Bugün yeni doğmuş bir bebeği görmek için hastahaneye gittim. 75 kiloyken herkes benden zayıf gibiydi. Bu gün baktım hastahanede otururken herkes benden şişmandı. Bu ne güzel bir his Allah ım.34 beden kot pantolon zor iliklenirken 29 beden kot bol geliyor.Hiçbir kıyafetim sıkmıyor herşey rahat , oturup kalkarken bluzumun önünü çekiştirmiyorum artık.Bu benim için o kadar güzel şeyler ki.
Ama daha zayıf değilim.Kilo verdikçe daha çok hırslanıyorum ama bu kez de yememeyi abartıyorum.Benim yaptığım sağlıklı olmaktan çıktı.Birkaç kilo sonra haftalık 500 gr verecek şekilde ayarlayacağım diyeti.
Bacaktan ibaret olan ben incecik bacaklarımla çok mutluyum.55 in hayaliyle duruyorum. 10 kilo verdim ve 5 kilo sonra ortaokulda gördüğüm kilomu görücem.Bu sefer kilo fazlalığı sıfırlanacak bu havayı bozmayacağım.Aynen devam hep birlikte. .
Tam 63 gün oldu 10 kilo bitti şükür...Tebrikler mitos muhteşemdir
O bluz çekiştirmek iğrenç bir duygu(
Kaç kilo verdim ne kadar zamanda
Ayyy süper ya 5 te sonra yemememi tek kuralın ??Tam 63 gün oldu 10 kilo bitti şükür...
İlk değil geçen sene de 20 kilo verdim ama babamın ameliyat ve hastalığından sonra hastahanede geçirilen 3.5 ayda kontrol edemeyip 8 kilosunu geri aldım malesef.Ayyy süper ya 5 te sonra yemememi tek kuralın ??
Birde ilk diyet tecrüben mi?
Nurcum artık havalar soğudu soğuk su miktar olarak az içilebiliyor.Oda sıcaklığında 1.5 lt su şişesini hergün oturma odana veya işyerine koy saat başı iç .Sabahta limonlu suyumuz var zaten 2 bardak 2 lt olur. Bende 2 lt den fazla içemiyorum.Fazlası eziyete dönüşüyor zaten.Arkadaşlar iyi akşamlar
Bugünkü diyetisyen maceram hüsranla sonuçlandı sabah gittim kiloma boyuma baktı ve dedi ki. Vucüt kitle endeksin 25,1 yani dedim:) dedi ki süt veriyorsun ve kilo sınırında degilsin dolayısıyla şu an sana vereceğim diet seni zayıflatın ama ılerde çok hızlı kilo almanı ve daha zor vermeni sağlar dedi şimdilik sadece şekeri hayatından çıkarmaya çalış dedi
Yani yine kendımın doktoru olacam
Şimdi sizlerden yardım istiyorum ben hiç su içemeyen biriyim önceden hiç içmezdim 2 ay önce mirtos U okumaya okumaya başlayınca hayatıma suyu ekleyip abur cuburu çıkardım ve yaklaşık 7,5 kilo verdim son 2 haftadır su içemiyorum ve kilo vermem de durdu bu konuda yardım istiyorum nasıl su içebilirim
nurcum bende hic su icemiyordum ama isyerinde bir program bilgisayarda her saat 1 bardak suyunuzu ictiniz mi diye uyariyor onu gorunce hemen cuk bir bardak iciyorum. Eger sende bilgisayar basindaysan mailini atarim sana. Birde cep telefonuna uygulama var indir oda uyariyor seni. Ve inan her saat basi icersen zorla icmiyorsun. Benim doktorum yuzde 15 odem atmissin dedi. Sirf bu hafta su ictigimdenArkadaşlar iyi akşamlar
Bugünkü diyetisyen maceram hüsranla sonuçlandı sabah gittim kiloma boyuma baktı ve dedi ki. Vucüt kitle endeksin 25,1 yani dedim:) dedi ki süt veriyorsun ve kilo sınırında degilsin dolayısıyla şu an sana vereceğim diet seni zayıflatın ama ılerde çok hızlı kilo almanı ve daha zor vermeni sağlar dedi şimdilik sadece şekeri hayatından çıkarmaya çalış dedi
Yani yine kendımın doktoru olacam
Şimdi sizlerden yardım istiyorum ben hiç su içemeyen biriyim önceden hiç içmezdim 2 ay önce mirtos U okumaya okumaya başlayınca hayatıma suyu ekleyip abur cuburu çıkardım ve yaklaşık 7,5 kilo verdim son 2 haftadır su içemiyorum ve kilo vermem de durdu bu konuda yardım istiyorum nasıl su içebilirim
İlk değil geçen sene de 20 kilo verdim ama babamın ameliyat ve hastalığından sonra hastahanede geçirilen 3.5 ayda kontrol edemeyip 8 kilosunu geri aldım malesef.
Bu sene sıfırlamayı hedefledim sonrasındada en az 6 ay koruma programı tabi.
Ben saat 15.00 dan sonra hiçbirşey yemiyorum.Alıştımda. Çok işe yarıyor gerçekten tavsiye ederim.
Kıslar yazdıklarınızı takip ediyorum sanırım akşam yememek kilo kaybettiriyor bende yarın baslıyorum( pazar günü) evde twist aletim var sporda ekliyeceğim serüvenime iyiki bu gruba katıldım kendime 3 ay verdim bebek düşünüyorum ne kadar kaybetsem kilo kardır.(keske 10 kilo)ptesi tartı resmi vericem.isteyen herkes incecik olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?