 6. Ayın sonunda 1 dilim bile yesen vücut unuttuğundan direk yağ olarak depoluyo anlatabildimmi.Ama diyetteyken yersen vücut onu bildiğinden sadece enerjisini tüketiyor.
Ekmek olarakta kepekli veya çavdar ekmeği yiyorum ben günlük 4 veya 5 dilim. Su ve spor başka birşey yok.
Hoşgeldin canım tabi ki de
Sanrm buldumBugün 6. Günüm. Liseden beri hamalligini yaptığım kilolara veda başlangıcım. 75.3 ile başladım.6. Günde 74.3 üm.Bu sefer hem bilinçli hem sabırlıyım.
Sabah:2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
Az peynir
Maydanoz
Domates ve biber 3 zeytin
Şimdiye kadar 4 bardak su
Öğlen:yulaf kepekli yoğurdum
Akşam:5 ymk kaşığı pırasa ve. Kase yoğurt+1 dilim kepek ekmeği
Akşam 70 dk tempolu yürüyüş
Yürüyüş ten geldim huzurla oturuyorum.koşamıyorum daha.60 li kilolardayken koşabiliyordum.
Ah Allahım koşmak ne güzel şey.Özgürlüğe uçmak herşeyden kaçmak gibi.aKoşabildiğim günler gelecek çok yakın.
Şimdi bir fincan şekersiz kahvemi alıp eşimle huzurla sohbet etmenin vaktidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?