75 ten 55 e giden yolumda...

tabak şahane görünüyor ama hiç turp yiyemem mideme gelmez

iyi akşamlar arkadaşlar
bugün iyi bi gün oldu sanırım tavsiyeleriniz işe yaradı ve bugün 3 lt su içtim
uyanınca 2 bardak limonlu su
kahvaltı 1,5 dilim tam tahıllı ekmek peynir 4 zeytin bol tere yeşil biber maydanoz nane
ara yok
öğle 8-9 tane patates kızartması iki kaşık yoğurt
ara 2 bisküvi 6 fındık 1 kayısı
akşam bolca salata
2 bardak yeşil çay içtim
tartı gününe çok az kaldı inş bu hafta geçen iki hafta gibi olmayacak ve iyi bir sonuç alarak mutlu bir hafta geçirecem

Merhaba valla etikilendim baya bugün bende başlıyorum 3ten sonrayememeye yaşasın aç uyumak:)))) bende düzenli kılı bildirimi yapmak istiyorum kabul ederseniz ama bizim tartı çok eski ibresi kayip duruyor ya eksik ya fazla tartıyor o ne olcak bilmem

Merhabalar nasılsınız
Bu sabah uyanınca 2 b limonlu su
Kahvaltı 1 dilim ekmek 1 kaşık labne 4 zeytin
Ara 1 Türk kahvesi 6 fındık 8 kuru üzüm
Öğle yok
Akşam 4 köfte salata 3 kaşık yağsın makarna
Yemeği bıraktım bakalım yarın tartı ne gösterecek

Hoşgeldin aynı tartı olduktan sonra problem yok ama kiloyu gr göstergeli tartıyla takip etmek insanı çok motive ediyor.Acilen bir tane edinmeni tavsiye ederim.Başlamak ve kararlı olmak işin yarısı gerisi haftalar geçtikçe kendiliğinden oluyor Yarın bekliyoruz...

Merhaba lar...Bu gün yediklerimi yazayım.
Kahvaltı: 1 yumurta
Zeytin

Peynir
Pancar turp yeşil biber
Çay
2 dilim kepekli ekmek
Öğlen: 1 küçük kase müsli 1 bard süt
1 adet beypazarı kurusu
Akşam saat 17.00 da oldu bugün
Yarım kase tavuk çorbası
3 parça tavuk

Bugün 2 lt ancak içebildim suyu.Bakalım yarın sabahı görelim...

Yarın yaz cam İNŞAALLAH istiyorum ama malesef bu sıralar alamam bende 82idim şimdilerde 64 63 62 :) tartı bozuk olunca ışte o civarında :)

Ne güzel canım keske ocağa kadar versek ve bebişe hazır olsak yarın baslıyorum cok heycanlıyım

insallah canim umudumuzu kaybetmeden azimle devam edersek bn inaniyorm guzl sonclar alacagimiza. yarin tarti gunu bnm bir hfta oldu bkalm nasil bi sonuc cikacak ck hyecanliym bn de ilk defa kilo paylasimi yapcgm ins :)

bgunki listem
sabah 1 buyuk bardk limonlu su
1 hslnms yumurta 1 dlm tambgdy ekmgi ck az peynir zeytin roka domates cranberry bir ceviz yesilcay

ara 1 mandalina

aksam ymegini 3.30a cektm ogle ymedim.
1 porsiyon sehriye corbasi
yarm porsiyon kirmizi et
salata 1 dilim tb ekmegi
su 2.5 litreyi bulur
Leslie ile 3 mil yaptim. Aksam da disarida 10bin adim hedefliyorum insallah

Cnm ne güzel ınş sporunda yapmışsındır bende bugün başladım 30 dk twist yaptım yarın inş tartıda eksiyi görmüşsündür

Arkadaslar lutfen beni de araniza alin birlikte verelim su kilolari bu konuda kendimi cok yalniz hissediyorum. Esimle de bu yuzden aramiz cok bozuluyo adam verme desede üzülüyorum ver dese de. O da sasirdi bende biktim kilodan. Bana bi diyet listesi onerin mümkünse ona uyarak kilo vermeye calisayim. Saglik sıkıntım yok allaha şükür. Simdiden teşekkürler

Canim hosgeldin ben de bir hfta once katildim Mirtos arkdsmzn azmini gorunce ck etkilndm pat diye kndimi burda buldum. daha once hyatmda hc diyet spor yapmamistim. Ben burdaki arkdslarn listelerinden yola cikarak kndime gore belirledim sen de kendi kendinin diyetisyeni olabilirsin yediklerimizi yaziyoruz hep. oku bak bence sen de burdaki sinerjiden faydalanmalisin.

Teşekkür ederim..yaa okudum ve herkesin azmine bayıldım uzuntumden uyuyamiyorum inan yarin is var bi de. Ben 67 kiloyum 52 olmak istiyorum bakalım inşallah sizin de desteklerinizle vermeyi amacliyorum

Mitros tebrik ederim maaşallah çok güzel veriyorsun. Hiç duraklama olmadı demi sende?

Hayran kaldım arkadaşım sana ben daha kilo alıyorum ama devamli yiyorum kendimden nefret etmeye başladım. 10 Kilo vermek istiyorum tabi istemek yetmez.takipteyim
seni birçokları gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…