- 4 Ağustos 2015
- 304
- 223
- 53
Ne güzel canım keske ocağa kadar versek ve bebişe hazır olsak yarın baslıyorum cok heycanlıyımaynen ben de bebek disunuyorum canim ve 79 kiloyla hamile kalmak korkunc olurdu Allah korusun. bnm boyum 170 ideal kilom olan 63e ulasmaya calisiyorum.
tabak şahane görünüyor ama hiç turp yiyemem mideme gelmezArkadaşlarım size yeni kahvaltı asistan tabağımı göstereyim.
Eki Görüntüle 1667058
Kırmızı pancar turp ve havuç ...
Çok tok tutuyor hemde uzuuuun saatler.Bir tabak hazırlayıp limonladım streç filmle sarıp 2 gün kahvaltı ve yemeklerde yiyorum.Acıkmak yok...
Hoşgeldin aynı tartı olduktan sonra problem yok ama kiloyu gr göstergeli tartıyla takip etmek insanı çok motive ediyor.Acilen bir tane edinmeni tavsiye ederim.Başlamak ve kararlı olmak işin yarısı gerisi haftalar geçtikçe kendiliğinden oluyor Yarın bekliyoruz...Merhaba valla etikilendim baya bugün bende başlıyorum 3ten sonrayememeye yaşasın aç uyumak:)))) bende düzenli kılı bildirimi yapmak istiyorum kabul ederseniz ama bizim tartı çok eski ibresi kayip duruyor ya eksik ya fazla tartıyor o ne olcak bilmem
Yarın yaz cam İNŞAALLAH istiyorum ama malesef bu sıralar alamam bende 82idim şimdilerde 64 63 62 :) tartı bozuk olunca ışte o civarında :)Hoşgeldin aynı tartı olduktan sonra problem yok ama kiloyu gr göstergeli tartıyla takip etmek insanı çok motive ediyor.Acilen bir tane edinmeni tavsiye ederim.Başlamak ve kararlı olmak işin yarısı gerisi haftalar geçtikçe kendiliğinden oluyor Yarın bekliyoruz...
Ne güzel canım keske ocağa kadar versek ve bebişe hazır olsak yarın baslıyorum cok heycanlıyım
Cnm ne güzel ınş sporunda yapmışsındır bende bugün başladım 30 dk twist yaptım yarın inş tartıda eksiyi görmüşsündürbgunki listem
sabah 1 buyuk bardk limonlu su
1 hslnms yumurta 1 dlm tambgdy ekmgi ck az peynir zeytin roka domates cranberry bir ceviz yesilcay
ara 1 mandalina
aksam ymegini 3.30a cektm ogle ymedim.
1 porsiyon sehriye corbasi
yarm porsiyon kirmizi et
salata 1 dilim tb ekmegi
su 2.5 litreyi bulur
Leslie ile 3 mil yaptim. Aksam da disarida 10bin adim hedefliyorum insallah
Arkadaslar lutfen beni de araniza alin birlikte verelim su kilolari bu konuda kendimi cok yalniz hissediyorum. Esimle de bu yuzden aramiz cok bozuluyo adam verme desede üzülüyorum ver dese de. O da sasirdi bende biktim kilodan. Bana bi diyet listesi onerin mümkünse ona uyarak kilo vermeye calisayim. Saglik sıkıntım yok allaha şükür. Simdiden teşekkürler
Teşekkür ederim..yaa okudum ve herkesin azmine bayıldım uzuntumden uyuyamiyorum inan yarin is var bi de. Ben 67 kiloyum 52 olmak istiyorum bakalım inşallah sizin de desteklerinizle vermeyi amacliyorumCanim hosgeldin ben de bir hfta once katildimMirtos arkdsmzn azmini gorunce ck etkilndm pat diye kndimi burda buldum. daha once hyatmda hc diyet spor yapmamistim. Ben burdaki arkdslarn listelerinden yola cikarak kndime gore belirledim sen de kendi kendinin diyetisyeni olabilirsin yediklerimizi yaziyoruz hep. oku bak bence sen de burdaki sinerjiden faydalanmalisin.
Mitros tebrik ederim maaşallah çok güzel veriyorsun. Hiç duraklama olmadı demi sende?Pazartesi tartı günümüze günaydın...
Diyete başlayalı tam 66 gün oldu.
Başlangıç kilom : 75.3
Geçen hafta: 65.8
Veeee bu gün...
Eki Görüntüle 1668417
64.8
Toplamda 10 kilo 500 gr vermiş bulunuyorum...
Olmazmı 70 te çok takıldım 67 de çok takıldım ama çok uzun sürmedi ..teşekkür ederim bu aradaMitros tebrik ederim maaşallah çok güzel veriyorsun. Hiç duraklama olmadı demi sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?