Cunku vücudumuz aksam olunca dinlenmeye geciyor metabolizmamiz yavaşlıyor. Ve biz yemeyi birakinca kilo vermeye vucudumuzdaki enerjiyi kullanmaya basliyoruz. Bi yerde okumustum uyurken tv izledigimizden fazla kalori yakiyormusuz. Kesinlikle zayiflamak icin düzenli uyku da cok onemliHosgeldin aramiza bende burada kil9 vermeye calisiyorum arkadaslar yakindan ilgileniyorrr sagolsunlarrr benim amacim şu 5 den sonra sivi alimi serbest 5 e kadarda kati alimi serbest. Dun 84.5 dim pazartesi tartilcam ins guzel guzel geldi kilolarrr guzel guzel giderler pes etmek vok yemek yemek dogru degil 5 den sonra yemeyerek cok kilo veren varrr sebebi bilinmiyorrr
Hoşgeldin nnn.Birbirimizin halinden biz anlarız.Başla yeter ki beraberce hallederiz.Arkadaşlar merhaba.2 gündür sayfanızı takip ediyorum ve bu kadar istikrarlı insanların olduğu bu kadar düzenli kiloların verildiği bir sayfa daha görmemiştim :) bu nedenle ilk defa bir konuyu düzenli takip etme kararı aldım.Benimde tabiki kilo problemim var :) kabul ederseniz bende sizlerle motive olup bu sorunumdan kurtulmak isterim.
Canım ilk hafta biraz uyumakta zorluk oluyor ana diğer haftalarda çok rahat oluyorsun.vücut herşeye alışıyor.Ben herşeyi denedim ama en iyi sonucu bunda gördüm.Zaten sabahına süper bir kahvaltı yapacağım için hırslanmıyorum da...merhaba konunuzu bi süredir takip ediyorum bende kilo vermeye çalışıyorum karatay yapıyorum bir ftadır mirtos birşey sormak istiyorum akşam aç kalmak zor olmuyormu nasıl mücadele ediyorsun bilgi verirmisin şimdiden teşekkür ederim ha bu arada kilom68.9 boyum 1.60 hedefim 60 kilo olmak
Canim ben dun 85 dim bugun 82.6 aksam yemeyerek kilo vermek çok daha kolay gun icin de tikin tikanabildigin kadar aksam bisi yeme tikir tikir gidiyor kilolarbende akşam orucu tutuyorum ve gerçekten daha kaliteli uyuyorum ve kahvaltıdan büyük keyfif alıyorum
seni tebrik ediyorum gerçekten suan bende ikinci haftadayım diyetle nerdeyse seninle aynı şeyleri yapıyoruz. insaşşah bende 10 kilo vermek istiyorumHelal sana canım valla hepimize örneksin sayende bizde zayıflıycaz inş
Teşekkürler hoşbulduk :) başlayalım o zamanHoşgeldin nnn.Birbirimizin halinden biz anlarız.Başla yeter ki beraberce hallederiz.
Bugün diyetisyene gittim liste verdi ama ayni burdakilerin yediklerini yazdi bende motive olmak için buraya geldim ☺hoş geldin nuray bende seninle aynı kilo olmak istiyorum hadi hayırlısı bakalım
Arkadaslar bugün is yoğunluğundan ne kahvalti ne öğle hic bisey yiyemedim dogru düzgün sonra cok aciktim lavas arasi peynir verdi arkadaşlar onu yedim 5 den once de evde sadece sulu patates yemegi vardi onu yedim ekmeksiz . Normalde ekmek yemeyi bıraktım ama bugün mecbur kaldim lavas yedim. Gun icinde de 3.5 litre belki daha fazla su ictim.cok duzensiz oldu yani
TOSTOSS CUM STEP TAHTAN MI VAR SPOR SALONUNA MI GİDİYORSUN...selam kızlar bugunkı lıstem
sabah 1 buyuk bardak lımonlu su
1 haslanms yumurta 1 domates peynır zeytın cok az cevız cranberry yesılcay 1 dılım tb ekmegı
sabah gec kahvaltı yaptgmdan ogle yemedım 16.00 da aksam yemegi dunden kalanlar ile o yuzden ayni
1 porsiyon mercimek corbasi 1 porsiyon tavuklu patates yemegi salata 1 dilim tb ekmegi
50 dk yurume +30 dk step 2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?