Kolay gelsin arkadaşım bende artık çok yoğunum fazla uğrayamıyorum buraya ama dikkat et sağlığına hiç bir şey yapamıyorsan her gün maden suyu iç mineral vitamin takviyesi yaparak bitkin düşmeni engeller ben çok yoğun olunca tansiyonum düşüyor hemen bir tane maden suyu içiyorum çok faydası var ihmal etme hayırlı gecelerAh nurcum sorma o kadar deli yoğun günlerden geçiyorum ki yemek yemek şöyle dursun telefonun yüzüne bile bakamıyorum.Çok az yiyorum kimi günler 600 kalorinin altında.Çok sağlıksız biliyorum ama akşam yemeği tamamen iptal oldu .Kilo vermem iyi tabi haliyle ama yorgunum bitkinim.
Pazartesi tartı günümüze yüzümüz güler de inşallah moral olur.
inşallah canımİnş almazsın Canım
duydum canım hatta ben bi ara yaptım ama güzel de kilo verdim ama sadece çorba da sıkıyor bi yerden sonra :-/Kızlar çorba diyeti duydunuz mu ?
Bnde 76 kiloyum nasl verdin kilonu ekmegi falan tamamenmi kestn cnm anlatr misinGünaydınlar herkese maşallah ne güzel vermişsin
Eki Görüntüle 1636782
Ben bu hafta sadece 300 gram gitmiş geçen hafta 70,10 toplamda 5,100 gr gitmiş daha dikkatli olmam lazım bu hafta
Ekmeği sadece kahvaltıda 2 dilim tam tahıllı veya Çavdar ekmeği yiyorum onun dışında ekmek yok abur cuburu kestim çikolata cips yok artık nerdeyse 2 ay olacak canım çok isterse küçük bi parça yiyorum tatlı yi minimum a indirdim önceleri bir dolu tabak yerken şimdi 1 dilim yetiyo:) su mutlaka günde 3 litreye tamamlıyorum ki önceleri hiç içmezdim 2 günde 1 bardak ancak oluyordu ara öğünler yapıyorum genelde leblebi veya meyve ana öğünleri ölçülü yiyorum salata sınırsız bi de metobolizmayı hızlandırsın die sabahları limonlu su spor şimdilik yok vakit olmuyo malesef bu şekilde ilerliyorumBnde 76 kiloyum nasl verdin kilonu ekmegi falan tamamenmi kestn cnm anlatr misin
Çok teşekkür ederim mavlicim bu günlerde sakinleşir.Hiç olmasa tartı yüzümüzü güldür sün inşallah...Kolay gelsin arkadaşım bende artık çok yoğunum fazla uğrayamıyorum buraya ama dikkat et sağlığına hiç bir şey yapamıyorsan her gün maden suyu iç mineral vitamin takviyesi yaparak bitkin düşmeni engeller ben çok yoğun olunca tansiyonum düşüyor hemen bir tane maden suyu içiyorum çok faydası var ihmal etme hayırlı geceler
Bnde zayflamak istyorm ya aslinda hzli kilo veren bi bunyem var ama yemek ymeyi ck sviyorum bnde vermek istiyorum su bende icmiyorum ya ayni 1 2 bardakEkmeği sadece kahvaltıda 2 dilim tam tahıllı veya Çavdar ekmeği yiyorum onun dışında ekmek yok abur cuburu kestim çikolata cips yok artık nerdeyse 2 ay olacak canım çok isterse küçük bi parça yiyorum tatlı yi minimum a indirdim önceleri bir dolu tabak yerken şimdi 1 dilim yetiyo:) su mutlaka günde 3 litreye tamamlıyorum ki önceleri hiç içmezdim 2 günde 1 bardak ancak oluyordu ara öğünler yapıyorum genelde leblebi veya meyve ana öğünleri ölçülü yiyorum salata sınırsız bi de metobolizmayı hızlandırsın die sabahları limonlu su spor şimdilik yok vakit olmuyo malesef bu şekilde ilerliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?