75 ten 55 e giden yolumda...

Iyi geceler
Akşam yemeği 2 içli köfte 1 küçük dolma
Şimdi yoğurt kürümü de yedim
Bu hafta hiç kaçamaksız olsun istiyorum bakalım becerebilecekmiyim :) yarın görüşmek üzere

Daha sonrasi nasl bde kilo verdiriyomu ekmk tamamenmi kesiliyo

Şu an da form da diyet listelerinde 90 Gün Diyet Listesi diye bir form var ordan daha da detaylı bilgi alabilirsiniz. bende ordan buldum ve uyguluyorum . 30 günün sonunda kilo vermem belli olacak.Bugün daha 6. günüm.

Merhabalar nasıl herkes iyidir umarım kaçamaksız bi gün geçiriyoruzdur inş
Bu sabah kalkınca 1 bardak ılık su
Kahvaltı 1,5 tam tahıllı ekmek 1 yumurta az peynir 2 dilim domates 4 zeytin az şekerli çay
Ara 2 ceviz
Öğle 1 patlıcan 1 biber dolması 1 dilim ekmek
Şimdi de yeşil çay içiyorum
Verdiğim 6 kilo bile o kadar farketti ki üzerime olmayan kıyafetler geniş bile geliyo en güzel kısmı bu sanırım:)

Merhaba arkadaslar diyet yapmaya basladigimdan beri bu topigi okuyorum uye olmadigim icin yazamadim mirtos cok guzel kilo vermissin masaallah diger arkadaslarda oyle.benim yaptigim diyetin topiginde hic kimse yokmus ama burada herkes cok hevesli ve sicakkanli eger benide kabul ederseniz araniza cok sevinirim

bende diyet gecmisimi yazayim ona gore karar verin
95 kiloydum ufak cabalarla 90 kiloya dustum ve oylece kaldim bir sure hic bisey yapmadan simdi yeniden basladim 18 eylulde 2 kere tartildim birisinde 85.7 geldim guncel kilom 84.5

Merhaba ben akşam 1 kase mercimek çorbası , 1 buçuk karnıyarık ve bir kase salata yedim. ama öncesi malesef bir dilim kek yedim. yatmadan öncede bir bardak süt içtim.

bu sabah kahvaltıda 1 domates bir salatalık biraz peynir ve 2 dilim ekmek. öğle yemeğinde bir kase sezar salata.bir tane az şekerli çay. şu anda da ara öğün olarak bir tane aktivia yiyorum.

dün 2.litre su içtim. bugün daha bir buçuk bitiremedim.

Hoşgeldin ırmak cım.çok güzel kilo vermişsin işte ne güzel.10 kiloyu veren 10 kilo daha verir.O kadar iradesiz hemcinslerimizin arasında biz ayrıcalikliyiz unutma.Herkesin harcı değil öyle açlığa dayanıp kilo vermek.Önümüzdeki bir kaç ay en öncelikli işiniz bu olursa mutlaka başarırız.Kendimize zaman ayırmak kendimizi sevmek bu yaptığımız.Haydi beraber devam...

iyi geceler
öğleden sonra arada bir paket form bisküvi yarım armut
akşam 3 kaşık menemen 1 tabak yoğurtlu brokoli
yemekten sonra bir elma
yatmadan önce yoğurt kürü ve yeşil çay
yarın görüşmek üzere

Bahsettiğiniz yoğurt kürü limon suyu ve acı pul biberli olan mi acaba?

bende dün akşam bi kase çorba, bi tabak taze fasülye ve bi kase salata yedim . kızıma kurabiye yaparken tat kontrolü yapak için birkaç kere yemiş bulundum.

bu sabah bir domates bir salatalık biraz peynir 5-6 tane yeşil zeytin 2 dilim kepek ekmeği yedim. bir bardak şekersiz çay içtim.
arada 3 tane hurma , öğle yemeğinde bir kasenin yarısı çorba, bir kase salata birazda sebzeli köfte yedim. bir dilim ekmekle.
arada bir bardak az şekerli çay
ve az öncede yarım ayva yedim.

Selamlar
Dün çok rahatsızdım tüm gün yattım ve maalesef çok ıvır zıvır beslendim. Bugün sabah yulaf-yoğurt-kuru üzüm, öğlen karnabahar yemeği, akşam karabuğday salatası (karabuğday, marul, domates, taze soğan, zeytinyağı limon)
Spor yapamadım. 2 lt su içtim. Yatana kadar 1 lt daha içerim.

geçmiş olsun canım dikkat et havalardan herhalde salgın var bende boğazım kötü gibiydi ama sanırım sabahları içtiğim limonlu su c vitamini takviyesi oldu ağırlaştırmadı :)

Bahsettiğiniz yoğurt kürü limon suyu ve acı pul biberli olan mi acaba?
hoşgeldin öncelikle canım evet yoğurt yarım limon acı pul biber ve yarım kaşık da zencefil ekliyorum son bikaç gündür
sen neler yapıyorsun nasıl besleniyorsun spor yapma imkanın oluyor mu

bugün kü menümü yazayım
sabah kalkınca 1 bardak oda sıcaklığında ılık su
kahvaltıya vaktim yoktu bir haşlanmış yumurta yiyebildim sadece
öğle bir tabak makarna
ara bir avuç leblebi 3 kuru kayısı 4 form kraker
ara elma
akşam 1 kase cacık yarım tabak kıymalı pilav
ara elma
yatmadan yoğurt kürü
2 bardak yeşil çay
3 litre kadar da su içtim
gün içerisinde 4 tane kadar da az şekerli normal siyah çay içtim

geçmiş olsun canım dikkat et havalardan herhalde salgın var bende boğazım kötü gibiydi ama sanırım sabahları içtiğim limonlu su c vitamini takviyesi oldu ağırlaştırmadı :)
Teşekkür ederim :) benim ki de 1 gün sürdü geçti. Tehlikeli havalar bunlar çok dikkat etmek lazım

Perşembeye günaydın lar olsun...
Sabah 2 bardak limonlu suyumla başladım güne yine.
Kahvaltı: 1 yumurta
Krem peynirli simit
12.00 Öğlen: Bir kase kabak yemeği ve az yoğurt
Saat 16.00 Akşam: Acıkırsam yoğurt...
Yatmadan 30 dk koşu bandında tempolu yürüyüş... Haydi bakalım kolay gelsin...

bende dün akşam eve gidince 3 tane büsküvi yedim. akşam yemeğindede bir kase yaylı çorbası, bir tabak salata, 4-6 tane köfte ve 2-3 dilim patates yedim. yatmadan öncede 1 elma bir bardakta süt içtim. gün boyu 2 ,5 litreden su içtim.

bu sabah domates, biraz bepynir, 5-6 tane yeşil zeytin 2 dilim kepek ekmeği yedim. yanında bir bardak meyve suyu içtim.

şimdi bir bardak az şekerli çay içeceğim inşallah işe başlamadan.

cok tesekkur ederim mirtos evet ayricalikliyiz kilomuzun farkindayiz ve kurtulucaz bu kilolardan eger ben diyete baslamasaydim eminim suan yeniden 95 e dogru gidiyordum ama onun yerine 84 oldum bu harika bisey ama bu hemen bitmeyecek tabiki uzun bir yol bizi bekliyor :)

Bende dun yediklerimi yazayim
sabah 1 fincan kahve
Yarim bardak sut ve 3 yumurtayla omlet
arada cafeye gitmistim 1 fincan kahve ictim sadece
ikindi
tavuk şiş ve çoban salatasi
gece bir kase yogurt kürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…