75 ten 55 e giden yolumda...

Günaydınlar nasıl herkes bugün tartı günü ve tartı yüzümüzü güldürdü
Başlangıç 74,9
Geçen hafta 69,4
Ve bugün 68,5
Toplamda 6,400 gr vermiş bulunmaktayım 55 olana kadar devam:)

Pazartesiye günaydın...
Diyete başlayalı 45 gün oldu.
Başlangıç kilom 75.3
Geçen hafta. 69.2
Ve bu gün
Eki Görüntüle 1647806
68.2
Toplamda 7 kilo 100 gr vermiş bulunuyorum.Devam devam devam...
Maşallah tebrik ederim arkadaşım çok iyi gidiyoruz :) 5 li rakamları görecez bu azimle inş :)

Güne 1 bardak ılık limonlu su ile başladım
Kahvaltı 2 dilim Çavdar ekmeği domates salatalık 1 yumurta peynir 6 zeytin az şekerli çay

günaydın kızlar dün yazamadım malesef çok hastayım ama hastayken bile elimden geldiğince dikkat ettim salmadım
benim evde dijital tartım var ama pili bitmiş bugün pil alıp haftaya bende sizinle tartı günlerine katılcam inşallah :)

Selam kızlar bende aranıza katılmak isterim, kendi çapımda 20gündür diyetteyim bazen kaçamak oluyor malesef 74 ile başladım bugün tartıda 70.9 u gördüm hedefim 60 boyum 1.69 kabul ederseniz fırsat buldukça bende buradayım artık

selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum . bende bugün diyete başladım. 5 ekim 2015 75 kilo . boyum 1,70 . bende beni yoran şu kilolardan kurtulmak hafiflemek istiyorum. hedefim aslında 60 ama ilk öncelikli hedefim tartıda 70 in altına inebilmek

ben aslında yıllar önce diyetisyene gitmiştim. ve verdiği liste ile 1,5 ayda tam 10 kilo verdim ve hiç spor olmadan. 3 haftalık periodlarla menü değişti.ilk 3 hafta çok önemli çünkü vücudun yeni düzene alışması 21 gün sürüyormuş. sonrası daha kolay doğal olarak.diyet işi irade işi. bende sırf birilerine sorumlu olmak için buraya yazmaya ve sizin sayenizde tabiri caizse gaz gelmeye niyetlendim.

bugün sabah 9,9,30 arası bir domates bir salatalık 2 dilim kepek ekmeği bir kibrik kutusu peynir ve 5,6 tane yeşil zeytin ile başladım. tabi yanında 1 bardak şekersiz çay. çalıştığım için öğle yemeği mecbur 12 o sebeple ara öğün yapmayacağım. öğleden sonra 2 öğün yapmaya çalşacağım çünkü akşam yemeğini 7 buçuk gibi yiyebiliyoruz. o sebeple o kadar süre aç kalmak çok zor olur.

ve tabiki gün boyu 2,5 litre su. herkese kolay gelsin.

bu arada tartı günü hangi gün ?

Nasil yaptin tebrik ederim bnde suan 75 kiloyum nasl verdn bnada yardmci olrmusun
Canım öncelikle hoşgeldin.Ben 8_16 diyeti yapıyorum.yani öğünlerimi 8 saatte tamamlayıp 16 saat akşam orucu tutuyorum.sabah 7 ile öğleden sonra 15.00 arası mesela.Öğünleri önceki sayfalardan bakabilirsin.Birde tabi ki su ve spor...

Öğle 1 lahmacun 1 biber 1 salatalık turşusu
Ara yarım armut

Öğle 1 lahmacun 1 biber 1 salatalık turşusu
Ara yarım armut
Bende öğlende bir kase mercimek çorbası 1 tabak etli nohut yemeği 2-3 kaşıkta pirinç pilavı yedim.
az önce ara öğün bi tane activia

Tekrar merhaba
Bugun sabah çavdarlı tost yedim domatesli
Öğlen 2 tane haşlanmış yumurta yedim
Akşam da karnabahar yemeğim var onu yerim ekmeksiz.
Şimdilik 1 lt su içtim ama yatana kadar 2.5u bulur
Birazdan da yürüyüşe çıkıyorum.
Yarın görüşmek üzere

Merhaba Arkadaşlar ,

Bende diyetime 1 Ekimde başladım. 90 gün diyeti isimli programı uyguluyorum. 76 ile başladım. bilen var sa bu diyette sabahları sadece meyve var. Ön yargıdan genelde başlanamayan bir diyet. Gerçekten içtenlikle söylüyorum sabahları kahvaltı yerine meyve yemek çok rahatlatıyor. Hepinize başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…