Tebrikler canm MASAALLAH gitsin kilolarrr teyteyteyPazartesi tartı günümüze günaydın...
Diyete başlayalı tam 66 gün oldu.
Başlangıç kilom : 75.3
Geçen hafta: 65.8
Veeee bu gün...
Eki Görüntüle 1668417
64.8
Toplamda 10 kilo 500 gr vermiş bulunuyorum...
Maşallah canım tebrik ededim hedefe son 10 kilo bile kalmamış :) hadi devam :)Pazartesi tartı günümüze günaydın...
Geçen hafta: 65.8
Veeee bu gün...
Eki Görüntüle 1668417
64.8
Deryacım bu işte azim çok önemli. bak sayfayı sonuna kadar oku. Özellikle Mirtos arkadaşımızı örnek al. Yapılmayacak bir şey değil sen yeterki iste. O sihirli değnek dokundu sana şimdi. Karar ver ve hemen başla. Eğer diyetisyenle işe başlarsan daha da iyi olabilir. Bebiş olduğundan spor yapmaya pek vaktin olmayabilir. Evde basit hareketleri dene. İnan buna yapabilirsin. Azmin elinden kim kaçmış morali yüksek tut. Olacak Olacak ....Bende kilo vermek istiyorum ama 1 yillik evliyim 7 aylik bebegim varrr. Emziriyorumda hic kilo veremedim yaaaa. Boyum 165 cm kilo 83 kg ama tik yok veremiyorummm jkendim pislik gibi hissediyorum yaaaa birr dikkat edemiyorum öküz gibi kilo aldim eşkm kendine yakiştirmiyor artik beni bliyorum herkes gibi oda laf sokmalara başladi. Sihirli değeneğim olur musunuz beni bastan en bastan yeni yeniden 60 kilo ya düşmeme yardim eder misinizzzz yardim bekliyorum motivasyonum sifirrr hic arkadaşım yok kimseye derdimi anlatamiyorummm
Cnm hiç zuulme bende 82kiloydum bak şimdi 62bucugum doğum kiloların benimde ben haziran dan bu yana yapıyorum basarcaz İNŞAALLAH MERAK ETME NİYET ET SEN YETERKİ DUA ET SAKiN BİRAKMA du a et cem sanaBende kilo vermek istiyorum ama 1 yillik evliyim 7 aylik bebegim varrr. Emziriyorumda hic kilo veremedim yaaaa. Boyum 165 cm kilo 83 kg ama tik yok veremiyorummm jkendim pislik gibi hissediyorum yaaaa birr dikkat edemiyorum öküz gibi kilo aldim eşkm kendine yakiştirmiyor artik beni bliyorum herkes gibi oda laf sokmalara başladi. Sihirli değeneğim olur musunuz beni bastan en bastan yeni yeniden 60 kilo ya düşmeme yardim eder misinizzzz yardim bekliyorum motivasyonum sifirrr hic arkadaşım yok kimseye derdimi anlatamiyorummm
1 haftada ayni kiloyu vermisiz bende 2.2 kilo verdimmmmKizlar bizim burada daha yeni sabah oldu heyecanla tartiya ciktim
baslangic 19 Ekim 79.5 kg
ilk hafta 26 Ekim 77.3
:)cok mutlu olduumm
1 haftada ayni kiloyu vermisiz bende 2.2 kilo verdimmmm
canim ben yediklerimi buraya yaziyorm ayrica her gun spor mutlaka. bu arada bende insulin direnci var sekeri tamamen cikardm hytimdan ekmegi de evde kndim ekmk makinesnde yapiyorm tam bugday unuyla gunde iki dilimden fzla ekmk yemiyorm artik. her gun step+yuruyus bnce en onemlisi yoksa ben kilo veremem istedgm kdr az yiyeym hareket etmezsem direk kilo aliyorm ben artk vucudumu tanidim.. Mirtos dan ogrendim aksam orucunu 4ten 5ten sonra hcbir sey yemiorum
Deryacım elimden gelen herşeyi yaparım ilk baş onu söyleyeyim.Bebek emzirme konusuna gelince.nur da emziriyor ve o da 8 kilo verdi beraber başlamıştık.2 ay oldu daha.Sütün biraz azalacak ne yaparsan yap ama takviye mama vaktide gelmiş bebişin.Sen karar ver işim gücüm 4 ay bu olacak diye motive ederek başla yeter ki.Sabah güzel bir kahvaltı öğlen bir dilim ekmekle sebze yemeği ve en geç saat 17.00 da az bir akşam yemeği...2.5 lt suyunu iç ve sabret haftalar geçerken kilolar da gidecek.Pazartesi kilo bildirimlerini yap buraya çok motive ediyor gerçekten.sen hiç üzülme başla yarın bak görüşürüz yine...Bende kilo vermek istiyorum ama 1 yillik evliyim 7 aylik bebegim varrr. Emziriyorumda hic kilo veremedim yaaaa. Boyum 165 cm kilo 83 kg ama tik yok veremiyorummm jkendim pislik gibi hissediyorum yaaaa birr dikkat edemiyorum öküz gibi kilo aldim eşkm kendine yakiştirmiyor artik beni bliyorum herkes gibi oda laf sokmalara başladi. Sihirli değeneğim olur musunuz beni bastan en bastan yeni yeniden 60 kilo ya düşmeme yardim eder misinizzzz yardim bekliyorum motivasyonum sifirrr hic arkadaşım yok kimseye derdimi anlatamiyorummm
Helal sana canım valla hepimize örneksin sayende bizde zayıflıycaz inşPazartesi tartı günümüze günaydın...
Geçen hafta: 65.8IP
Veeee bu gün...
Eki Görüntüle 1668417
64.8
Canım benim bayıldım tebrikler valla cok iyi 2,2 kilo ya 5 ten sonra nasıl dayanıyorsunuz ben aksam işten geldim 7 de yedik yemezsem kötü oluyorumcanim ben yediklerimi buraya yaziyorm ayrica her gun spor mutlaka. bu arada bende insulin direnci var sekeri tamamen cikardm hytimdan ekmegi de evde kndim ekmk makinesnde yapiyorm tam bugday unuyla gunde iki dilimden fzla ekmk yemiyorm artik. her gun step+yuruyus bnce en onemlisi yoksa ben kilo veremem istedgm kdr az yiyeym hareket etmezsem direk kilo aliyorm ben artk vucudumu tanidim.. Mirtos dan ogrendim aksam orucunu 4ten 5ten sonra hcbir sey yemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?