75 ten 55 e giden yolumda...

Cunku vücudumuz aksam olunca dinlenmeye geciyor metabolizmamiz yavaşlıyor. Ve biz yemeyi birakinca kilo vermeye vucudumuzdaki enerjiyi kullanmaya basliyoruz. Bi yerde okumustum uyurken tv izledigimizden fazla kalori yakiyormusuz. Kesinlikle zayiflamak icin düzenli uyku da cok onemli

[QUOTE="denhizx, 5 e kadar yemek isini bitir. 5 ten sonra meyve ye odaklan boylece bisi yememis olmazsin

bgunki listem
sabah 1 buyuk bardak limonlu su
1haslanms ymrta 1 dlm tb ekmegi peynir zeytin roka domates ceviz cranberry
ogle 2 mandalina
aksam bir porsiyon mercimk corbasi
1 porsiyon tavuklu patates yemegi
salata 1 dilim tb ekmegi
2.5 litre su 1 bardak yesilcay
16.00dan itibaren aksam orucu basladi. Hay Allah razi olsn su aksam orucunu tavsiye ettgin icin Mirtoscum :)
10bin adim hedefime de ulastm cok sukur

Hoşgeldin nnn.Birbirimizin halinden biz anlarız.Başla yeter ki beraberce hallederiz.

Canım ilk hafta biraz uyumakta zorluk oluyor ana diğer haftalarda çok rahat oluyorsun.vücut herşeye alışıyor.Ben herşeyi denedim ama en iyi sonucu bunda gördüm.Zaten sabahına süper bir kahvaltı yapacağım için hırslanmıyorum da...

bende akşam orucu tutuyorum ve gerçekten daha kaliteli uyuyorum ve kahvaltıdan büyük keyfif alıyorum

bende akşam orucu tutuyorum ve gerçekten daha kaliteli uyuyorum ve kahvaltıdan büyük keyfif alıyorum
Canim ben dun 85 dim bugun 82.6 aksam yemeyerek kilo vermek çok daha kolay gun icin de tikin tikanabildigin kadar aksam bisi yeme tikir tikir gidiyor kilolar

kızlar ben 69.9 ile başladım şimdi 67.7 yim. sabahları sirkeli limonlu su içiyorum 2 litre su leslie 3 mil 50 mekik.ekmek 3 dilim kepekli daha 2 ayım var 56 olmak istiyorum

Benide alın yaniniza lütfen 160 boyum 68 kilom 58 hedefim.8 aylık bebisim var ama emzirmiyorum sizinle zayiflamak istiyorum

selam kızlar bugunkı lıstem
sabah 1 buyuk bardak lımonlu su
1 haslanms yumurta 1 domates peynır zeytın cok az cevız cranberry yesılcay 1 dılım tb ekmegı

sabah gec kahvaltı yaptgmdan ogle yemedım 16.00 da aksam yemegi dunden kalanlar ile o yuzden ayni
1 porsiyon mercimek corbasi 1 porsiyon tavuklu patates yemegi salata 1 dilim tb ekmegi

50 dk yurume +30 dk step 2.5 litre su

Arkadaslar bugün is yoğunluğundan ne kahvalti ne öğle hic bisey yiyemedim dogru düzgün sonra cok aciktim lavas arasi peynir verdi arkadaşlar onu yedim 5 den once de evde sadece sulu patates yemegi vardi onu yedim ekmeksiz . Normalde ekmek yemeyi bıraktım ama bugün mecbur kaldim lavas yedim. Gun icinde de 3.5 litre belki daha fazla su ictim.cok duzensiz oldu yani

Arkadaslar nasıl gidiyo diyet.. ben bugunden itibaren cok dikkat edicem. Bakalim sonuc ne olacak. 67.800 gr ile basladim pazartesi tartilinca nasil bi sonuc alacagim merak ediyorum

İyi akşamlar... Bugün saçma bir gün oldu.
Sabah 1 üçgen peynirli simit ve çay
Öğlen : 1 kase nesfit müsli ve 1 su bardağı süt
1 avuç leblebi
O saatten sonra yemeye yine vaktim olmadı ve şimdi saat 19 ve bu saatten sonra birşey de yemek istemiyorum ammaaa açlıktan ölüyorum.
Malesef regli olucam ve kilo farkı oldu 400 gr ...Birkaç günde geçecek biliyorum ama yine de gıcık bir durum.Kaçamak yapmıyorum hiç illa ki gidecek kilolar.5 kilo sonra çok çok daha iyi hissedeceğim kendimi ya 5 li kiloları görmek istiyorum artık...Haydi kasım uğurlu ol bana 40 beden rahat rahat giyiniyorum 38 olayım artık.KASIM DA DİYET BAŞKADIR...
HAYDİ ARKADAŞLARIM BİR GAYRETTE KASIM İÇİN...

TOSTOSS CUM STEP TAHTAN MI VAR SPOR SALONUNA MI GİDİYORSUN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…