Hoşgeldin canım sen yeter ki başla.biz nurla başlayalı 55 gün oldu 8.5 kilo gitti bile.Başla ve 3_4 ay işim gücüm bu olacak diye kendini motive et yeter ki.2, 3 derken bir bakmışsın 10 kilo olmuş.Haydi bakalım yarından itibaren başla.pazartesi tartı günümüz.HERKESE merhaba, gunlugunuz bana çok samimi geldi
Katılabilir miyim? 3 çocuğum ve yaklaşık 15 -20 kilo fazlalığı var.Nedense kilo veremem korkusu var.Ama bugün sizi okuyarak başladım. Tartım bozuk ama 75 kg civariyim. En az 60 olmam lâzım. Boy 1.60.Rüyamda eşim boşanmak istiyordu.Cok etkilendim.Çözümsüz değil sonucta
HERKESE merhaba, gunlugunuz bana çok samimi geldi
Katılabilir miyim? 3 çocuğum ve yaklaşık 15 -20 kilo fazlalığı var.Nedense kilo veremem korkusu var.Ama bugün sizi okuyarak başladım. Tartım bozuk ama 75 kg civariyim. En az 60 olmam lâzım. Boy 1.60.Rüyamda eşim boşanmak istiyordu.Cok etkilendim.Çözümsüz değil sonucta
Kahvaltı 2 ince dilim ekmek, peynir, omlet , domates, salatalık
Öğle 1 kase çorba, 1 kase bamya,1.5 d.ekmek
ARA BİRAZ kavun
Aksama da ekmeksiz bir yemek protein salata gibi
Maşallah tebrik ederim canım çok iyiTartı günümüze günaydııınnnn...
Diyete başlayalı tam 60 gün oldu.
Başlangıç kilom 75.3
Geçen hafta. 67.0
Veee bu hafta:
Eki Görüntüle 1661928
65.8
Toplamda 9 kilo 500 gr vermiş bulunmaktayım.
Moral bozmak yok.Tabi ki olacak böyle şeyler.Çok yoğun geçirdiğimiz haftalar bende hiç kendimle ilgilenemen.Bu diyet işi keyfe keder bir iş.Sakin günlerde konsantre olabiliyor insan.Buralarda kal nurcum çok geçmiş olsun.Beraberce halledeceğiz bu kiloları merak etme sen...Maşallah tebrik ederim canım çok iyi
gidiyorsun bu akşam orucunu ben yapamıyorum malesef süt veriyorum die ama bu hafta çocuklar hastaydı die hiç dikkat edemedim ne bulduysam yedim ve sonuç ortada buraya yazınca diyette oldugumu hissediyorum ama yezmayınca o kadar dikkat edemiyorum lütfen birbirimize destek olup beraber kurtulalım bu kilolardan
Durma zamanları insan çok sinir oluyor ama sonrası daha hızlı olacak sen aynen bildiğin gibi devam et Vazgeçmek umutsuz olmak yok...Herkese merhaba. Bu hafta çok dikkat etmeme rağmen gr veremedim ve bu beni biraz üzdü. Ama napalım 1 hafta durdu diye pes edicek değilim. Devam...Eki Görüntüle 1661936
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?