Maşallah mirtoscum çok iyi gidiyorsun hedefe yaklaşıyoruz :)Pazartesi tartı günümüze günaydınlar olsuunnnn....
Diyete başlayalı tam 52 gün oldu.
Başlangıç kilom: 75.3
Geçen hafta: 68.2
Veeeeee bu hafta
Eki Görüntüle 1654401
67.0
Toplamda 8 kilo 300 gr vermiş bulunuyorum
Devammmmmmmmmmmm....
Yaklaşıyoruz nurcum beraberce yaklaşıyoruz.65 ten sonrası daha keyifli olacak bizim için az kaldı devam böyle...Maşallah mirtoscum çok iyi gidiyorsun hedefe yaklaşıyoruz :)
Pazartesi tartı günümüze günaydınlar olsuunnnn....
Veeeeee bu hafta
Eki Görüntüle 1654401
67.0
Devammmmmmmmmmmm....
Bu hafta 500 gr vermişim. Olsun buna da şükür :) ama çok daha dikkatli olacağım yeni bir hafta olacak İnşallah :)Eki Görüntüle 1654419
maşallah tebrik ederim hepinizi çok güzel kilo verilmişGünaydınlar Eki Görüntüle 1654427 Başlangıç 74,9
Geçen hafta 68,5
Ve bugün 67,7
Geçen haftadan bugüne 800 gr
Yazamadığım 2 gün kaçamaklarım olmasaydı belki daha fazla olacaktı inş bu hafta kaçamak hiç olmayacak
geçmiş olsun blueberry dikkatimi çekti aynı günlerde foruma üye olmuşuz aynı zamnda diyete başlamışız kilolarımız aynı bende reglim ve hastayım bu kadar tevafuk olur mu yaaSelam Kızlar
Yarın tartı günü ve ben maalesef hiç mutlu değilim. Bu hafta çok yoğun bir hafta olması yetmiyormuş gibi hem rahatsızlandım hem de regl oldum ve çok kaçamak yapmasam bile inanılmaz düzensiz beslendimŞimdi Nurofen Cold alıyorum biraz kendimi toparlarım İnşallah ve önümüzdeki hafta eski tempoma dönerim
Tabi ki canım ne demek...herkese günaydın arkadaşlar
maşallah tebrik ederim hepinizi çok güzel kilo verilmiş
mirtoscum benim tartım eşimde çarşamba günü getir demiştim o zaman tartılıcaktım bir kaç gündür reglim 2 gündürde hastayım sürekli ilaç kullandım ben çarşamba tartılıp bir sonraki pazartesiye yazsam olur mu ?
Teşekkür ederim birde öyle deneyeyim bu hafta sadece 400 gram vermişim çok kötüRosebek cim sabah kahvaltı miktarını olabildiğince arttır öğlen de 2 dilim kepekli ekmek ile yemeğini ye ve akşam orucuna gir.inan sabah ne yersen ye kilo vereceksin.Akşam geç yendiği zaman tüm gün çektiğin açlık boşa gidiyor çünkü.Ben akşam orucunun çok faydasını gördüm.tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim :) gerçekten güzel tesadüf umarım ikimiz de mutlu noktalarız bu süreci :)geçmiş olsun blueberry dikkatimi çekti aynı günlerde foruma üye olmuşuz aynı zamnda diyete başlamışız kilolarımız aynı bende reglim ve hastayım bu kadar tevafuk olur mu yaabakalım kilo vermemiz nasıl olacak takibimdesin menülerin çok güzel inşallah istediğimiz kilomuzada kavusuruz
vaaayyyyyyy 1.200 gr maşallah nazarım değmesin süper kilo vermişsinPazartesi tartı günümüze günaydınlar olsuunnnn....
Veeeeee bu hafta
Eki Görüntüle 1654401
67.0
Devammmmmmmmmmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?