75 ten 55 e giden yolumda...

@peritozu59 canim cok tesekkur ederim cok sagol ben de cok sevindim. biliyor musun ben de acliga hic ama hic dayanamazdim o kadar kotu olurdum ki elim ayagim bosalirdi hemen. ama sekeri birakip diyete basladigimdan beri cok sukur boyle seyler olmuyor ben de tabiki acikiyorum ozellikle basim agriyor aksamlari ama inan vucut alisacak bir hafta geride kaldi bile acken uyuyamam diye dusunuyordum tam tersine cok rhat uyumaya basladim uyku sorunum vardi hatta gece 2-3lere kadar uyuyamazdm smdi saat 11de hemen yatiyorum. aclik bastirdikca su icmek en iyisi mide dolunca beyin tokluk hissine inaniyor gercekten ben de etkili oluyor . bence sen de dayanabilirsin ilk gunler zor sonra yavas yavas gececek ve faydalarini goreceksin insallah

İyi akşamlar deryacım bende senin gibi sürekli eşimden şikayet alıyordum bana diyordu ki göbeğin senden önde giriyo
ama mirtos arkadaşımı okumaya başlayınca kendi kendime dedim ki bu iş olacak ve o gün karar aldım
bende süt veriyorum bebeğim etkilenir mi dedim ama hayır tam tersi sağlıklı beslenmeye başlayınca sütüm daha çok arttı bi kere su süt yapıyo günde 2 litreden fazla içiyorsun zayıflayabilmek için yeşillikler süt yapıyo metabolizmanı çalıştırsın diye yeşillik de tüketiyorsun dolayısıyla süt de azalma olmuyor
ben günde altı öğün yiyorum az az sık sık yani mirtosun akşam orucu çok etkili ama süt verdiğin için akşam orucunda olmuyo yani en azından ben yapamadım akşam hem çok açlık çektim hem de sütüm az oldu
onun yerine ben genelde sabah kahvaltısında ekmek tüketip diğer öğünlerde yemiyorum ekmeği
aralarda leblebi kuru kayısı meyva tüketiyorum
akşam yemeği işten geç çıktığım için 7 gibi çıkıyorum 8 i buluyo yemem o yüzden akşam yemeğini olabildiğince yağsız geçistiriyorum mesela salata karnıbahar yada brokoli yoğurtlaması gibi hem doyurucu oluyo
abur cuburu hayatından çıkardın mı da gerisi çorap söküğü inan
şimdilik tavsiyelerim bu kadar elimizden geldiğince yardımcı oluruz sen yeterki iste

iyi akşamlar arkadaşlar
bu sabah uyanınca 2 bardak limonlu su
kahvaltı
1 dilim kepek ekmek peynir bolca tere
öğle 5-6 patates kızartması 1 ince dilim patlıcan kızartması 6-7 yeşil zeytin 1 dilim ekmek
ara 2 mısır patlağı 3 diet bisküvi 1 ceviz 5-6 kuru üzüm 3 kare bitter (aralıklarla yedim)
akşam salata yanında karnıbahar(sarımsaklı yoğurtla)
yatmadan 2 yeşil çay
su 2 litre oldu yatana kadar yarım daha içerim

Kizlar diyetisyen esliginde mi yapiyorsunuz diyetlerinizi yoksa vücudunuzu taniyorsunuz ve on gorw mi yeyip iciyorsunuz.. ben bi akrabamla konustum gecenlerde de greyfurt ile zayiflamis hic boyle bisey deneyeniniz var mi. Bi de gojiberry i hic duydunuz mu

Sagol kuzu aslinda senin dediklerini icimden yapmaya calisiyoru. Ama su hic icmiyor bugun bunu fark ettim. Aklima bile gelmiyor susamiyorum. Kimle kilo verdiginide anlayamadım cnm

Tsk ederim canim inş vercem artik. Tasiyamiyorum belim dizlerim agriyor kilolardan kurtulmak istiyorummmm amasız bahanesiz

Tdk ederim canlarttt ins vercemm buhunden itibaren sadeceee sebze kuruyemis meyve hep ssgliklj seyler yicemmm burayada boy boy foto atcam

derya343434 cok dogru bir karar verdin sakin pes etme bak bu kilolar yuzunden hem yemedgimiz laf kalmiyor hem de kendi sagligimizi tehlikeye atiyoruz. ben de cok kotu seyler yasadim. Evlenene kadar hep zayiftim boyum da uzun hicboyle sorunlarim yoktu sonra evlenip yurtidisinda yasamaya basladim. Cok zor gunler gecirdm maddi sikintilar bir yandan yabanci yer Turkiyede calisiyordum ogretmenim ben meslegimi birakip gelmk cok zor oldu burda hicbir sey yapamadim evde butun gun.. birde hamile kaldim dusuk oldu hormon bozuklugu basladi insulin direnci cikti.. 15 kilo aldim iki senede. Turkiyeye tatil icin gittigimizde laf etmeyen kalmadi herkes dalga gecti her goren ne olmus sana boyle? ne bicim olmusssun! o gobek ne hamile misin? diye bir suru seyler soylediler. Kimse senin ne yasadigini bilmez ama herkes oyle kolay laf eder ki! Maalesef bizim milletimiz boyle. Yeri gelir esin yeri gelir kendi annen baban. Bu boyle bir sey. Ama ben en basta kendim icin vererecegim Allahin izniyle bu kilolari. Duzenli dengeli beslenip sporu da yapinca neden verilmesin ki! Bak benim bir haftada 2 kilo gtti. Yapabilirsin sen de basla ve azimle devam et.

bugun yediklerim:
sabah 1 buyuk bardak limonlu su
1 haslanms yumurta 1 dilim tb ekmegi roka domates zeytin peynir cok az ceviz cranberry

ogle 1 mandalina 1 kucuk dilim tb ekmegi ustune cok az peynir

aksam 16.15'te yedik bu saatten sonra hicbir sey yemiyorum.
1 porsiyon sehriye corbasi 1 porsiyon zeytnyagli taze fasulye salata 1 dilim tb ekmegi

bgun spor merkezine basladim 45 dk yurume 15 dk eliptik 10 dk bisiklet 30 dk step
1 BARDAK yesilcay 2.5 litre su

Tsk ederim canim haklisin vermemiz lazim bahanelere siğinanlar var bide devam edip kilo verenlerrr şu bir gercek diyetisyenler kilo verdirmez ama burada ki herkes birbirini surekli dinliyor konusuyorrr benceee en buyuk motivasyon budurrr vercem inssss

Arkadaşlar merhaba.2 gündür sayfanızı takip ediyorum ve bu kadar istikrarlı insanların olduğu bu kadar düzenli kiloların verildiği bir sayfa daha görmemiştim :) bu nedenle ilk defa bir konuyu düzenli takip etme kararı aldım.Benimde tabiki kilo problemim var :) kabul ederseniz bende sizlerle motive olup bu sorunumdan kurtulmak isterim.

Hosgeldin aramiza bende burada kil9 vermeye calisiyorum arkadaslar yakindan ilgileniyorrr sagolsunlarrr benim amacim şu 5 den sonra sivi alimi serbest 5 e kadarda kati alimi serbest. Dun 84.5 dim pazartesi tartilcam ins guzel guzel geldi kilolarrr guzel guzel giderler pes etmek vok yemek yemek dogru degil 5 den sonra yemeyerek cok kilo veren varrr sebebi bilinmiyorrr

merhabalar canlar nasılsınız bakalım bugün

Yemek bildirimi yapıyorum
Sabah Kalkınca 2 bardak su

Kahvaltı:
2 kibrit kutusu peynir
1 dilim kaşar peyniri
5 adet zeytin
2 dilim kepekli ekmek
domates salatalı maydanozyeşil biber

Ara:
1 bardak light süt

Öğlen:
1 kaşık kıyma kavurması
Bol bol brokoli (limonlu)
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yogurt

Ara:
Yarım paket diyet büskivi

Ara: 1 adet mandalina

Akşama Planladıklarım :

7 kaşık sebze yemeği (Ispanak)
1 kase yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

Bunun dışında 2.5 lt su içtim galiba. Ama çalışırken en kötü yanı sürekli lavaboya gitmek oluyor galiba.
Neyse kilo verilecekse olcak o kadar

Herkeslere kolay gelsin. Bugünü de yedik. Pazartesine ne kaldı ki

Spor biraz fazla geldi bana tostos

T

merhaba konunuzu bi süredir takip ediyorum bende kilo vermeye çalışıyorum karatay yapıyorum bir ftadır mirtos birşey sormak istiyorum akşam aç kalmak zor olmuyormu nasıl mücadele ediyorsun bilgi verirmisin şimdiden teşekkür ederim ha bu arada kilom68.9 boyum 1.60 hedefim 60 kilo olmak

Derya343434 az önce cevap yazmaya çalıştım sanırım becerememişim teşekkür ediyorum :) bende şu an 80 kg yum boyum 165 60 kilo olmak istiyorum.Benim akşam yememe olasılığım yok malesef insülün direncim var.Bu nedenle kilo vermem baya zor oluyor ama almamda bi o kadar kolay.size göre daha uzun bir süreç var galiba önümde inşallah başarırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…