75 ten 55 e giden yolumda...

Kıslar selam umarım herşey yolundadır.vazgeçmek yok.ben pazar başladım5.gunun tam anlamıyla ıkı gündür 18 den sonra yememeye çalışıyorum çok acıkırsam meyve bi parca peynir ekmek sütlü nescafe içiyorum.tartı gününü merak ediyorum

TOSTOSS CUM STEP TAHTAN MI VAR SPOR SALONUNA MI GİDİYORSUN...

Mirtoscum step tahtam var evde yapiyorum youtube dan bakarak. Spor salonuna da gidiyorum ozellikle yuruyus yapmak icin (bizim burada hava cok sicak oldugundan disarida yurumek mumkun degil hic hareket etmiyorum desem yeridir her yere arabayla gidiyoruz) ve diger aletler icin..

Ben de regl haftasina girdim pazartesi tartida eksileri goremeyecegimi anladim vucudum sismeye basladi artik reglden sonraki pazartesi belli olacak kac kilo gittigi.

bugunki listem
kahvaltim gecen gunlerle ayni, vucudum alisti baya bir tok tutuyor kahvalti cok sukur

ogle yok

aksam 16.00'da yedik 1 1kase tarhana corbasi 1 1porsiyon ispanak yemegi salata yogurt 2 dilim ekmek

45 dk yuruyus 10 dk eliptik 10 dk bisiklet 30 dk step

Arkadaslar yemeklerden once icilen greyfurt suyu zayiflamaya yardimci oluyormus dediler simdi hayatimda ilk defa greyfurtun tadina baktım değil yemek yemek hayattan soğudum. Bu nasil bisey yaa

Merhaba kızlar çok skildim artik bu kilolardan ben de araniza katılmak istiyorum. 81 kiloyum hedefim 55 kilo olmak birde 3 aylık bebeqim var İnşallah hep birlikte kurtulcaz bu fazlaliklardan :-(

iyi akşamlar arkadaşlar günlerdir kendimi moralmen çökük hissediyorum şu diyetisyenin bana zayıflama diyeti vermemesi ve etraftaki insanların emzirirken yeşil çay ya da form çayı benzeri çayların kesinlikle içilmemesini çocuk için çok zararlı olduğunu söylediğinden beri hepten çöktüm
yeşil çayı günlerdir içmiyorum içmeyince sanki hiç zayıflayamayacam gibi geliyo nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum ama yarından itibaren tekrar kalori saymaya geçecem yoksa olduğum yerde kalacam hem de bu kadar uğraştıktan sonra 55 i görmeden pes etmek istemiyorum
umarım yarın tartı da artı görmem
görüşmek üzere

Bebeqin kaç aylikki bende emziriyorum süt olmiycak diye korkuyorum az yediqm zaman çay falan kullanmiyorum ben de zararı olursa diye

Pazartesi tartı günümüz... 1 haftadır reglimin bir türlü gelememesi ve taşlaşmış karnımla birlikte bu hafta tartıda değişiklik yok malesef...
Geçen hafta 64.8 ve bu hafta da

64 8 malesef...Böyle olunca bütün motivasyonum kayboluyor.Toparlanmam gerek yine.Spor yapamıyorum nicedir tekrar vakit bulmam lazım off off...

Günaydınlar
Tartı da artı görmedim bugün evet ama eksi de sayılmaz hani geçen hafta 67,0 bu hafta 66,9 giden 100 gr cık Bunda reglin etkisi vardır diye umuyorum bu hafta daha dikkatli olalım hadi toparlanma vakti

Bende bu hafta regl olucam ama zaten başlangoç haftam ve kilom 80 inşallah 60 ları görücem.

Eklentiler

• P_20151102_074431.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 185
O kadar olur bence moral bozma süpersin.umarım bende bu kilolaları görebilirim

Bu haftayı duraklama gibi gör cnm sen halledersin ben biliyorum haftaya 63 leri görürsün inş ben de 66 yi sabitlerim

Bebeqin kaç aylikki bende emziriyorum süt olmiycak diye korkuyorum az yediqm zaman çay falan kullanmiyorum ben de zararı olursa diye
15 aylık cnm ama maşallah bnm ki hiç ayrılmak istemiyo süt olmayacak die hiç korkma her zmn sütüm çok de çünkü süt üretimi düşünceyle değişiyo suyu bol iç yeşillik tüket süt artar cnm ben nerdeyse 2,5 aydır diyet yapıyorum şükür hiç azalma olmadı zaten o kadar kati diyet yapmıyorum 6 öğün yiyorum ekmeği azaltın abur cuburu kestim

Bende bu hafta regl olucam ama zaten başlangoç haftam ve kilom 80 inşallah 60 ları görücem.
İnş cnm hep birlikte görecez su içmeyi ihmal etme kendimden biliyorum suyu bıraktın mı kilo vermen duruyo hadi eksili günlere

Arkadaslar diyete tam anlamiyla baslayali 5 gun oldu 67.800 ile baslamistim bugun 66.500 olmusum cooook mutluyum

Merhaba kızlar bende bugün 61.5 ciktim geçen hafta normale gore daha çok yedim ama hafta içinde 61.3 u falan gormustum kilolar oturuyor diye dusunuyorum ve bende regl olacam ondan diye dusunuyorum moral bozmak yok tam gaz devam:)

Benin 1hafta icinde reglim basliyor USA scans ondanmiki 62bucuktum 63oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…