75 ten 55 e giden yolumda...

Hoşgeldin canım sen yeter ki başla.biz nurla başlayalı 55 gün oldu 8.5 kilo gitti bile.Başla ve 3_4 ay işim gücüm bu olacak diye kendini motive et yeter ki.2, 3 derken bir bakmışsın 10 kilo olmuş.Haydi bakalım yarından itibaren başla.pazartesi tartı günümüz.

Günaydın kızlar,
Buraya yazmaya pek vakit bulamadım, ama diyeti de bırakmadım kesinlikle,
Kendimi 75 kilo sanıyordum 77 kiloymuşum, başlayalı 17 gün kadar oldu 3 kilo verdim 74 kiloyum şuan.
Aynen devam :)
Düzenli olarak yazmaya çalışacağım :)

Kahvaltı 2 ince dilim ekmek, peynir, omlet , domates, salatalık
Öğle 1 kase çorba, 1 kase bamya,1.5 d.ekmek
ARA BİRAZ kavun
Aksama da ekmeksiz bir yemek protein salata gibi

Cepten girdiğim için saçma sapan alıntılar yapmışım. Neyse herkese Günaydın
kahvaltı 1.5 d.ekmek yarım ev poğaça, peynir, omlet biraz, domates, salatalık, çay
ara leblebi
öğlen çorba, bamya birer kase,3 kaşık yoğurt

Günaydın lar olsun cumartesiye...
Kızlar haftasonu diye kaçamak yok emi.Pazartesi tartı günümüz.2 gün çok sıkı ya alıyoruz haydi.Çok yürüyüp az yiyoruz bugün.Ev işi serbest.Heyecanla sonuçları bekliyorum.Yüzümüz gülsün... Akşam erken bırakıyoruz yemeyi.Akşamları form çayı içiyoruz 2 gün.Aç yatıyoruz veee incecik olmaya devam ediyoruz...

Tartı günümüze günaydııınnnn...
Diyete başlayalı tam 60 gün oldu.
Başlangıç kilom 75.3
Geçen hafta. 67.0
Veee bu hafta:

65.8

Toplamda 9 kilo 500 gr vermiş bulunmaktayım.

Günaydınlar
Bugün tartı günü ama bu hafta hastalık düzensiz ve dikkatsiz beslenme sonucu

Malesef +100 gr olarak döndü
Bu hafta daha dikkatli olup eski beslenme düzenime dönüyorum

Maşallah tebrik ederim canım çok iyi
gidiyorsun bu akşam orucunu ben yapamıyorum malesef süt veriyorum die ama bu hafta çocuklar hastaydı die hiç dikkat edemedim ne bulduysam yedim ve sonuç ortada buraya yazınca diyette oldugumu hissediyorum ama yezmayınca o kadar dikkat edemiyorum lütfen birbirimize destek olup beraber kurtulalım bu kilolardan

Herkese merhaba. Bu hafta çok dikkat etmeme rağmen gr veremedim ve bu beni biraz üzdü. Ama napalım 1 hafta durdu diye pes edicek değilim. Devam...

Moral bozmak yok.Tabi ki olacak böyle şeyler.Çok yoğun geçirdiğimiz haftalar bende hiç kendimle ilgilenemen.Bu diyet işi keyfe keder bir iş.Sakin günlerde konsantre olabiliyor insan.Buralarda kal nurcum çok geçmiş olsun.Beraberce halledeceğiz bu kiloları merak etme sen...

Herkese merhaba. Bu hafta çok dikkat etmeme rağmen gr veremedim ve bu beni biraz üzdü. Ama napalım 1 hafta durdu diye pes edicek değilim. Devam...Eki Görüntüle 1661936
Durma zamanları insan çok sinir oluyor ama sonrası daha hızlı olacak sen aynen bildiğin gibi devam et Vazgeçmek umutsuz olmak yok...

Sabah uyanınca 2 bardak limonlu su
Kahvaltı 1 elma
Öğle 100 gr yağsız kıyma ve 1 yumurta ile yağsız kıymalı yumurta yarım dilim tüm tahıllı ekmek yarım domates salatalık maydanoz yarım kase yoğurt

Iyi akşamlar
Ara yarım avuç leblebi
Akşam 1 tabak taze fasulye 3 kaşık pirinç pilavı
Ara 1 bardak süt 5 fındık
Yatmadan yeşil çayla günü kapatacam
Bugün tekrar diyet moduna girdim şükürler olsun yoksa ipin ucu kaçtı mı yakalayamazdım bu arada internette 30 günlük squat programı buldum 30 gün yapacam bakalım bugün 2. Günümdü
Bi de 45 dk yürüyüş yaptım bugün iyi bi gün oldu sanırım

Merhaba, azminizi gordum hayran kaldim size, tebrikler! Ben de dun basladim diyete ama belirli bir listem yok sizin yediklerinizden de yola cikarak kafamda bir taslak olusturdum simdilik. 79 kilom boyum 1.70 evlendigimde iki sene oncesi yani 63 kiloydum herkes fizigime ozenirdi evlenip yurtdisinda yasamaya baslayinca cok hizlibir sekilde kilo aldm cok uzuluyorum artik bu gidise bir dur dmek istiyorum. İlk hdefim 70e inmek spor yapmayi cok seviyorum belki bu avantajim olur . siz step aerobic denediniz mi hic? Youtube da Jenny Ford videolari ile her gun 1 saat step aerobic yapmayi planliyorum ve de carsamba gunu spor salonuna baslayacagm orda da yuruyus ypmayi dusunuyorum yasadgmz yer cok sicak disarida yurunmuyor... Umarim ben de bir basari hikayesiyle aranzda olurm

Merhabalar iki gündür sayfayı takip ediyorum. Bende size katılmaya karar verdim. Ve geçen cumartesi diyetisyene gittim. Cumartesi gününden beri diyet listeme uymakla birlikte her akşam düzenli spor yapmaya karar verdim. Tam 5 kilo fazlam var 59.85 i gördüm. Hedef şuan için 55
Geçen sene evlendim ve 1 senede 4 kilo kadar almışım. Aktif spor yaparım. Ama spora ara verip abur cuburları mideye indirince böyle gelsin kilolar
Mirtos seninle beraber bu yola başkoydum :d
Diyetisyen listemi daha sonrasında paylaşacağım ama seninkine benzer bir liste yani kilolara sağlıkla veda ediyorsunuz

3 gündür canım cıktı diyebilirim. Akşam iş çıkışı spora gidip 5.5 km hızlı tempoda yürüyüş ve koşma yapıyorum. Daha pilatese başlamadım

Aranıza hoş geldim . Bende sizin gibi kilo fotolarımı paylaşıp motive olacağım. Bakalım hayırlısı

Merhabalar
Birkaç gündür beslenme düzenimi paylaşamadım yoğunluktan kusura bakmayın.
Bugun sabah 40 dk yürüyüş
Tam buğday lavaşa sarılı peynir domates salatalık
Öğlen 3 tane mercimek köftesi
Akşam fırında sebzeli dana incik
1,5 lt su içtim 1 lt daha içerim.
Yarın görüşmek üzere hepimize kolay gelsin :)

kizlar merhaba turkiyeyle aramzda 7 saat fark var o yuzden ben kahvaltiyi yazoyorum smdi
sabah bir buyuk bardak elma sirkeli ilik su 1 yumurta 3 dilim ekmek cok az beyaz peynir (kibrt kutusndan kucuk) 6 zeytn bir domates.
Ekmegi azaltmam lazim
birde 30 dk step aerobic yaptm.
Aksam orucuna ben de basliyorum bgun itibariyle insallah ama 16.00 bzm icin cok erken ben 17.00 hc olmzsa 18.00 i deneyecegim. Mutlaka aksam orucu kizlar kesinlikle midenin bos olmasi lazim geceleyin birde cok uyumayin cok uyumak kilo aldiriyor!!! insallah guzel sonuclar aliriz :)

İyi akşamlar arkadaşlarım.Bu gün alışverişteydim.İlk hedefim 38 beden yakası kürklü ceketimi aldım. 38 beden pantolon 2. hedef.Az kalmış ama 5 kilo sonra pantolonuma da kavuşuyorum. Aralıktaki evlilik yıldönümümüze hazırlanıyorum. O gün incecik yemeğe gitmek istiyorum.Şimdi bile kendimi çok iyi hissediyorum ama asla asla asla yetmez.55 e kadar devam.O gün boydan çekilmiş zafer resmimi paylaşırım sizinle...
Bunu kime anlatsam anlamaz dı o yüzden sizinle paylaşmak istedim.
Açım ama mutluyum şu an kendimle gurur duyuyorum.
İyi geceler hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…