75 ten 55 e giden yolumda...

Sabah
1 yumurta
Yarım domates
1 salatalık
Çeyrek kepekli simit çeyrek tam buğday ekmeği
1 bardak limonlu su
1000 kez trambolinle zıplama

Ben de seninle yakın kilolardayım 60a düşsem yeter hareket olarak sadece yürüyüş mü yaptın. Ben Leslie yapıyorum sence yeterli mi okuldan gelirken yarım saat falan yürüyüş yapma şansım okuyor malesef

Merhabalar nasılsınız
Bu sabah uyanınca 1 bardak limonlu su 1 kuru kayısı
Yarım sat sonra 5 li çay
Saat on gibi kahvaltı 1 dilim ekmek peynir 1 dilim kek ve çay
Ara 1 elma 1 avuç leblebi

Mirtos nerelerdesin medak ediyorum

Ah nurcum sorma o kadar deli yoğun günlerden geçiyorum ki yemek yemek şöyle dursun telefonun yüzüne bile bakamıyorum.Çok az yiyorum kimi günler 600 kalorinin altında.Çok sağlıksız biliyorum ama akşam yemeği tamamen iptal oldu .Kilo vermem iyi tabi haliyle ama yorgunum bitkinim.
Pazartesi tartı günümüze yüzümüz güler de inşallah moral olur.

Kolay gelsin arkadaşım bende artık çok yoğunum fazla uğrayamıyorum buraya ama dikkat et sağlığına hiç bir şey yapamıyorsan her gün maden suyu iç mineral vitamin takviyesi yaparak bitkin düşmeni engeller ben çok yoğun olunca tansiyonum düşüyor hemen bir tane maden suyu içiyorum çok faydası var ihmal etme hayırlı geceler

Merhabalar
Bugün yine tüm günü dışarda geçirdiğimden çok geç yazıyorum sadece 2 öğün yedim.
Sabah : peynirli omlet
Akşam: tavuk şiş, salata
3 lt su ve sabah uyanınca 20 dk Leslie

Tekrar Merhaba :)
Yarın tartı günü heyecanlıyım ve iyi gittiğimi düşündüğüm için de mutluyum :)
Bugün sabah : sade yovita yulaf ezmesi ve kuru üzüm
Öğlen : henüz yemedim ama planım sebze yemeği ve yoğurt ( dışarda olucam ama bulabilirim)
Akşam : fırında somon ve marul salatası
Yarın sabah tartı fotomla tekrar görüşürüz. Şimdilik hoşçakalın hepimize kolay gelsin

Merhabalar nasılsınız bugün sabah uyanınca 1 bardak limonlu su
Kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmeği 1 porsilon Menemen 1 az şekerli çay
Ara 1 elma
Ara 1 bardak süt 1 form bisküvi
Akşam 1 şiş kuşbaşı 1 kase salata ekmek yok
Yarın tartı mutlu et in inş

Bnde 76 kiloyum nasl verdin kilonu ekmegi falan tamamenmi kestn cnm anlatr misin
Ekmeği sadece kahvaltıda 2 dilim tam tahıllı veya Çavdar ekmeği yiyorum onun dışında ekmek yok abur cuburu kestim çikolata cips yok artık nerdeyse 2 ay olacak canım çok isterse küçük bi parça yiyorum tatlı yi minimum a indirdim önceleri bir dolu tabak yerken şimdi 1 dilim yetiyo:) su mutlaka günde 3 litreye tamamlıyorum ki önceleri hiç içmezdim 2 günde 1 bardak ancak oluyordu ara öğünler yapıyorum genelde leblebi veya meyve ana öğünleri ölçülü yiyorum salata sınırsız bi de metobolizmayı hızlandırsın die sabahları limonlu su spor şimdilik yok vakit olmuyo malesef bu şekilde ilerliyorum

Çok teşekkür ederim mavlicim bu günlerde sakinleşir.Hiç olmasa tartı yüzümüzü güldür sün inşallah...

Herkese merhaba. Bende katimak istiyorummm. Azminize bayildim. Bende malesrf az yiyerek kilo verebilenlerdenim. Evet çok sağlıklı değil ama yemeye baslayinca duramiyorum. En azindan yemezsem yemek fazla aklima gelmiyor. Kabul ederseniz sabah bende kilomu bildirryim

Bnde zayflamak istyorm ya aslinda hzli kilo veren bi bunyem var ama yemek ymeyi ck sviyorum bnde vermek istiyorum su bende icmiyorum ya ayni 1 2 bardak

Slm kizlar araniza katilabilirmiyim grup domumu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…