Ben 1yil önce evlendim verdiğim 9kiloda bir yıl içinde verip aldigim kilolar.Ben 9 kilo verdim ama boyum cok kisa 1.53 belli olmuyor verdigim öncelikle esim de benle diyet yaptı çok hareketsiz yaşıyorduk her akşam işten gelince evimizin yakınında spor aletleri olan park var o da yuruyus yapip alet çalıştık beyaz ekmeği tamamen bıraktım uno tam tahilli ekmek günde en fazla iki dilim yedim işten geldigimizde tembellik edip yuruyuse çıkmamaya başladık bende her akşam dolmuş yerine yürüyerek 1saatte evime geldim eşimin işyeri de yol üzerinde olunca yolun yarısında buluşup yuruduk herşeyden yedim ama kıstim eskiden abartarak yerdim şimdi tadına bakarak:) daha once öğlenleri hep dışarıdan yerdim şimdi hep evden goturuyorum 3-4hafta kilo veremedi m yerinde saydim sanırım hem regl öncesi old ve yediklerimi arttırıp spor yapmamak sebepti kendime söz vermiştim 5kilo verince bisiklet alacaktım 8kilo verdim cumartesi bisikleti aldım şimdi akşamları eliptik bisikletimde çalışıyorum twist yapiyorum bir de trambolinim var onda zipliyorum ayrıca bayramda bile yemedimHatsab sende çok güzel vermissin. Senin cvbini alinti yapmak istedim ama sorun oldu.
Sen neler yaptin? Nasıl verdin kilolari
Canım ben geçen sene Eylülde 81 kiloydum.Yardımı olursa...sizi gordukce hirslaniyorum Allahim bende 6li rakamlari gorecek miyim tartida...
oglen aksam bir arada yediklerim:
haslanms karnanahar bir kase yogurt
bir porsiyon ezogelin corba
2 dilim ekmek
bir porsiyon yesil salata
boylece bugunu kapatiyorum yemek acisindan. saat 17.00 itibariyle aksam orucum basliyor.
birazdan yuruyuse gidecegim ins 1 saat yurumeyi planliyorum.
yok mu benim gibi 79lardan 60lari hedefleyen???
Canım ben geçen sene Eylülde 81 kiloydum.Yardımı olursa...
Hoşgeldin. Bende yeni geldim çok güzel ilerliyorlar. İmrenmemek mümkün değil :) İnsana yapabilirim arzusu geliyor. Arkadaşlar umarım bize de destek olurlar aralarına alıp...Arkadaşlar merhabalar, dayanışmanıza ve azminize hayran kaldım.Ortadan oldu biliyorum ama bende katılmak istiyorum.Acaba gruba dahil edebilir misiniz?
Neler yediğimizi yazıyoruz sanırım birde kilo bildirimi yapıyoruz sanırım.
Olursa bende yarın başlamak istiyorum...
Hoşgeldin. Bende yeni geldim çok güzel ilerliyorlar. İmrenmemek mümkün değil :) İnsana yapabilirim arzusu geliyor. Arkadaşlar umarım bize de destek olurlar aralarına alıp...
.Günlük menü bildirimi pazarteside tartı günü takip ettiğime göre, pek aktif olmuyorlarÇOK SEVİNDİM NASIL YAPIYORSUNUZ?İLDİRİMLERİNİZİ NE ZAMAN VERYORSUNUZ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?