Supersin isallah bende gosteririm bu 68 yoruldum amaVe diyete başlayalı tam 30 gün oldu.
Başlangıç kilom 75.3
Bir hafta önce. 69.9
Veeeee bugün
Eki Görüntüle 1636779
68.9
TOPLAMDA 6 KİLO 400 GR VERMİŞ BULUNUYORUM.
Bu hedefleri görüp azminize hayran kalmamak mümkün değil tebrik ediyorum sizi. Bende sizden aldığım hırsla doğum günüme hazırlanıyorum. Hem diyetisyen desteği hemde kendi azmimle hergün spor salonuna gitmemle. Bakalım sonuç ne olacak.İyi akşamlar arkadaşlarım.Bu gün alışverişteydim.İlk hedefim 38 beden yakası kürklü ceketimi aldım. 38 beden pantolon 2. hedef.Az kalmış ama 5 kilo sonra pantolonuma da kavuşuyorum. Aralıktaki evlilik yıldönümümüze hazırlanıyorum. O gün incecik yemeğe gitmek istiyorum.Şimdi bile kendimi çok iyi hissediyorum ama asla asla asla yetmez.55 e kadar devam.O gün boydan çekilmiş zafer resmimi paylaşırım sizinle...
Bunu kime anlatsam anlamaz dı o yüzden sizinle paylaşmak istedim.
Açım ama mutluyum şu an kendimle gurur duyuyorum.
İyi geceler hepinize...
Böreğini ye canım ama öğlen ye 2 dilim nedir ki gün içindeki hareket yok eder onu.Iyi geceler arkadaşlar
Bu sabah uyanınca 2 bardak limonlu su
Kahvaltı yarım kase yoğurt yarım dilim ekmek 3 zeytin
Ara 2 ceviz az miktar kuru üzüm
Akşam 10 tane kadar hamsi 1 kase salata
Yemekten sonra 2 dilim börek yedim malesef
Böreğe kadar iyiydi:)
Bu hedefleri görüp azminize hayran kalmamak mümkün değil tebrik ediyorum sizi. Bende sizden aldığım hırsla doğum günüme hazırlanıyorum. Hem diyetisyen desteği hemde kendi azmimle hergün spor salonuna gitmemle. Bakalım sonuç ne olacak.
Bu arada azmin son gününde fotonuzu sabırsızlıkla bekliyorum
Mrb ilk olarak kolay gelsin bunlari yiyerek haftalik kaç kilo verebiliyorsun? Güzel listeAyrıca bende yatagımın başucuna eskiden içine girdiğim bir pantolonumu koydum.İşe yarıyor kaçamakları azaltıyor.
İş yerindeki arkadaşların o güzel yumurtalı ekmeklerine ve simit teklifleri ne de hayır dedimakşama yine spordayım.
Doktorumun verdiği diyet listesini paylaşıyorum.
Kalkınca : 2 bardak su
Kahvaltı
2 ince dilim kepek ekmeği
2 kibrit kutusu 1/2 yağlı peynir(60 gr)
istediğiniz kadar domates salatalık maydanoz semiz otu yeşil biber
5 adet zeytin veya 2 adet ceviz
açık çay veya ıhlamur veya bitki çayları (şekersiz)
1.ara
1 porsiyon meyva
1 su bardağı ligth süt veya 1 kutu ayran
ÖĞLE
Bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilave ediniz)
1 kase çorba(çorba yenmiyorsa +1 dilim kepek ekmeği)
3 adet (90 gr) ızgara veya haşlama veya buğulama et/tavuk/balık veya onlar yenmiyorsa 3 dilim peynir veya 9-12 adet kuşbaşı etli yemek(susuz)
1 ince dilim kepekli ekmek
2.ara
1/2 paket diyet büskivi veya 2 adet kepekli grissini veya 1 adet kepekli galeta veya 1/2 paket mısır patlağı
3.ara
1 porsiyon meyve
1 su bardağı light süt veya 1 kutu ayran
AKŞAM
Bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilave ediniz)
6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
1 kase ligth yoğurt (150 gr)
1 ince dilim kepekli ekmek
Yani arkadaşlar 1 haftalık diyet listem bu şekilde haftaya cumartesi biraz daha değişecek diyetisyenimin dediğine göre.
Tabi bu ölçüm sonuçlarına göre verilmiş bir diyet menüsü. Spora iş çıkışı gittiğimden dolayı ara ve akşam yemeklerinin yerlerini değiştiriyorum. Aynı zamanda meyve değişim listem de var onu yanıma almamışım. 1 porsiyon meyveden kasıt ne ona göre ayar yapıyorum.
1.60 boy 59.85 kilo yaş 30 (hedef 55 )
Mutlulukla ve sağlıkla kalın
Diyet listem yeni bu 5.günün bu cumartesi tartılacağım. Diyetisyenim aynen uygulanırsa 1.5 kilo civarı verebilirsin dedi. Ama bazı kişilerin metabolizması farklıdır. Belki geldiğinde 800 gr vericeksin belki 1.5 kilo dedi. ama uygulamaya devam edersen 1.5 -2 kilo arası gider dedi. Aç kalma yok Sadece şekersiz çay yoruyor ama alıştım gibi. 2 hafta listeye bakalgillerde eklenecek. yada kahvaltıya yumurta da eklenecek Yasemen ...Mrb ilk olarak kolay gelsin bunlari yiyerek haftalik kaç kilo verebiliyorsun? Güzel liste
Çok güzel vermişsniz tbr ederim..Azim herşey işteMerhabalar bende yeni takip etmeye başladım sizi hemen hemen aynı tarihlerde baslamisiz diyete 10Agustosta başladım 71.8den şuan 62.9a düştüm benimde hedefim 55 en kısa surede incecik oluruz ins:)
Merhabalar bende yeni takip etmeye başladım sizi hemen hemen aynı tarihlerde baslamisiz diyete 10Agustosta başladım 71.8den şuan 62.9a düştüm benimde hedefim 55 en kısa surede incecik oluruz ins:)
Merhabalar bende yeni takip etmeye başladım sizi hemen hemen aynı tarihlerde baslamisiz diyete 10Agustosta başladım 71.8den şuan 62.9a düştüm benimde hedefim 55 en kısa surede incecik oluruz ins:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?