75 ten 55 e giden yolumda...

Cumaya günaydin olsun.Tartıda bir defa. daha görülen eksi kilodan sonra bu moralle başlayalım tekrar.
Kahvaltı: Bol semizotu
Yumurta
Peynir
Zeytin
2 dilim çavdar ekmeği

Öğlen: Izgara tavuk yoğurt
Akşam:lahana kapuskası (çok küçük bir kase)
Yoğurt
Hadi bakalım 60 lara az kaldı.Ha gayret...

Bugün çok planladığım gibi olmadı malesef.Yoğunluktan öğle öğününü atlamak zorunda kaldım ama akşam aynen yedim 16.30 da...Bundan sonra hiç birşey yemem artık.Aç karna uyuyunca kilo veriliyor çünkü.Saat 7 de yürüyüşüme de çıkarım.Aslında bu gün daha karlı bir gün oldu bile diyebiliriz.Tartıda bugüne kadar hiç aynı kiloyu görmedim şükür.Bunu sifir kaçamağa borçluyum.15 gündür asla çizgiden çıkmadım.O büyüyü bozmak istemiyorum çünkü.Gerçi canımın aşırı istediği bir şey de olmadı.
Buna karşilik yüzüm bacaklarım boynum belim nasil da incelmeye başladı.Oturup kalkarken hiç bir yerim taşmıyor.Bu herşeye değer böyle devam...

Bugün sabah tartıda moralim bozuldu dünden 200 gram fazla çıktım acaba reglden mı yoksa akşam üzeri yediğim 1 çatal pastadan mı bilmiyorum ama bugün daha dikkat ettim
Sabah 1 dilim ekmek salatalık dereotu semızotu peynir 5 zeytin şekersiz çay yumurta
Öğlen 2 tavuk köfte 1 dilim ekmek
Akşam taze fasulye pilav
Arada 4 kayısı 1 avuç leblebi
İnş yarın aynı kiloyu görmem

Oluyor öyle şeyler bazen.Kilo dengesiz çikmaya başladığında akşam 5 ten sonra hiç birşey yemeden bir kaç gün geçirirsen hemen rutine giriyor.Menülerimiz aynı zaten.Verilecek başka çare yok...

Oluyor öyle şeyler bazen.Kilo dengesiz çikmaya başladığında akşam 5 ten sonra hiç birşey yemeden bir kaç gün geçirirsen hemen rutine giriyor.Menülerimiz aynı zaten.Verilecek başka çare yok...
Saat 7 de işten çıkıyorum dolayısıyla akşam yemeği 7;30 8 i buluyor çoğu zaman bi de spor nerdeyse hiç olmayınca sonuç sanırım böyle vahim dediğin gibi sıkça gün ya erken yemeğe çalışıym ya da akşamları sadece salata bakalım sonuç nasıl olacak

Çok geç çikiyormuşsun gerçekten.Allah kolaylik versin kolay değil

Merhabalar nasıl gidiyo nasılsın ben bu sabah yine limonlu suyumu içtim arkasından 2 kayısı yedim 1 saat kadar sonra kahvaltı yaptım
1 domates salatalık peynir yumurta semızotu dereotu 1 dilim ekmek 1 az şekerli çay
Ara 1 avuçtan az leblebi 2 kayısı
Öğle yemeği düşünmüyorum acıkırsak yine leblebi yerim biraz
Akşam da salata belki 2 kaşık da fasulye düşünüyorum

Sabah da 30 mekik çektim akşama yine 30 mekik düşünüyorum
Bu arada bu sabah tartı beni mutlu etti :) Pazartesi sonUçları paylaşırız inş:)

Çok güzel ritm tutturdun nur cum.Ben bu günlerde rahatsızım biraz ama aynen diyet devam.Kilom dengesiz birkaç günden beri.Pazartesi paylaşırız tabi.Bende aynen senin gibi kahvaltı yaptım ama birdaha birşey yiyebilirmiyim bilmiyorum.Akşama görüşürüz yine.

selam kızlar aranıza yeni katıldım bende 2 haftada 4 kilo vermiş bulunmaktayım tabi akupunktur yardımıyla

Çok gecmiş olsun canım bu arada adım Gül Nur benim kızımın adı :)

Iyi akşamlar bugün öğle yemeği planladığım gibi yok arada 1 diet bisküvi yedim
Akşam 3 kaşık Menemen 2 kaşık bulgur pilavı ayran
Bi re uzun süredir meyve tüketmiyorum diye yarım şeftali 1 erik bi kaç tane de üzüm yedim
Bugün sağlıklı güzel bi gün oldu
1 km kadar da yürüdüm :)

Yine karlı bir gün olmuş gerçekten.Bende akşam yemeği yemedim.1 avuç leblebiyle çay içiyoruz.Benim içinde iyiydi bugün. 1 saat tempolu yürüdüm de gül cüm daha napiimm.Eskisi gibi değil tabi kilo verme hızı yavaşladı biraz ama bu hızla bile aylik en az 5 kilo gider.Biz zaten 3 ay demiştik ya tam denk gelecek....

Iyi geceler canlar ben kaç gündür giremedim kusura bakmayin ama bu arada 1 kilom gitti bile sizlerin de iyi gidiyor galiba bundan sonra daha düzenli takip edicem sizi

Geçmiş olsun canım ciddi bir sorun yok dur inşallah benim de bu ara şekerim düşüyor galiba aciktigim an çok kötü oluyorum atistirmaliklar fikrini bende uygulayacam sagol canım

Geçmiş olsun canım ciddi bir sorun yok dur inşallah benim de bu ara şekerim düşüyor galiba aciktigim an çok kötü oluyorum atistirmaliklar fikrini bende uygulayacam sagol canım
Çok teşekkür ederim canim hoşgeldin.Güzel gidiyor güzel.Birbirimize destek olalim ya insanin motivasyonunun düştüğü zamanlar oluyo malesef.Özellikle kilo duraklamalarının olduğu günlerde.Yani benim bu haftam gibi...

Günaydın pazar gününe günaydın.
Sabah ilk iş 2 bardak limonlu suyla başlamış bulunuyorum güne.
Kahvaltı:
Benim klasik kahvaltım
Semizotu
Yumurta
Az peynir
3 zeytin
1 dilim kepekli ekmek

Öğlen saat 3 gibi yapabilicem dışarda olacağım için. Bir kase salata alırım .

Akşamda sadece yoğurlu brokoli...
1 saat tempolu yürüyüş ve ertesi sabah bu kilo durağanlığını kırıyoruuzzzz.Hiç kaçamak yapmıyorum çünkü kilo vermemi engelleyecek bir şey yok.Tam gaz yola devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…