- 4 Ağustos 2015
- 304
- 223
- 53
TOSTOSS CUM STEP TAHTAN MI VAR SPOR SALONUNA MI GİDİYORSUN...
Pınar nasıl zayifladini anlatirmisin ben bir aydir ac 67yim gitmiyo kilolarMerhaba arkadaşlar bende size katılmak istiyorum 77.8 ile diyete başladım + spor
su an 67.6 kiloyum 53 kilo olmak istiyorum
O kadar olur bence moral bozma süpersin.umarım bende bu kilolaları görebilirimPazartesi tartı günümüz... 1 haftadır reglimin bir türlü gelememesi ve taşlaşmış karnımla birlikte bu hafta tartıda değişiklik yok malesef...
Geçen hafta 64.8 ve bu hafta da
Eki Görüntüle 1674559
64 8 malesef...Böyle olunca bütün motivasyonum kayboluyor.Toparlanmam gerek yine.Spor yapamıyorum nicedir tekrar vakit bulmam lazım off off...
Bu haftayı duraklama gibi gör cnm sen halledersin ben biliyorum haftaya 63 leri görürsün inş ben de 66 yi sabitlerimPazartesi tartı günümüz... 1 haftadır reglimin bir türlü gelememesi ve taşlaşmış karnımla birlikte bu hafta tartıda değişiklik yok malesef...
Geçen hafta 64.8 ve bu hafta da
Eki Görüntüle 1674559
64 8 malesef...Böyle olunca bütün motivasyonum kayboluyor.Toparlanmam gerek yine.Spor yapamıyorum nicedir tekrar vakit bulmam lazım off off...
15 aylık cnm ama maşallah bnm ki hiç ayrılmak istemiyo süt olmayacak die hiç korkma her zmn sütüm çok de çünkü süt üretimi düşünceyle değişiyo suyu bol iç yeşillik tüket süt artar cnm ben nerdeyse 2,5 aydır diyet yapıyorum şükür hiç azalma olmadı zaten o kadar kati diyet yapmıyorum 6 öğün yiyorum ekmeği azaltın abur cuburu kestimBebeqin kaç aylikki bende emziriyorum süt olmiycak diye korkuyorum az yediqm zaman çay falan kullanmiyorum ben de zararı olursa diye
İnş cnm hep birlikte görecez su içmeyi ihmal etme kendimden biliyorum suyu bıraktın mı kilo vermen duruyo hadi eksili günlereBende bu hafta regl olucam ama zaten başlangoç haftam ve kilom 80 inşallah 60 ları görücem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?