Daha sonrasi nasl bde kilo verdiriyomu ekmk tamamenmi kesiliyoMerhaba Arkadaşlar ,
Bende diyetime 1 Ekimde başladım. 90 gün diyeti isimli programı uyguluyorum. 76 ile başladım. bilen var sa bu diyette sabahları sadece meyve var. Ön yargıdan genelde başlanamayan bir diyet. Gerçekten içtenlikle söylüyorum sabahları kahvaltı yerine meyve yemek çok rahatlatıyor. Hepinize başarılar.
Hoşgeldin ırmak cım.çok güzel kilo vermişsin işte ne güzel.10 kiloyu veren 10 kilo daha verir.O kadar iradesiz hemcinslerimizin arasında biz ayrıcalikliyiz unutma.Herkesin harcı değil öyle açlığa dayanıp kilo vermek.Önümüzdeki bir kaç ay en öncelikli işiniz bu olursa mutlaka başarırız.Kendimize zaman ayırmak kendimizi sevmek bu yaptığımız.Haydi beraber devam...Merhaba arkadaslar diyet yapmaya basladigimdan beri bu topigi okuyorum uye olmadigim icin yazamadim mirtos cok guzel kilo vermissin masaallah diger arkadaslarda oyle.benim yaptigim diyetin topiginde hic kimse yokmus ama burada herkes cok hevesli ve sicakkanli eger benide kabul ederseniz araniza cok sevinirim
bende diyet gecmisimi yazayim ona gore karar verin
95 kiloydum ufak cabalarla 90 kiloya dustum ve oylece kaldim bir sure hic bisey yapmadan simdi yeniden basladim 18 eylulde 2 kere tartildim birisinde 85.7 geldim guncel kilom 84.5
iyi geceler
öğleden sonra arada bir paket form bisküvi yarım armut
akşam 3 kaşık menemen 1 tabak yoğurtlu brokoli
yemekten sonra bir elma
yatmadan önce yoğurt kürü ve yeşil çay
yarın görüşmek üzere
geçmiş olsun canım dikkat et havalardan herhalde salgın var bende boğazım kötü gibiydi ama sanırım sabahları içtiğim limonlu su c vitamini takviyesi oldu ağırlaştırmadı :)Selamlar
Dün çok rahatsızdım tüm gün yattım ve maalesef çok ıvır zıvır beslendim. Bugün sabah yulaf-yoğurt-kuru üzüm, öğlen karnabahar yemeği, akşam karabuğday salatası (karabuğday, marul, domates, taze soğan, zeytinyağı limon)
Spor yapamadım. 2 lt su içtim. Yatana kadar 1 lt daha içerim.
hoşgeldin öncelikle canım evet yoğurt yarım limon acı pul biber ve yarım kaşık da zencefil ekliyorum son bikaç gündürBahsettiğiniz yoğurt kürü limon suyu ve acı pul biberli olan mi acaba?
Teşekkür ederim :) benim ki de 1 gün sürdü geçti. Tehlikeli havalar bunlar çok dikkat etmek lazımgeçmiş olsun canım dikkat et havalardan herhalde salgın var bende boğazım kötü gibiydi ama sanırım sabahları içtiğim limonlu su c vitamini takviyesi oldu ağırlaştırmadı :)
cok tesekkur ederim mirtos evet ayricalikliyiz kilomuzun farkindayiz ve kurtulucaz bu kilolardan eger ben diyete baslamasaydim eminim suan yeniden 95 e dogru gidiyordum ama onun yerine 84 oldum bu harika bisey ama bu hemen bitmeyecek tabiki uzun bir yol bizi bekliyor :)Hoşgeldin ırmak cım.çok güzel kilo vermişsin işte ne güzel.10 kiloyu veren 10 kilo daha verir.O kadar iradesiz hemcinslerimizin arasında biz ayrıcalikliyiz unutma.Herkesin harcı değil öyle açlığa dayanıp kilo vermek.Önümüzdeki bir kaç ay en öncelikli işiniz bu olursa mutlaka başarırız.Kendimize zaman ayırmak kendimizi sevmek bu yaptığımız.Haydi beraber devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?