75 ten 55 e giden yolumda...

Hatsab sende çok güzel vermissin. Senin cvbini alinti yapmak istedim ama sorun oldu.
Sen neler yaptin? Nasıl verdin kilolari

Hatsab sende çok güzel vermissin. Senin cvbini alinti yapmak istedim ama sorun oldu.
Sen neler yaptin? Nasıl verdin kilolari
Ben 1yil önce evlendim verdiğim 9kiloda bir yıl içinde verip aldigim kilolar.Ben 9 kilo verdim ama boyum cok kisa 1.53 belli olmuyor verdigim öncelikle esim de benle diyet yaptı çok hareketsiz yaşıyorduk her akşam işten gelince evimizin yakınında spor aletleri olan park var o da yuruyus yapip alet çalıştık beyaz ekmeği tamamen bıraktım uno tam tahilli ekmek günde en fazla iki dilim yedim işten geldigimizde tembellik edip yuruyuse çıkmamaya başladık bende her akşam dolmuş yerine yürüyerek 1saatte evime geldim eşimin işyeri de yol üzerinde olunca yolun yarısında buluşup yuruduk herşeyden yedim ama kıstim eskiden abartarak yerdim şimdi tadına bakarak:) daha once öğlenleri hep dışarıdan yerdim şimdi hep evden goturuyorum 3-4hafta kilo veremedi m yerinde saydim sanırım hem regl öncesi old ve yediklerimi arttırıp spor yapmamak sebepti kendime söz vermiştim 5kilo verince bisiklet alacaktım 8kilo verdim cumartesi bisikleti aldım şimdi akşamları eliptik bisikletimde çalışıyorum twist yapiyorum bir de trambolinim var onda zipliyorum ayrıca bayramda bile yemedim tatlı ile çok aram yok çok canim isterse bir tablet bitter çikolata yada dondurma yedim aslında hedefim 50ama o şuan çok uzak bi hedef aynı zamanda tiroid hastayim çok uzun oldu ama ins en kısa zamanda istediğimiz ve mutlu olduğumuz kilo da oluruz:)

Canım ben geçen sene Eylülde 81 kiloydum.Yardımı olursa...

Mitos mrb seni takip ediyorum
Akşam 5 ten sonra yemeyerek mi verfin bütün kilolaruni

Iyi geceler hanımlar bugünde güzel geçti sabah peynir 3 tane zeytin 1 dilim ekmek
Öğlen yeşil fasulye yoğurt
Akşam 1 kase çorba 10 çatal et birazda üzüm
2 lt su-2 bardak yeşil çay ,20 dk spor anca oldu
Bakalım yarın sabah eksi olacakmı

bugunun listesi
sabah 1 bardak sirkeli su
1 bardak limonlu su
1 haslnms yumurta 1 domates 5-6 zeytin bir parca peynir 2 dilim tam bugday ekmegi
ara 1 mandalina
oglen 1 dilim tambugday ekmegi ustune bir dilim peynir
aksm 1 kozlnms patlican 4-5 firin kofte salata
2.5 litre su 1 bardak yesilcay
30 dk step 1 saat tempolu yuruyus.
17.00dan itibaren aksam orucu basladi.

Bu arada ben tam bir tatli hastasiydim. tatli yemedgmde mutsuz hissederdm. ama artik tamamen biraktm sekerli hcbirsey yemiyorum. 4 gun oldu baslayali. 4 gunde bile vucudumdaki o hantallik hissi gitti gbi hissediyorum. :) nefse dur dmek lazim. Peygamber Efendimiz'in dedgi gbi "insanogluna belini dogrultacak kadar bir parca yemesi yeterlidir ama o dha fazlasini ister"

Canım ben geçen sene Eylülde 81 kiloydum.Yardımı olursa...

Mirtos cum kendinle beraber bircok kisiyi daha degstrdin sana cok sey borcluyum gerckten asla boyle diyetmis spormus ypamayacagmi dusunurdm cok tesekkur ederm ben daha yolun cook basindaym ama inancim tam eski halime bekarken ki gibi 63lere inecegime Allahn izniyle inaniyorum.

Mirtos bende çok TSK ediyorum sana yeniden gaza getirdin beni son zamanlar da salmıştım biraz bide gece yatmadan önceki tarcinli yeşil çayı senden öğrenip içtim yine semizotu nun kilo verdirdigini sen öğrenip listeme ekledim:)

Arkadaşlar merhabalar, dayanışmanıza ve azminize hayran kaldım.Ortadan oldu biliyorum ama bende katılmak istiyorum.Acaba gruba dahil edebilir misiniz?
Neler yediğimizi yazıyoruz sanırım birde kilo bildirimi yapıyoruz sanırım.
Olursa bende yarın başlamak istiyorum...

Hoşgeldin. Bende yeni geldim çok güzel ilerliyorlar. İmrenmemek mümkün değil :) İnsana yapabilirim arzusu geliyor. Arkadaşlar umarım bize de destek olurlar aralarına alıp...

Hoşgeldin. Bende yeni geldim çok güzel ilerliyorlar. İmrenmemek mümkün değil :) İnsana yapabilirim arzusu geliyor. Arkadaşlar umarım bize de destek olurlar aralarına alıp...

ÇOK SEVİNDİM NASIL YAPIYORSUNUZ?İLDİRİMLERİNİZİ NE ZAMAN VERYORSUNUZ?

Merhabalar hepiniz hoşgeldiniz aramıza.Günlük yazabilirsek yediklerimizi yazıyoruz.Ama en önemlisi ve en büyük etken pazartesi tartı günümüzün heyecanı.Tartı üstünde çekilmiş fotolarımızı yüklüyoruz.Pazartesi gelirken daha azimli oluyor insan.Tekrar hoşgeldiniz.Haydi bakalım işimiz gücümüz bu olsun bir müddet. Bu kendimize hediyemiz, kendimize ayırdığımız zaman.
Aç yatmak huzurludur be kilolar uyurken gider.Yaşasın akşam orucu ....

Bugün yediklerini yazayım...
Kahvaltıdan önce 2 bardak limonlu su
Kahvaltı: 3 dilim kepekli ekmek
Peynir
Zeytin
Domates

Öğlen: 4 ymk kaşığı kuru fasulye
1 dilim kepekli ekmek. Saat 13.00)
Daha da bir şey yiyemedim.Ama siz saat 15.00 da mutlaka az bir öğün yapın...
Yatmadan önce tarçın çubuklu yeşil çay
Bu gün 1.5 litre ancak su içebildim. Nöbetçi olduğum günler spor yapamıyorum yorgunluktan.Bu gün gibi...

Iyi akşamlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Bu sabah kalkınca 1 bardak limonlu su
1 armut
2 saat sonra kahvaltı 2 dilim ekmek 5 zeytin peynir 1 yeşil biber
Öğle yarım pide 1 kase salata yarım şiş kıyma
Akşam yemek yemedim yerine 4 bisküvi 1 avuç ta çerez yedim
Bu ara su içemiyorum su içmeyende cnm sürekli atıştırmak istiyo
Yarın diyetisyene gidecem sanırım dengesiz beslenmekten kalsiyum ve kan değerlerim çok düşük çıktı kanım zaten daha önce de çok düşüktü yarın dan itibaren diyetisyenin verdiği listeye göre beslenecem
Yarın görüşürüz öpüyorum

bugun orucluydum o yuzden yediklerim biraz degisti
sahurda 2 haslanmis yumurta peynir zeytin domates 3 dilim tambugday ekmegi 1 kase yogurt 3 bardak su icebildim
iftarda 2 porsiyon ayran asi corbasi 1 porsiyon tavuk sote salata 2 dilim tambugday ekmegi

birazdan spora baslayacagim gun icinde hic su icemedgimden ve hic spor yapamadigimdan 1 saat Leslie ile yurume 30 dk yapabilirsem 1 saat Jenny Ford ile step yapmayi planliyorum.

Günaydın kızlar. Dün menü yazmayı tamamen unutmuşum. Akşam evde maraton oluyor resmen. İlk okula başlayan kızım var ve maalesef ders sorunumuz var. 12'ye kadar ders yaptık. Bi düzene oturur umarım.
Dünkü Menüm
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 4 zeytin
Ara : 1 elma
Öğlen: Salata, patlıcan, 4 kaşık bulgur
Ara : 1 elma, biraz alıç
Akşam: 1 kase çorba , 2 adet patates kızartması, 4 dilim pastırma (bu fazla oldu sanırım)
3 lt su, 2 kupa yeşil çay, ama spor yapamadım maalesef bende

Günaydın kızlar;
Teşekkürler bende ptesi tartı bildirimimi yaparım.
Sabah:2 dilim kepeklı ekmek,1 bardak tek şekerli çay,3 adet zeytin,domates,salatalık,1 dilim hindi salam:)
Umarım az kalorili bir gün olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…