75 ten 55 e giden yolumda...

Bugün yeni doğmuş bir bebeği görmek için hastahaneye gittim. 75 kiloyken herkes benden zayıf gibiydi. Bu gün baktım hastahanede otururken herkes benden şişmandı. Bu ne güzel bir his Allah ım.34 beden kot pantolon zor iliklenirken 29 beden kot bol geliyor.Hiçbir kıyafetim sıkmıyor herşey rahat , oturup kalkarken bluzumun önünü çekiştirmiyorum artık.Bu benim için o kadar güzel şeyler ki.
Ama daha zayıf değilim.Kilo verdikçe daha çok hırslanıyorum ama bu kez de yememeyi abartıyorum.Benim yaptığım sağlıklı olmaktan çıktı.Birkaç kilo sonra haftalık 500 gr verecek şekilde ayarlayacağım diyeti.
Bacaktan ibaret olan ben incecik bacaklarımla çok mutluyum.55 in hayaliyle duruyorum. 10 kilo verdim ve 5 kilo sonra ortaokulda gördüğüm kilomu görücem.Bu sefer kilo fazlalığı sıfırlanacak bu havayı bozmayacağım.Aynen devam hep birlikte. .

Tebrikler mitos muhteşemdir
O bluz çekiştirmek iğrenç bir duygu (
Kaç kilo verdim ne kadar zamanda

Arkadaşlar iyi akşamlar
Bugünkü diyetisyen maceram hüsranla sonuçlandı sabah gittim kiloma boyuma baktı ve dedi ki. Vucüt kitle endeksin 25,1 yani dedim:) dedi ki süt veriyorsun ve kilo sınırında degilsin dolayısıyla şu an sana vereceğim diet seni zayıflatın ama ılerde çok hızlı kilo almanı ve daha zor vermeni sağlar dedi şimdilik sadece şekeri hayatından çıkarmaya çalış dedi
Yani yine kendımın doktoru olacam
Şimdi sizlerden yardım istiyorum ben hiç su içemeyen biriyim önceden hiç içmezdim 2 ay önce mirtos U okumaya okumaya başlayınca hayatıma suyu ekleyip abur cuburu çıkardım ve yaklaşık 7,5 kilo verdim son 2 haftadır su içemiyorum ve kilo vermem de durdu bu konuda yardım istiyorum nasıl su içebilirim

Bu arada bugün mü menüm
Sabah 1 bardak ılık su
Kahvaltı tere 1 dilim beyaz ekmek peynir yarım yeşil biber 1 cay
Ara 1 Türk kahvesi az şekerli
Ara 1 dilim sütlü tatlı
Akşam 8 patates kızartması 3 patlıcan kızartması 1 dilim ekmek yarım yeşil biber tere 5 tane de sivri biber turşusu
Akşam cayın yanında 2 küçük bisküvi
Yatmadan yeşil çay

Su de sanırım 1 litre olmamıştır

G Gullnurr canim ben de aynen su icemiyordm hic inan gunu iki bardak suyla btrdgm ck olmstr midem bulaniyor gbi oluyordu su icmeye calsnca bnde bazi seyleri biraz tuzlu ymeye basladm. yemekleri degil ama. cok az arttrdm tuzu. yoksa o da zarar biliosun. mesela sbh haslnms ymurtaya braz fazla tuz serpiyorm. salatalik yiceksem tuzluyorm. spor yapimca da cok su icilio nefes nefes kalnca. o seklde 2bucuk litreye ulasiorm artk. biraz da psikoljik sanirim. tuzlu yiyorm diye kbdimi kandirip suya yoneliyorm. ymk aralarnda su icilmz gbi seyler derler. bence icilir gayet de guzel oluyor. bn de ise yaradi.

Ayyy süper ya 5 te sonra yemememi tek kuralın ??

Birde ilk diyet tecrüben mi?
İlk değil geçen sene de 20 kilo verdim ama babamın ameliyat ve hastalığından sonra hastahanede geçirilen 3.5 ayda kontrol edemeyip 8 kilosunu geri aldım malesef.
Bu sene sıfırlamayı hedefledim sonrasındada en az 6 ay koruma programı tabi.
Ben saat 15.00 dan sonra hiçbirşey yemiyorum.Alıştımda. Çok işe yarıyor gerçekten tavsiye ederim.

Nurcum artık havalar soğudu soğuk su miktar olarak az içilebiliyor.Oda sıcaklığında 1.5 lt su şişesini hergün oturma odana veya işyerine koy saat başı iç .Sabahta limonlu suyumuz var zaten 2 bardak 2 lt olur. Bende 2 lt den fazla içemiyorum.Fazlası eziyete dönüşüyor zaten.

Arkadaşlarım size yeni kahvaltı asistan tabağımı göstereyim.

Kırmızı pancar turp ve havuç ...
Çok tok tutuyor hemde uzuuuun saatler.Bir tabak hazırlayıp limonladım streç filmle sarıp 2 gün kahvaltı ve yemeklerde yiyorum.Acıkmak yok...

Merhaba arkadaslar forumu anca evdeyken takip edebiliyorum yazma firsati bulamadim ama bugun kendimi harika hissediyorum.cunku gecen hafta diyetisyen macerama baslamistim hatirlarsaniz bugun diyetisyen kontrolum vardi. Listeme aynen uydum ayni zamanda 4 gun boyunca 5.5 km hizli tempoda yuruyus zaman zaman kosu ile bugunki kilom 57.6 yaniiii tam 2.2 kilo vermisim ve sadece yaglarimdan gitmis. Doktorum bile cok iyi oldugunu soyledi. 2 hafta sonra tekrar gorusecegiz o zamanda bildirim yaparim. Listeme kahvaltida yumurta eklendi. Aksam sebze yemegi yerine 4 kasik baklagiller eklendi. Azcik kacamak olabilir midiye dusundum ama kacamak yok. Boyle tutturmusken gideyim gittigi yere kadar (55 kilo)sonra korumada kalicam.ayrica burdan mirtosa tesekkurler azmi azmim oldu

Merhaba arkadaslar forumu anca evdeyken takip edebiliyorum yazma firsati bulamadim ama bugun kendimi harika hissediyorum.cunku gecen hafta diyetisyen macerama baslamistim hatirlarsaniz bugun diyetisyen kontrolum vardi. Listeme aynen uydum ayni zamanda 4 gun boyunca 5.5 km hizli tempoda yuruyus zaman zaman kosu ile bugunki kilom 57.6 yaniiii tam 2.2 kilo vermisim ve sadece yaglarimdan gitmis. Doktorum bile cok iyi oldugunu soyledi. 2 hafta sonra tekrar gorusecegiz o zamanda bildirim yaparim. Listeme kahvaltida yumurta eklendi. Aksam sebze yemegi yerine 4 kasik baklagiller eklendi. Azcik kacamak olabilir midiye dusundum ama kacamak yok. Boyle tutturmusken gideyim gittigi yere kadar (55 kilo)sonra korumada kalicam.ayrica burdan mirtosa tesekkurler azmi azmim oldu

nurcum bende hic su icemiyordum ama isyerinde bir program bilgisayarda her saat 1 bardak suyunuzu ictiniz mi diye uyariyor onu gorunce hemen cuk bir bardak iciyorum. Eger sende bilgisayar basindaysan mailini atarim sana. Birde cep telefonuna uygulama var indir oda uyariyor seni. Ve inan her saat basi icersen zorla icmiyorsun. Benim doktorum yuzde 15 odem atmissin dedi. Sirf bu hafta su ictigimden

Cevap için tesekur ederim öncelikle ben çok diyet yaptığım için bağışıklık kazandı o yüzden sordum ben öğlen 1 gibi yemek yiyorum 5 tede biseyler atistirip bitiriyrum günü

merhaba arkadaslar ck heyecanliyim ptesi tarti gunu cok merak ediyorm bir haftada nasl bir degisiklik oldugunu.

dun aksam misafirlikteydik o yuzden biraz karisik bir menu oldu.
sabah 1 buyuk bardak limonlu su
1 haslnms yumurta ck az peynir zeytin roka kucuk domates birkac cranberry 1 dilim tambugday ekmegi

ara 1 adet kucuk nar

ogle: bir dilim somonu frinda pisirp kucuk parcalara ayirdm ve bir porsiyon salatanin icine ekleyerek yedim

aksam misafrlige gttgmz yerde de somon vardi :) kucuk bir parca somon cok az pilav iki yemek kasigi kadar. 1 porsiyon mercimk corbasi. normalde pilav yemiyorum hic diyete basladgmdan beri. ama bizim insanimizi biliyorsnz ne derseniz deyin bazen etkili olmuyor

35 dk step ve Leslie ile 3 mil yurume 2.5 litre su 1 bardak yesilcay

bu sabah da kahvltm ayniydi birkac parca da ceviz ekledm sadece.
Bugun hava biraz serin olursa yanimizdaki parkta 10bin adim hedefliyorm. :)

iyi gidiyor kizlar gercekten. baslayali daha 6 gun oldu benim. 6 gunde bile degsklk hissediliyor. dun gttgmz yerde zayifladin mi sen diye sorular bile geldi :) tabi o surekli cikip duran gobegimin iceri cekilmesindendir. birde odem atiyorm fark ediyorm. cok su ictgmzden.
umitliyim ama cok sukur. gercktn tartida zayfladgmi gorecegm gunler insallah gelecek..

Evet kızlar kutsal pazartesi tartı günümüz yaklaştı.Haftasonu kaçamaklarına dikkat emi.Yarın çok sıkı davranıyoruz çok su içiyoruz yürüyebildiğimiz kadar yürüyoruz vee pazartesi sabahının mutlu çıtırları olarak kalkıyoruz.

Bu gün yediklerimi de yazayım:
Kahvaltı: 2 dilim kepekli ekmek
Peynir
Zeytin
Kırmızı pancar turp havuç yeşil biber ama booolllca
Çay

Öğlen: 1 köfte
1 kase nesle nesfit müsli bir bardak sütle (saat 15.00)
1.5 lt su ve akşam orucu
Yatmadan birkaç saat önce form çayıma tarçın ekleyip içicem.Bu günkü performans bu kadar.

Kıslar yazdıklarınızı takip ediyorum sanırım akşam yememek kilo kaybettiriyor bende yarın baslıyorum( pazar günü) evde twist aletim var sporda ekliyeceğim serüvenime iyiki bu gruba katıldım kendime 3 ay verdim bebek düşünüyorum ne kadar kaybetsem kilo kardır.(keske 10 kilo)ptesi tartı resmi vericem.isteyen herkes incecik olur inş

Kızlar selam
Bu ara yazamıyorum kısa bir seyahatteyim çarşamba dönücem tartıyı haftaya pazartesi paylaşırım. Sevgiler herkese

aynen ben de bebek disunuyorum canim ve 79 kiloyla hamile kalmak korkunc olurdu Allah korusun. bnm boyum 170 ideal kilom olan 63e ulasmaya calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…