75 ten 55 e giden yolumda...

merhaba hepinizi tebrik ederim.... ben 10 ağustosta sezeryanla doğum yaptım bir kızım oldu :) 60 kg hamile kaldım 75 ile doğum yaptım bugün 71 günlüğüz tekrar 60 kg oldum fakat hamileliğe hazırlık dönemimde aldığım 10 kg var hedef ilk önce 55 daha sonra inşallah 50 sizinle motive olup nasipse bu gün yola başlıyorum umarım bende başarılı olurum....

Iyi geceler arkadaşlar
Bu sabah uyanınca 2 bardak limonlu su
Kahvaltı yarım kase yoğurt yarım dilim ekmek 3 zeytin
Ara 2 ceviz az miktar kuru üzüm
Akşam 10 tane kadar hamsi 1 kase salata
Yemekten sonra 2 dilim börek yedim malesef
Böreğe kadar iyiydi:)

Az kaldı inş mirtoscum bende 65 i görünce gidip kıyafet alacam sabırsızlarıyorum
Kasım'ın 27 su kızımın dogum günü bende o gün incelik olmak istiyorum evlenme yıldönümü Ocak ta o çok uzak hedef olur :) Kasım sonu inş hedefimize ulaşacaz arkadaşım iyi ki varsın :)

sizi gordukce hirslaniyorum Allahim bende 6li rakamlari gorecek miyim tartida...
oglen aksam bir arada yediklerim:
haslanms karnanahar bir kase yogurt
bir porsiyon ezogelin corba
2 dilim ekmek
bir porsiyon yesil salata
boylece bugunu kapatiyorum yemek acisindan. saat 17.00 itibariyle aksam orucum basliyor.
birazdan yuruyuse gidecegim ins 1 saat yurumeyi planliyorum.
yok mu benim gibi 79lardan 60lari hedefleyen???

Bu hedefleri görüp azminize hayran kalmamak mümkün değil tebrik ediyorum sizi. Bende sizden aldığım hırsla doğum günüme hazırlanıyorum. Hem diyetisyen desteği hemde kendi azmimle hergün spor salonuna gitmemle. Bakalım sonuç ne olacak.
Bu arada azmin son gününde fotonuzu sabırsızlıkla bekliyorum

Böreğini ye canım ama öğlen ye 2 dilim nedir ki gün içindeki hareket yok eder onu.

Ayrıca bende yatagımın başucuna eskiden içine girdiğim bir pantolonumu koydum.İşe yarıyor kaçamakları azaltıyor.
İş yerindeki arkadaşların o güzel yumurtalı ekmeklerine ve simit teklifleri ne de hayır dedim akşama yine spordayım.
Doktorumun verdiği diyet listesini paylaşıyorum.

Kalkınca : 2 bardak su
Kahvaltı
2 ince dilim kepek ekmeği
2 kibrit kutusu 1/2 yağlı peynir(60 gr)
istediğiniz kadar domates salatalık maydanoz semiz otu yeşil biber
5 adet zeytin veya 2 adet ceviz
açık çay veya ıhlamur veya bitki çayları (şekersiz)

1.ara
1 porsiyon meyva
1 su bardağı ligth süt veya 1 kutu ayran

ÖĞLE
Bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilave ediniz)
1 kase çorba(çorba yenmiyorsa +1 dilim kepek ekmeği)
3 adet (90 gr) ızgara veya haşlama veya buğulama et/tavuk/balık veya onlar yenmiyorsa 3 dilim peynir veya 9-12 adet kuşbaşı etli yemek(susuz)
1 ince dilim kepekli ekmek

2.ara
1/2 paket diyet büskivi veya 2 adet kepekli grissini veya 1 adet kepekli galeta veya 1/2 paket mısır patlağı

3.ara
1 porsiyon meyve
1 su bardağı light süt veya 1 kutu ayran

AKŞAM
Bol salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilave ediniz)
6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
1 kase ligth yoğurt (150 gr)
1 ince dilim kepekli ekmek

Yani arkadaşlar 1 haftalık diyet listem bu şekilde haftaya cumartesi biraz daha değişecek diyetisyenimin dediğine göre.
Tabi bu ölçüm sonuçlarına göre verilmiş bir diyet menüsü. Spora iş çıkışı gittiğimden dolayı ara ve akşam yemeklerinin yerlerini değiştiriyorum. Aynı zamanda meyve değişim listem de var onu yanıma almamışım. 1 porsiyon meyveden kasıt ne ona göre ayar yapıyorum.
1.60 boy 59.85 kilo yaş 30 (hedef 55 )

Mutlulukla ve sağlıkla kalın

günaydın kızlar bu gün başlangıç olarak 2 fincan sade nescafe 2 bardak limonlu su az öncede kahvaltı yaptım 5 zeytin 3 dilim ekmek salça sosu 1 yumrta ince bir dilim peynir salatalık dereotu maydanoz hadi bakalım hayırlısı.. sabah kızım sayesinde çok erken uyandığım için kahvaltı ya kadar sürekli bişiler içiyorum tabiki şekersiz..... herkese musmutlu günler.....

Mrb ilk olarak kolay gelsin bunlari yiyerek haftalik kaç kilo verebiliyorsun? Güzel liste

Merhaba herkese. MIRTOS sen akşam orucunda baya tecrubelisin. Bişi sormak istiyorum. 16 saat oruç tutuluyor ya. Acaba ben aksam 8 de yesem ve öğlen 12 de kahvaltı yapsam etkili olurmu? Ailece bir arada olduğumuz öğün sadece akşamları.

Mrb ilk olarak kolay gelsin bunlari yiyerek haftalik kaç kilo verebiliyorsun? Güzel liste
Diyet listem yeni bu 5.günün bu cumartesi tartılacağım. Diyetisyenim aynen uygulanırsa 1.5 kilo civarı verebilirsin dedi. Ama bazı kişilerin metabolizması farklıdır. Belki geldiğinde 800 gr vericeksin belki 1.5 kilo dedi. ama uygulamaya devam edersen 1.5 -2 kilo arası gider dedi. Aç kalma yok Sadece şekersiz çay yoruyor ama alıştım gibi. 2 hafta listeye bakalgillerde eklenecek. yada kahvaltıya yumurta da eklenecek Yasemen ...

Kızlar merhaba maaşallah çok azimli ilerliyorsunuz..Bende kilo vermek istiyorum bir gruba dahildim daha önce ama Ramazan falan girince araya bıraktım maalesef. Şimdi sizlerle tekrar devam etmek istiyorum.
2 gündür diyet yapıyorum bende,arkadaşımla da iddiaya girdik ilk 65 gören herhangi bir kıyafet alacak :))sizle olursam daha hırslı olurum en azından kaçamak yapmam diye düşünüyorum. 69,800 şuanki kilom. Hedefim ilk olarak 65 sonrasına Allah kerim bakalım.

Merhabalar bende yeni takip etmeye başladım sizi hemen hemen aynı tarihlerde baslamisiz diyete 10Agustosta başladım 71.8den şuan 62.9a düştüm benimde hedefim 55 en kısa surede incecik oluruz ins:)

kizlar sanslisiniz bakin vermeniz gereken 5-6 kilo varmis yapabilirsiniz sakin vazgecmeyin!!! burada Mirtos arkadasimizin hedefi 20 kilo vermekti yarisindan fazlasi gitti bile :) benim de hedefim ilk olarak 79'dan 70e inebilmek sonrasinda da 70->63 insallah basaracagiz pes etmek yok kendimiz icin sagligimiz icin cocuklarimiz esimiz icin..

Merhabalar bende yeni takip etmeye başladım sizi hemen hemen aynı tarihlerde baslamisiz diyete 10Agustosta başladım 71.8den şuan 62.9a düştüm benimde hedefim 55 en kısa surede incecik oluruz ins:)

Selam kızlar
Bugun sabah tam buğday lavaşa beyaz peynir domates
Öğlen 2 adet kabak dolması ve yoğurt yedim
Arada kuru incir ve badem
Akşam buğdaylı pazı çorbası içicem
Yarım saat yürüyüş yaptım ve 8 kat merdiven çıktım

Bende yediklerimi yazayım:) kahvaltıdan hemen önce zencefil tarçın cayima limon sıkıp içtim daha sonra az peynir zeytin omlet dereotu semizotu maydanoz salatalık domates yedim öğlende tam tahilli iki dilim ekmek arasına peynir yeşillik koyup sandviç gibi yedim bir de mandalina yedim calistigim için öğle arası çıkıp 40dk yurudum şimdi ara ogunumde yine bir mandalina aksama ins domatesli şehriye çorbası yapicam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…