75 ten 55 e giden yolumda...

Günaydın perşembeye...Aldığım bayram gr larını fazlasıyla vermiş bulunuyorum.
2 bardak limonlu soğuk su içtim az evvel...
Kahvaltı:1 yumurta
2 dilim kepekli ekmek
Az peynir
Öğlen: leblebi ve kuru kayısı ve 2 si bir arada kahve muhtemelen
Akşamı hiç bilmiyorum.
40 dk koşu bandında tempolu yürüyüş...

Ecrincim ilk sayfadaki listeden başladık biraz azaltarak devam ediyoruz.mutlaka 1 saat spor şart.Birde yeme işini 17.00 gibi kesip aç yatarsan haftada net 1 kilo veriyosun.kolay gelsin buralarda kal faydası olur...
Cevap için çok sagol canım 17 benim için biraz erken çalışıyorum belki kendimi zorlarsan 19:00 bitirebilirim galıba yemeği mi oda bir gün önceden hazırlarsam.daha önce 18:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflamıştım. birkaç sorum olacak canım cevap verirsen sevinirim.
istediğimiz herşeyi yiyoruz( mu) ama sınırlı bir şekilde
bol su içiyoruz. günde 1 saat spor yapıyoruz
17 :00 den sonra birşey içmiyoruz
aç yatıyoruz
ekmek sabah öğlen akşam yiyor muyuz?
çavdar yada buğday ekmeği
çok soru sordum cevap verirsen sevinirim canım :)

İyi Akşamlar Herkese :)
Bugün sabah kahvaltım aynı: çavdar ekmeğine beyaz peynir ve domatesli tost, haşlanmış yumurta
Öğle: Yarım kase etli sebze çorbası, yoğurtlu pazı yemeği
Akşam: Sade yovitayla yulaf ezmesi ve üstüne birkaç kuru üzüm
40 dk yürüyüş 2lt su. Yatana kadar 1 lt daha içerim.
Hepimize kolay gelsin :)

kızlar ben 3 günde 2 kilo verdim öğlen yemeği yemedim bu yüzden galiba bu çok mu sağlıksız ?yani 2 öğün yemek...

Ecrin cim ben öğlen pizza da yedim etli ekmekte ama akşama kadar ağzıma hiç birşey koymadım.Hiç etkilemiyor inan ama tabi sınırlı yarım mesela...kilo vermem asla durmadı.Mantık şu sonra yemeyeceğin hiçbirşeyi diyette yemeyeceksin,Sonra yiyeceğin şeyleri de sınırlı ve öğlen ye mutlaka midene unutturma.Çünkü 6 ay pizza yemeyip 6. Ayın sonunda 1 dilim bile yesen vücut unuttuğundan direk yağ olarak depoluyo anlatabildimmi.Ama diyetteyken yersen vücut onu bildiğinden sadece enerjisini tüketiyor.
Ekmek olarakta kepekli veya çavdar ekmeği yiyorum ben günlük 4 veya 5 dilim. Su ve spor başka birşey yok.

Cevap için sağol Canım anladım uyuklamaya geçiyorum yarın bakalım sonuç ne olacak :)

Hoşgeldin canım tabi ki de

Teşekkür ederim öncelikle kendimi tanıtayım adım Nihal 21 yaşındayım. 77 kiloyum diyete başlayalı bugünle beraber 5 gün oldu. Çok sıkı diyet yapmıyorum yani diyet yaparken aç kalma taraftarı kesinlikle değilim. Sabah akşam trambolinle zıplıyorum sabah 1000 kez akşam da 1000 ve üstü kadar zıplamaya çalışıyorum. Günde 3-4 litre kadar su içmeye çalıyordum.Şekeri hayatımdan çıkardım ekmeği de çıkarttım denilecek kadar az tüketiyorum bi 25 kilo kadar vermek istiyorum umarım hep birlikte istediğimiz kilolara ulaşabiliriz kızlar.

Sabah
Uyanır uyanmaz yarım su bardağı sirkeli su
1000 kez trambolin
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
1 bardak limonlu su

Günaydınlar hayırlı cumalar nasılsınız gördüm ki ne zaman düzensiz yazmaya geçtim diyet de aynı şekilde düzensizleşti o yüzden düzenli yazmaya karar verdim günde 1 kere toplu yazınca olmuyo öğün öğün yazacak yine
Sabah uyanınca 1 bardak su 2 ceviz

Herkese Merhaba :)
Bugun çok yoğun bir gün tüm gün dışardayım. Dolayısıyla kahvaltı hariç tüm öğünlerim dışardan.
Kahvaltı: Çavdar tost 1 yumurta
Öğle: mercimek çorbası ve 3 köfte (pilavsız ekmeksiz püresiz)
Akşam : ızgara tavuk salata ( henüz yemedim tabiiki ama planım bu :) )
Bugun yürüyüş şansım yok fakat yarın telafi edeceğim.
Sevgiler

Kahvaltı 2 dilim ekmek peynir 6 zeytin 1 tatlı kaşığı biber salçası
Ara 1 çay bardağı süt 1 ceviz
Öğle 1 küçük kase müsli

Öğleden sonra ara 2 ceviz 1 yeşil çay
Akşam 4 yemek kaşığı nohutlu pilav yarım biber
2 kare bitter
3 litre su içtim yatmadan 1 yeşil çay daha içerim günü böyle kapatırım
Bi de yatmadan yoğurt kürüne başladım onu yerim
Yarın görüşmek üzere

Ara 1 mandalina
Öğlen 1 tabak taze fasulye yarım kepek ekmeği
Ara bir avuç beyaz leblebi
Akşam dışarıda olduğum için 18.00 gibi sezar salata
Günlük 3 litre su
Trambolinle zıplama 1500

Sanrm buldum

Yediklerinizi yazmanz çok iyi olmuş bunları gordugume sevindim banada fikir olucak inşallah basaririm bu defa :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…