- 29 Eylül 2015
- 26
- 18
- 3
hoşgeldin öncelikle canım evet yoğurt yarım limon acı pul biber ve yarım kaşık da zencefil ekliyorum son bikaç gündür
sen neler yapıyorsun nasıl besleniyorsun spor yapma imkanın oluyor mu
masallahhhh mirtos cok iyi gidiyosun menulerun cok dogru secim o yuzden kilo vermemen imkansiz darisi benim basima :)Cumaya günaydın olsun...
Kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği
Peynir domates
Öğlen: 1 dilim çavdar ekmeği peynir 4 kaşık çorba
Akşam 15.00 de 1yumurta vee akşam orucu başlasııın...
İnceyim inceyim inceyim...Ne kadar farketti 8 kilo inanamıyorum.Sanki yataktan kalkan ben değilim havalanıyorum resmen.Çok mutluyum ya...55 kilo olunca ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum...Devam devam....
dün sabah 2 domates, biraz peynir 5-6 tane zeytin ,2 dilim kepek ekmeği şekersiz çaydün öğlen yemeği bir kase mercimek çorbası, bir küçük kabak dolması , 4-5 kaşık havuçlu yoğurt.
öğleden sonra bir küçük dilim tatlı. bir poğça, biraz leblebi, 2 bardak az şekerli çay
akşam yemeğinde bir kase çorba , bir tabak yeşil mercimek yemeği, biraz salata
yatmadan bir dilim ayva ve yarım mandalina.
Menun cok gibi gozukebilir ama hep saglikli seyler yemissin senin yaptigin benimkinden daha saglikli tek duze beslenmiyosun saglikli herseyden azar azar yemissin ama nacizane bisey soyliycem o halleyle helvayi yemeyeydin iyiydidün sabah 2 domates, biraz peynir 5-6 tane zeytin ,2 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
ara öğün biraz leblebi. bi tane müsli yoğurt
öğlende bir kase çorba bir tabak tas kebabı bir dilim ekmek bi ayran
ara öğün bir tane şekersiz çay bir tane tek halley
ara öğün meyveli yoğurt
akşam yemeği bir kase tarhana çorbası, biraz yağsız hamsi , biraz salata bir küçük parça tahin helvası
yatmadan önce bir elma+ yarım madalina ve bir incir
ay böyle yazınca ne kadar çok yemişim allahım.
ben böyle kilo veremem ki
Rosebek cim sabah kahvaltı miktarını olabildiğince arttır öğlen de 2 dilim kepekli ekmek ile yemeğini ye ve akşam orucuna gir.inan sabah ne yersen ye kilo vereceksin.Akşam geç yendiği zaman tüm gün çektiğin açlık boşa gidiyor çünkü.Ben akşam orucunun çok faydasını gördüm.tavsiye ederim.Selam kızlar ben 1 haftadır gram veremiyrn buda motivasyonumu çok düşürdü:-( çalıştıgım için akşam 18:30 dan önce yemk yiyemiyrm herzamnki diyetimi yapyrm aslında normlde akşam yemyrdm ama çalışnca ackyr insan 1tabk hangi yemekten varsa yeyip kalkyrm abartmyrm ama neden eksi göremyrm moralim bozuluyor, aksine önceden hep evdeydm şimdi birde koşturmaca eklendi vermem gerekmezmi napmalıyım kızlar?:-(
İyi akşamlar kızlarr...Benim deli yoğun günlerim bitmedi daha malesef.Bugün sadece kahvaltı yapabildim.Gözümü son saate çevirdiğimde 18.00 dı.Bende bu saatten sonra yemek yenmez deyip yemedim ama açlıktan uyuyamıcam sanırım.Lütfen siz benim gibi yapmayın.
Pazartesi tartı günümüze az kaldı onunda heyecanı sardı.Haydi bakalım yarını sıkı tutalım pazartesi sabahı yüzümüz gülsün...
Tebrikler harikasın Mirtos :)Pazartesi tartı günümüze günaydınlar olsuunnnn....
Diyete başlayalı tam 52 gün oldu.
Başlangıç kilom: 75.3
Geçen hafta: 68.2
Veeeeee bu hafta
Eki Görüntüle 1654401
67.0
Toplamda 8 kilo 300 gr vermiş bulunuyorum
Devammmmmmmmmmmm....
Tebrik ederim almaktansa 500 gr bile çok iyiBu hafta 500 gr vermişim. Olsun buna da şükür :) ama çok daha dikkatli olacağım yeni bir hafta olacak İnşallah :)Eki Görüntüle 1654419
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?